Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek
Friss Hírek : Teória: A 6. évad témája, próbái, műsorvezetője és kiszavazásának menete

Teória: A 6. évad témája, próbái, műsorvezetője és kiszavazásának menete

Cody  2017.06.13. 23:18

Folytatódik tovább a teória cikksorozat, viszont most nem csak egy témával a jövőbeli 6. évadból, hanem több kisebbel, amik vajon hogy fognak megtörténni az új évadban:

Téma: A TD évadainak mindig van egy témája, még ha nem is tűnik fel annyira elsőként. A TDI volt a kezdés, egy nyári táboros évad volt, a TDA a filmeknek, a TDWT a világ helyszíneinek otthona volt, a TDROTI főként a mutáns témára ment rá és az új generációra, a TDAS a jókat harcoltatta a gonoszakkal, a TDPI legismertetőbb jele pedig a robotokkal teli mechanikus sziget és az újabb generáció. De vajon mit terveznek a TD6-ban témaként? A rajongók közül többen azt a verziót mondták lehetségesnek, hogy „Kedvencek fognak Fanokkal harcolni”, ami azt jelentené, hogy az eddig ismert TD karakterek Totál Dráma rajongókkal, pontosabban eddig nem látott, vadonatúj versenyzőkkel szerepeltetné (esetleg TRR játékosokat), bár ez nem túl valószínű téma erre az évadra, mert új versenyzők biztos nem tűnnek fel. Túl régóta nem láttuk a régieket, túl sok új versenyző volt az utóbbi évadokban (ebbe most a spin-off is beleszámít), ráadásul nekik is hátrány annyi karaktert megtervezni, hisz plusz költségekkel is jár. Olyat is remélnek többen, hogy három csapatra lesznek osztva: Olyanok, akik ésszel, olyanok, akik szépséggel és olyanok, akik erővel tűnnek ki leginkább a többiek közül, ami amúgy egy ragyogó ötlet, csak nem tudom, hogy a készítők megvalósítanák-e ezt, mert azért néhány versenyző be kategóriázása kissé szubjektív. Olyan megoldás is lehetne, hogy a generációk külön-külön csapatban versenyeznek, viszont az pedig unalmas verzió lenne, ha nem lennének vegyítve, mint a TDAS-nál.

Nem tudom, hogy az előzőekhez vagy a TDAS-hoz hasonlóan tényleg lesz egy konkrét, egész évadra kiterjedő és meghatározó téma, de úgy gondolom, hogy a TDI-hez hasonlóan ez is egy nyári táboros feelingű évad lesz. Már csak azért is, mert (talán a TD(I) 10. évfordulója miatt) mindenhol Totál Dráma Szigetként tűntetik fel leginkább a TD-t a berendelés óta, azt is kiemelték, hogy a TDI-ből hoznak vissza kedvenceket, úgyhogy ez mutat arra, hogy ahhoz hasonló évad lesz, úgyhogy szerintem egy szigeten fog versenyezni a meg lévő három generáció keverve és egy nosztalgia hangulatú, TDI-re visszavezethető évadot kapunk.

Próbák: Ha valóban egy szigeten fog játszódni az évad, akkor eléggé adja magát, hogy milyen próbákat, feladatokat fognak kapni a versenyzők, és a TDPI-hez hasonlóan talán ez is inkább túlélős lesz, ahol maguknak kell enni és innivalót találniuk, bár így Séf megint nem kapna szerepet. Egyedül arra leszek kíváncsi, hogy milyen új feladatok lesznek, ugyanis a TDAS-ban a régi próbákat hozták fel egy újabb szintre és nem volt sok új, a TDPI-ben meg ugyan voltak, de az évad készítése közben kértek „segítséget” a rajongóktól, hogyha van bármi feladatokhoz kapcsolódó témaötletük, akkor azt talán megvalósítják, ami mutatja, hogy kezdtek kicsit kifogyni az ötletekből. A TRR-nél pedig könnyebb dolguk volt, ugyanis a világ bármely helyszínén több s lehetőség, míg egy szigeten korlátozottabbak, pláne akkor, ha már 4 szigetes évadunk volt. De hátha ez a nagy kihagyás a TD világában több ihletet adott a próbák kitalálásához, mert ha egy új szigetre fognak menni (ami jelenleg a legvalószínűbb), akkor ott tudnak olyan körülményeket teremteni, ami több lehetőséget rejt, több próbát és remélhetőleg olyanokat, amik megtartják az izgalmasságukat, de nem mennek át irreális, lehetetlennek tűnő feladatba, mint néhány volt az utóbbi évadokban.

Műsorvezető: Ezt nem is kell nagyon részletezni, egyértelműen Chris lesz a műsorvezető, a Christine és Christian által alkotott berendeléssel kapcsolatos videó ezt amúgy csak tovább erősíti, még ha Christine le is tagadta, hogy még ez nem hivatalos. Séf is biztosan visszatér majd mellé, hisz ők egy elválaszthatatlan páros, még akkor is, ha Séfet szánalmas és igazságtalan módon évadról évadra folyamatosan mellőzni kezdték a TDA után… reméljük, hogy ezúttal már több szerepe lesz.

A többiek visszatérése esélytelen, mert Don marad a TRR-nél, Josh csak a Celebvadászatban szerepelt és az óta eltűnt, Blaineley valószínűleg soha többé nem tér vissza, maximum cameo szereplőként, Bridgette inkább versenyzőként elképzelhető, míg Geoff biztosan mellőzve lesz a TRR után. És nem, Topher pedig nem kap műsorvezetői posztot.

Kiszavazás menete: Nézve az eddigi tapasztalatokat, akkor a kiszavazás módja, menete nem fog változni. Szavaznak, amikből talán néha-néha látunk valamit a gyóntatókamrában, majd a tábortűznél összeülnek, a bent maradtak mályvacukrot kapnak, míg a kiszavazott… és itt jön a kérdéses dolog, hogy a móló (és hajó), a limuzin, a repülőgép kijárata, a katapult, a WC és az ágyú után mi fog következni. Ne gondoljunk valami normálisra, mint amit kaptunk a TRR-nél, főleg mivel egyre brutálisabb kiesési eszközöket láthattunk, viszont nem tudom, hogy mivel tudnának ismét előrukkolni. Talán Szégyen Csúzlija lesz? Vagy egy hőlégballon, vagy egy motorcsónak fogja őket egy nagyon messzi helyre elküldeni? Más tippem nem igazán van, ehhez hasonló lesz biztosan, vagy esetleg a TDI-re emlékezve talán annyi évadot követően valami lazább kiesési eszköz, mondjuk újra egy hajó esetleg (talán jobb verzióban), amivel tiszteletteljesen távozhatnának a kiesések után.

Hamarosan jön a folytatás, most már a versenyzőkkel! :D


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt