Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Versenyzők

Versenyzők

 

Amy

Amy agresszív, zsarnoki, türelmetlen és amint lehetőség adódik rá, bárkit kihasznál a céljai elérésében. Azt állítja, hogy ő "a szépség meg az ész", az ikertestvérét Samey-t pedig csak "pót Amy-nek" hívja. Nagyon valószínű, hogy csak azért jött a szigetre, hogy Samey-t kínozza, mert úgy tűnik sosem erőlteti meg magát a próbákon.  Ha valami balul sül el, sosem vállalja a felelősséget, hanem azt sugallja mindenkinek, hogy Samey a hibás és nem ő. Ebből az adódik, hogy Amy hihetlenül szerethetőnek és hasznosnak mutatja magát a versenytársai körében, sőt még az otthoni életben is. Azt is tudni róla, hogy ő rettentően elszánt, mivel képes a kiesése után visszaúszni a szigetig, csak is azért, hogy bosszút álljon a testvérén. A pompom csapat tagja Samey-vel együtt, az egyenruha alapján ezt ki is találhatjuk.

File:Beardopose.png

Beardo

Beardo azt állítja magáról, hogy szégyenlős és ha elkezd a szájával zajokat kiadni, akkor az mindenki másnak zavaró vagy kellemetlen. Bár úgy tűnik, hogy ő olyan csendes, mint B volt, azért a kiesése után hallhattunk tőle egy mondatot.  Kiderült róla, hogy nagyon képzett a hanghatásokban, mivel sikerült becsapnia a másik csapatot, hogy az ő csapata már rég építi a lakóhelyüket az 1. részben. Igazából barátságos, de láthatóan a többiek ezt nem értékelték, mivel a hanghatások miatt, ő lett az első kieső, de úgy tűnik élvezte az ott töltött időt.

Dave

Dave

Dave nagyon kritikus a többi emberrel szemben, gyakran látja magát, az egyedüli "normális" embernek, míg mindenki mást őrültnek látja. Ő egy logikusan gondolkodó srác, de intenzív félelmet táplál a baktériumok ellen, ami nem túl hasznos tulajdonság, ha megakarja nyerni az évadot és a vele járó nyereményt. Dave-t fusztrálja szinte az összes csapattársa (kivéve Sky és Shawn), de annak ellenére, hogy ő pesszimista, gyakran figyelembe veszi mások érzéseit is. Dave hasznos a próbákon eleinte, de miután beleszeret Sky-ba az aggodalma növekedik és egyre fucsább dolgokat kezd el csinálni. Ezután Sky az egyetlen, aki motiválja őt a próbák során, de miután kitartóan visszautasítja őt, egyre depressziósabb lesz és már nem is vágyott arra, hogy megnyerje az évadot. Ez végül arra sarrkalta, hogy kiszavazza saját magát, de mikor visszatér a döntőbe, az is kiderül róla, hogy ő egy bosszúálló, mert Chris megmutatja azt a felvételt, miszerint Sky-nak már van egy barátja (Keith) és Sky végig hazudott neki az évadban.

File:EllaOfficialPose.png

Ella

Ella egy énekes pacsirta, akinek a személyisége éppen olyan angyali, mint a hangja. Nagyon lelkes és élvezi, ha kifejezheti az érelmeit táncban vagy egy dalban, még akkor is ha az időzítés nem megfelelő. A bemutatkozó videójában elárulta, hogy nagy rajongója volt a Totál Dráma Világturnénak, még a bevásárló köztpontból is kitiltották, amiért mindig a Totál Dráma Világturnéban szereplő dalokat énekelte, folyton - folyvást. A hangja hipnotikus hatással van az őt körülvevő állatokra, mindegyik szereti őt és ő is szereti őket viszont. Úgy tűnik, az egyetlen dolog ami tönkreteheti a boldogságát, az hogyha bántják az állatokat vagy visszautasítják a barátságát. Egyben kitartó is, mert mindent megtesz, hogy valakit felvidítson, bármibe is kerüljön, ő szinte mindig nagyszerű hangulatban van. Bár úgy tűnik őt nem érdekli, ha a többiek bosszankodnak, mikor énekel, de nem is tesznek ellene semmit, kivéve Sugar és Chris, ők az egyedüliek akik nem voltak képesek elviselni a lányt.

Jasminepose

Jasmine

Mivel zord körülmények között élt Ausztráliában, Jasmine szakértője a túlélésnek. Ő tudja, hogy még a legfurcsább hulladék is hasznos lehet, tudja hol lehet vizet találni ismeretlen helyen és pillanat alatt tud menedéket építeni. Úgy tűnik, épp ezért szeret csapatkapitány lenni, azonban a kemény külseje mögött egy nagy szív rejtőzik. Tisztel mindenkit, kedves, kicsit anyáskodó, bátor, biztató és hűséges, ezt főleg a Samey-vel való barátságában mutatta meg. Kiderül róla, hogy ő tud makacs és türelmetlen is lenni, ha valaki nem engedelmesik neki, vagy nem fogadja meg a javaslatát. Nem büszke a termetére és állandóan aggódik, hogy fognak hozzá viszonyulni, mivel a műsor előtt nem voltak barátai, mivel mindenki félt tőle. Miután a kiesése után megjelent a döntőben, hiába, hogy elárulta őt Shawn, kiderült, hogy a nyereményt sosem helyezné előre a legközelebbi kapcsolatai elé.

LeonardFullOfficial

Leonard

Leonard egy szenvedélyes szerepjátékos, aki úgy öltözködik, mintha egy varázsló lenne, elhiszi magáról, hogy ezért képes varázsolni is. Mindig magával hord egy varázsigékkel teli könyvet és mindig kántál, ha valamit el akar érni. Mint sok Totál Dráma versenyző, úgy tűnik, Leonard jót akar tenni, de rossz módon akarja ezt végrehajtani. Ő nagyon szenvedélyes a varázslást illetően, láthatóan nem látja be, hogy egyik varázsigéje sem válik be és mind hatástalan.

File:Max pose.png

Max

Max megszállottja annak, hogy szerinte ő a legördögibb versenyző a Totál Dráma történelmében. Sőt, állandóan dicsekedik, hogy ő személyesíti meg a "gonoszt". A valóságban azonban, ő egy hozzá nem értő, szánalomra méltó gazember és általában több bajt okoz magának, mint bárki másnak. Bár képes építeni különböző technológiai eszközöket, sosem tudja rendesen befejezni egyik találmányát sem, segítség nélkül. (Scarlett) Tudása sem sokkal a jobb, gyakran beszél a növényekhez vagy állatokhoz, arra várva, hogy válaszolnak neki. A bemutatkozó videójában végig arról beszél, hogy neki az a nagy terve, hogy világuralomra akar törni és ehhez először a Totál Drámát fogja felhasználni. Ő maga mondta, hogy ez a műsor lesz az első alkalom, hogy kilép egyedül a laboratórium jellegű szobájából. Annak ellenére, hogy az a vágya, hogy gonosz legyen, Max vitathatatlanul kedves addig, ameddig nem kérdőjelezik meg, hogy ő tényleg gonosz-e. A "Három zóna és egy baba" epizódban kiderült, hogy ő odáig van a kisbabákért.

File:RodneyOfficial.png

Rodney

Rodney nagyon édes, gondoskodó másokkal szemben. Sajnos a termete az egyedüli, amivel tud segíteni a próbák során a csapattársainak, nem az eszéről híres. Hajlamos arra, hogy elhiggye azt, hogy a lányok beleszerettek, mikor egyikük megérinti, vagy figyelmezteti őt a székletre a földön. Ezután azonnal bele szeret az illetőbe és elkezd össze-vissza beszélni, mivel szörnyű szokása az, hogy keveri a szavakat. Szerencsétlenségére egyik lány sem szeret bele a fiúba, sőt hiába próbál figyelmes és kedves lenni egy lánnyal, az mindig furcsán reagál rá és nem érti mit akar tőle, valamint megdöbbennek attól, mikor Rodney beleszeret valaki másba és "szakít" a korábbi barátnővel.

Posesamey

Samey

Samey igazi neve valójában Sammy és az ikertestvére pedig Amy, a "Samey" vagy a "pót Amy" nevet pedig Amy adta neki. Ő nagyon kedves, de egyúttal nagyon félénk is, mivel a nővére kegyetlen bánásmódja nagyban károsítja az önbecsülését. Sokkal hasznosabb a próbákon, mint a testvére, de hiába nyújt segítséget, így is Amy az, aki learatja a babérokat és folyamatosan azt hangoztatja, hogy Samey teljesen hasznavehetlen és ő az "alacsonyabb rendű". Amy-vel ellentétben, nincs sok barátja, de a szigeten végül sikerül barátságot kötnie Jasmine-nal. Nehezen tud kiállni magáért, de a "Testvérkapcsolat nem minden" című epizódban, végül Jasmine arra bátorítja, hogy álljon ki Amy ellen és álljon rajta bosszút. Ez a fordulat arra ösztönzi Samey-t, hogy ne hagyja elnyomni magát és végre habozás nélkül kiáll magáért.  Kiderül róla, hogy inkább ő a furfangos és okos kettejük közül, mivel mindenkivel elhiteti, hogy ő Amy és a testvére Samey, így a 3. epizódban megúszta kiesést. Mint az egyenruha is mutatja, Amy és ő is a pompom csapat tagjai.

File:ScarlettOfficialPose.png

Scarlett

Scarlett egy rendkívül intelligens egyén, a szigeten végig titokzatosan viselkedett. Eleinte nem beszélt sokat, viszont minden egyes megnyilvánulása valamilyen okos megjegyzés. A szokása az, hogy a terjedt szókincsét felhasználja, amit nem értenek a csapattársai, ezért próbálja lerövidíteni a mondanivalóját. Bár eredetileg udvariasan viselkedik mindenkivel, az igazi természetete valójában nagyon gonosz, olyannyira, hogy megfenyegette Chris-t, hogyhanem kapja meg az 1 millió dollárt a többi versenyzőt megöli. Ez a "Scarlett láz" című epizódban történik meg, de már korábban is kimutatta, hogy mennyire ravasz és könnyen képes bárkit manipulálni, hála a magas intelligenciájának. Ezt legjobban akkor láthatjuk, mikor ő és Max szövetkezik, akit különböző gonosz tettekre sarkall, annak érdekébben, hogy fedezze az igazi természetét és Max vállalja ezért a felelősséget. Amikor később Max "segédként" kezdi el kezelni, Scarlett-et egyre jobban irritálja Max, bemutatva azt, hogy ő nem tűri el, hogy a második legyen.

File:ShawnFreshTV.png

Shawn

Shawn az egész életét arra szenteli, hogy felkészüljön a zombi apokalipszisra. Félelme olyan intenzív, hogy valamikor teljesen elhanyagolja az érzéseit és zombinak néz másokat, de van amikor ebből hasznot tud húzni, főleg a próbák során jól jöhet. Kihasználva a remek fizikai adottságait és túlélési képességeit, reggelente ő szokta begyűjteni az ételt a Maskwak csapatnak, ő szerzi a lakóhelyet a csapatnak, de viszont nem bízik senkiben és próbál távolságot tartani mindenkitől, ezért este elvonul a "fájára". Olyannyira ügyes, hogy képes legyőzni a robotokat is a "Scarlett láz" című részben és képes ellopni egy gyémántot, anélkül, hogy bárki észrevenné. Míg a gondoskodó személyisége révén szerez pár barátot az évadban, a győzelmet és a pénzt legtöbbször többre értékeli, de a döntőben végül inkább képes veszíteni is, csak azért, hogy a szerelmét maga mellett tudhassa. Bár nem ő a hivatalos nyertes, Magyarországon még is ő győzött és elosztotta a pénzt Jasmine-nal.

SkyFreshTV

Sky

Sky egy feltörekvő olimpikon, akinek határozott célja, hogy megnyerje az évadot és a pénzt, mivel ezzel a nyereménnyel fel akar fogadni egy edzőt és be akar nevezni a nyári és a téli olimpiára. Annak ellenére, hogy egy kimondottan győzelemmániás személyiség, nem bánja, sőt kifejezetten örül a show során szerzett barátoknak. Sky egy természetes csapatjátékos, egy vezető, aki ha szükséges, próbálja kihozni az emberekből a legjobbat. Bíztatja a többieket is, akik ara szorulnak, mint például Dave-t vagy Ella-t. Egy igazi fehér lovag, aki mindig próbál tisztességesen játszani és csak a sportszerűségben bízik, épp ezért sok emberrel jól kijött az évad során. Azonban sokszor túl határozott és néha elég agresszív, bárkivel aki gonosz vagy idegesíti. Nehézséget okoznak neki sokszor az idegei, az érzelmei és a rossz ítélőképessége, ami gyakran bajba sodorja. Magyarországon nem Sky nyert, de a hivatalos nyertes ő lett, viszont Dave-t elveszítette és valószínűleg Keith-tel is szakított.

File:SugarFreshTV.png

Sugar

Sugar hozzá van szokva ahhoz, hogy korábban szépségkirálynő volt, így szerinte az élet csak versenyből áll, ezért próbál taktikázni és stratégiákat kitalálni a szigeten, annak ellenére, hogy nem az okos versenyzők közé tartozik.  Bátor és erős, bárkit képes lelökni egy hegyről, vagy ha a feladat azt kívánja, egy tarantulát is, habozás nélkül lenyel, viszont egy igazi elkényesztetett személyiség. Amikor Sugar egyik terve vagy célja nem sikerül, akkor szörnyen könyörtelen, durva és gonosz lesz, ezt főleg az Ella-val való egyoldalú konfliktusában tapasztalhatjuk meg, mikor bármit megtesz, hogy tönkre tegye Ella boldogságát és mindig kineveti, ha valami szerencsétlenség történik vele. Mivel az élete nagyban a szépségversenyről szól, úgy tűnik nem bízik meg senkiben, gyanúsnak talál másokat, nem ismeri az igazi kedvességet és hajlandó manipulálni vagy hazudni másnak. Képtelen megkülönböztetni a fikciót a valóságtól, ezért azt hiszi, hogy Leonard egy igazi mágus, Max pedig egy gonosz zseni.

File:TopherFreshTV.png

Topher

Topher egy hatalmas Chris McLean fan, a bemutatkozó videójában elárulja, hogy több ember szerint, úgy néz ki, mint egy fiatalabb Chris, így kapta a "Chris 2.0" becenevet. Van egy macskája, akit a másik műsorvezetőről nevezett el, a Séfről. Gyakran próbál úgy beszélni, mint Chris, mindenben próbálja utánozni, például mikor be akarja jelenteni a reklámot. A próbákon nem sokat segít a többieknek, inkább csak a példaképe érdekli. Csakúgy, mint Chris, Topher is elég arrogáns és gyakran csodálja magát. Viszont később kiderül, hogy ő nem azért jelentkezett, hogy megnyerje az 1 millió dollárt, hanem azért, hogy átvegye Chris helyét, mint új műsorvezető és ezért képes bármit elkövetni. Ő nagyon ambíciózus személyiség, ha erről van szó, még Chris mobiltelefonját is képes ellopni, azért, hogy felvegye a kapcsolatot a gyártókkal és meggyőzze őket, hogy szüksége van a sorozatnak egy fiatalabb műsorvezetőre, olyanra mint amilyen ő, de a célját végül nem sikerül elérnie. Ez a tett végül felveti azt a kérdést, hogy Topher valóban Chris rajongója, vagy csak azért dicsérte annyira, hogy ne fedje fel az igazi tervét, hogy letaszítsa Chris-t a "trónról".

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!