Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek
Friss Hírek : Teória: Vajon hol játszódik majd a 6. évad?

Teória: Vajon hol játszódik majd a 6. évad?

Cody  2017.06.07. 20:04

Pár hirtelen jött új információ miatt (pl. hogy Bridgette és Harold szinte biztosan benne lesznek az új évadban), két hét kihagyás után újra folytatódik tovább a rövid teória cikksorozat, hogy az alapdolgok, mint például hogy hány részes lesz a 6. évad, azoknál vajon mire számíthatunk. Most nézzük a következő témát, még pedig azt, hogy vajon mi lesz a következő évad helyszíne, ahol majd az évad játszódni fog, ami igazából egy nehéz kérdés, ugyanis az utóbbi évadok történései alapján nem tudjuk, hogy mi lesz a következő helyszín, így nehéz lesz ezt megjósolni.

Wawanakwa tábor: Ez lesz a sorozat 10. születésnapja, így nem lenne annál nosztalgikusabb, minthogy annyi év után visszatérnek a ide? Kár, hogy ez lehetetlen, az All-Stars szezon végén Séf miatt elsüllyedt az egész sziget, mert így akarták elérni, hogy megfeledkezzünk 3 évad alatt játszódó helyszínről, ami már egyébként sem mutathatott volna újat. Lehetne, hogy mesterségesen újra alkotják, de ilyen lett az Indián-sziget is, felesleges lenne egyébként is már visszahozni a régi tábort, többet biztosan nem fogjuk már látni.

Csonti-sziget: Ez sosem volt egy fő helyszín, csak néhány epizódban szolgált valamilyen célt pár próba erejéig, mert az igazi helyszín maga a tábor volt. Nagyon ötletes lenne egy új évad helyszíneként és legalább nem is kéne mondjuk egy új szigetet alkotni, kellően félelmetes is lenne, több horrorral kapcsolatos próba lehetne itt, viszont van egy bökkenő, ami miatt szerintem ez is ki van zárva: Ide, pontosabban a „Vidámparkba” lett zárva minden mutáns állat, ráadásul még Ezekiel is és pont ez az a két dolog, ami nem fog újra felbukkanni, ugyanis nem csak hogy sok negatív kritika érte ezeket, de épp elégszer fel lettek használva, nem hiába kerültek egy külön, elzárt helyre. De ki tudja, talán tudnak valamit ezzel még kezdeni, ráadásul ott van Chris sosem elkészült magánüdülője, ami mellé a táborozóknak is jutna hely.

Elhagyatott filmstúdió: Én nagyon szerettem ezt, a filmekkel teli lehetőség sok érdekességet hozott, azonban ez csak egy évadra, a Totál Dráma Akcióra volt íródva. Már Chris/az írók is a végén nem tudott/tudtak kreatív filmeket kitalálni, jelezve azt, hogy ebből a helyszínből már sok mindent nem lehetne kihozni, ugyanis a fő, ismert filmtémákat, műfajokat mind ellőtték. Biztosan nem fog visszatérni.

Repülőgép: Úgy vélem, hogy ez egy újabb szigettel kapcsolatos évad lesz, már csak a nosztalgia miatt is, ráadásul, ami a lényeg, hogy Sierra felrobbantotta Chris repülőjét, tehát ez is ki van zárva. Még lehetne ugyan, hogy más repülőgéppel mennek a világ körül, de már a cím is utal rá, hogy ez a téma is egy évadra volt íródva, ráadásul a Versengés a Föld körül átvette a világ körüli évad témáját egy az egyben, felesleges lenne visszahozni a Totál Drámába is, ami főként egy túlélős, szigeten játszódó, Survivor alapú sorozat.

Indián-sziget: Az utolsó helyszín az a sziget, ami felváltotta a Wawanakwa tábort, először tökéletesnek tűnt, egy csodálatosan kinéző, új lehetőségekkel teli helynek, azonban jött az arcul csapás később, hogy ez egy MESTERSÉGES sziget, a mutáns állatok után pedig robot állatokat tettek be, tönkretéve mindent azért, hogy fokozzák az izgalmat. Ezt afféle rejtélyként hozták be eleinte, Jasmine fedezte fel a jeleket, hogy valami nem stimmel, majd végül Max és Scarlett tönkretette az egészet, leleplezve, hogy az egész átverés, a végére pedig az egész sziget szinte járhatatlan lett, már az egyik felén tűz, a másikon jég tombolt. Ez egy cselekményszál volt, ami szorosan kapcsolódott ahhoz, hogy Scarlett igazi énje lelepleződjön, de ahogy Scarlett is, ez a sziget is biztosan egy évadra volt tervezve, le lett ugyanis zárva, továbbá már maga a cím is elárulja igazából, hogy csak ennek az évadnak tervezték fő helyszínnek és kétlem, hogy megint lenne egy például „Indián-sziget fellázad” című évad, mint az első szigetnél. Hihetetlenül instabil lett, semmi újat nem tudnának már vele mutatni és szerintem Chris sem vinné oda a versenyzőket, ahol az ő élete is ennyire veszélyben lenne, ráadásul Dave-t is biztos megtalálták, felesleges lenne oda visszamenni… továbbá biztosra veszem, hogy a következő évadban egy reális szigetet fogunk látni, mutánsok és robotok nélkül, ez a sziget viszont erre már nem alkalmas.

Új helyszín: A tökéletes módja egy eléggé hatalmas szünet után az lenne a sorozatnak, ha egy vadonatúj, eddig nem látott helyszínt kapnánk. Bár én örülnék valami eddig nem látott, nem szigettel kapcsolatos dolognak, mint például ha egy hajóval vagy tengeralattjáróval utaznának ide-oda, de ez hasonlítana a Világturnéra, ezért csak egy lehetőség van: Nagyon úgy tűnik, hogy a Totál Dráma Szigethez hasonló évad lesz, ha már ennyire kiemelték azt is, hogy a TDI-ből hoznak vissza versenyzőket, úgyhogy biztosan egy újabb normális, reális és nem abszurd szigetet fogunk látni, ahol Chris egy nyári táboros hangulatú évadot tervez és mi is megünnepelhetnénk vele a TD(I) 10 éves évfordulóját.

Összességében azt mondanám, hogy szerintem a legtöbb esély egy új helyszínre, új szigetre van esély, esetleg még a Csonti-szigetre, mert nem túl nagy a választék a régebbi helyszínek közül, ugyanis már kiöregedtek, nem lehetne őket újra felhasználni… majd meglátjuk, reméljük, hogy kreatív lesznek. Hamarosan jön a folytatás! :D


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
479Bottom2ofTDROTI.png859CodyDramaBrothers.pngKéptalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról