Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Teória: Lesz vajon Lány Vs Lány döntő? / Lesz Samey és Topher között valami?

Cody  2017.08.22. 01:04

Még utolsó két dolog maradt a teória cikksorozatból, bár ez a része direkt került utoljára, mert ezek olyan dolgok, amik talán egyszer a jövőben megtörténhetnek, de nem feltétlenül a közelgő 6. évadban:

Lány Vs Lány döntő: Női döntő még sosem volt a Totál Drámában és habár az nem határozza meg egyik karaktert jellemét sem, hogy milyen a neme, azért rengeteg panaszkodtak azért, hogy a Fresh TV mennyire szexista, amiért mindig csak Fiú Vs Lány döntő volt és még beiktattak egy Fiú Vs Fiú döntőt is a Totál Dráma: A sziget fellázadban. Ezután rengeteg panasz érkezett és egyszerűen elképzelhetetlen, hogy miért nem változtattak ezen, pedig annyi lehetőségük erre… és tényleg nem ez a legfontosabb, de ha volt fiú döntő, akkor már illene azért egy lány döntő is, már csak azért is, hogy végre a Fresh TV megszabaduljon ezektől a panaszoktól. (Ha érdekli őket, mert eddig nem akartak ezen változtatni.) Christine szerint megtörténhet a jövőben, majd kiderül, az esély továbbra is meg van rá, az olyan elképzelések, mint például egy Courtney és Lindsay döntő a mai napig nagyon népszerű ötlet, talán jövőben meg is valósítják ezek közül az egyiket, akár már a 6. évadban.

Samey és Topher kapcsolata: Sokan most valószínűleg értetlenül fogják a fejüket, hogy milyen kapcsolatról beszélünk, mikor közöttük alig volt valamilyen interakció és csak a fanok shippelik őket, de tulajdonképpen nagyon nincs kizárva, hogy esetleg kettejük között valami több lesz, legalábbis Samey részéről, akiről mint kiderült, volt egy titkos vonzalma Topher iránt a rövid ott töltött ideje alatt a Totál Dráma: Indián-szigetben. Már ezt a jelekből egyébként lehetett látni, Samey folyton mosolygott , amikor a közelben volt és míg a legtöbbeket idegesített egy-egy Chris-hez fűződő megjegyzése, ő még akkor sem hervasztotta le azt a mosolyt, ráadásul ezt a magyar verzióban nem fordítottak le, de mikor Amy-vel verekedett az 5. rész végén, akkor hallani lehetett, hogy Amy azzal vádolta meg őt, hogy Topher szerint kövér, akkor az valószínűleg azért volt, mert jelent neki valamit. Persze sok kérdés is merült fel ezzel kapcsolatban és habár soha nem volt egyértelmű a képernyőn keresztül, Christine azt válaszolta, hogy valóban érez valamit Topher iránt, mert ő képviseli pontosan az ellentétét, boldog és önelégült, fel is néz rá ezért, Amy viszont ki nem állhatja Topher-t, ami szintén érezhető volt, mert Samey-vel ellentétben ő mindig dühös arcot vágott Topher közelében. Ettől függetlenül nem kell ezt teljesen komolyan venni, észrevehető volt ez a kis vonzalom és Christine sem hazudna nyilván, de ezt a választ még 2015-ben adta és mondta is, hogy nem is szoktak előre tervezni, ezért azt sem tervezték, hogy ezzel fognak valamit kezdeni, szóval simán elfelejthették vagy a kukába dobhatták az ötletet, ha egyáltalán akartak valaha mélyebben bele menni ebbe, de bármi megtörténhet. Lehetséges, hogy kihasználják ezt majd a 6. vagy valamelyik ezt követő évadban, ha lesz, bár jelen helyzetben semmi komolyra ne számítsunk, maximum Samey részéről, mert Topher nem úgy néz ki, mint aki egy kapcsolatra teremtett karakter lenne és főleg nem olyan a személyisége, hogy egy olyan kedves személyiségűvel jöjjön össze, mint amilyen Samey volt.

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 8. rész

Cody  2017.08.16. 14:14

Folytatódik és véget ér az a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Már csak 3 karakter maradt hátra:

Noah: Ő biztosan az egyik legnépszerűbb volt a TDWT idején, alig lehetett negatív véleményt olvasni róla, mindenki szerette a szarkasztikus személyiségét és az emiatt kialakult kölcsönhatásait, főleg Owen-nel és Izzy-vel, valamint az Alejandro-val kialakult rövid konfliktus is sokakat érdekelt és sajnálták, hogy kiesett az évad felénél, viszont hiába várták rengetegen vissza, elég megosztó lett a teljesítménye a TRR-ben és láthatóan már kiesett a kedvencek közül. Többen szerették a kapcsolatát Emmával, hogy végre összehozták valakivel, de többen nem örültek neki, mert emiatt eltűnt a szarkasztikus tulajdonsága és kissé sok volt a megszállottsága Emma felé a vége felé, Owen-t pedig többször cserbenhagyta. Ettől függetlenül így is sokan szeretik még a mai napig, úgyhogy leginkább ők biztosan örülni fognak, ha Noah visszatér, mert biztosan vissza fog térni, még ha nem is rögtön a TD6-ban. Ha még emlékeztek, a TRR 18. részében utaltak arra, hogy egy újabb show évadában szerepelni fog Owen-nel, ami lehetséges, hogy egy TD vagy egy TRR évad, nem pedig egy sosem látott műsor, mert különben nem lett volna túl sok értelme annak a jelenetnek. Ha viszont mégsem erre utaltak, ezen kívül az Emmával kapcsolatát még tovább boncolgathatják, például kíváncsi lennék, hogy ha komolyan gondolta, Emma mit szólna ahhoz, hogy Noah a munkája miatt nem akar majd dolgozni, úgyhogy ha esetleg a TD6-ba nem térne vissza, a jövőben szerintem még viszont fogjuk látni.

Owen: Ha nem is egy közönség kedvenc, a Fresh TV (semmi rosszindulat nélkül) simán letagadná. Ő a kedvencük, ő Tom McGillis kedvence, ő a TD képviselője, ő szerepelt a TRR-t is beleszámítva a legtöbbet a sorozatban, mindig kiemelkedő szerepe volt, a kiesése után is visszahozták egyszer, hogy benne legyen a top 3-ban, kétszer is kapott cameo szerepet (egy premierben és egy fináléban ráadásul), továbá a személyét sem tudták nélkülözni, mert a TDAS-ban Sam helyettesítette, a TDPI-ben pedig Sugar-nak volt néhány hozzá hasonló tulajdonsága, úgyhogy kétlem, hogy ne hoznák vissza, szerintem a TD6-ban is simán szerepelhet. Ettől függetlenül a fanok körében sem népszerűtlen, mert habár sokan kritizálják, főleg az első évadokban csinált fingós viccei miatt, a többség szereti a TD gömböcét. De mit tudnának vele ismét kezdeni? Ahogy Noah-nál írtam, a visszatérésének legfőbb oka ugyanaz, a TRR-ben tett utolsó jelenetük, ráadásul az is, hogy ő is benne van a kedvencek között és Tom McGillis sem tudná sokáig nélkülözni, de mi újat tudna mutatni annyi évad után, főleg a TRR után, ahol már kicsit felnőttesebbé vált és megmutatta egy másik oldalát is? Egyedül a legfeleslegesebben véget ért Izzy-vel való szakítás utóhatásait mutathatnák, mert a szakítás után semmilyen interakció nem történt közöttük és semmilyen jel nem utalt arra, hogy közük volt egymáshoz, de pont ezért erre nincs sok esély, úgyhogy ha visszatér, továbbra is valószínűleg komikus szerepet fog betölteni, mert nem tudom, hogy mit hozhatnának még ki belőle.

Trent: Soha nem volt benne a kedvenc kategóriában, bár összességében nagyjából a véleményeket nézve ő is egy kedvelt, szimpatikus karakter, leginkább a Gwen-nel alkotott kapcsolata miatt és a TDI-ben tett teljesítménye lévén, viszont mivel nem volt a legérdekesebb játékos és mert a TDA-ban sokan megutálták őt a változása után, majd ezután el is tűnt a képernyőről, ezért már nem egy annyira népszerű és emlékezetes karakter. Ettől függetlenül elég csak megnézni a 6. évad berendelése után kitett videót, ahol az egyik legtöbb likeolt komment az, hogy Trent térjen vissza, nagyon sokan szeretnék láthatóan viszontlátni a TDA után, mert régen szerepelt és mert többet megmutatathatna, akár újra Gwen-nel, akár egyedül. De vajon tudna újat mutatni? Valójában nem ismerjük annyira, hogy ezt eldönthessük, mivel a karaktere leginkább Gwen körül forgott, de pont ez a lényeg, ez adhatna egy nagy lehetőséget a visszatérésére, hogy végre jobban megismerjük őt, mert a TDI-ben csak egy kedves gitáros fiú volt, a TDA-ban viszont több oldalát megmutatta pár epizód alatt, hogy tud féltékeny, őrült és időnként agresszív is lenni a szerelem miatt. Egyedül is ki tudna bontakozni, bár amilyen a személyisége és az egész karaktere, ő egy romantikus alkat, szóval nehéz lenne elhinni, hogy ne találna új szerelemre vagy ne hoznák újra össze Gwen-nel, amire egyébként meg van esély, a múlt heti videós dolog is megerősíti, hogy még mindig mennyien szeretik őket egyedül, ráadásul ők az egyedüli páros, akiknek a két tagja még a szakítás után is barátok maradtak (Izzy és Owen azóta nem beszéltek, Harold és Leshawna státusza meg elég komplikált volt mindig is), szóval talán még ebből lehet valami. Esetleg még fájdalom mágnes karakter is lehet belőle, mert sokszor lesérült a TDI során, ami viszont pár epizód után el lett felejtve.

Mint mondtam, nem akarom tovább elemezgetni a többi karaktert, pár karaktert leszámítva nagyon sokakat esélyesnek látok és nem akarok tippelgetni, az eredeti 22 karakternek is azért volt ez, mert most az az egyedüli nyomunk, hogy tőlük jönnek vissza kedvencek, de hát hiába vannak visszajelzések a rajongóktól, nem tudni, hogy a Fresh TV kikre gondolt ez alatt. Akárhogy is, még egy teória cikk lesz, utána pedig már csak akkor lesz a 6. évaddal kapcsolatban, ha kapunk valamilyen komolyabb hírt, addig pedig visszatér a Ki esett volna ki? :D

Lindsay és Tyler még mindig együtt vannak

Cody  2017.08.11. 19:01

Ez volt Lindsay és Tyler visszatérésének legfőbb oka, azonban pont a teória cikket követően kiderült az, aminek sokan biztos örülnek: Mégsem szakítottak, még mindig együtt vannak!

Kérdésként újra felmerült és a korábbi válaszokkal ellentétben Christine ezúttal azt válaszolta meg, hogy nem történt meg a szakítás, bár az eddigi hír igaz volt, Lindsay visszatérésével ezt tervezték a Totál Dráma: All-Stars-ban, ami megindokolja, hogy miért nem említette Tyler-t, még ha csak 1 epizódban szerepelt is. Még az is lehet, hogy a legelején azt tervezték, hogy Tyler is benne lesz az évadban, csak végül őt és emiatt az egész cselekményszálat leselejtezték. 

Ez persze nem jelent semmit azzal kapcsolatban, hogy Lindsay és Tyler esélyesek vagy sem a következő évaddal kapcsolatban (Lindsay szinkronszínésznője, Stephanie Anne Mills az egyik legaktívabb szinkron a TD6 bejelentése óta és érdekes módon, mindig őt említi, nem Kitty-t vagy Katie-t, akiknek szintén a szinkronhangja, ami csak több sejtést ad a visszatérésére) és azzal kapcsolatban sem, hogy veszélybe fog-e a kapcsolatok kerülni. Mint említettem, ez a hír korábban eléggé elterjedt és ők is tervezték korábban, úgyhogy nem kizárt, hogy felfogják használni ezt a szálat a 6. évadban, csak nem fogják elárulni, bár lehet, hogy végül úgy döntöttek valamilyen oknál fogva mégsem szakítják szét őket, aminek azért szerintem csak örülni lehet. :D

Esetleg Cameron-t is viszontláthatjuk?

Cody  2017.08.09. 20:03

Cameron angol szinkronhangja. Kevin Duhaney kitett korábban egy képet az Instagramra, amin egy forgatókönyv látszik elmosódottan, de konkrétan nem látszik rajta semmi lényeges, miközben keresztbe azt írta rá, hogy munka, munka, munka, nyilvánvalóan eltakarva, hogy konkrétan minek lesz a szinkronszja. Természetesen ez bármit jelenthet, de ami az érdekes, hogy már le is lett törölve, úgyhogy az is simán benne van a pakliban, hogy a Totál Drámáról van szó, ami körül még nagy a titkolózás és semmilyen spoilert nem akarnak elárulni, ezért is lett a Brian Froud által kitett videó valószínűleg törölve hetekkel ezelőtt és feltehetően ezért is rúgták ki, ha ez történt, mert túl sokat árult el. (Egy rendezvényen is elárulta, hogy nagyon jó lesz az új évad, főleg akkor fog tetszeni, ha rajongói voltunk az 1. évadnak, ráadásul több Harold-dal kapcsolatos posztot rakott ki.)

Tehát esélyes, hogy a TD-vel volt kapcsolatos, már csak azért is, mert tavaly óta nem volt szinkronhang semmiben és a 3 hónap óta berendelt 6. évad az egyedüli, ami úgy tűnik, hogy lehetséges a visszatérésére, úgyhogy habár ugye nem megerősített, de nem kizárt, hogy Cameron visszatér vagy talán egy új karakter szinkronhangja lesz, de majd kiderül, hogy igaz-e. És egyébként lenne is esélye Cameron-nak, mert Mike nem tér vissza és egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Dawn és Sam sem a 2. generációból, már pedig annak van a legnagyobb esélye, hogy mindhárom generációból térnek vissza játékosok és a 2. generációból fogyni kezdtek a jelöltek.


Ezen kívül habár nem árulhat el semmit, Christine újra megerősített annyit az új évaddal kapcsolatban, hogy már tovább haladtak a forgatókönyv írásával, 6 epizód írtak már meg összesen és az első három részhez a szinkron is kész, továbbá már a design készítésekbe is belekezdtek, úgyhogy továbbra is elég jól folynak a munkálatok. :D

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 7. rész

Cody  2017.08.06. 12:12

A cikk megkezdése előtt: Hatalmas számú rekordlátogatottságot döntött az oldal! Ez most nem került külön cikkbe, mert tegnap délután órákig javítottak valamit a gportalon és az óta teljesen furcsán viselkedik minden, a látogatottságot is sajnos tudják egyesek igazságtalanul befolyásolni, úgyhogy ennek biztosan köze van ehhez a megőrüléshez, de mindenesetre köszönjük a látogatóknak, hogy itt voltatok és itt vagytok, leginkább a TD6 bejelentése óta, jó látni, hogy sokan nem feledkeztek meg a nagy kihagyás után a TD-ről! :D


Visszatérve a cikkre: Folytatódik tovább a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. 5 karakter maradt még hátra és most két versenyző lesz egymással elemezve, még pedig az első szerelmespár, Lindsay és Tyler. És nem azért, mert annyira összenőttek, mint Katie és Sadie, hanem mert nagyon úgy néz ki, hogy a visszatérésük egymással a legvalószínűbb, mert egyelőre úgy látszik, hogy az ő kapcsolatuk is veszélybe került.

Lindsay-vel kezdve, ő egyértelműen egy kedvenc karakter, az egyik legnépszerűbb a Totál Drámából, nála is alig vagy egyáltalán nem akadnak gyűlölők. Ez persze egyáltalán nem meglepő, mert a butaságával, a naivságával, a kedvességével mindenki szemében nagyon szimpatikussá vált már az 1. évadban, ez pedig a TDA-ban csak tovább fokozódott. Ott már ezek mellett megmutatta, hogy tud okos is lenne és irányítani a csapatot, ha kell, még Courtney-t is a kiesése előtt teljesen összezavarta, sokan pedig máig dühösek, hogy nem került be akkor a döntőbe Beth helyett. A következő évadokban nem szerepelt sokat, de Tyler-hez sikeresen visszatalált és habár nem volt olyan kiemelkedő szerepe, mint a „nagy ötösnek”, Heather-nek, Owen-nek, Courtney-nek, Duncan-nek és Gwennek, hatodikként sokszor emlegetik, mint a TD egyik legfontosabb szereplőjét.

Tyler nem olyan népszerű, de a kedvencek közé még talán ő is sorolható, mert habár az első két évadban szinte észrevehetetlen volt és ahogy ő is kijelentette, még Ezekiel is népszerűbb volt nála, a TDWT-ben rögtön felhívta magára a figyelmet a folyamatos sérülései és az emiatt kialakult különböző poénok miatt. Nagyon szórakoztató és komikus karakternek tartják a mai napig és erre az is rányom egy lapáttal persze az is, hogy a Lindsay-vel való kapcsolata alatt mennyire megpróbálta visszahódítani, ami sikerült is.

És tudnának valamit kezdeni még velük? Abszolút, mindketten olyan karakterek, akik bármikor tudnának még szerepelni és újat mutatni. Külön-külön is esélyesek erre, még akkor is, ha Lindsay a TDAS miatt talán nem szívesen térne vissza, de együtt van erre a legnagyobb esélyük. Még tavaly kitört a botrány, hogy mint kiderült, elméletileg a műsoron kívül már szakítottak, mert Lindsay be akarta mutatni a szüleinek Tyler-t, de elfelejtette a nevét és onnantól egyre lejjebb kerültek, aminek szakítás lett a vége és ezt maga a show egyik alkotója, Tom McGillis is igazolta. Ezzel pedig előrevetítették, hogy ezt egy új évad keretein belül is boncolgatni fogják, hisz olyan kapcsolat még nem volt, ami nem a műsorban jött létre vagy ért véget. Ha el is felejtették, biztosan eszükbe jut még a régebbi eset után, mikor a TDROTI 9. részében látható volt Mike fejében egy hozzá hasonló árnyék a feje mellett, aminél mindenki azt hitte, hogy egy gonosz személyiség lesz. Bár elvileg ez tényleg egy utalás volt Kárra, nem kizárt, hogy egy baki volt és a nagy találgatások után vették elő azt az ötletet, hogy lehetne egy gonosz személyiség is és a Lindsay+Tyler szakítás után is rengeteg ötlet, teória született, amiről a Fresh TV tud és simán kihasználhat, miután elültették a szakítás magvait.

Biztos, hogy rengetegen nem fognak örülni, hisz Bridgette és Geoff mellett ők az egyetlenek, akik az 1. évadban összejöttek és máig együtt vannak, de mivel Tom McGillis megerősítése miatt ez komolynak tűnik és mivel amúgy is szeretik szétszakítani a párokat a dráma miatt, egyáltalán nem kizárt, hogy közöttük is vége lesz mindennek. Aztán ki tudja, hátha lehet ebből egy olyan sztori is, hogy újra kibékülnek és összejönnek, csak már az évadon belül… akárhogy is, szinte biztosan ott van a helyük a 6. évadban, nekik van egyedül egy komplett cselekményszáluk előrevetítve, ami nem bontakozott ki.

Melyik páros jobb: Gwent vagy Gwuncan?

Cody  2017.08.04. 18:47

Nem rég Christine kitett egy kérdést a Fresh TV twitterére és facebookra, hogy a Gwent (Gwen és Trent) vagy a Gwuncan (Gwen és Duncan) páros közül melyiküket kedvelik a rajongók jobban, emiatt a meccs miatt pedig egy különleges videót ígértek a youtube csatornájukra. Nagy fölénnyel Gwen és Trent nyert, a videó pedig megérkezett a két párosról:

A legfontosabb pillanatokat láthatjuk angolul, hogyan alakult ki és hogyan ment tönkre a Gwent és a Gwuncan páros öt évadon keresztül. Viszont ez az egész dolog felvet egy nagyon jó kérdést: Ez az egész dolog a nosztalgiázás volt és csak egyszerűen kíváncsiak voltak, hogy a két páros közül kit szeretünk jobban vagy ennek volt valamilyen komoly jelentése és kapcsolódni fog a 6. évadhoz? Esetleg tervezik újra összehozni az egyik párost? Mert ha csak nem akarnak a móka kedvéért több ilyen összehasonlítást szervezni, akkor ez egy elég semmiből jött kérdés volt...

Ha ennek fontos jelentése volt, akkor talán nem kizárt, hogy Gwen és Trent kap újra egy esélyt, akik egyébként is csak azért szakítottak, mert ezt kérte a Cartoon Network a Fresh TV-nél annak idején, hogy izgalmasabbak legyenek a dolgok, még maga Tom McGillis is jobban szereti ezt a párost, mint Gwuncan-t. Akárhogy is, ha ez volt a céljuk, akkor a 6. évadban majd kiderül. :D

Mike sem lesz benne a 6. évadban

Cody  2017.08.01. 20:08

Nem a legnépszerűbb karakterről beszélünk, ezért talán nem fog túl sok rajongónak szomorúságot okozni, de újabb karakterről derült ki, hogy nem lesz benne az új évadban, viszont ez az eddigiektől eltérően teljesen biztosan 100%, még pedig Mike. A Totál Dráma: All-Stars utáni rossz fogadtatás miatt ez nem is meglepő, de ezt maga az angol szinkronhangja, Cory Doran erősítette meg, úgyhogy a sorozat hasadt személyiségű karakterét ezúttal nem fogjuk viszontlátni!

Tehát a következő karakterekről van valamilyen tudomásunk: Mike biztosan nem lesz benne az új évadban és egyelőre Dawn és Topher sem tűnik túl valószínűnek a szinkronhangjaik állítása alapján, Bridgette viszont esélyes, Harold és Sam közül pedig az egyikük, valószínűleg Harold benne lenne a 6. évadban, de a nem rég kitört Brian Froud botrány után már ezt nem tudni. A többi egyelőre csak találgatás, de reméljük, hogy lassan több karakterről derül ki, hogy benne lesz-e az új évadban vagy sem. :D

A dráma nem áll meg - Nincs több Harold és Sam?

Cody  2017.08.01. 00:11

Nem csak a Totál Drámában, a TD közösségben is megy folyamatosan a drámázás, főleg mióta berendelték a 6. évadot. Eddig azt hittük, hogy Harold vagy Sam biztosan benne lesz az új évadban, mert az angol szinkronhangja, Brian Froud Instagramra egy olyan videót tett fel, ami erősen erre utalt, bár nem sokkal később letörölte. Ám most kiderült, hogy Harold és Sam többé nem tér vissza.

Legalábbis úgy nem, hogy Brian Froud szinkronizálja őket.

Ti is elolvashatjátok IDE kattintva a twitterét, hogy nem sokkal ezelőtt elárasztotta tweetekkel, amiben kijelenti, hogy vége a Totál Drámában töltött idejének és mikor megkérdezték, hogy Brian Froud szinkronizál-e az új évadban, akkor egyértelműen kijelentette, hogy nem, tehát nagyon valószínű, hogy Harold vagy Sam mégsem lesz az új évadban. Legalábbis úgy nem, hogy ő szinkronizálja őket, mert hozzátette azt is, hogy az is lehetséges, hogy lecserélik (ami egy utalás arra, hogy az egyikük a szereplőgárda része), de ő biztosan nem fog többé a szinkronszínészük lenni, viszont az indokot elvileg ő sem tudja teljesen, vagy legalábbis nem akarja elárulni.

A következő elméletek lehetségesek: Harold és/vagy Sam közül mégsem fog egyikük sem szerepelni az új évadban, bár az a múltkor kirakott Instagram poszt után nagyon furcsának tűnik. Az is lehet, hogy kiselejtezték az egyik karaktert, az is lehet, hogy éppen csak szórakozik a rajongókkal és hazudott, de őszintén, ezek túl komolynak tűnnek, akármennyire is bűzlik most ez a dolog így hirtelen. Az is lehet, hogy kirúgták, mert azt mondta, hogy a Fresh TV-vel egyáltalán nem fog már dolgozni, vagy lecserélik egyszerűen a szinkronhangot, de annak mi értelme lenne? Amennyire dühös, a kirúgás a legvalószínűbb, mert tényleg sok utalást tett arra, hogy benne lesz az új évadban, ami talán a Fresh TV szerződésének megszegésével járt, de azt ígérte, hogy majd mindent meg fog válaszolni.

Akármi is folyik itt, egy biztos: Brian Froud nem tér vissza és ha nem kapnak új szinkronhangot, egyelőre úgy tűnik, hogy sajnos Harold és/vagy Sam sem. Pedig az egyikük (szerintem Harold) helye egyértelmű (volt?) a TD6-ban, mert különben Brian nem most válna meg a Fresh TV-től... vagy inkább fordítva.

Talán Dawn sem fog visszatérni?

Cody  2017.07.29. 12:41

Mint tudjuk, a szinkronizálás már elkezdődött, tehát a szinkronszínészek már biztosan tudják, hogy visszatér-e a versenyzőjük vagy sem. Először Topher-nél volt nem rég olyan, hogy a szinkronhangja nem tud arról, hogy visszatér-e, most pedig egy másik személy erősítette meg, hogy nem keresték fel ez ügyben, még pedig Dawn angol szinkronhangja, Caitlynne Medrek, aki már a Totál Dráma: All-Stars óta nagyon szeretné, ha Dawn visszatérne.

Egy videó is készült erről, amit a képre kattintva megnézhettek, a lényeg pedig az belőle, hogy egy srác megkérdezte Caitlynne-től, hogy lehetséges az, hogy Dawn visszatér-e újra, de erre azt válaszolta, hogy nem kérték fel újra Dawn hangjaként, tehát valószínűleg nem tér vissza. 

Bár én kedvelem őt, a nagy népszerűsége ellenére sem tartottam annyira az esélyes visszatérők közé, mert a képességei miatt messze a leginkább irreálisabb versenyző, de mielőtt a videó címét vagy ezt az információt látva bárki megijedne vagy csalódott lenne: Ahogy Topher esetében, ez sem biztos. Kételkedem abban, hogy lecserélnék Caitlynne-t, mert Alejandro angol szinkronhangjával ellentétben ő ráérne és nem történne csere, de természetesen simán megtörténhet az is, hogy hazudott, hogy ne áruljon el semmit és ne derüljön ki semmi spoiler. Egyelőre tehát még nem biztos semmi, de Dawn esélyei most tényleg csökkeni látszanak.

Egyre jobban haladnak a 6. évad készítésével?!

Cody  2017.07.28. 13:15

Egy újabb rajongó megkérdezte a Facebookon, hogy jelenleg hol tartanak a 6. évad készítésénél és habár még szinte csak most nyilatkozta azt Christine, hogy az első két epizód megírásával végeztek, mostanra ez a szám már 4-re emelkedett, tehát az első 4 epizód írása kész és ha eddig nem, akkor valószínűleg az animálások is kezdetét fogják venni, hisz ahogy ő is mondta, különböző szakaszokban dolgoznak. Továbbá annyi még biztos, hogy a szinkronizálás is elkezdődött, tehát most már 100%, hogy minden szinkronszínész tudja, hogy visszatér-e egy általa szinkronizált versenyző vagy sem. 

Hiába telt el rövid idő, nagyon jó tempóban haladnak, szerintem már jövőre látni fogjuk az új évadot, ha továbbra is így dolgoznak! :D

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama lindsay gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

CSS Codes


Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!