Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Részek összegzése

 

TDI részek

 

 

1 "Boldogtalan táborozók - 1. rész"
(Not So Happy Campers - Part 1)
2007. július 8. 2008. szeptember 4.

Az első epizódban megérkeznek a versenyzők, és szembekerülnek a körülményekkel. A végén felviszik őket egy nagy sziklára, ahonnan le kell ugraniuk.

 

2 "Boldogtalan táborozók - 2. rész"
(Not So Happy Campers - Part 2)
2007. július 8. 2008. szeptember 4.

A versenyzők leugranak a szikláról, de Courtney, Beth és DJ nem mer. Ezután a csapatoknak jakuzzit kell építeniük.

Kieső: Ezekiel

 

3 "A nagy virrasztás"
(The Big Sleep)
2007. július 15. 2008. szeptember 11.

A versenyzőknek 20 kilométert kell futniuk, utána pedig "ehető" ételt kapnak. Ezután persze nagyon elfáradnak. A próba még csak itt kezdődik. A versenyzőknek minél tovább fent kell maradniuk. A végén Gwen marad utoljára, 95 óra virrasztással. Így ő sérthetetlenséget kap.

Kieső: Eva

 

4 "Kidobós"
(Dodgebrawl)
2007. július 22. 2008. szeptember 18.

A versenyzők egy kidobós próbán vesznek részt. Az elején még a Gyilkos Sügérek állnak vesztésre, de az utolsó menetben Duncan cselével győznek.

Kieső: Noah

 

5 "A hírnév nem minden"
(Not Quite Famous)
2007. július 29. 2008. szeptember 25.

Az ötödik próba egy "Ki mit tud?". A versenyzőknek meg kell mutatniuk a tehetségüket, és a Séf pontozza őket. Eközben Heather észreveszi, hogy Gwen naplót ír, és utánaküldi Lindsay-t. Heather felolvassa a világnak Gwen naplóját.

Kieső: Justin

 

6 "A szabad ég alatt"
(The Sucky Outdoors)
2007. augusztus 5. 2008. október 2.

A versenyzőket csapatonként kirakják az erdőbe, hogy ott "éljenek" egy éjszakán át. A Vijjogó Hörcsögöknél Izzy beöltözik egy medvének, és ettől mindenki fára mászik. Ezután Katie és Sadie eltűnnek, és kettőjük közül akarnak valakit kiszavazni.

Kieső: Katie

 

7 "Fóbia faktor"
(Phobia Factor)
2007. augusztus 12. 2008. október 9.

A versenyzőknek szembe kell nézniük a félelmeikkel. Végül a Gyilkos Sügérek veszítenek.

Kieső: Tyler

 

8 "A tavon át"
(Up the Creek)
2007. augusztus 19. 2008. október 16.

A versenyzőknek csónakba kell szállniuk, és át kell evezniük a Csonti-szigetre. A szigeten át kel emelni a csónakokat, tüzet kell gyújtani, és vissza kell menni a táborba. Izzy kiesik, mert a helikopteres rendőrök elkergetik a szigetről.

Kieső: Izzy

 

9 "Festékes szarvasvadászat"
(Paintball Deer Hunter)
2007. augusztus 26. 2008. október 23.

A versenyzők egy paintball-próbán vesznek részt, amelyben vadászok és szarvasok vannak. A végén a Sügérek nyernek, és a Hörcsögök kiszavazzák Cody-t. Ennek az az oka, hogy egy medve majdnem végez vele, és tólószékbe kerül, és így már semmi hasznuk nincs belőle.

Kieső: Cody

 

10 "Konyhai forróság"
(If You Can't Take the Heat...)
2007. szeptember 2. 2008. október 30.

A két csapatnak külön-külön egy ebédet kell összeállítaniuk. Chris a végén értékeli őket, és a Gyilkos Sügérek győznek.

Kieső: Beth

 

11 "Csak bizalom kérdése..."
(Who Can You Trust?)
2007. szeptember 9. 2008. november 6.

A versenyzőknek meg kell bízniuk egymásban a három próba alatt.

Kieső: Sadie

 

12 "Katonai kiképzés"
(Basic Straining)
2007. szeptember 16. 2008. november 13.

A tizenegyedik próbát a séf tartja. Katonai kiképzést tart a versenyzőknek. Eközben Duncan megpróbálja rávenni Courtney-t, hogy lopjanak együtt kaját a sstáb sátrából. A végén Courtney-t szavazzák ki, mert Harold bosszút áll Duncan-en, azzal, hogy átírja a szavazatokat Courtney-ra.

Kieső: Courtney

 

13 "Extrém kínzás"
(X-treme Torture)
2007. szeptember 23. 2008. november 20.

A próbákhoz mind a két csapatból kiválasztanak egy-egy versenyzőt. Az első az, hogy le kell ugrani egy repülőgépről egy tengerparton várakozó, ócska kanapéra, egy ócska ejtőernyővel. A próbának ezt a részét a Gyilkos Sügérek nyerik. A próba második részében kanadai jávorszarvason kell ülni. A próbának ezt a részét a Vijjogó Hörcsögök nyerik. A próba harmadik részében sárban kell vízisíelni, és össze kell gyűjteni 5 zászlót. A próbának ezt a részét a Vijjogó Hörcsögök nyerik, így az egész próbát is 2-1-re.

Kieső: Harold

 

14 "Gusztustalan ínyencségek"
(Brunch of Disgustingness)
2007. szeptember 30. 2008. november 27.

Mivel ez már a műsor fele, a csapatokat feloszlatják, és ebben az egy részben ez átalakul a nemek harcává. A versenyzőknek különféle undorító ételeket - és italokat - kell elfogyasztaniuk. A medúzás-szöcskés pizzától egészen a csótányléig. Ebben az epizódban senkit se szavaznak ki, de a nyertes csapat nyereménye az, hogy egy hetet tölthetnek el egy luxushajón.

 

15 "Szenvedés nélkül nincs játék"
(No Pain, No Game)
2007. október 7. 2008. december 4.

A versenyzőknek egy kínzásos próbán kell részt venniük. De ezelőtt még - a táborozók nagy meglepetésére - visszaérkezik a szigetre Eva és Izzy. A végére Eva és LeShawna marad. Végül a próbát LeShawna nyeri, ezért kap egy lakókocsit, kajával megtömve.

Kieső: Eva (másodszor)

 

16 "Egy igazi kincsvadászat"
(Search and Do Not Destroy)
2007. október 14. 2008. december 11.

A versenyzők egyenként húznak egy kártyát egy vödörből, amin rajta van, hogy honnan kell megszerezniük egy kulcsot, ami egy ládát nyit. A végén Owen meglepődik, amikor nem nyílik az ő ládája. Heather sérthetetlenséget kap, ezért őt nem lehetett kiszavazni. Ezért Trent hagyta el a Totál Dráma Szigetet. Ennek az volt az oka, hogy Heather-rel egy csókos ügybe keveredett.

Kieső: Trent

 

17 "Extrém bújócska"
(Hide and Be Sneaky)
2007. október 21. 2008. december 18.

A versenyzők egy bújócskás próbán vesznek részt, ahol a séf a hunyó. Az nyer, aki előbb ér a Szégyen Mólójára. A fiúk (Duncan, Geoff,Owen és DJ) szövetséget alapítanak, hogy legyőzzék a lányokat. Az első célpontjuk Bridgette, mert sportos. A többi fiúk összefogásának eredménye képpen Bridgette esik ki. Geoff nem egyezik bele, ezért az epizód végén fellógatják a kunyhó tetejére.

Kieső: Bridgette

 

18 "Pedálra fel!"
(That's Off the Chain!)
2007. október 28. 2009. január 8.

A versenyzőknek először össze kell rakniuk egy biciklit. Utána versenyeznek. Duncan, Owen, Heather és Lindsay marad benn. Ők négyen még egy versenyen részt vesznek, ahol már aknák, olajfoltok és piranhák is vannak. Owen és Duncan elszúrják valamelyik akadálynál, és csak Heather és Lindsay marad. Heather ér be elsőnek, és Lindsay másodiknak. Chris elmondja Lindsay-nek, hogy vesztett, és hogy menjen ki a Szégyen Mólójára. Lindsay rájön, hogy Heather már hetek óta csak kihasználja őt. De ennek ellenére Lindsay hagyja el a szigetet.

Kieső: Lindsay

 

19 "Maszk, kampó, láncfűrész"
(Hook, Line and Screamer)
2007. november 4. 2009. január 15.

A versenyzőknek ki kell menniük éjszaka az erdőbe, ahová egy gyilkos is megy, akinek láncfűrésze, és kampója van. Gwen marad utoljára, aki nem ijed meg az igazi gyilkostól. A végén sikerül elűzni a gyilkost. DJ kiesik, mert már akkor megijedt, amikor a séf még oda sem ért.

Kieső: DJ

 

20 "Vad Wawanakwa"
(Wawanakwa Gone Wild!)
2007. november 11. 2009. január 22.

A versenyzőknek 1 percük van arra, hogy a próbához felszerelést gyűjtsenek. Mindenkinek el kell fognia egy előre kisorsolt állatot, amit aztán a tábor ketrecébe kell csalogatni. Izzy-nél egy altatólövedékes pisztoly van, amellyel véletlenül Heather-t lövi meg. Emiatt Heather bosszút áll azzal, hogy elküldi a szigetről. A versenyt Gwen nyeri meg.

Kieső: Izzy (másodszor)

 

21 "Triplakarú triatlon"
(Trial By Tri-Armed Triathlon)
2007. november 18. 2009. január 29.

A versenyzők már csak hatan vannak, ezért kettesével összebilincselik őket. A próbákat így kell megcsinálniuk. A végén Geoff esik ki.

Kieső: Geoff

 

22 "A Szégyen Mólón túl"
(Haute Camp-ture)
2007. november 25. 2009. február 5.

Ez az epizód a kiesettekről szól, akik egy Playe De Lúzer nevű luxushotelban vannak. Mindenki elmondja a vélemeényét a szigeten tapasztaltakról, és a bennmaradt öt versenyzőről. A végén ők dönthetnek, hogy kit hiányolnak Playe De Lúzerről. A szavazás eredménye képpen Leshawna esik ki.

Kieső: LeShawna

 

23 "Tábori hajótöröttek"
(Camp Castaways)
2007. december 2. 2009. február 12.

Wawnakwán nagy vihar tör ki, és az eső elmossa a táborozók kunyhóit. A versenyzőknek vissza kell találniuk a táborba. Owen magányosnak érzi magát, ezért készít egy kókuszbábut, amit elnevez Kókuszdió úrnak. A végén mindenkinek elege lesz a kis kókuszból, és ezért kiszavazzák.

Kieső: Kókuszdió úr

 

24 "Itt a Jeti, hol a Jeti?"
(Are We There, Yeti?)
2007. december 9. 2009. február 19.

A táborozók reggel egy tisztás közepén találják magukat, ahonnan vissza kell jutniuk a táborba. A versenyzőket két csapatra osztják: Gwen és Heather, Owen és Duncan. Az nyer, aki először érinti meg a tábor totemoszlopát. Útközben ellopják egymás cuccát, vagy éppen kiszúrnak egymással. A végén a lányok megérkeznek a tábor széléhez, és futni kezdenek az oszlop felé. Owen utoléri őket, de őt nem az oszlop érdekli, hanem a kalács, amit a séf sütött. Ugyanis Chris ebben az epizódban szabadságon van. A lányok megnyerik a próbát, és ezzel sérthetetlenséget nyernek. Duncan kiesik az epizód végén.

Kieső: Duncan

 

25 "A kínzás élvezete"
(I Triple Dog Dare You!)
2007. december 16. 2009. február 26.

A maradék három versenyző visszamegy ugyanarra a helyre, ahol a "No Pain, No Game" című epizód játszódott. Ugyanúgy kínzások vannak. De ezúttal egy kisorsolt lúzer választhat kínzást egy megadott versenyzőnek. Owen szövetkezik Gwennel, hogy ki tudják tenni Heather-t a szigetről. Heather nem tudja megcsinálni az utolsó kínzását, és minden rosszul sül el. Lindsay-nak köszönhetően a hajvágó megkopasztja Heather-t, és kiesik. Így a döntőben Owen és Gwen marad.

Kieső: Heather

 

26 "Itt a vége, de tényleg!"
(The Very Last Episode, Really!)
2008. január 4. 2009. március 5.

A döntőre eljönnek a kiesett lúzerek. Owen és Gwen elször felmásznak egy rúdra, amiről le kell hozni egy zászlót. Utána deszkákon át kell menni egy szakadék fölött egy strucctojással. Végül pedig vissza kell futni az indulási pontra. A versenyt végül Owen nyeri.

GYŐZTES: Owen

 

27-28 "Totál Dráma Dráma Dráma Dráma Dráma Sziget"
(Total Drama Drama Drama Drama Drama Island)
2008. november 29. 2009. szeptember 3.

A volt versenyzők buliznak a Playa de Loser-en, amikor Chris bejelenti, hogy van még egy próba: Meg kell találni az elrejtett pénzes bőröndöt, amiben 100.000 helyett 1.000.000 dollár van. A versenyzők csapatokba rendeződnak, és úgy próbálják megkeresni a pénzt. Azé a pénz, aki először éri el a Szégyen Mólóját a pénzzel együtt. De egyszerre 14-en lépnek a mólóra, és a táskát megeszi egy cápa. Az állás döntetlen, ezért Chris bejelenti, hogy lesz egy második évad, amiben ez a 14 versenyző újra indulhat az 1 millióra növekedett összegért.

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!