Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 6. rész

Cody  2017.07.26. 18:56

Több kisebb új hír miatt egy rövid kimaradás után ugyan, de most folytatódik tovább a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Nézzük tovább:

Katie és Sadie: Tudom, hogy Sadie az ABC sorrendben nyilvánvalóan még nem most következne, de mindannyian tudjuk, hogy a BFF-ek, Katie és Sadie annyira összenőttek, annyira egymástól függtek a karakterek és annyira hasonlítanak egymásra, hogy szinte egy szereplőre tekinthetünk kettejüket egyesítve, mert… végül is miféle különbségek voltak köztük? Katie vékonyabb és kicsit sötétebb bőrszínnel rendelkezik, mint Sadie, Katie a szívével, Sadie az eszével gondolkodik inkább, Katie sportosabb és jobb a kidobósban, mint Sadie, Sadie-nek pedig tovább sikerült eljutnia, mint Katie-nek és emiatt egy nagyon kicsit emlékezetesebbé is vált, de alapvetően minden másban teljesen egyformák, még a nevük is alig különbözik. Ezzel viszont volt is céljuk az alkotóknak, hogy két ennyire egyforma karaktert terveztek meg, akiknek alig volt külön jelenetük a másiktól, mert ők voltak az elsők a Totál Dráma történetében, akik már rég óta ismerik egymást és ebből alakítottak egy humoros szálat a barátságuk alapján, mert többször összevesztek a pasikon, majd kibékültek és tovább erősítették a barátságukat. Ez viszont a rajongók körében nem aratott sikert, az első generációsok közül messze a legnépszerűtlenebbek Blaineley és Ezekiel mellett, egyáltalán nem tartoznak a kedvencek közé, ennek pedig az egyik oka az előbb felsoroltak, hogy túlságosan hasonlóak és egysíkúak és emiatt nem találták őket érdekesnek vagy emlékezetesnek, ráadásul nagyon keveset szerepeltek, Evát leszámítva ők az egyedüliek, akik az 1. évad óta soha nem versenyeztek többé. Ettől függetlenül visszavárják a rajongók? A többség egyértelműen igen, mert nem a legkedveltebbek, de nagyon sokan egyetértenek abban, hogy akarnak nekik új esélyt adni, bár nem biztos, hogy ez a TD-ben fog megvalósulni. A TRR-be sokkal inkább illenének egy csapatként, a mai napig nem érti senki, hogy az első évadban miért nem voltak ebben, de a TD6-ban igazából nincs túl sok esélyük, mert egymás nélkül nem esélyes őket újra látni, együtt pedig nem mutatnának újat a TDI óta, hisz semmit sem változtattak rajtuk, elvarratlan száluk pedig nincs. De ki tudja, talán egy TD évadban is sikerült ez a hibát kiküszöbölni, a legvisszavártabb versenyzők között legalábbis mindenképp ott vannak.

Leshawna: Egy dolog van, ami nagyon népszerűtlen tett volt tőle: Tönkretette a fegyverszünetet Heather-rel, amikor ő csak figyelmeztetni akarta Alejandro manipulálására, majd ezután neki esett és megverte, majd egyáltalán nem bánta meg a tettét. A TDA-ban művelt hazugsága az, ami még többé-kevésbé megosztó, de összességében ő is benne van a kedvencek kategóriájában, mert a személyisége, a barátságai és leginkább a konfliktusai (leginkább Heather-rel) igen kedveltté tette őt. Mivel 3 évadban szerepelt és az első 2-ben sokáig eljutott, ezért erre volt is ideje, bár az óta elég felejthetővé vált, az All-Starsban sem bukkant fel, mert az alkotók nem gondolták azt, hogy igazán sztárnak számít, de egy új évadban nagyon is van esélye szerepelni és talán megnyernie az 1 millió dollárt. Azt leszámítva, hogy beleillik a kedvenc kategóriába, két nyomós indok van erre: Lezáratlan a történetszála Harold-dal, pedig a köztük lévő kölcsönhatások viszonylag elég fontos szerepet töltöttek fel az első 3 évad során. Összejöttek a TDI-ben, majd szakítottak is, mert Leshawna nem akart ennyire gyorsítani a kapcsolatukon, majd a TDA-ban kiderült, hogy nem csak Harold, de Leshawna is szereti még őt, azonban valamiért, okot nem említve azt mondta, hogy barátok maradjanak, majd a TDWT-ben, Leshawna kiesése után is voltak arra utaló jelek még, hogy valami még lehet közöttük, de nem tudni, hogy pontosan mi, ugyanis nem derült ki. Harold szereti őt, Leshawna pedig láthatóan ugyanígy érez még mindig, tehát mi áll az útjukban? Eleinte nem akart sietni, de aztán nem kaptunk arra magyarázatot, hogy miért akar annyi évad után is csak a barátja lenni… reméljük, hogy egy újabb évadban kapunk egy megfelelő lezárást végre. A másik ok, amiről volt régebben egy cikk is, hogy feltűnő, de ő az egyetlen a Totál Dráma Sziget top 6-ból, aki még soha nem került be a döntőbe. Gwen, Owen, Heather és Duncan már igen, Geoff pedig Leshawnát átugorva a TRR-ben aratott ebben a tekintetben sikert, Leshawna pedig ebben az erősen valószínűleg majd TDI-re hasonlító 6. évadban talán bejuthat a fináléba is és megválthatja magát a TDWT után.

Courtney valóban szerette Scott-ot?

Cody  2017.07.22. 20:21

A teória cikksorozat is fog folytatódni, ha nem még a héten, akkor jövő hét elején, de most kaptunk egy újabb kis hírt egy rég óta feltett kérdéssel kapcsolatban, ami talán nem volt teljesen egyértelmű: Courtney és Scott kapcsolata valós volt?

Pontosabban azzal kapcsolatban jött válasz, hogy egy rajongó megkérdezte a Fresh TV twitterén, hogy Courtney tényleg szerette-e Scott-ot vagy csak kihasználta, mert pontosan tudjuk, hogy Scott tényleg odáig volt érte. És habár végig úgy tűnt, hogy Courtney is teljes mértékben ugyanolyan érzéseket táplál iránta, a 11. részben minden összezavarodott, amikor kiderült, hogy Courtney a pénz érdekében Scott-ot ugyan bevinné a döntőben, de ott már kiejtené, majd miután Scott ezt megtudva szakított vele, láthatóan nem igazán érdekelte, hogy vége van a kapcsolatuknak. Scott ugyan megbánta, hogy szakítottak és Courtney kiesett, de utána semmilyen információ nem érkezett azzal kapcsolatban, hogy ebből lesz még valami, sőt, Courtney érzései mik voltak igazából.

A válasz az volt Christine-től, ami azért végig sejthető volt: Tényleg szerette Scott-ot, tehát biztosan valós volt a kapcsolat. Ez azért látható is volt, még ha a 11. részben hirtelen minden megváltozott, egyszerűen Courtney számára Alejandro-hoz és Heather-höz hasonlóan a pénz az első, utána pedig a kapcsolatok, de ettől függetlenül fontos volt neki Scott és valószínűleg Gwen-nel kapcsolatban is ugyanez a válasz. Már csak az a kérdés maradt nyitott, hogy összejönnek-e még, de talán a következő évadban kiderül.

Augusztus 3-tól újra visszatér a TRR

Cody  2017.07.21. 22:54

Pont nem rég volt arról hír, hogy a Versengés a Föld körül epizódjai is felkerülnek egymás után 1-2 hónapon belül valószínűleg a Classic Cartoons-re, ami azért is örömhír, mert a Cartoon Network már nagyon rég óta levette a csatornáról ezt az évadot és csak a Totál Dráma: Indián-sziget epizódjait ismétlik. Utána néztem, hogy hátha másképp lesz és szerencsére kiderült, hogy ez megváltozik és a csatornára is visszatér a spin-off évad, még pedig a TDPI második végig vetítése után, augusztus 3-tól.

Tehát, ha valaki szeretné újra nézni a TRR-t, akkor augusztus 3-ától minden csütörtökön, 10:40-től 11:30-ig újra nézheti, augusztusban az első 8 epizódot láthatjuk újra. Ez november közepéig fog tartani, úgyhogy akinek esetleg jó lesz ez az időpont, ekkor tekinthet meg 1 héten 2 részt, utána november közepétől pedig talán kiderül, hogy a Sziget fellázad vagy az All-Stars is visszatér-e, ha már az első 3 évad biztosan nem. 

Totál Napközi/Óvoda Dráma lenne a 6. évad címe...?

Cody  2017.07.20. 14:56

Úgy őszintén, eleinte nagyon gondolkodtam azon, hogy érdemes-e egyáltalán megírni ezt a cikket vagy sem, de történt pár új fejlemény, ami miatt érdekességképpen most elolvashatjátok, hogy milyen új teória/hír(?) merült fel a Totál Dráma 6. évadával kapcsolatban.

Még hétfőn egy egyébként elég jól kinéző és tartalmas rajzfilmmel foglalkozó angol oldalon íródott egy olyan cikk, ami szerint megtudta a 6. évad címét: Totál Napközi Dráma vagy Totál Óvoda Dráma. Most az első reakcióm az volt, ami mindenkinek szerintem, hogy ez mennyire nevetségesen hangzik, mert komolyan, egy TD évad egy óvodában játszódna? Így is épp elég próbát láttunk, amibe belevonták a gyerekeket, ez a sokszor már erőszakos és beteges rajzfilm képébe pedig egyáltalán nem illik be, hogy egy teljes évad erről szóljon. Olyanba pedig más bele sem akarok gondolni, hogy a Ben 10-hez hasonlóan visszazsugorítanák a versenyzőket gyerekké, hogy újra kezdenének mindent, viszont a Survivor hasonlóság eltűnne és csak a gyerekek által maradt komédia lenne, bár a CN-t ismerve akarhatná ezt, viszont a Fresh TV pontosan tudja, hogy mindenki kiábrándulna akkor a sorozatból. Ez a rajzfilm sosem szólna ehhez hasonló baromságról. 

Ráadásul ami a lényeg, hogy egy ilyen cikket bárki megtudna írni, továbbá lehetetlennek tűnik, hogy nem a Fresh TV közölje az új évad címét először az eddigiekhez hasonlóan, hanem egy egyszerű oldal szerkesztője fedezte fel és írta meg. Aztán jött egy kis csavar...

Valaki megkérdezte tegnap Christine-től, hogy igaz-e a cikk, mire azt mondta, hogy nem tudja megerősíteni, sem cáfolni, meg hogy "Haha, nem tudok mondani semmit." És habár egy kezemen megtudnám számolni, hogy hány dologra nem mondta Christine, hogy nem tud oszthat meg még semmi új információt, sok hamis, talán még igaznak is tűnő hír merült már fel a 6. évaddal kapcsolatban, ő pedig rögtön letagadta és kimondta, hogy ez vagy az hamis. Ezúttal azonban érdekes módon nem ez történt, tehát ha csak nem félrevezetésnek szánta, hogy kicsit szórakozzon a rajongókkal, akkor ez célzás volt, még ha ez nem is erősített meg semmit. Ráadásul elgondolkodva, ha igaz lenne, a címmel ellentétben nem kell tényleg egy óvodával foglalkoznia az évadnak, lehet ez csak egy jól elrejtett cím, ami elakarja terelni a figyelmet az évad valódi témájáról, vagy lehet egyszerűen gyerekes próbák/dolgok lennének kiemelve ezúttal. Aztán most jött egy újabb csavar, ami miatt viszont már ez tényleg kiérdemelt egy cikket...

Mint mondtam, kizárt dolog, hogy egy oldal szerkesztője csak úgy rájöjjön az új évad témájára és címére azelőtt, mielőtt a Fresh TV bármilyen információt közölne, ráadásul ha igaz lenne, ők sem így reagálnának, hanem valahogy megpróbálnák eltűntetni a kiszivárgott információt. Azonban időközben kiderült az is, ahonnan megtalálta a címet, ami adhat okot az aggódásra, ha tényleg ebben a témában gondolkodnak: Kattints IDE!

Az oldal hiteles, megbízható. Nézzétek meg a tetejét: "Total Daycare Drama", ami ugye a Totál Napközi/Óvoda Dráma angolul, alatta pedig rengeteg más műsor van, ami jelenleg készülőben van Torontóban. A kezdési dátum nem stimmel ugyan, mert nem július 13-án, hanem korábban kezdték el már készíteni a 6. évadot, de egyébként a Fresh TV telefonszáma és nagyjából az elkészítési hátáridő, 2018. augusztus 30. is stimmel az előrejelzéseknek, ahogy a többi adat is. Az érdekessége viszont az egésznek, hogy törölték időközben ezt, ami linkelve lett és amit láttok, az egy szerkesztési előzmény, ami a mostani változatban már nem látható. Talán ez volt az előbb említett információ eltűntetése, miután Christine meglátta a cikket...? Vagy változtattak a címen és ezért tűnt el?

A Fresh TV nem erősített meg semmit, nem mondták ki, hogy ez lesz az évad címe, szóval még akármi megtörténhet, de most úgy tűnik, hogy van erre is esély. Én továbbra is reménykedem és hiszek abban, hogy ez az egész hamis, vicc vagy félrevezetés, ha ez a cím nem csak elrejtésnek szolgál, mert ez a téma nagyon nem illik ehhez a sorozathoz és mindannyian tudjuk, hogyha ez az évad nem lesz sikeres, akkor akár kaszálhatják is a TD-t. Christine homályos válasza és ez az előbb linkelt oldal viszont messze nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ez lesz az évad címe és akár a témája is... akárhogy is, pár hónapon belül biztosan jönnek a fontosabb információk és akkor kiderül, hogy pontosan mi az igazság.

Ha akarja valaki, a képre kattintva elolvashatja amúgy az angol cikket.

Online feltöltések: TDI döntőjének Gwen-es verziója & TRR

Cody  2017.07.17. 12:24

Ha még emlékeztek, nagyjából június elején a Classic Cartoons nevű oldalra felkerült az eddigiektől sokkal jobb minőségben az első két évad, amiben az volt a legjobb, hogy velük együtt felkerült végre először a Totál Dráma Sziget 44 perces különkiadása is, amit már az első 3 évaddal együtt évek óta nem láthattunk és idáig fel sem volt töltve az internetre. Még a múlt hónapban megjött a kedvem, hogy ilyen minőségben újra nézzem az évadokat és habár időhiány lévén elég lassan, de eljutottam most a 26. részig, vagyis a fináléhoz, ahol újabb meglepetés ért: Nem az Owen-es, hanem a Gwen-es verziót töltötte fel a Classic Cartoons szerkesztője! Ez miért érdekes és miért érdemes megosztani? Egyrészt mert a TDI különkiadáshoz hasonlóan ez sem volt eddig SEHOL fent, egészen idáig, egyedül csak azt a verziót láthatjuk mindenhol, amiben Owen nyerte meg a 100.000 dollárt, de végre valahára ez is publikálásra került. Másrészt sokan valószínűleg nem tudják, mert nem jelezte senki az oldal látogatói közül és talán többen nem is látták eddig, hisz habár sok évvel ezelőtt az Owen-es és a Gwen-es verziót is leadták Magyarországon, mégis az utóbbi csak nagyon ritkán volt látható, én például most láttam először magyar szinkronnal, úgyhogy nekem ez teljesen új volt. Ha eddig nem láttad a Gwen-es verziót, vagy láttad, de már nagyon régen, akkor a képre kattintva 18:05-től láthatjátok azt, amiben Gwen-nek sikerült megnyernie a pénzt és az első helyezést, ráadásul Gwen és Trent egy kicsit több jelenetet is kapott együtt:

Továbbá az egyik barátom nem rég megkérdezte az oldal szerkesztőjét, hogy a Totál Dráma: Versengés a Föld körül epizódjait is feltölti-e, hisz ez az egyedüli évad, amit nem lehet visszanézni az interneten keresztül, a válasz pedig igen lett, valószínűleg valamikor augusztus-szeptember környékén lesz feltöltve a spin-off évad, ha minden igaz. Ha így lesz, akkor nagyon köszönjük neki! Tehát ha valaki majd szeretné visszanézni magyarul a TRR-t, akkor elvileg 1-2 hónap múlva megteheti, addig meg hátha a Cartoon Network újra elkezdi ismételni a TDPI után… :D

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 5. rész

Cody  2017.07.16. 13:30

Folytatódik tovább a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Nézzük tovább:

Heather: Biztos nem gondolta senki még a TDI epizódjainak premierjei közben/után, hogy ő lesz az egyik legnépszerűbb karakter a sorozat történelmében, pedig már így van, annak ellenére, hogy sok évvel ezelőtt még ő volt a leggyűlöltebb játékos, hisz a TDI idején nem kedvelték a taktikáját és a nézők többsége gyerekekből állt, akik automatikusan utálják a gonosz karaktereket. A nézők viszont változtak, akik közül, ha nem is kedvelték meg TDI Heather-t, de átértékelték, hogy ő tette érdekessé és drámaivá az első évadot, de leginkább ezután szerzett rengeteg rajongót, hisz folyamatosan változtattak a karakterén. A TDA-ban egy komikus karakter lett, ami egy átvezető volt a TDWT-be, ahol már anti-hőssé, sőt, "jó fiúvá" lépett elő és a konfliktusa, a szerelmi szála Alejandro-val rengeteg ember szemében tette szimpatikussá, ráadásul a taktikája is sokkal jobb lett, mert közel sem volt már olyan bunkó a többiekkel, ezért is tudott eljutni a döntőbe, ahol már a versenyzők is neki szurkoltak Alejandro ellen. Viszont habár egyértelműen kedvenc és főszereplője a TD-nek, Gwen-hez hasonlóan nem biztos, hogy visszatér a közel jövőben, mert mindent lezártak vele kapcsolatban. Összejött Alejandro-val, ezért is tért vissza a TDAS fináléjába és habár megkérdőjelezhető a Fogassal való találkozás, nyilvánvalóan túlélték, más nyitott cselekményszála pedig nem maradt. Talán annyi a különbség közte és Gwen között, hogy Heather nem annyira korlátolt, nem csak a fiúk körül forog a karaktere, de azon kívül, hogy visszatérne mellékszereplőnek, Heather-rel már nem tudnának mit kezdeni, inkább az elképzelhetőbb, hogy Alejandro-val egy TRR évadban újra visszatérnek, bár ki tudja, hátha újra ki tudnak neki találni valamit a TD6-ban is, hisz egy nagyon változatos karakter.

Izzy: Komolyan, van olyan Totál Dráma fan, aki nem kedveli Izzy-t? Mert minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb karakter már a sorozat kezdete óta, eddig egy olyannal sem futottam össze, aki utálta volna őt. Az okait pedig egyszerűen nem is érdemes felsorolni, az őrültségei és az emiatt kialakult furcsábbnál furcsább helyzetek, poénok rögtön megnevettetette a rajongókat, nagyon nehéz nem élvezni ezt a szórakoztató karaktert. Bár igaz, sosem volt kiemelkedő szerepe, hisz emiatt a jellemvonása miatt lehetetlen a döntő közelébe jutnia, de így is mindig sokáig élvezhettük őt, kétszer is visszatért már. Egyértelműen egy kedvenc és őszintén, miután még cameo szeplőként is felbukkant, jelezve, hogy az alkotók sem váltak meg tőle szívesen, van esélye rá, hogy visszatérjen. Sosem fog sokáig eljutni, de egyszerűen a komikus és változatos szerepére szükség van a műsorban, ideje, hogy ő is visszatérjen, belőle bármikor kilehet még bármit hozni. Ráadásul van egy komoly lezáratlan szála is, mert Owen-nel egyik pillanatról a másikra szakított Noah miatt a TDWT-ben, majd ezután semmilyen közös jelenetük sem volt, azt sem tudjuk, hogy Izzy hogy reagált a szakításra, jó lenne megtudni, hogy pontosan mi a lezárása ennek a románcnak. Egy ellenérv van Izzy visszatérésének esélyére: Katie Crown, Izzy angol szinkronhangja, aki azt a megannyi vicces mondatot kitalálta az íróknak, már egy ideje elkötözött Kanadából és Los Angelesben él. Új szinkronhangot biztosan nem keresnének neki, mert pótolhatatlan, úgyhogy két lehetőség van: Vagy visszaköltözik a szinkronizálás idejére, ami elég esélytelen vagy átküldi a szinkronizált szöveget a Fresh TV-nek, ha visszatér, ami viszont elég macerás. Majd meglátjuk, hogy ettől függetlenül visszatér-e, mert minden más mellette szól.

Justin: Nem egy gyűlölt karakter, viszont egyáltalán nincs benne a kedvenc kategóriában és nem csak a rajongóknál, de az alkotóknál sem. A TDI-ben csak egy csendes karakter volt, akivel nem tudtak mit kezdeni, majd a TDA-ban viszont főgonosszá lépett elő, ami nagyon jó ötlet volt, ahogy a taktikája is, de inkább a komikus szerepe volt az, ami tetszett a rajongók nagy részének, nem pedig a gonosz szerepe, ugyanis főgonoszként egyáltalán nem volt jó, Courtney a visszatérése után hamar át is vette a helyét. Ez nem is volt baj, mert így Justin több oldalát sikerült megismernünk, a gonosz és egyúttal a sebezhető, magát igazából csúnyának néző embert, de ettől függetlenül a 7. helyig jutott, majd utána felejthetővé is vált, mert a hozza hasonló Alejandro a TDWT-ben teljes mértékben elfelejtette velünk Justin-t, ő tökéletesre fejlesztette a taktikáját. Épp ezért nem is lett kedvenc, Alejandro elvette tőle az amúgy sem nagy rivaldafényt, ráadásul ő volt az egyetlen főgonosz, aki nem tért vissza a TDAS-ban sem, jelezve, hogy vele már nem tudnának újból mit kitalálni. És ezután továbbra is esélytelennek látom a visszatérését, egyszerűen nincs oka visszatérni, lezáratlan cselekményszála sem maradt, Alejandro egyszerűen felváltotta őt. Egyedül maximum annyi kérdéses, hogy Izzy és Justin között pontosan mi történt a TDI idején, de őszintén, ez annyira sok évaddal ezelőtt volt, hogy szerintem sosem kapunk már választ arra, hogy tényleg együtt voltak-e vagy sem és ha igen, Justin miben volt hazug, amiért Izzy szakított vele.

Néhány kisebb új információ a 6. évadról

Cody  2017.07.14. 20:27

Egy kisebb kihagyás után a teória cikksorozat is folytatódik hamarosan, de előtte két kisebb hír következik, amit megtudtunk a Fresh TV twitterének köszönhetően a Totál Dráma 6. évadával kapcsolatban:

Az első az, amire a legtöbben, de leginkább a türelmetlen rajongók a legkíváncsibbak, akik nem akarják elfogadni, hogy még csak 2 hónapja adtak zöld utat az új évadnak: Hol tart jelenleg az évad készítése? Még nagyon korai szakaszban járnak ugye, de a szereplőgárda már egy ideje meg van és várhatóan ez már nem is fog változni, ráadásul az írás és a designmunkák is elkezdődtek a múlt héten, viszont most megtudtuk, hogy ezen belül pontosan hol járnak, ugyanis Christine elárulta, hogy nem rég végeztek az első két epizód megírásával. Lehet, hogy ez nem tűnik nagy dolognak, hisz ez még csak az első két epizód, ráadásul annak is csak az írása van kész, de tulajdonképpen nagyon is jól haladnak, ennyi idő minimum kellett, hogy az alapdolgokat átbeszéljék és eldöntsék a versenyzők kilétét, és hogy mit terveznek velük az évadban, reméljük, marad is ez a tempó!

A másik pedig már egy kicsit érdekesebb, egyben egy szomorú dolog is: Az egyik TD rajongó megkérdezte twitteren, hogy lesznek-e a Totál Dráma Akcióhoz és Világturnéhoz hasonlóan Utórengések a 6. évadban, amire megérkezett az a válasz, ami sajnos sejthető volt: Nem terveznek Utórengéseket az új évadba, vagyis nem lesznek ezúttal sem. Ez várható volt, mert ez egy sajátosság volt a sorozat elején, de annyi kihagyás után elég furcsa lenne újra látni ezt a formátumot, aminek egyébként is új műsorvezető kellene, hisz Bridgette és Geoff kapcsolatának fejlődésének is köze volt az Utórengés megalkotásához, ami tökéletesen sikerült is, felesleges lenne újra ugyanazokat a köröket lefutni. És habár nem lett egyértelműen kimondva, miért egyértelmű, hogy tényleg nem lesznek Utórengések? Mert habár elmondták, hogy még bármi változhat és igazából semmi sem biztos, Christine most egyértelmű választ adott, nem olyat, hogy még nem adhat ki semmilyen információt vagy még túl korán bármilyen válaszhoz, hanem kerek perec leírta, hogy nincsenek ilyen terveik. Hazudni pedig nem szokott, ilyen esetben akkor adna a legtöbb esethez hasonlóan egy homályos választ, de nem ezt tette, ráadásul annyira már 100%-ig biztosan megtervezték az évadot, hogy eldöntsék, lesznek-e annyi idő után ismét Utórengések vagy sem, de hát sajnos az utóbbi történt. Ettől függetlenül Christian Potenza azt ígérte korábban, hogy nagyon epikus egy évad lesz és meg fogunk (remélhetőleg jó értelemben) őrülni! :D

A MEGLEPETÉS: Visszatekintés az elmúlt évadokra! *Frissítve!*

Cody  2017.07.08. 21:12

Ahogy ígérte Christine, nem a 6. évaddal kapcsolatos lesz meglepetés a 10. évfordulójára a Totál Drámának, hiszen még túl korán lenne bármilyen jellegű információ megosztásának, viszont visszatekintünk az elmúlt 10 évre az eddigi évadok alapján, mégpedig nem is akárhogyan! Olyan képeket láthatunk, amiket eddig nem, például eddig nem látott logókat, amiket utólag nagyon érdekes visszanézni. Egy cikkben lesznek ezek összesítve, mert külön-külön felesleges lenne, úgyhogy ha olyan képek jönnek, amiket eddig esetleg nem láttunk, akkor ebben a cikkben megtekinthetitek, amiket nagyon köszönünk Christine-nek! A cikk folyamatosan frissül!

Mindenki emlékszik szerintem a "Tábor TV"-re, a Totál Dráma Sziget első változatára, ahol kevesebb karakter szerepelt volna, máshogy is néztek ki, a sziget és a feladatok is mások voltak és még lehetne ezt továbbra is sorolni. Természetesen ennek is terveztek logókat, amik azért a mostani évadokhoz képest teljesen mások.

Ha eddig nem látta valaki, a Tábor Tévé menüpontban láthatjátok, hogyan néztek ki eredetileg a karakterek, de most egy még korábbi változatot láthatunk... amik... a végső változatokhoz képest teljesen felismerhetetlenek, de a másodikban Harold-ot, a negyedikben Beth-t, az ötödikben Tyler-t, a hatodikban pedig Geoff-t (?) talán még fel lehet ismerni. Az első meg mintha Blaineley lenne, aki meg ugye csak a 2. évad végén jelent meg. :D

Néhány az eddigiektől eltérően jobb minőségű kép a Tábor TV előzeteséből.

Ami a leginkább érdekes ezekből az ízelítőkből, hogy a Tábor TV-ben eredetileg lettek volna tábortűzi dalok, ráadásul a bal alsó képen Beth is látható a csoportképen... még szőkén.

Lépésről lépésre láthatjuk, hogy hogyan alakult ki a végső Totál Dráma Szigetes logó. Viccen kívül, egyik jobb, mint a másik!

Néhány éppen tervezett póz a Totál Dráma Szigetből, amikből tökéletesen látni, hogy milyen részletességgel készül el egy adott mozgással teli jelenet.

Ha kíváncsi vagy a további képekre, akkor kattints a "Tovább"-ra!

Boldog 10. születésnapot Totál Dráma!

Szerkesztők  2017.07.08. 00:02

Bár vélhetően a többség lassan csak 9 éve ismeri a sorozatot, hisz nálunk csak 2008. szeptemberében indult a Totál Dráma Sziget, de ettől függetlenül elérkeztünk egy nagyon jeles naphoz a Totál Dráma történelmében… ma van ugyanis annak a napja, hogy 10 évvel ezelőtt Kanadában ÚTJÁRA INDULT A TOTÁL DRÁMA, A TOTÁL DRÁMA SZIGETTEL!!! 10 év… rettentően sok időnek tűnik, ennyi idő alatt pedig rengeteg ember számára lett a kedvenc rajzfilmje ez a Survivor alapján készült, animációval elkészített valóságshow, ahol mindig egy adott számú szereplőgárda küzd meg az 1 millió dolláros nyereményért és a legnagyobb hírnévért. Bár ez éppen az 1. évadnál pont nem igaz, ott még 100.000 dollár volt a célja a 22 elinduló játékosnak, akik valószínűleg soha nem találkoztak, ismerkedtek volna meg, ha nincs ez a műsor, márpedig rengeteg barátság és kapcsolat született a rengeteg dráma és konfliktus miatt, emiatt pedig mindenki megtalálta a maga kedvencét, először a 22, majd 25, 38, 52 és összesen 84 versenyző közül, akik 5 évadban (ha együtt számoljuk ugye a Totál Dráma: All-Starst és az Indián-szigetet) és még egy spin-offban mutatták meg, hogy mire képesek. És nagyon népszerű sorozattá is vált, nem hiába van ennyire sok évad és nem hiába terveznek (a CN jóváhagyásával) legalább 10 évadot és spin-off folytatást is még, mert hiába voltak mélypontok, mint a TDWT és a TDROTI közötti hosszú várakozási idő, vagy mint a TRR után évekig nulla hír, mégis a többsége a fanoknak erős maradt. Ráadásul rengeteg díjat is zsebelt be a Fresh TV a sorozat által, a nézettség pedig mindig is nagyon jó volt, különösen a TDI és a TDROTI korszaknál, az utóbbi premierje például 3,3 milliós nézettséget ért el az Egyesült Államokban, ami óriási szó.

Akárki akárhány éve követi figyelemmel a Totál Drámát, reméljük, hogy még mindig örömöt leltek benne és izgalommal várjátok a nem rég berendelt, mostanra már írásban és design munkában is elkezdett 6. évadot, ami új életet lehelhet a rajongókba és nagyon boldog 10. születésnapot, évfordulót a Totál Drámának, nem sok rajzfilm van, ami ilyen hosszú ideig képes elérni azt, hogy több és több évad szülessen! :D Továbbá reméljük a beígértekhez híven a Fresh TV készül majd emiatt 1-2 kisebb-nagyobb meglepetéssel! 

Teória: Kiket érthettek a TDI-ből "kedvenceinknek"? - 4. rész

Cody  2017.07.05. 23:36

Folytatódik tovább a cikksorozat, hogy a 22 TDI-ben debütáló versenyző közül kik lehetnek a rajongók kedvencei és jogos lenne-e a visszatérésük, tudnának-e még kezdeni velük valamit. Nézzük tovább:

Ezekiel: Ő nem csak hogy egyáltalán nincs benne a kedvenc kategóriában, de messze az egyik legnépszerűtlenebb játékos a 84-ből a Totál Dráma történetében, alig láttam róla pozitív véleményt a közösségi oldalakon, ennek pedig nyilvánvaló az oka: Az alkotók úgy gondolták, hogy egy zombit, egy szörnyet csinálnak belőle, ami persze nem lett elsöprő siker, sőt. Pedig nem volt ez mindig így, sok évvel ezelőtt a TDI és TDA korszak idején Ezekiel érthetetlenül népszerű volt, sokan nagyon szórakoztatónak találták olyan rövid idő alatt és látták benne a lehetőséget. Épp ezért persze vissza is hozták, de úgy adtak neki főszerepet, hogy… olyanná tették a karakterét, amilyen lett, vissza sem változott, nem is tudjuk, hogy a szülei például hogyan reagáltak erre, egyszerűen csak egy szörnyű vicc lett belőle pár cameo szerep kedvéért. Ezen pedig nem is terveznek változtatni, legalábbis eddig mindig azt az információt mondták az alkotók, hogy ő és Dakota is így marad. Úgyhogy a visszatérése versenyzőként egyszerűen esélytelen, mert kétlem, hogy valaha újra normális lesz, ráadásul kapott egyfajta „happy endet” a TDAS 9. részének bónusz jelenetében, ami lezárást adott a karakterének, szóval cameo szerepet sem fog vélhetően már kapni, így is sok volt már.

Geoff: Egy elég kedvelt karakterről beszéltünk, de egyébként ő sem igazán illik bele a kedvenc kategóriába, mert vannak nála sokkal inkább kedveltebb karakterek a rajongók körében. Ennek pedig mi az oka? Mert sosem volt egy túl kiemelkedő szereplő. Szórakoztató volt, vicces, szimpatikus, ráadásul több különböző oldalát mutatta meg, amiért nem vált egy Owen-hez hasonló karakterré, de a Totál Drámában sosem volt a legnagyobb versenyző, mivel a Totál Dráma Sziget után csak Utórengés vezetőként láthattuk, ahol a TDA-ban nem aratott nagy sikert a rajongók szerint, a TDWT-ben viszont a Blaineley-vel kialakult konfliktusa viszont annál inkább, a Gidgette kapcsolat viszont mindig is töretlen népszerűségnek örvendezett. A Versengés a Föld körülben viszont eléggé megosztó lett, mert habár sok rajongó várta a visszatérését, hogy több szerepet kapjon, sokan nem örültek annak, hogy hirtelen egy okos karaktert kissé lebutítottak és csak egy komikus karakter lett belőle, a visszatérésének Brody-val pedig… kevés olyan véleményt olvastam, akinek ez elnyerte a tetszését. Tehát összességében egy kedvelt karakter, de voltak olyan pillanatai, ami miatt nem vált igazán kedvenccé.  A visszatérése egyébként sem lenne indokolt igazán, mert a TRR-ben már nyert, a Bridgette-tel való kapcsolata így is rengeteg szerepet kapott, úgyhogy külön-külön lenne jobb érvényesülni, Geoff pedig egyedül bebizonyította már mire képes, de majd meglátjuk, talán még visszatérhet.

Gwen: Bár nem értem igazán miért, de még mindig az egyik legnépszerűbb játékos a Totál Dráma történetében, pedig a Totál Dráma Sziget után kapott azért a sok meleg mellett sok hideget is, de úgy látszik, az első évadban tett teljesítményeit senki nem tudja elfelejteni, ott tényleg mindenki egy elképesztő és jó személyiségfejlődésen átment karakternek gondolja. A Trent-tel való szakítás és a szerelmi háromszög nem lett közkedvelt, de úgy látszik a TDI miatt és egyszerűen a személyisége, a viselkedése és a többiekkel kialakult konfliktusai, barátságai okán a rajongók nagy része még mindig nem tudja nem kedvelni. Viszont ettől függetlenül vissza fog térni? Mert persze, abszolút népszerű, de ő pont egy olyan játékos, akinek nem igazán lett lezáratlan cselekményszála és nem tudom, hogy mit tudnának még a Totál Dráma: All-Stars után, ahol még a fináléba is visszatért, ott pedig a kijelentése elég egyértelmű tette, hogy nem akar visszatérni és ezután érthetetlen is lenne újra viszontlátni, inkább úgy látszik, hogy befejezte a szerepét a sorozatban. Duncan-nel véget ért a kapcsolata és Gwen-t szinte egyáltalán nem érdekelte, hogy szakítottak, Courtney-val pedig ugyan nem lett lezárva, hogy most barátok-e vagy sem, de Gwen láthatóan végképp „kihabarodott” Courtney-ból, a kiesése után rögtön elfelejtette őt, pedig végig a barátságáért küzdött, úgyhogy bizonytalan, hogy ebből kéne, vagy egyáltalán lehetne-e folytatás/lezárás, egyébként is új barátokat talált a Zokemaron trió személyében. Trent-tel pedig újra kezdhetnék esetleg a kapcsolatukat, mert máig nagyon szeretik őket együtt, de már az ő kapcsolatuk is lezárt lett, sőt, még a TDWT-ben volt is jelenetük, hogy nincs köztük harag, barátok maradtak. Tehát összességében Gwen egy abszolút kedvenc szereplő, sokan szeretik őt, viszont szinte semmi sem ad okot a visszatérésére, ugyanis szinte mindent lezártak nála, tehát inkább új dolgokat kéne vele tenniük. 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama lindsay gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

CSS Codes


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints