Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Csapatok

Devin és Carrie - A legjobb barátok

Ők már gyerekkoruktól fogva barátok, nem hiába, hogy legjobb barátokként jelentkeztek a TRR-be. Kapcsolatukról elmondható (nézői szemszögből), hogy az egyik fél jobban szereti a másikat. Carrie szerelmes (többször is elpirul) Devin-be, viszont a fiúnak van egy barátnője, Shelly. Devin nem veszi észre, hogy csapattársa fülig szerelmes belé. Carrie keresi a lehetőséget, hogy elmondja mit is érez iránta valójában. Érdekesség: A Totál Drámában versenyző Bridgette és Carrie közt fellelhető némi hasonlóság. A főbb érdekesség az, hogy az eredeti (angol) szinkronhangjukat egyazon személy kölcsönzi.

RRKTT

Taylor és Kelly - Anya és lánya

Első ránézésre úgy néznek ki, mintha legjobb barátnők lennének, de ők valójában anya és lánya. Taylor, a lány MINDIG kihasználja az édesanyját, Kelly-t (az ő sajátos módján). Ennek a következménye az lett, hogy Kelly eléggé elrontotta saját lányát, Taylor-t. Taylor tudja, hogy mit akar. Érdemes megjegyezni, hogy ő nem fogad el nemleges választ. A lány eléggé nyers, ellenszenves.  Kelly-ről, az anyukáról jóval inkább az ellentéte mondható el: szimpatikus és kedvesnek látszik. Az anya, Kelly egy gazdag trófea-feleség, aki igazán megragadja a fiatalságát (ő a menő anyuci), ezt nagyon jól bizonyítja a menői ruhái vagy a baráti köre (Taylor és a barátnői). Taylor biztos abban, hogy meg fogják nyerni a versenyt, mert ők a legjobbak mindenben (legalábbis szerinte). A kapcsolatuk eléggé viszonozatlan, ha már anya-lányáról van szó. Jellemző rájuk a plázacica kifejezés.  Már az első pillanatban is magukkal törődtek: Kelly berúzsozta a száját, míg Taylor a körmét reszelte. Kelly nem igazán vitatkozik vele, otthagyta a jógázást, hogy a The Ridonculous Race-be versenyezzen lányával, az anyuka minden erejét bele szeretné adni, még akkor is, ha lánya nem.  Érdekesség: Taylor-t sokan azonosítják Heather-rel és Amy-vel. Nem véletlen (részben), hisz Amy hangja megegyezik Taylor szinkronhangjával.

RRKE

Emma és Kitty - A testvérek

Ez a testvérpár két külön világot él, bölcs személyiségűek. Kitty egy "buborékfejű' vidám lány, míg testvére Emma inkább a játékra fókuszál, ellentétben Kitty-vel, aki csupán jól akarja érezni magát. Emma komolyabb, mint stílusilag, mint stratégiailag. Kitty talán kevésbé veszi komolyan a küzdelmet, sokszor az okostelefonjával törődik. Emma kis kitérőt tett az életében, hogy jelentkezett testvérével, hisz a lány nemzetközi jogot tanul. A két ázsiai lány mottója az, hogy győzni jöttek. Érdekesség: Kitty-ben felfedezhetőek olyan vonások, mint az első generációs Lindsay-ben. Talán nem véletlen, hisz az angol hangjuk közös.

RRCE

Ennui és Crimson - A gótok

Ők ketten a rajongók körében nagyon népszerűek. A gót stílust képviselik, több szempontból is megnyilvánul ez az irányzat, mint például: a kinézetükben, az öltözködésükben, érdeklődési körökben, valamint viselkedésükben. Az első epizódban egyáltalán nem szólaltak meg.  Érdekesség, hogy a gót csapatban mind a kettő versenyzőnek a neve jelent valamit. Crimson megfelelője a bíborszín. Ennui jelentése (már sokkal izgalmasabb, hisz) egyenlő az unalommal. Az utóbbi eléggé érdekes, mert megjelenésükön látszott, hogy kedvtelenek, unatkoznak. Leginkább 3 szín jellemzi őket: a vörös szín és annak árnyalatai, fekete és a fehér. Meglehetősen hasonlítanak egy korábbi valóságshow veteránra Gwen-re.

RRON

Noah és Owen - A valóságshow-hősök

Owen és Noah párosát nem igen kell bemutatni, hisz aki a Totál Dráma 1-3 évadát látta, akkor tudja mire kell számítania. Párosuk igazán kedvelhető, vicces. Kiegészítik egymást, az első Totál Dráma évadban nem igen tudtak barátkozni, de a 3. évadra már legjobb barátokká váltak (sajnos ezt a kategóriát már lefoglalták). Nekik van a legstabilabb rajongói táboruk, Owen 3 - Noah 2 szezonban is versenyzett a Totál Drámában.  Kétszer szerepeltek egy szezonban, és akkor is egy csapatban voltak - a jó Isten (vagy a forgatókönyvíró) így akarta. Owen egy dagi, vicces srác, imád babot enni (ez már az első TRR epizódban is kiderült), "szuperereje" a pukizás. Owen már nyert is egy reality évadot, ez talán előnyt jelenthet számára. Noah egy stréber, okos fiú. Ketten egyesülve rendkívülien sokáig eljuthatnak.

RRMJ

Jay és Mickey - A balsorsú ikertestvérek

A Totál Dráma 5.2 évadában volt alkalmunk először arra, hogy lássunk ikertestvéreket (egymás ellen) versenyezni, de most ebben a spin-off realityben rögtön láthatunk egy újabb egypetéjű ikerpárt, csakhogy ők fiúk, a jelzőjük meg a balsorsú (ikertestvérek). Úgy lehet  különbséget tenni köztük, hogy Mickey-nek van egy sisakja. Hogyan jön ide a balsors jelző? Mickey-nek a hallásával gondok vannak, és ezáltal a sisak segít a bal fülének, hogy hallja a hangokat. Mind a ketten eléggé betegesek. Fizikai erejük szinte egyenlő a nullával. Érdekesség: A Totál Dráma 4. évadához (ami később Totál Dráma: A Sziget Fellázad) készültek prototípus szereplők. Kisebb-nagyobb változtatásokat hajtottak végre rajtuk. A lényeg az, hogy Cameron eredetileg olyan lett volna, mint Jay (a ruházata is ilyen volt, csak más színekben). A TRR készítői kicsit spóroltak a munkával... : ))

Stephanie és Ryan - A szerelmesek

Stephanie és Ryan egy pár, akik a Happy-Go-Lucky részmunkaidős főiskolai hallgatói, gyönyörű fitneszmodellek, és teljes munkaidőben egy álmodozó galambpár. Annyira szerelmesek egymásba, hogy az már lassan otrombának számít. Legnagyobb közös érdeklődési körük a sport. Ők megbizonyosodtak róla, hogy együtt akarnak lenni az egész életükben, és a The Ridonculous Race egy csodálatos kaland lesz számukra, és egy hihetetlenül romantikus része életüknek. Mivel ez a verseny főleg a gyorsaságról (beleértve a fizikai erőt is) szól, ezért ők nagyon esélyesek arra, hogy a dobogó első helyét elérjék. Róluk is el lehet mondani, hogy kiegészítik egymást. Ez a páros a verseny során bármikor leállhat smárolni egymással.

RRJJ

Jacques és Josee - A jégtáncosok

Feltehetőleg nem csak sportolók, hanem eléggé esélyesek a főgonosz cím elnyerésére, mivel nem éppen a vajszívükről ismertek. Csapatnevük elárulja hivatásukat, profi jégkorcsolyázók. Számos arany - és ezüstérméket nyertek. Kiderül a legelején, hogy Jacques részt vett már az olimpián is, hol ezüstérmet sikerült nyerni. Ezt Josee fedte fel, amire Jacques igen érzékeny lett (valószínűleg ez a gyenge pontja). Érdekes, mert társa elmondta, hogy a férfi kedvenc színe az ezüst (ironikusan igaz?!) Fizikailag rátermettek a versenyre, rendkívülien mozgalmasak. Érdemes megjegyezni, hogy igen boldogan csinálják az egész versenyt (/versenyfutást). Azonban az igazi természetüket próbálják eltitkolni, főleg Josee, lehet, hogy a mosolyuk csak egy álca és ha egyszer felfedik az igazi kilétüket, ott kő-kövön nem marad...

File:RRBG.png

Brody és Geoff - A szörfspanok

Egyiket kevésbé, másikat annál jobban ismerjük. Geoff a Totál Dráma első két évadában szerepelt, az első évadban Geoff 6. helyet (vagy Kókuszdió Úr miatt a 7.)  sikerült elérnie, ami eléggé szép eredmény, majd a 2-3. évadban már utórengést is vezényelt barátnőjével, Bridgette-tel. Sajnos Geoff nem a barátnőjével jött a Ridonculous Race-be, hanem az egyik legjobb barátjával Brody-val. Geoff barátnője imád szörfölni, biztos hogy rászoktatta pasiját is erre a vízi sportra. Ezáltal Geoff és a barátja, Brody jelentkezett a TRR-be. Mind a ketten jókedvűek, szeretnek szórakozni."Az igazi férfi rózsaszínt is visel" - mondja ezt egy híres 21. századi idézet. A szörfhaverokon, azaz Brody-n egy trikó, míg Geoff-en (a megszokott) ing, a két ruhadarab pink színű. Fizikailag biztos, hogy sokáig elmehetnek, kapcsolatuk meginghatatlan (-nak látszik).

RRDJ

Dwayne és Ifjabb Dwayne - Apa és fia

Tán a legígéretesebbnek ígérkező kategória ez. Eddigi Totál Dráma évadokban nem láthattunk ennyire fiatal versenyzőt, mint Dwayne fiát. Az apa lelkes és a fiával szemben főleg. Ezzel ellentétben Dwayne fiáról az unalom, az üresség mondható el. Dwayne (az idősebb) néha ügyetlen, erre az egyik megfelelő példa talán az, amikor az első epizódban a liftben a gombokat tönkreteszi. Nyilvánvalóan baleset volt, de ez akár a játékban való létüknek a vízválasztó kérdése is lehet. Ilyen hiba, és akár ki is eshetnek ezért a versenyből. Dwayne egy öreg irodában dolgozik, tölti el mindennapjait. A vetélkedő nagyszerű esély lehet számára, hogy többet lehessen együtt az ő fiával. A gyereke nem igazán lelkesedik ezért a versenyzésért. Remélhetőleg apa-fiának sikerül bepótolni az elvesztegetett idejüket (egymással). Körülbelül a csapatuk olyan, mintha egy pozitív-negatív kapcsolatról szólna. Ezt a párost eléggé érdekes lesz majd nézni egy vagy akár több epizódon át.

RRSM

Sanders és MacArthur - A rendőr kadétok

A Totál Drámához képest (ahol számtalan szabályokat szegtek, pl.: radioaktív környezet, állatkínzás...) ebben a valóságshowban szakavatott rendőrök (is) részt vesznek. Így tehát elkönyvelhetjük a rendet, ahogyan a biztonságot is. A két fős csapatban egy jópofa szerep uralkodik: van 1 jó - és 1 rossz zsaru. A jó zsaru Sanders, míg MacArthur a rossz. Mivel rendőrök a csapatmunkájuk kiváló, fizikai állóképességük megkérdőjelezhetetlenné válik ezáltal. Megjelenésük rendkívül erőteljes, határozott. Nemcsak kollégák, hanem legjobb barátnők is. Kétség kívül ők a legnagyobb törvénytisztelők ebben a műsorban. Vajon különbséget tudnak majd tenni a versenyzés és a munkájuk között?

RRCL

Chet és Lorenzo - A mostohatestvérek

Láttunk már sok együttműködő csapatot, de ez... Ez a páros olyan szempontból érdekes, hogy ők NEM kedvelik, sőt gyűlölik egymást. A mostohatestvérek akaratuk ellenére kerültek be, kényszerítették őket - feltehetőleg a szülők akarták ezt, hogy barátkozzanak össze. Elmondható róluk az a tipikus testvér rivalizálás. Nem ők az egyedüliek, akik testvérek és egyben ádáz ellenségek is (lásd: Amy és Samey). Csapatmunkájuk eléggé szokatlan lesz, míg a többi (17) két fős csapat együttműködve versenyez, addig ez a testvérpár nem igazán tud kijönni egymással, így a versenyszellemük könnyen (bármikor) megtörhet. A későbbiekben ettől fog függni a fizikai állóképességük is. Ha nem értenek egyet valamiben, akkor kamerák előtt elkezdenek verekedni - legalább őszinték egymással...  Lorenzo nem szívleli Chet édesanyját. Az elmondottak alapján a mostohatestvérek Chet édesanyjával és Lorenzo édesapjával élnek együtt. Vajon lesz esélyük félretenni az egymás iránti gyűlöletet, és megnyerni ezt a versenyt?

RRJT

Tom és Jen - A divatbloggerek

Igen, még ilyen csapat is van, a divat-őrültek! Közös a munkájuk, szóval a harmónia meg van köztük. Mind a ketten szókimondóan őszinték. Ha egyből meglátnak valakit, akkor rögtön megítélik az illetőről, hogy van-e ízlése a divathoz vagy éppen nem. Kritikai tehetségük megvan a hobbijuk, szakmájukhoz. Mivel ők divatblogerek, ezért ők sem öltözködhetnek úgy, mint egy divatot nem követő személyiség. Mivel ők ketten értenek a divathoz, ezért tudják jól, hogy (szinte kötelező módon) össze kell öltözniük. A közös színpalettájuk alapja a kék szín. Tom egy fejjel magasabb Jennél, de még így is passzolnak egymáshoz. A The Ridonculous Racebe is megteremtik a divatblogerek hangulatát, hisz úgy versenyeznek, hogy közben a munkájukat végzik. "Összekötik a kellemest a hasznossal" - rendkívülien jól követik ezt az elvet. Párosuk eléggé összetett, akár nyerhetnek is. Rengeteg előnyük van, csak egy hátrányuk van, az pedig a divat iránti szeretetük. Főbb érdekessége a párosnak, hogy őket a Totál Dráma és a The Ridonculous Race alkotóiról mintázták, azaz nem másról, mint Tom McGillis-ről és Jennifer Pertsch-ről. Igazán ötletes! :D

RRSR

Spud és Rock - A rockerek

A rockerek, hát ez egy tökéletes kategória (lehet). Kettejük vezérmotívuma gitár és a dobszóló. Rocknak a neve eléggé különös (vagy ironikus?), hisz Rock szereti a rockot. Az életük értelme a zene, azaz a rock. Kinézetre vagányak, de belülről vajon mások? Az első epizódban lévő versenyzésük során nem igazán derült ki sok információ róluk. Rock beszélt valamennyit, ellentétben Spud-dal, aki egyáltalán nem beszélt (reméljük a későbbiek folyamán ki fog nyílni a szája). Fizikai erősségük talán megvan hozzá, csak a hobbijuk hátráltathatja őket a jövőben. Rock képviseli az aktívságot, a buzgóságot, míg Spud az inaktívságot, az unalmat.  "A cél szentesítheti az eszközt" - talán párosukról ez mondható el, céljuk az 1 millió dollár megszerzése, és ezt a rock általi rajongásukkal érhetik el. Számos műsorban az nyert, akire első ránézésre a nézők azt mondták, hogy ő/ők biztos, hogy nem nyeri/nyerik meg. Talán majd róluk is elmondható ez... : ))

RRLM

Laurie és Miles - A vegánok

Kellenek környezetvédők is egy ilyen műsorba, ők a vegetáriánusok. Laurie-t és Miles-t nevezhetjük még hippinek is, szóval ők is a környezetet, és az állatvilágot védik. Imádják a granolát, ami természetes összetevőkből készült müzli. Mind a ketten imádják a New-age (=relax) zenét. A játékban ők a békét hirdetik. Nagy valószínűséggel a nyereményt jótékonyságra fogják költeni. Ha egy állat bajban van, akkor ők biztos, hogy majd segítenek neki. Egy pillangóért képesek voltak egy közlekedési dugót létrehozni. Laurie és Miles  imádják a természetet, számos versenyfutam-feladat lesz a friss levegőn. Kettőjüknek az előnye akkor valósul meg, ha a környezetben versenyezhetnek. Fizikai erejük eléggé kérdéses, akár kétséges. A Földön globális méretű a környezetszennyezés, ha a párosnak lesz részük látni mi folyik a nagyvilágban, akkor talán annyira leblokkolhatja a versenyszellemüket, hogy akár a vesztükbe is kerülhet. Érdekesség: Miles egy férfi név.

RREM

Mary és Ellody - A zsenik

Asztrofizikai kutatás drága és a valóságshow-k pénzjutalmat kínálnak. Ami Mary-t és Ellody-t illeti, a probléma megoldódott. Szemüvegük jelzik, hogy géniuszokkal van dolgunk. Ellody egy zseni és hihetetlenül tudja, hogy ő egy nagy stréber, de ő tényleg nem tudja, hogyan lehet más úton lenni. Mary is egy zseni, aki nagyon részletesen orientált és van egy tökéletes "üldözése", mint a tudományok. Nekik mérföldekkel több IQ-juk van, mint a többi versenyzőnek és a támadási tervük egyszerű: okosabbak a versenyben. Miután minden idejüket mélyen a tanulmányokban töltötték, ahelyett, hogy energiát pazaroljanak olyan "haszontalan" elfoglaltság iránt, mint a barátok vagy a népszerűség, a zsenik érzik, hogy jól felszerelten rúgnak a közmondásos seggbe. Érdekesség: Ellody angol szinkronhangja megegyezik Courtney hangjával. Érdemes hozzáfűzni, hogy mindkét lány híres az okosságáról.

RRTL

Tammy és Leonard - A szerepjátékosok

A szerepjátékosok... A játék egyik legérdekesebb csapata, a kockák példaképe. Természetesen Leonard-ot ismerhetjük a Totál Dráma: Indián-szigetből. A Totál Dráma 3. generációjának az egyik versenyzője, ő volt az évad 2. kiesője. Megjelenése eléggé egyértelmű: megszállott játék-őrült. Az öltözete olyan, mintha Roxfortba járt volna. Varázslónak van beöltözve, a TDPI első epizódjában még egy Harry Potter-es varázslatot is "megidézett" (Expelliarmus~Capitulatus). Leonard karaktere a videojátékokból merítették. Versenytársa (/párja), akit még nem láthattunk: Tammy. Az ő kinézete párhuzamba vonható egy viking nővel (vagy egy valkűrrel, de az utóbbi kevésbé). Mindkettejüket az akciódús, szerepjáték köti őket össze. (Ez mit is jelent? Beleélik magukat egy szerepbe. )A köztük lévő összhang jól működik. Fizikai állóképességük jelentősen pozitív, hiszen ha beleélik magukat egy szerepbe, akkor a versenyszellemük erősebbé (és erőteljesebbé) válik. Van esélyük a főnyereményre? Abszolút.

RRGP

Gerry és Pete - A tenisz riválisok

Ők lennének a tenisz riválisok. Gerry és Pete testesíti meg a legidősebb tagokból álló csapatot, nyugdíjasok!!! "Egy ellentét, egy párhuzam." - évtizedeken át riválisok voltak egy sportágban, ennek ellenére közösen jelentkeztek a The Ridonculous Race-be azért, hogy közös erővel megnyerjék az 1 millió dollárt. "Együtt jelentkeztek, mégis egymás riválisai egy kétfős csapatban..." - a csapatuk kissé előre-hátra alapon helyezkedik el. Lehetnének erősek is, csak kissé (vagy nagyon?!) személyesek. Csapaton belül versenyeznek egymással(,finomabban, mint a mostohatestvérek). A játék folyamán úgy viselkednek, mintha egy óriási teniszmérkőzés lenne közöttük. Nem lehet azt mondani, hogy nem dolgoznak össze, de azt sem mondhatjuk, hogy a köztük lévő csapatszellem hibátlan lenne.  Ez mind a csapatmunkájuk kárára megy. Ezáltal a teniszjátékosok csapata rosszul teljesít, pedig simán elérhetnének szép eredményeket... Fizikai erősségük kellőképpen megvan, hiszen sportolók.  Csapatukat úgy jellemzik: Barátságos riválisok - micsoda megfogalmazás, paradoxon. Érdekesség: Pete úgy néz ki, mintha a Totál Dráma műsorvezetőjével, Chris McLean-nel rokoni kapcsolatban állnának.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!