Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már lassan 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek
Friss Hírek : Teória: Vajon 13 vagy 26 részes lesz az új évad?

Teória: Vajon 13 vagy 26 részes lesz az új évad?

Cody  2017.05.24. 16:29

Már három hete lesz, hogy annyi várakozás után végre megkaptuk azt a hírt, amiben már szinte senki sem bízott, de mégis remélt: Folytatódik tovább a Totál Dráma, ugyanis a CN mégis berendelte a 6. évadot! Egyelőre mivel csak most rendelték be az új szezont, ezért nincs sok információnk: Néhány kedvenc karakterünk biztosan visszatér az 1. évadból, az intro 20 másodperces lesz, Chris marad a műsorvezető és várhatóan 2018 végén, 2019 elején fog debütálni a 6. évad, ami reális időpontnak is tűnik. Ja, meg talán még idevehetünk még egy lehetséges információt, mert Christian Potenza nagy rajongója még mindig Kókuszdió úrnak, úgyhogy ha rajta múlik, akkor ismét vissza fog térni, akár egy röpke jelenet erejéig. :D Már volt teória cikk mindenről, de ennek ellenére most még pár dolgot olvashattok a legfontosabb témákról, hogy vajon hány részes lesz az évad, mi lesz a helyszíne és a témája, továbbá hogy kik lesznek a versenyzők, kiket takarhat vajon a „néhány kedvenc”.

Nézzük az első dolgot, ami remélhetőleg a bevezetőhöz hasonlóan nem lesz rövidebb a vártnál: 13 vagy 26 részes évadot fogunk majd látni? Szerintem mind egyet értünk abban, hogy egy 26 részes évad mindenképp jobb lenne és pozitív is vagyok, hogy ez fog bekövetkezni, de lássuk összehasonlításként, miért nem érdemes egy 13 részes évadot kreálniuk (ismét…).

Hogy miért pont a 26-ot választották annak idején ideálisnak az első évad epizódjainak számához, azt nem tudjuk, valószínűleg úgy gondolták, hogy ennyi lesz elég egy animációs valóságshowhoz, ami jó gondolat is lett, mert mindenre jutott idő. Meg voltak a megfelelő kölcsönhatások a versenyzők között, nem lett elkapkodva semmi, de mégsem érezhettük úgy, hogy lassú lett volna az évad menete, mert megvolt a kellő dráma és taktikázás is, továbbá talán ez volt a legreálisabb rajzfilm, ami futott a csatornán, a karakterekkel is lehetett azonosulni. A 2. és 3. évadban is megmaradt ez a séma, de a 4. évad abból a szempontból rengeteg kritikát kapott a Totál Dráma, hogy csak egy 13 részes évadot gyártottak, mert egyszerűen nem volt idő semmire, a karaktereket sem ismerhettük meg igazán, tömörítették azt, amit egy 26 részes évadban láthattunk. Érdekes módon ez nem a Cartoon Network hibája volt, a Fresh TV-nél döntöttek úgy, hogy végül lerövidítik az évadot, majd ezt megtették még két évaddal, ami eredetileg egy 26 részes évad lett volna, csak a Fresh TV szétszedte két 13 részes szezonra, ahol a problémák ismét megmaradtak és egyik sem kapott olyan pozitív elismeréseket, mint a korábbi évadok. Bár ők egyszerűen így könnyebbnek gondolták elkészíteni az 5. évadot, hogy két részre szedik, sokak sajnos emiatt el is vesztették a Totál Dráma iránti rajongást.

Épp ezért biztos vagyok abban, hogy a 6. évad viszont 26 részes lesz. Ők is pontosan tudják, hogy nem volt jó megoldás, hogy az utóbbi évadokat lerövidítették, ez is bizonyítja azt, hogy a spin-off, a Versengés a Föld körül már 26 részes lett, ami egy igazi visszatérés volt, az első három évadhoz hasonlóan nagy kedvenc lett, bár ilyen formátumot 13x20 percben megoldani lehetetlen is lett volna, még ha kevesebb csapat is szerepel. Nézve egy 26 részes évad nagy pozitív visszajelzését és a 13 részes évadokra való panaszokat, a 6. évad szinte biztosan nem lesz rövid. Nem térnének vissza ennyi év kimaradás után egy „fél évaddal”, ahol alig jut idő valamire, hiába várják most már a rajongók annyira az új évadot, nem követik el újra ezt a hibát, jó munkához egyébként is idő kell, ha ismét vissza akarják őket csábítani. Úgyhogy ez már csak az alkotókon múlik, a CN ebbe egyáltalán nem szól bele és reméljük, hogy ismét egy izgalmas, hosszú évaddal térnek vissza, hisz kétlem, hogy bárki akarna újra egy rövidebbet látni. Ráadásul én eléggé azt érzem, hogy a Totál Dráma: All-Starshoz hasonlóan most mindhárom generációból hoznak vissza játékosokat, amire egy olyan évad kevés is lenne, a TDAS ezt például tökéletesen be is bizonyította.

Egyedül abban kételkedem, hogy újra látunk majd utórengéseket. Ez egy afféle különleges szerepet nyújtott a TDA-ban és a TDWT-ben, de ennyi évad után kétlem, hogy ez a formátum visszatérne… furcsa lenne, főleg Bridgette és Geoff műsorvezetésével, mert Geoff-ből már újra versenyző lett, ráadásul a visszatérő TDI személyisége miatt nem tudnám erre a szerepre elképzelni, míg Bridgette is inkább versenyzőként térhetne vissza, ha már Geoff-nek is adtak lehetőséget. Nekem hiányoznak az utórengések, de majd meglátjuk, egyelőre annyi akkor is nagyon esélyes, hogy 26 részes évadot fogunk látni! :D


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tér vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama island gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!