Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már lassan 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 3. rész

Cody  2017.07.01. 23:44

Folytatódik tovább a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Nézzük tehát tovább:

DJ: Talán lesznek, akik meglepődnek, de hiába szerepelt 3 évadban, hiába találtak ki az alkotók minden évadban valamilyen cselekményszálat hozzá, mérföldekre van attól, hogy beleférjen a „kedvencek” kategóriába, pedig nem egy gyűlölt karakterről beszélünk a Totál Dráma világában, hanem egy olyan karakterről, aki sosem kap túl sok figyelmet és így egyre jobban felejthető vált az évek alatt. De pontosan miért? Mert azok, amik vele történtek… sosem tűntek ki úgy, mint például Heather és Leshawna konfliktusa vagy a híres Duncan-Courtney-Gwen szerelmi háromszög. Az első évadban annyi szerepe volt, hogy barátja volt Duncan-nek és Geoff-nak, továbbá szerette az állatokat, de alapvetően abban a 19 részben mindig csak a háttérbe volt húzódva. Majd jött a TDA, ahol 9 rész alatt Séffel alkotott szövetsége izgalmassá tette a karaktert és sokaknak érdekes volt, de ez is hamar véget ért, mert kilépett a műsor első felében. TDWT meg már más tészta, mert idáig még kedvelték a karaktert annak ellenére, hogy sosem volt kiemelkedő szerepe, viszont nagyon sokan végleg lemondtak róla, meggyűlölték az átok cselekményszál miatt, ami miatt sorban kiestek a kedvenc játékosok a Diadal csapatból, a poénokat pedig nem találta szinte senki sem viccesnek. Tehát egyáltalán nem egy kedvenc, a visszatérése pedig épp ezért kétesélyes. Talán tudnak újabb dolgot kitalálni neki, mondjuk egy szerelmi szálat, mert egyike azoknak, akiknek ez sosem volt, de inkább esélyesebb az, hogy az anyukájával tér vissza egy TRR évadban, egyedül nem hiszem, hogy visszatérhetne, újabb háttérszerep pedig nem érdekelne senkit.

Duncan: Az egyike azoknak a karaktereknek, akik a Totál Dráma legemlékezetesebbjei és hiába gyűlölték meg sokan a TDWT után, máig egy kedvencnek számít, de nem csak a rajongók, hanem az alkotók körében is, nem hiába ő az egyedüli 4 (!) évadban szereplő játékos, aki mindig eljutott a csapatok feloszlatásáig. A „rossz fiú” és elég összetett személyisége miatt, továbbá az emiatt kialakult barátságai, konfliktusai és a Duncney kapcsolat miatt az első két évadban talán a legnépszerűbb karakter volt, mindenki drukkolt neki mindkét évadban, hogy a végén ő nyerjen. A TDWT és a TDAS viszont elég megosztó lett és itt még enyhén is fogalmaztam, mert a Gwuncan kapcsolat és az emiatt kialakult szerelmi háromszög drámát sokan érdekesnek, izgalmasnak, újnak gondolták, de sokaknak nem nyerte el a tetszését, már csak azért sem, mert így a favorizált Courtney és Duncan szakítottak, ezt pedig azt sem javította fel, hogy végül Gwen-nel is szakított. A TDAS-ban továbbá sokan már feleslegesnek tartották a „véletlenül jófiú lettem, de nem akarok az lenni” szerepét is, de a börtönbe került karmája viszont nem kapott igazából sok panaszt. Viszont hiába veszített az utóbbi két évadjában rajongókat, ettől függetlenül még mindig kedvencnek számít, úgyhogy simán utalhattak rá is, amikor a „kedvenceket” mondta Christine, ráadásul Owen mellett az ő karakterét szeretik a leginkább felhasználni. A kérdés az, hogy ezúttal mit tudnának vele csinálni? A TDAS-ban is megmutatta, hogy már kezd veszíteni abból, hogy érdekes maradjon, továbbá Courtney-val és Gwen-nel is szakított és biztosan nem fog újra összejönni egyikükkel sem, új szerelmet reméljük, hogy nem kap. Annyit nem tudunk, hogy mit gondol Courtney és Scott kapcsolatáról, mert voltak arra utaló jelek, hogy még mindig érdekli Courtney és kissé féltékeny volt, mikor közeledtek egymás felé… de más igazából nincs, így sem tudjuk, hogy kiszabadul-e egyhamar a börtönből.

Eva: Ő egy érdekes eset, mert félig kedvencnek számít, félig meg igazából nem. Ezt úgy értem, hogy igazából a rajongók többsége nem szereti annyira, hisz Katie és Sadie mellett ő az egyedüli, aki csak az első évadban szerepelt, ráadásul abban is csak 4 epizódban versenyzett, így sosem kapott túl sok lehetőséget arra, hogy villantson, és esetleg megkedveltesse magát még jobban a nézőkkel. Hisz egy szórakoztató versenyző volt, aki a dührohamaival és az őrületes versenyszelleme miatt egy nagyon jó komikus játékos volt abban a pár részben, ráadásul emellett volt egy eltitkolt oldala is, hogy valójában nem gonosz, mint amilyennek tűnne első látásra, a hozzá hasonló „utódjával”, Jo-val ellentétben ő párszor megbánta a tetteit. Viszont ez egyáltalán nem elég arra, hogy bekerüljön a „kedvencek” kategóriájában, eltörpül a nála többet szereplő játékosok mellett. Miért mondom, hogy félig viszont mégis annak számít? Mert évek óta az egyik LEGINKÁBB visszavárt egy újabb Totál Dráma évadba, mert rengetegen látják benne a lehetőséget, hogy a TDI után többen mutathatna meg magából, ami egyáltalán nem alaptalan, rengeteg lehetősége van, egy esetleg Jo Vs Eva konfliktus nagyon népszerű ötlet. Úgyhogy ha még nem is túl népszerű, mégis nagyon visszavárt karakter, akinek lenne sok lehetősége, tehát ennyi évad után még mindig bőven van esélye a visszatérésre

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 2. rész

Cody  2017.06.27. 23:56

Folytatódik tovább a cikksorozat arról, hogy a Totál Dráma Szigetben megismert 22 játékos közül kik számítanak vajon a rajongók egyik kedvencének és mit tudnának velük kezdeni a visszatérésük után, ugyanis eddig csak annyi információnk van, hogy a TDI-ből néhány versenyzőt újra látni fogunk, úgyhogy érdemes lenne itt kutatni, hogy kik térhetnek vajon vissza a 6. évadban. A többi versenyző (Alejandro, Sierra, Blaineley, a 2. és a 3. generáció) már nem lesz így elemezve, mert nem akarok tippelni, néhány versenyző kivételével szinte mindenkit esélyesnek látok arra, hogy újra felbukkanjon. Bridgette és Harold után nézzük a többieket ABC sorrendben:

Beth: Sajnálom Beth rajongók, de sajnos messze nincs a kedvencek között az eddig látott vélemények alapján, mert jutott el a döntőbe a 2. évadban azzal, hogy mindenkivel kedves és barátságos volt, sokan nem örültek neki, mert inkább a legjobb barátnőjét, Lindsay-t láthattuk helyette. Pedig tett felejthetetlen dolgokat is, mint mikor kiállt végre Heather ellen és volt közben egy kisebb, 3 részes cselekményszála az elátkozott szoborral, Justin-nal, Lindsay-vel és Courtney-val sok érdekes kölcsönhatása volt és teljes mértékben ki tudott már mindenki ellen állni magáért, volt személyiségfejlődése is, sőt, még Duncan-nel is össze tudott barátkozni. Ennek ellenére ez nem volt elég, sokan felejthetőnek tartották őt és idegesítették őket a sok Brady szövegelés, meg az, hogy Lindsay kiesése után szerepelt többet, úgyhogy biztosan nincs a kedvencek között, hiába szeretik őt láthatóan nagyon az alkotók és az írók, a TDWT-ben is neki volt a legtöbb szerepe az utórengésekben, még majdnem vissza is jutott a játékba. Ezért talán még van esélye, de a kedvenc kategóriába semmiképpen sem illik bele, ráadásul az ő története szerintem befejeződött, nem tudna újat mutatni.

Cody: Ő egy érdekes eset, mert nem tudom teljesen eldönteni, hogy a kedvencek között van-e vagy sem, többé-kevésbé megosztó a karaktere, még ha rengetegen szeretik is. A Totál Dráma Világturnéban ő lett a döntős Heather-rel és Alejandro-val, a velük és leginkább Sierrával alkotott kölcsönhatásai miatt pedig sokan érdekesnek és szórakoztatónak találták a karakterét, bár olyanok is voltak, akik szerint nem érdemelte meg, hogy olyan sokáig eljusson, mert Sierra sokat segített neki, ezért kissé megosztó a karaktere, a kedvenc kategóriába pedig nem illik bele igazán, úgyhogy szerintem rá nem igazán gondolnak/gondoltak az alkotók. Ráadásul nem tudnának vele újat mutatni, mert megerősített tény, hogy Gwen iránt már nem vonzódik, meg az ő jeleneteik már nem vezetnének amúgy sem sehová, ha mégsem így lenne, Sierrával meg miért ismételnék meg újra a TDWT-ben történteket? Esetleg összejöhetnének, de Cody sosem mutatta, hogy olyan értelemben kedveli őt, ráadásul a TDAS-ban is azért nem tért végül vissza Cody, mert az alkotók is úgy gondolták, hogy a TDWT-ben már kifulladt az ő és Sierrával kapcsolatos cselekményszála, szóval… más nem is maradt.

Courtney: Lehet, hogy sok gyűlölője van, de sokkal több rajongója, az egyik, sőt, talán a leginkább visszavárt karakter már évek óta egy újabb Totál Dráma évadban, bár ez nem is csoda, mert 4 évadban is szerepelt és rengetegen meg tudták szeretni. Na persze nem a kedvességért, mert habár voltak olyan pillanatai is párszor, inkább egyszerűen a győzelemmániás személyisége és az emiatt kialakult jelenetei, konfliktusai a többi versenyzővel kedvelték meg annyian, ráadásul talán leginkább ő a legváltozatosabb karakter, minden évadban más volt a szerepe, jelleme. A TDAS-ban volt esélye, hogy boldog befejezést kapjon, hisz ott volt neki Scott és Gwen, de a 11. részben mindent tönkretettek és durván megalázták, mikor abban az évadban nem tett semmi rosszat, úgyhogy az óta rengetegen visszavárják, hogy végre kapjon ő is megérdemelt, pozitív befejezést és ezt annyiszor elhangoztatták, hogy a Fresh TV-nél nincs olyan, aki ne tudna róla. Úgyhogy ő az egyik legesélyesebb visszatérő, de nem csak azért, mert beleillik a kedvenc kategóriába, hanem mert teljesen befejezetlen a cselekményszála Scott-tal, mert Scott megbánt mindent Courtney kiszavazása után, úgyhogy ebből még lehetne újra egy kapcsolat, sőt, esetleg még Duncan-nel és Gwen-nel is végleg lezárhatná az eddig történteket, mert ott sem volt teljesen tiszta minden. Továbbá Bridgette maradt az egyetlen megmaradt barátja, úgyhogy vele is lehetnének jelenetek, mert évadok óta nem is beszélgettek. Úgyhogy Courtney mindenféleképpen nagyon esélyes minden szempontból, már csak az a kérdés, hogy ezúttal milyen körülmények között fog kiesni?

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 1. rész / Szavazás lezárása

Cody  2017.06.22. 21:10

Folytatódik tovább a teória cikksorozat az utolsó és egyben a legfontosabb témával, hogy a Totál Dráma 6. évadjában mely versenyzők térhetnek vissza. Mivel az évad készítése még nagyon korai szakaszban van, ezért nyilván nem adhatnak ki semmilyen információt, de annyi kiderült, hogy néhány kedvencünk visszatér az 1. évadból, a Totál Dráma Szigetből, jelezve azt, hogy az eredeti 22 versenyzőre gondoltak inkább, nem pedig a teljes generációra Alejandro-val, Blaineley-vel és Sierrával együtt. A kérdés az, hogy kit érthetnek „kedvenc” szó alatt, mert lehet, hogy az elsődleges karakterekre gondolnak (pl. Heather, Gwen, Duncan, Lindsay) vagy olyanokra, akik olyan értelemben kedvencek, hogy a leginkább visszavárnak (pl. Eva, Katie, Sadie, (mindkét kategóriában) Courtney).

De ez az információ persze nem zárja ki, hogy más nem térhet vissza nyilvánvalóan, várhatóan csak néhány versenyző, továbbá a 2. és 3. generációból is térnek vissza, már csak azért is, mert sok a kihasználatlan karakter. Új versenyzőket biztos nem fognak alkotni, hisz már eleve van 84 versenyzőnk, akiknek majdnem a fele az utóbbi két évadban tűnt csak fel (ha a TRR-t is beleszámítjuk) és többen nem is kaptak esélyt, valószínűleg a hosszú idő után való visszatérés miatt inkább nosztalgikus évadot fognak csinálni, nosztalgikus versenyzőkkel, ráadásul több költséggel és idővel is jár új karaktereket megtervezni. TRR versenyzőkre sincs túl sok esély, véleményem szerint maradnak az ő „világukban”, sokaknak az életkoruk sem felelne meg a műsorban (Blaineley az egyedüli kivétel eddig, aki idősebb volt) és egyedül, a csapattársa nélkül sokan elképzelhetetlenek… páran talán vannak, akiknek a cselekménye miatt szerepelhetne a Totál Drámában, mint Emma, Kitty vagy Brody, de a TRR csapatokra inkább csak egy másik TRR évadban számíthatunk.

Visszatérve az egyedüli támpontra: Pár kedvenc TDI-s versenyző visszatér, de vajon kire érthették a kedvenc szót? Mind a 22 karakteren haladjunk végig sorban, hogy annak számítanak-e és mit tudnának vele még csinálni egy új évadban. Ez is több cikkben lesz, de mivel már volt egy ehhez hasonló cikksorozat még két éve nagyjából, ezért ez tényleg rövidebb lesz.  ABC sorrendben lenne érdemes haladni, de muszáj rögtön azzal a két karakterrel kezdeni, akiknek a visszatérése szinte teljesen biztos:

Bridgette: Kristin Fairlie az Instagramra feltöltött videóval eléggé egyértelműen arra utalt, hogy visszatér a Totál Drámába szinkronhangként és mivel kizártnak tartom, hogy ez Carrie vagy egy új versenyző legyen, ezért ez csakis Bridgette lehet. És hogy jogosan, tényleg a kedvenc versenyzők közé tartozik? Az a helyzet, hogy igen. Három évadban szerepelt, de sosem kapott olyan nagy szerepet egyikben sem, sosem jutott el a végsőkig, még a Totál Dráma Szigetben, a legfőbb évadában sem volt sokakhoz képest annyira feltűnő pár epizódot kivéve, ennek ellenére mégis rettentően szimpatikus karakter lett a rajongók körében. Hisz ez a vegán, állatbarát mindenkivel barátságos volt, az utórengésben is tökéletes műsorvezető volt, a kapcsolatát Geoff-el pedig sokak aranyosnak találták, már csak abból a szempontból is, hogy Lindsay és Tyler mellett ők az egyedüli pár, akik az eleje óta együtt vannak, pedig Geoff és Bridgette sok rossz dolgot tett, ami majdnem szakításhoz vezetett, viszont meg tudták ezt beszélni és csak még közelebb kerültek egymáshoz. Az pedig, hogy jogosan térne-e vissza, azt nem is kell firtatni, hisz Geoff is kapott esélyt a TRR-ben, Bridgette is megérdemelné, hogy annyi idő után újra megmutassa, hogy sokáig el tud jutni és Geoff, vagyis egy romantikus szál nélkül is tud bizonyítani.

Harold: Brian Froud őt is gyakorlatilag megerősítette az azóta már letörölt Instagram videóban és csak is rá utalhatott, hisz Sam Dakota nélkül esélytelen a visszatérésre, hisz egyedül a TDAS-ban is bebizonyította, hogy nem képes sokáig eljutni, Harold pedig ráadásul a „kedvenc” kategóriába is teljes mértékben besorolható. Három évadban szerepelt, az idő alatt pedig könnyen meg tudta szerettetni magát a rajongókkal, különösen a Totál Dráma Akcióban, rengetegen őt és Lindsay-t várták a fináléba, hisz bebizonyította, különösen abban az évadban, hogy az „esélytelen és fájdalom mágnes” szerepe ellenére nagyon sok mindenre képes. Egyszerűen a személyisége és a komikus szerepe miatt sokak szívébe belopta magát, a kölcsönhatásai Duncan-nel, Leshawnával és Heather-rel pedig még inkább, ráadásul külön elismerést kapott az, hogy nem egyszer bosszút állt a zaklatója, Duncan ellen. A visszatérése jogos lenne, még lehetne többet is kihozni belőle, hisz a TDWT-ben ő volt Alejandro első áldozata és hamar kiesett, viszont vannak dolgok, amik lezáratlanok voltak vele kapcsolatban, a kapcsolata Leshawnával elég homályos. Harold még mindig szerelmes volt belé, Leshawna pedig továbbra is vonzódott hozzá, de mégsem jöttek újra össze, mert Leshawna barátként akarta inkább Harold-ot… aminek még az okát sem tudjuk igazából, úgyhogy igazán megtudhatnánk, hogy mi lesz kettejükkel végül.


Hamarosan jön a folytatás a további karakterekkel a 22 versenyzőből, továbbá: Az előző cikkben kitett szavazás már le is lett zárva 450 voksnál, mert Christine egyértelműnek találta az eredményeket és Heather, Gwen, Bridgette, Izzy, Leshawna, Geoff, Lindsay, Noah, Tyler és Courtney kapta a legtöbb szavazatot. Még egyszer mondom, ez nem befolyásolta a versenyzők visszatérését, ami szerencse is, mert habár ezek a karakterek tényleg népszerűek, de a szavazás eredménye nevetséges, mert szinte ugyanolyan sorrendben vannak a karakterek, mint ahogy el lettek rendezve elsőnek Christine által, szinte ugyanúgy generációnként vannak elhatárolva az eredményeknél, mint az elején…

Rangsorold a Totál Dráma karaktereit!

Cody  2017.06.17. 23:24

Érdekességképpen Christine Thompson nem rég indított egy közvélemény-kutatást, ahol tudjuk rangsorolni a Totál Dráma és a Versengés a Föld körül 84 versenyzőjét, a műsorvezetőit (Chris-t, Séfet és Don-t), továbbá a három többször szerepelt mellékszereplőt (Kókuszdió Urat, Fogast és Búvár Medvét) is egyben. Ezt a 90 szereplőt lehet tehát ebben a szavazásban rangsorolni és nyilván azok kerülnek az elsők közé, akiket a legjobban kedvelsz, leghátra pedig azok, akiket a legkevésbé, tehát ez a szavazás arra alapul, hogy melyik versenyzőt mennyire kedvelünk.

A képre kattintva tudjátok sorba rendezni őket és elküldeni, ha szeretnétek, majd július 8-án, a Totál Dráma 10. évfordulóján derül ki, hogy a szavazatok alapján melyik az a 10 karakter, akiket a legjobban kedvelünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez a 10 karakter lesz majd a legnépszerűbb az egész Totál Dráma közösségben, ugyanis nyilván nem fog olyan sok emberhez eljutni ez, szóval ez csak egy általános képet fog mutatni, hogy körülbelül kiket kedvelnek leginkább. (Lindsay és Heather biztos benne lesz a top 10-ben. :D) Majd egy cikkben röviden, vagy a társalgóban említve lesz, hogy melyik 10 karakter kapta a legtöbb szavazatot!

Elvileg nincs semmi köze ennek a szavazásnak a Totál Dráma 6. évadjához (ahol a kedvenceink visszatérnek a TDI-ből), de majd meglátjuk.

Topher valószínűleg nem fog visszatérni a 6. évadban

Cody  2017.06.15. 14:10

Egy rajongó nem rég megkérdezte Topher angol szinkronhangjának, Christopher Jacotnak a twitterén, hogy van-e bármilyen esély arra, hogy az általa szinkronizált Topher visszafog-e térni a 6. évadban. A legtöbben erre azt mondják/mondanák, hogy talán, majd meglátjuk, viszont ő egyértelműen kijelentette a válaszában, hogy nem tud róla, csak reméli, hogy valamikor újra látni fogjuk. Topher-nek egyébként sem volt túl sok esélye, mert Chris nem engedné szerintem vissza a műsorba a tettei után és nem tudom, hogy milyen új dolgot tudnának vele csinálni, hisz a története egy évadra volt kitalálva, de ezzel gyakorlatilag meg is lett ez erősítve. Ugyanis azért lassan másfél hónapja rendelték be az új évadot, ennyi idő alatt pedig biztosan már meg van egy ideje a teljes szereplőgárda és szóltak a szinkronszínészeknek, hogy visszatér a versenyzőjük, ezt pedig a Kristin Fairlie és a Brian Froud által készített Instagramra feltöltött videók is megerősítik, akik biztosan a Totál Drámáról beszéltek. Új szinkronhangot feleslegesen változtatnának, mint annak idején Alejandro esetében (akit más szinkronizált a TDWT-ben és a TDAS-ban), Christopher pedig miért hazudna? Esetleg annyi elképzelhető, hogy szóltak nekik, hogy ne áruljanak el semmit, de nekem ez túl konkrétnak tűnik.

Akik esetleg aggódnak Topher miatt, azért ez nem 100%-os megerősítés, még nincs kőbe vésve, talán nem szóltak még minden szinkronszínésznek és esetleg tudnak újat alkotni vele, de egyelőre ezek alapján az esélyei nem túl magasak.

Teória: A 6. évad témája, próbái, műsorvezetője és kiszavazásának menete

Cody  2017.06.13. 23:18

Folytatódik tovább a teória cikksorozat, viszont most nem csak egy témával a jövőbeli 6. évadból, hanem több kisebbel, amik vajon hogy fognak megtörténni az új évadban:

Téma: A TD évadainak mindig van egy témája, még ha nem is tűnik fel annyira elsőként. A TDI volt a kezdés, egy nyári táboros évad volt, a TDA a filmeknek, a TDWT a világ helyszíneinek otthona volt, a TDROTI főként a mutáns témára ment rá és az új generációra, a TDAS a jókat harcoltatta a gonoszakkal, a TDPI legismertetőbb jele pedig a robotokkal teli mechanikus sziget és az újabb generáció. De vajon mit terveznek a TD6-ban témaként? A rajongók közül többen azt a verziót mondták lehetségesnek, hogy „Kedvencek fognak Fanokkal harcolni”, ami azt jelentené, hogy az eddig ismert TD karakterek Totál Dráma rajongókkal, pontosabban eddig nem látott, vadonatúj versenyzőkkel szerepeltetné (esetleg TRR játékosokat), bár ez nem túl valószínű téma erre az évadra, mert új versenyzők biztos nem tűnnek fel. Túl régóta nem láttuk a régieket, túl sok új versenyző volt az utóbbi évadokban (ebbe most a spin-off is beleszámít), ráadásul nekik is hátrány annyi karaktert megtervezni, hisz plusz költségekkel is jár. Olyat is remélnek többen, hogy három csapatra lesznek osztva: Olyanok, akik ésszel, olyanok, akik szépséggel és olyanok, akik erővel tűnnek ki leginkább a többiek közül, ami amúgy egy ragyogó ötlet, csak nem tudom, hogy a készítők megvalósítanák-e ezt, mert azért néhány versenyző be kategóriázása kissé szubjektív. Olyan megoldás is lehetne, hogy a generációk külön-külön csapatban versenyeznek, viszont az pedig unalmas verzió lenne, ha nem lennének vegyítve, mint a TDAS-nál.

Nem tudom, hogy az előzőekhez vagy a TDAS-hoz hasonlóan tényleg lesz egy konkrét, egész évadra kiterjedő és meghatározó téma, de úgy gondolom, hogy a TDI-hez hasonlóan ez is egy nyári táboros feelingű évad lesz. Már csak azért is, mert (talán a TD(I) 10. évfordulója miatt) mindenhol Totál Dráma Szigetként tűntetik fel leginkább a TD-t a berendelés óta, azt is kiemelték, hogy a TDI-ből hoznak vissza kedvenceket, úgyhogy ez mutat arra, hogy ahhoz hasonló évad lesz, úgyhogy szerintem egy szigeten fog versenyezni a meg lévő három generáció keverve és egy nosztalgia hangulatú, TDI-re visszavezethető évadot kapunk.

Próbák: Ha valóban egy szigeten fog játszódni az évad, akkor eléggé adja magát, hogy milyen próbákat, feladatokat fognak kapni a versenyzők, és a TDPI-hez hasonlóan talán ez is inkább túlélős lesz, ahol maguknak kell enni és innivalót találniuk, bár így Séf megint nem kapna szerepet. Egyedül arra leszek kíváncsi, hogy milyen új feladatok lesznek, ugyanis a TDAS-ban a régi próbákat hozták fel egy újabb szintre és nem volt sok új, a TDPI-ben meg ugyan voltak, de az évad készítése közben kértek „segítséget” a rajongóktól, hogyha van bármi feladatokhoz kapcsolódó témaötletük, akkor azt talán megvalósítják, ami mutatja, hogy kezdtek kicsit kifogyni az ötletekből. A TRR-nél pedig könnyebb dolguk volt, ugyanis a világ bármely helyszínén több s lehetőség, míg egy szigeten korlátozottabbak, pláne akkor, ha már 4 szigetes évadunk volt. De hátha ez a nagy kihagyás a TD világában több ihletet adott a próbák kitalálásához, mert ha egy új szigetre fognak menni (ami jelenleg a legvalószínűbb), akkor ott tudnak olyan körülményeket teremteni, ami több lehetőséget rejt, több próbát és remélhetőleg olyanokat, amik megtartják az izgalmasságukat, de nem mennek át irreális, lehetetlennek tűnő feladatba, mint néhány volt az utóbbi évadokban.

Műsorvezető: Ezt nem is kell nagyon részletezni, egyértelműen Chris lesz a műsorvezető, a Christine és Christian által alkotott berendeléssel kapcsolatos videó ezt amúgy csak tovább erősíti, még ha Christine le is tagadta, hogy még ez nem hivatalos. Séf is biztosan visszatér majd mellé, hisz ők egy elválaszthatatlan páros, még akkor is, ha Séfet szánalmas és igazságtalan módon évadról évadra folyamatosan mellőzni kezdték a TDA után… reméljük, hogy ezúttal már több szerepe lesz.

A többiek visszatérése esélytelen, mert Don marad a TRR-nél, Josh csak a Celebvadászatban szerepelt és az óta eltűnt, Blaineley valószínűleg soha többé nem tér vissza, maximum cameo szereplőként, Bridgette inkább versenyzőként elképzelhető, míg Geoff biztosan mellőzve lesz a TRR után. És nem, Topher pedig nem kap műsorvezetői posztot.

Kiszavazás menete: Nézve az eddigi tapasztalatokat, akkor a kiszavazás módja, menete nem fog változni. Szavaznak, amikből talán néha-néha látunk valamit a gyóntatókamrában, majd a tábortűznél összeülnek, a bent maradtak mályvacukrot kapnak, míg a kiszavazott… és itt jön a kérdéses dolog, hogy a móló (és hajó), a limuzin, a repülőgép kijárata, a katapult, a WC és az ágyú után mi fog következni. Ne gondoljunk valami normálisra, mint amit kaptunk a TRR-nél, főleg mivel egyre brutálisabb kiesési eszközöket láthattunk, viszont nem tudom, hogy mivel tudnának ismét előrukkolni. Talán Szégyen Csúzlija lesz? Vagy egy hőlégballon, vagy egy motorcsónak fogja őket egy nagyon messzi helyre elküldeni? Más tippem nem igazán van, ehhez hasonló lesz biztosan, vagy esetleg a TDI-re emlékezve talán annyi évadot követően valami lazább kiesési eszköz, mondjuk újra egy hajó esetleg (talán jobb verzióban), amivel tiszteletteljesen távozhatnának a kiesések után.

Hamarosan jön a folytatás, most már a versenyzőkkel! :D

Végre fent van a Totál Dráma Sziget különkiadása!

Cody  2017.06.09. 22:45

Egy nagyon jó hír érkezett nem rég rODY-nak köszönhetően a társalgóban, ugyanis a Classic Cartoon, rajzfilmeket feltöltő oldalon feltöltötték a Totál Dráma Sziget 27. részét, a KÜLÖNKIADÁST! Leszámítva a spin-offot, a Totál Drámának mind a 6 évada fent van/volt az interneten magyarul, egyedül ez a háromnegyed órás epizód nem és mivel évek óta nem adják le a Cartoon Networkön a Totál Dráma Szigetet, vele együtt ezt a részt is, ezért nem is láthattuk már hosszú, hosszú ideje... ennek viszont végre vége, nagyon köszönjük a feltöltőnek, hogy újra láthatjuk ezt a részt, ráadásul nagyon jó minőségben! A képre kattintva tudjátok megnézni, a Gwenes verziót láthatjuk. :D

Teória: Vajon hol játszódik majd a 6. évad?

Cody  2017.06.07. 20:04

Pár hirtelen jött új információ miatt (pl. hogy Bridgette és Harold szinte biztosan benne lesznek az új évadban), két hét kihagyás után újra folytatódik tovább a rövid teória cikksorozat, hogy az alapdolgok, mint például hogy hány részes lesz a 6. évad, azoknál vajon mire számíthatunk. Most nézzük a következő témát, még pedig azt, hogy vajon mi lesz a következő évad helyszíne, ahol majd az évad játszódni fog, ami igazából egy nehéz kérdés, ugyanis az utóbbi évadok történései alapján nem tudjuk, hogy mi lesz a következő helyszín, így nehéz lesz ezt megjósolni.

Wawanakwa tábor: Ez lesz a sorozat 10. születésnapja, így nem lenne annál nosztalgikusabb, minthogy annyi év után visszatérnek a ide? Kár, hogy ez lehetetlen, az All-Stars szezon végén Séf miatt elsüllyedt az egész sziget, mert így akarták elérni, hogy megfeledkezzünk 3 évad alatt játszódó helyszínről, ami már egyébként sem mutathatott volna újat. Lehetne, hogy mesterségesen újra alkotják, de ilyen lett az Indián-sziget is, felesleges lenne egyébként is már visszahozni a régi tábort, többet biztosan nem fogjuk már látni.

Csonti-sziget: Ez sosem volt egy fő helyszín, csak néhány epizódban szolgált valamilyen célt pár próba erejéig, mert az igazi helyszín maga a tábor volt. Nagyon ötletes lenne egy új évad helyszíneként és legalább nem is kéne mondjuk egy új szigetet alkotni, kellően félelmetes is lenne, több horrorral kapcsolatos próba lehetne itt, viszont van egy bökkenő, ami miatt szerintem ez is ki van zárva: Ide, pontosabban a „Vidámparkba” lett zárva minden mutáns állat, ráadásul még Ezekiel is és pont ez az a két dolog, ami nem fog újra felbukkanni, ugyanis nem csak hogy sok negatív kritika érte ezeket, de épp elégszer fel lettek használva, nem hiába kerültek egy külön, elzárt helyre. De ki tudja, talán tudnak valamit ezzel még kezdeni, ráadásul ott van Chris sosem elkészült magánüdülője, ami mellé a táborozóknak is jutna hely.

Elhagyatott filmstúdió: Én nagyon szerettem ezt, a filmekkel teli lehetőség sok érdekességet hozott, azonban ez csak egy évadra, a Totál Dráma Akcióra volt íródva. Már Chris/az írók is a végén nem tudott/tudtak kreatív filmeket kitalálni, jelezve azt, hogy ebből a helyszínből már sok mindent nem lehetne kihozni, ugyanis a fő, ismert filmtémákat, műfajokat mind ellőtték. Biztosan nem fog visszatérni.

Repülőgép: Úgy vélem, hogy ez egy újabb szigettel kapcsolatos évad lesz, már csak a nosztalgia miatt is, ráadásul, ami a lényeg, hogy Sierra felrobbantotta Chris repülőjét, tehát ez is ki van zárva. Még lehetne ugyan, hogy más repülőgéppel mennek a világ körül, de már a cím is utal rá, hogy ez a téma is egy évadra volt íródva, ráadásul a Versengés a Föld körül átvette a világ körüli évad témáját egy az egyben, felesleges lenne visszahozni a Totál Drámába is, ami főként egy túlélős, szigeten játszódó, Survivor alapú sorozat.

Indián-sziget: Az utolsó helyszín az a sziget, ami felváltotta a Wawanakwa tábort, először tökéletesnek tűnt, egy csodálatosan kinéző, új lehetőségekkel teli helynek, azonban jött az arcul csapás később, hogy ez egy MESTERSÉGES sziget, a mutáns állatok után pedig robot állatokat tettek be, tönkretéve mindent azért, hogy fokozzák az izgalmat. Ezt afféle rejtélyként hozták be eleinte, Jasmine fedezte fel a jeleket, hogy valami nem stimmel, majd végül Max és Scarlett tönkretette az egészet, leleplezve, hogy az egész átverés, a végére pedig az egész sziget szinte járhatatlan lett, már az egyik felén tűz, a másikon jég tombolt. Ez egy cselekményszál volt, ami szorosan kapcsolódott ahhoz, hogy Scarlett igazi énje lelepleződjön, de ahogy Scarlett is, ez a sziget is biztosan egy évadra volt tervezve, le lett ugyanis zárva, továbbá már maga a cím is elárulja igazából, hogy csak ennek az évadnak tervezték fő helyszínnek és kétlem, hogy megint lenne egy például „Indián-sziget fellázad” című évad, mint az első szigetnél. Hihetetlenül instabil lett, semmi újat nem tudnának már vele mutatni és szerintem Chris sem vinné oda a versenyzőket, ahol az ő élete is ennyire veszélyben lenne, ráadásul Dave-t is biztos megtalálták, felesleges lenne oda visszamenni… továbbá biztosra veszem, hogy a következő évadban egy reális szigetet fogunk látni, mutánsok és robotok nélkül, ez a sziget viszont erre már nem alkalmas.

Új helyszín: A tökéletes módja egy eléggé hatalmas szünet után az lenne a sorozatnak, ha egy vadonatúj, eddig nem látott helyszínt kapnánk. Bár én örülnék valami eddig nem látott, nem szigettel kapcsolatos dolognak, mint például ha egy hajóval vagy tengeralattjáróval utaznának ide-oda, de ez hasonlítana a Világturnéra, ezért csak egy lehetőség van: Nagyon úgy tűnik, hogy a Totál Dráma Szigethez hasonló évad lesz, ha már ennyire kiemelték azt is, hogy a TDI-ből hoznak vissza versenyzőket, úgyhogy biztosan egy újabb normális, reális és nem abszurd szigetet fogunk látni, ahol Chris egy nyári táboros hangulatú évadot tervez és mi is megünnepelhetnénk vele a TD(I) 10 éves évfordulóját.

Összességében azt mondanám, hogy szerintem a legtöbb esély egy új helyszínre, új szigetre van esély, esetleg még a Csonti-szigetre, mert nem túl nagy a választék a régebbi helyszínek közül, ugyanis már kiöregedtek, nem lehetne őket újra felhasználni… majd meglátjuk, reméljük, hogy kreatív lesznek. Hamarosan jön a folytatás! :D

Újabb "megerősítés": Újra láthatjuk Harold-ot vagy Sam-et? *Frissítve*

Cody  2017.06.03. 17:18

Még az éjszaka folyamán Kristin Fairlie, Bridgette és Carrie angol szinkronhangja jelentkezett be Instagramra azzal a hírrel, hogy szinkronszínész lesz egy rajzfilmben, aminek nagyon örült, ráadásul a "Drámát" is eléggé kihangsúlyozta a végén, szóval egy általa szinkronizált játékos vagy visszatér vagy egy új szereplőnek lesz a hangja, ez nagyon valószínű. Úgy látszik más sem bírt magával, ugyanis most egy újabb ilyen bejelentés következett, mégpedig Brian Froud-tól, Harold és Sam angol szinkronhangjától!

A képre kattintva nézhetitek meg a videót, a lényege ugyanaz, mint Kristiné, ő is jó híreket kapott és a jelek szerint ő is egy rajzfilm szinkronhangja lesz, már a #-ek is elárulják ezt és habár ő sem mondott semmi konkrétat, ő a "Totál"-t emelte ki a végén nagyon... ha ez nem utalás, akkor nem tudom mi az. Úgyhogy most már Harold-nak és Sam-nek is növekedtek a visszatérési esélyei, én bármelyiküknek nagyon örülnék, de az biztos, hogy Harold-nak nagyon sok esélye van! :D

Frissítve!: Aki esetleg nem látta a videót, az most már ne keresse, ugyanis letörölték. Talán Brian Froud túl sokat mondott, ami miatt a Fresh TV vagy ő önszántából inkább leszedte a videót... Ami csak még több gyanúra ad okot.

Talán Bridgette vagy Carrie visszatér a 6. évadban?!

Cody  2017.06.03. 01:42

Most lesz egy hónapja annak, hogy bejelentették a Totál Dráma folytatását és ez idáig nem sok információt kaptunk, ami érthető, hisz ennyi idő alatt még leginkább csak a tárgyalások folynak, azonban ma kaptunk mondhatni egyfajta megerősítést, hogy talán ki térhet vissza az új szezonban!

Kristin Fairlie, Bridgette és Carrie angol szinkronhangja az Instagramra nem rég feltöltött egy videót, ahol egy sétálás során röviden bejelentkezett, mert megkapta az eddigi legjobb hírt és habár nem oszthat meg semmit, az biztos, hogy VISSZATÉR egy rajzfilmbe szinkronhangként, a "Drama" a mondandója végén pedig eléggé megerősíti, hogy csak is a Totál Drámáról lehet szó, szóval így nagyok az esélyei annak, hogy egy általa szinkronizált játékos ismét feltűnhet! :D Az időpont is stimmel, mert egy hónap alatt már biztosan meg van a teljes szereplőgárda, úgyhogy valószínűleg a szinkronhangok is tudják már, hogy visszatérnek-e vagy sem. A "legjobb hír" pedig, ami a szinkronizálást illeti, szintén megfelelne a kritériumoknak, mert többször hangoztatta, hogy nagyon örülne a Totál Dráma folytatásának, majd a 6. évad berendelése után is az elsők között tweetelt, Bridgette-tet és Carrie-t pedig nagyon megszerette.

Ha így lesz, nem tudjuk, hogy ki lesz az, Bridgette vagy Carrie, vagy netán egy új karakter, bár szerintem Bridgette a legesélyesebb. De persze bármi megtörténhet, én már magának Kristin Fairlienek is nagyon örülök, a kedvenc szinkronszínészem, ráadásul ha valóban a Totál Drámára utalt, akkor megint ő volt az első, aki "bejelentést" tett, mert a TRR idején is róla derült ki először, hogy szinkron lesz, pontosabban Carrie-nek. :D A képre kattintva megnézhetitek a teljes videót!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tér vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama island gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!