Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek
Friss Hírek : Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 8. rész

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 8. rész

Cody  2017.08.16. 14:14

Folytatódik és véget ér az a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Már csak 3 karakter maradt hátra:

Noah: Ő biztosan az egyik legnépszerűbb volt a TDWT idején, alig lehetett negatív véleményt olvasni róla, mindenki szerette a szarkasztikus személyiségét és az emiatt kialakult kölcsönhatásait, főleg Owen-nel és Izzy-vel, valamint az Alejandro-val kialakult rövid konfliktus is sokakat érdekelt és sajnálták, hogy kiesett az évad felénél, viszont hiába várták rengetegen vissza, elég megosztó lett a teljesítménye a TRR-ben és láthatóan már kiesett a kedvencek közül. Többen szerették a kapcsolatát Emmával, hogy végre összehozták valakivel, de többen nem örültek neki, mert emiatt eltűnt a szarkasztikus tulajdonsága és kissé sok volt a megszállottsága Emma felé a vége felé, Owen-t pedig többször cserbenhagyta. Ettől függetlenül így is sokan szeretik még a mai napig, úgyhogy leginkább ők biztosan örülni fognak, ha Noah visszatér, mert biztosan vissza fog térni, még ha nem is rögtön a TD6-ban. Ha még emlékeztek, a TRR 18. részében utaltak arra, hogy egy újabb show évadában szerepelni fog Owen-nel, ami lehetséges, hogy egy TD vagy egy TRR évad, nem pedig egy sosem látott műsor, mert különben nem lett volna túl sok értelme annak a jelenetnek. Ha viszont mégsem erre utaltak, ezen kívül az Emmával kapcsolatát még tovább boncolgathatják, például kíváncsi lennék, hogy ha komolyan gondolta, Emma mit szólna ahhoz, hogy Noah a munkája miatt nem akar majd dolgozni, úgyhogy ha esetleg a TD6-ba nem térne vissza, a jövőben szerintem még viszont fogjuk látni.

Owen: Ha nem is egy közönség kedvenc, a Fresh TV (semmi rosszindulat nélkül) simán letagadná. Ő a kedvencük, ő Tom McGillis kedvence, ő a TD képviselője, ő szerepelt a TRR-t is beleszámítva a legtöbbet a sorozatban, mindig kiemelkedő szerepe volt, a kiesése után is visszahozták egyszer, hogy benne legyen a top 3-ban, kétszer is kapott cameo szerepet (egy premierben és egy fináléban ráadásul), továbá a személyét sem tudták nélkülözni, mert a TDAS-ban Sam helyettesítette, a TDPI-ben pedig Sugar-nak volt néhány hozzá hasonló tulajdonsága, úgyhogy kétlem, hogy ne hoznák vissza, szerintem a TD6-ban is simán szerepelhet. Ettől függetlenül a fanok körében sem népszerűtlen, mert habár sokan kritizálják, főleg az első évadokban csinált fingós viccei miatt, a többség szereti a TD gömböcét. De mit tudnának vele ismét kezdeni? Ahogy Noah-nál írtam, a visszatérésének legfőbb oka ugyanaz, a TRR-ben tett utolsó jelenetük, ráadásul az is, hogy ő is benne van a kedvencek között és Tom McGillis sem tudná sokáig nélkülözni, de mi újat tudna mutatni annyi évad után, főleg a TRR után, ahol már kicsit felnőttesebbé vált és megmutatta egy másik oldalát is? Egyedül a legfeleslegesebben véget ért Izzy-vel való szakítás utóhatásait mutathatnák, mert a szakítás után semmilyen interakció nem történt közöttük és semmilyen jel nem utalt arra, hogy közük volt egymáshoz, de pont ezért erre nincs sok esély, úgyhogy ha visszatér, továbbra is valószínűleg komikus szerepet fog betölteni, mert nem tudom, hogy mit hozhatnának még ki belőle.

Trent: Soha nem volt benne a kedvenc kategóriában, bár összességében nagyjából a véleményeket nézve ő is egy kedvelt, szimpatikus karakter, leginkább a Gwen-nel alkotott kapcsolata miatt és a TDI-ben tett teljesítménye lévén, viszont mivel nem volt a legérdekesebb játékos és mert a TDA-ban sokan megutálták őt a változása után, majd ezután el is tűnt a képernyőről, ezért már nem egy annyira népszerű és emlékezetes karakter. Ettől függetlenül elég csak megnézni a 6. évad berendelése után kitett videót, ahol az egyik legtöbb likeolt komment az, hogy Trent térjen vissza, nagyon sokan szeretnék láthatóan viszontlátni a TDA után, mert régen szerepelt és mert többet megmutatathatna, akár újra Gwen-nel, akár egyedül. De vajon tudna újat mutatni? Valójában nem ismerjük annyira, hogy ezt eldönthessük, mivel a karaktere leginkább Gwen körül forgott, de pont ez a lényeg, ez adhatna egy nagy lehetőséget a visszatérésére, hogy végre jobban megismerjük őt, mert a TDI-ben csak egy kedves gitáros fiú volt, a TDA-ban viszont több oldalát megmutatta pár epizód alatt, hogy tud féltékeny, őrült és időnként agresszív is lenni a szerelem miatt. Egyedül is ki tudna bontakozni, bár amilyen a személyisége és az egész karaktere, ő egy romantikus alkat, szóval nehéz lenne elhinni, hogy ne találna új szerelemre vagy ne hoznák újra össze Gwen-nel, amire egyébként meg van esély, a múlt heti videós dolog is megerősíti, hogy még mindig mennyien szeretik őket egyedül, ráadásul ők az egyedüli páros, akiknek a két tagja még a szakítás után is barátok maradtak (Izzy és Owen azóta nem beszéltek, Harold és Leshawna státusza meg elég komplikált volt mindig is), szóval talán még ebből lehet valami. Esetleg még fájdalom mágnes karakter is lehet belőle, mert sokszor lesérült a TDI során, ami viszont pár epizód után el lett felejtve.

Mint mondtam, nem akarom tovább elemezgetni a többi karaktert, pár karaktert leszámítva nagyon sokakat esélyesnek látok és nem akarok tippelgetni, az eredeti 22 karakternek is azért volt ez, mert most az az egyedüli nyomunk, hogy tőlük jönnek vissza kedvencek, de hát hiába vannak visszajelzések a rajongóktól, nem tudni, hogy a Fresh TV kikre gondolt ez alatt. Akárhogy is, még egy teória cikk lesz, utána pedig már csak akkor lesz a 6. évaddal kapcsolatban, ha kapunk valamilyen komolyabb hírt, addig pedig visszatér a Ki esett volna ki? :D


Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS