Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már lassan 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Újabb TDPI-s karakterképek 3.

Cody  2017.05.03. 16:05

Újabb karakterképeket kaptunk a Totál Dráma: Indián-szigetes versenyzőkről, még pedig a szájdobos Beardo-ról, az éneklő hercegnő Elláról és a valamiért zombiktól félő Shawn-ról. Így már csak hárman maradtak: Dave, Sugar és ismét Leonard, akinek talán már a legtöbb ilyen karakterképe kezd lenni a sorozatban. :D

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - A Májk-rém terv

Cody  2017.05.02. 15:41

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát. Most az előző epizódot követően egy újabb olyan részhez érkeztünk el, ahol eredetileg a Kamera Manok veszítettek és ők szavaztak ki valakit, bár végül ez a valaki (Lindsay) megmenekült, mert kilépett a másik csapatból DJ, akik egyébként nagyon jól teljesítettek a 9. részben. Most nézzük, hogy mi történt volna, ha a Fókusz Pullerek veszítenek, még ha a végeredmény ugyanaz lett volna, hogy DJ így is, úgy is kilépett volna.

DJ: Kétséget kizáróan önmagára szavazott volna. Már nem bírta elviselni a lelkiismerete az, hogy titokban szövetkezett a Séffel és hazudik a csapatának erről. Másra nem lett volna oka szavazni, maximum Heather-re, de most, hogy Gwen már ki esett és Leshawna is inkább Harold-dal és Duncan-nel akart szövetkezni ellene, nem is akarta erről meggyőzni senki, így már ez eleve elvetendő.

Duncan: Az ő szavazatában nem vagyok biztos, de szerintem Heather-re voksolt volna. A legvalószínűbb választás nyilván Harold lenne, főleg mivel a konfliktusuk még inkább kezdett kiéleződni, de mivel Leshawnával úgy ahogy az előző részben „szövetséget kötöttek”, ezért szerintem miatta megtette volna, hogy Heather-re szavazzon és rengeteg lehetősége volt Duncan-nek bármikor Harold-ra szavaznia, de ezt a 23. részig nem tette meg, hisz szerette őt kínozni Courtney miatt… korai lett volna még rászavaznia.

Harold: Hiába szereti annyira Leshawnát, egyelőre még szerintem esélytelen lett volna, hogy kiszavazza Heather-t, sokkal inkább Duncan lett volna az esélyesebb a szavazatára, a 8. rész végén is kijelentette, hogy Duncan-nel soha nem fog összeállni. Az indokot nem kell firtatni és mivel csak a 11. résztől kezdik el egy kicsit tisztelni egymást, ezért addig nem lett volna oka nem rá szavaznia.

Heather: Most, hogy Gwen elment, ezért biztosan Leshawnát célozta volna meg következőnek. Esetleg még DJ lenne esélyes, hisz ahogy Gwen-nél, nála is sejtette, hogy valami nem stimmel, de Harold mellett ő volt még az, akivel nincs konfliktusa, szerintem nem szavazta volna ki.

Leshawna: Leginkább az előző rész óta, Gwen kiesése óta szervezkedik nagyon Heather ellen, biztosan rá szavazott volna.

Így összesen 2 szavazat érkezett volna Heather, 1 DJ-re, 1 Duncan-re és 1 Leshawnára, szóval Harold-on kívül mindenkire érkezett volna szerintem legalább egy szavazat. Valószínűleg Heather esett volna ki ilyen helyzetben, de DJ így is biztosan kilépett volna, úgyhogy végül is ez nem változtat semmin. Hamarosan jön a folytatás! :D

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - Börtönkoszt

Cody  2017.04.29. 19:09

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát. Az előző két epizódban könnyű volt megállapítani, hogy Heather távozott volna, ha nem a Fókusz Pullerek nyertek volna, most viszont jöjjön a 7. résznek a teóriája, ahol annyi epizód után a Kamera Manok nyertek, úgyhogy lássuk, hogy a megmaradt 4 csapattag kit ejtett volna ki.

Ez már végre érdekesebb. A csapatmunka nagyszerű volt, leginkább annak köszönhetően, hogy olyanok maradtak bent, akik mind kedvelik egymást, de leginkább két dolog tartotta őket össze: Justin, akihez mindhárom megmaradt játékos, Beth, Lindsay és Owen is vonzódik, továbbá a Gwen elleni bosszú Trent miatt. Nézzük tehát tagonként, hogy ilyen felállásban, ahol mindenki jóban volt mindenkivel, ki esett volna ki:

Beth: Nála nem nehéz megmondani, hogy kire szavazott volna, biztosan Owen-re. Az előző évad óta barátok voltak, bár igaz, volt néhány kisebb probléma közöttük (például mikor az évad végén lelepleződik Owen árulása), de sosem voltak rosszban. Viszont ennek ellenére sosem állt olyan közel hozzá, mint Lindsay-hez és Justin-hoz, hisz Lindsay volt a legjobb barátnője, míg Justin-ba szerelmes volt és mindig azt tette, amire megkérte, úgyhogy mindenképpen rá szavazott volna. Ha esetleg valamiért nem tudott volna dönteni, abban az esetben pedig Justin mindenképpen rávette volna, hogy Owen-t válassza, bár erre nem lett volna szükség, mert Beth láthatóan nem örült annak, amikor Owen miatt Lindsay nem tudott miatta rendesen tolni és még el is aludt a próba közepén.

Justin: Az évad egyik főgonoszának volt a legstabilabb helyzete addig, ameddig voltak még csapatok, leginkább ebben a helyzetben, amikor már csak azok maradtak bent, akik mindent megtettek volna érte, ő pedig ezt hezitálás nélkül ki is használta. Viszont ha újra veszítettek volna, akkor biztos, hogy Owen-t szavaztatta ki, mert lássuk be, nem csak barátok voltak, ő is vonzódott kissé hozzá, de mérföldekre nem annyira, mint Lindsay és leginkább Beth. Rájuk pedig szüksége volt, mert ők voltak a leghiszékenyebbek, ráadásul még ő sem tudta volna meggyőzni az egyik lányt, hogy szavazzon a másik ellen, úgyhogy csak Owen-t lett volna esélye kiejtenie.

Lindsay: Ő félhetett volna talán a leginkább a kieséstől, hisz az első próbát miatta veszítették el, ráadásul a 2. feladatban is gyengén teljesített, viszont megmentette volna az, hogy Beth nem szavazta volna ki, ahogy Justin sem. És ahogy már mondtam, Beth-re és Justin-re nem szavazott volna a fentebb említett okok miatt, úgyhogy így csak Owen maradt, hiába voltak nagyon jó barátok, ráadásul miatta teljesen kifáradt a 2. feladat közben, talán kissé neheztelhetett is rá emiatt.

Owen: Lindsay-re szavazott volna. Justin-re semmiképpen sem, így már csak a két lányt maradt, akik közül mindkettővel jóban volt, de mivel Owen sokszor szavazott arra, aki miatt a csapat a kiszavazásra került, ezért így a szőke hercegnőt választotta volna, aki ezúttal egyik feladatban sem teljesített túl fényesen.

Így 3 szavazat érkezett volna Owen-re és 1 Lindsay-re, úgyhogy szerintem Owen esett volna ki. Az feltűnhet, hogy Izzy nem lett említve, aki az epizód végén visszakerült a csapatba, de ennek egyszerű az oka: Ő segített a Pullereknek kijutni a felszínre, majd miután megtudta, hogy a Manok nyertek, rögtön oda szaladt hozzájuk, hogy újra visszatért közéjük. Viszont ha a Pullerek nyertek volna, akkor biztosan elérte volna, hogy bekerüljön a csapatba, hisz Leshawnának is azt mondta, hogy a jobb a győztes csapatban lenni, mint a vesztesben… ha pedig ez mégsem sikerült volna és újra a Manok közé került volna, akkor pedig szerintem maradt volna ugyanez a feállás, csak Izzy még Justin-re szavazott volna, hisz ő nem dőlt már be többé neki. Hamarosan jön a folytatás, most már hamarabb! :D

Újabb TDPI-s karakterképek 2.

Cody  2017.04.25. 17:21

Újabb négy Totál Dráma: Indián-szigetes karakterképeit kaptuk meg, még pedig a sziget őrült zseni duónak, Max-nek és Scarlett-nek, Chris legnagyobb rajongójának, Topher-nek, továbbá az évad egyik döntősének, az atléta Sky-nak. Elég ötletes volt, hogy az ülő pozíciókban a logón ülnek a játékosok. :D

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - 3:10 Bolondfalvának

Cody  2017.04.21. 22:20

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát. Az előző epizódban elég egyértelműen kiderült, hogy Heather annak ellenére, hogy jól teljesített, az előző évadban tett dolgaiért a többiek gondolkodás nélkül kiszavazták volna, egyedül valószínűleg csak Harold állt volna mellette, ha arra kerül sor. És egészen Leshawna árulásáig végig ő volt a potenciális jelölt arra, hogy kiessen és a mostani elemzésre kerülő 5. részben sincs ez másképp…

Az 5. epizódban ismét a Fókusz Pullerek nyertek, és bár ehhez Trent is nagyban hozzá járult végül, a csapattagok jól szerepeltek a próbák során. Az első próba során ugyan DJ, Leshawna és Heather nem szerepelt túl jól és végül döntetlen lett ebből, a következő próbán viszont ügyesen feltalálták magukat és könnyedén legyőzték a lasszókkal a Kamera Manokat. Épp ezért igazából nem volt túlságosan lehetőség arra, hogy legyen kit hibáztatni a csapat bukásáért, ha az bekövetkezne, szóval…

Nem kell tagonként leírni, szerintem pontosan ugyanaz történt volna, mint a 3. részben, Heather esett volna ki. Mi változott? Szinte semmi, Heather továbbra sem volt jóban a többiek nagy részével, mások között pedig nem volt konfliktusok Haroldot és Duncan-t kivéve, bár Leshawna innentől kezdve már szóvá teszi, hogy Duncan hagyja békén végre Harold-ot. Ez viszont nem elegendő arra, hogy kiszavazza, Heather-re sokkal több oka lett volna, főleg mert ismét összevesztek a feladatok során. Ez lett volna tehát a végeredmény:

4 szavazat érkezett volna Heather-re DJ-től, Duncan-től, Gwen-től és Leshawnától, 1 Duncan-re Harold-tól, 1 pedig Leshawnára Heather-től. Az előző eredményekhez képest csak annyi változott, hogy Heather nem szavazott volna Duncan-re, mert ezúttal nem lett volna oka rá, míg Leshawnára konfliktusuk miatt igen. Hamarosan jön a folytatás, ami már talán érdekesebb lesz! :D

Újabb TDPI-s karakterképek 1.

Cody  2017.04.18. 14:00

A Totál Dráma: Versengés a Föld körül versenyzői után most az Indián-sziget résztvevőin van a sor, most róluk láthatunk újabb karakterképeket különböző pozíciókban. Az első négy rég nem látott játékos: Jasmine, Rodney és az első ikerpár a sorozat történetében, Amy és Samey. Christine-nek hála most ezeket meg is nézhetitek érdekességképpen, bár feltűnő, hogy Amy-nél párszor valamiért lehagyták azt a fontos szerepet kapó, őket megkülönböztető anyajegyet... :D

Kellemes Húsvéti ünnepeket!

Szerkesztők  2017.04.16. 16:23

Már húsvétvasárnap van, úgyhogy mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk és akiknek van, azoknak pedig kellemes tavaszi szünetet is! :D

Továbbá holnapután, április 18-án lesz egy éve annak, hogy elkezdték leadni a Totál Dráma: Versengés a Föld körül második felét a 14. epizóddal kezdve, úgyhogy ennek az alkalomnak pedig boldog évfordulót, reméljük, hogy hamarosan újra fogjuk látni az egész évadot, a nyár nagyon esélyes erre!

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - Dráma és zendülés

Cody  2017.04.15. 22:40

Folytatódik ismét a teória cikksorozat, hogy ki esett volna ki egy adott epizódban, ha nem az a csapat nyeri meg a próbát, mint amelyiket láttuk győzedelmeskedni, hanem ők kerültek volna kiszavazásra. A TDI Hibák és a teória cikk Totál Dráma Szigetes része után végre rátérhetünk a 2. szezonra, a Totál Dráma Akcióra és rögtön a 3. részre, hisz (egyelőre?) csak azok az epizódok lesznek elemezve, ahol volt kiszavazás.

Az epizódban ugye a Fókusz Pullerek nyertek Duncan előadásának köszönhetően, pedig maga a csapatmunka nem volt túl jó az epizód során, hisz Heather továbbra is konfliktusba keveredett a csapat nagy részével, DJ pedig nem volt hajlandó segíteni a csapatnak az első feladatnál… és mi történt volna, ha végül Izzy alakítása jobb lett volna, mint Duncan-é?

DJ: Mindenkivel jóban volt ebben a csapatban, még Heather-rel is elég jól megvoltak, nem csak ebben az évadban, hanem az egész sorozatban. Ennek ellenére valószínűleg Heather-re voksolt volna, hisz tőle állt a legtávolabb a csapatban.

Duncan: Igazából úgy gondolom, hogy három jelölt lehetett volna esélyes a kiszavazásra, még pedig az előbb említett Heather, DJ és Duncan, ha miatta veszítettek volna végül… a többiek jól szerepeltek. Közülük Duncan nyilván nem szavazott volna magára, se DJ-re, hisz vele jóban volt, úgyhogy így egyedül Heather lett volna esélyes a szavazatára, hisz ellenségek voltak, ráadásul még a próba során is egymással szembe kerültek. Esetleg még Harold lehetne esélyes a konfliktusuk miatt, de mivel Courtney miatt jól vissza akart vágni a folytonos bántásokkal, ezért nem szavazta volna ki ilyen hamar.

Gwen: Nem is kell nagyon magyarázni, nyilvánvalóan Heather-re szavazott volna, hisz Leshawna ötlete miatt vette be csak a csapatba, hogy közel tartsák magukhoz az ellenségüket és a megfelelő pillanatban kiszavazzák, hogy ne jusson el olyan a végsőkig, mint az előző évadban.

Harold: Ő és Heather gyakorlatilag sosem kötöttek egy hivatalos szövetséget, viszont ebben az epizódban eléggé utaltak mindketten arra, hogy szükséges lenne a másik segítsége, Harold ráadásul a lányok kedvence akart lenni, szóval még ha nem is voltak igazán annyira barátok Heather-rel, nem szavazta volna ki. Az egyedüli lehetőség nála csak is Duncan lehet, az ok pedig az előző évad történései alapján szerintem könnyen kitalálható.

Heather: A szokások nem változnak, hisz ugyan Heather már többé nem játszik úgy a többi játékossal, mint a bábokkal, ettől független nem ostoba, tudja, hogy mennyire népszerűtlen és mindenáron harcolt a végsőkig, hogy bent maradjon. Így nyilván mérlegelte volna a lehetőségeit és Duncan-re szavazott volna, hisz ha végül miatta vesztettek volna, akkor gondolhatta azt, hogy talán így lenne esélye bent maradni, hisz többször is azért úszta meg az előző évadban a kiesést, mert mások elég gyatrán szerepeltek. (pl. Cody és Beth)

Leshawna: Heather-re szavazott volna, az indokot pedig… meg kell magyarázni? Több epizódon át mindenkivel összeszövetkezett már a csapatban, hogy kiejtsék Heather-t, az első alkalommal kapott volna az alkalmon. (A 7. rész Gwen „árulása” miatt kivétel)

Az eredmények nem túl meglepőek igazából, Heather-re 4 szavazat, Duncan-re pedig 2 érkezett volna, ha végül nem a Kamera Manok vesztettek volna, ami pedig szerencse volt, hisz ez az évad volt az út ahhoz, hogy Heather fejlődjön a TDWT-ben. Hamarosan jön a folytatás! :D

Újabb TRR-es karakterképek 9.

Cody  2017.04.11. 16:42

Már csak két csapat maradt hátra a Versengés a Föld körülből posztolt karakterképek gyűjteményéből, akiket most láthattok is különböző pozíciókban. Pont azt a két csapatot hagyták utoljára, akikben még bőven volt lehetőség és ezt sajnos nem használták ki: A Vegánok, Laurie és Miles (akik a magyar változatban valamiért 'Lelkitársak' lettek), továbbá a Zsenik, Ellody és Mary. Hamarosan jön a folytatás a Totál Dráma: Indián-szigetes versenyzőkkel! :D

Visszatér a Totál Dráma a magyar CN-re...!

Cody  2017.04.08. 12:58

… bár nem úgy, ahogy eddig megszokhattuk és nem is olyan évad tért vissza, aminek kellett volna.

Talán utoljára akkor néztem a Cartoon Networköt, mikor tavaly valamikor a Versengés a Föld körül után végre annyi idő elteltével a Totál Dráma: A sziget fellázadot leadták, majd nem sokkal azután október végén teljesen levették a sorozatot a csatornáról, de néha utána szoktam nézni, hogy a TD visszatér-e, főleg azért, hogy hátha visszatér az első három évad. Végre megjött a hír GyerekVilágnak hála azoknak, akik várták a TD visszatérését, ugyanis hónapok után MÁJUSBAN újra látható lesz a magyar Cartoon Network csatornán a sorozat! :D Viszont teljesen más időpontban, ugyanis úgy néz ki, hogy már csak a Cartoon Toon Toon-ban fogjuk viszontlátni kedvenc rajzfilmünket, egy „tökéletes időpontban”, CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT lesz 10:40-től 11:30-ig, amit kétlem, hogy sokan fognak majd nézni.

Ez még talán nem is lenne olyan rossz, mert legalább visszatér a TD, még ha heti egyszer is két epizód erejéig, viszont nem a Totál Dráma Szigettel, Akcióval, Világturnéval készültek, hanem a TD: Indián-sziget részeit fogják megint vetíteni. A pontos időpontok ezek lesznek:

Május 4.: Totál Dráma: Indián sziget – 1. rész (Tehát, uh, ez az én csapatom?), 2. rész (Szeretlek disznózsír!)

Május 11.: Totál Dráma: Indián-sziget – 3. rész (A testvérkapcsolat nem minden), 4. rész (Szeretlek, szeretlek csomó!)

Május 18.: Totál Dráma: Indián-sziget – 5. rész (Robbanás a múltból), 6. rész (Mo’ Majom Mo’ Problémák)

Május 25.: Totál Dráma: Indián-sziget – 7. rész (Ezek a magok!), 8. rész (Három zóna és egy baba)

Május 25-én pedig még előtte 9:10-től leadják az eddig vetített első 6 részt is. Nem, nem azaz évad tért vissza, ami már rég óta eltűnt és nem is túl jó időpontban, de legalább ÚJRA láthatjuk a TD-t, mert amiknek nincsenek új évadjaik, azoknak nincsenek túl jó esélyeik… kétlem, hogy az első évadokat újra sugározni fogják, hiába lenne ez egy jó időpont, ha annyira féltik a gyerekeket, de hátha. Június előtt ki fog derülni, bár valószínűleg mivel a TDPI-vel kezdtek, ezért mindenképpen a TRR lesz a következő, (ha tartják magukat ezekhez a csütörtök délelőtti vetítésekhez), ami egyébként szintén nem baj, mert a spin-off széria az egyetlen olyan szezon, ami nincs fent az interneten.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 2/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama island gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 2226

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok