Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Utazási Tipp Átadók

Az Utazási Tipp Átadók azok, akik a Totál Dráma: Versengés a Föld körül aktuális meglátogatott országaiban megjelennek és átadják a versenyzőknek az Utazási Tippet, ami közelebb viszik őket az epizód végén található Nyugalom/Hideg Zónához. (Chill Zone) Nem minden epizódban ugyan, de a többségben mindig megjelenik egy-egy olyan helyi ember, aki bírálja a próbákat, és csak akkor adja oda az Utazási Tippet, ha sikeresen és tökéletesen végrehajtották a csapatok a feladatot/feladatokat és leginkább akkor jelennek meg, mikor Don éppen nincs a közelben. Itt össze vannak gyűjtve, hogy melyik epizódban, melyik országban milyen Utazási Tipp átadók voltak jelen a szezonban.

1. rész - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

http://kephost.com/images/2015/10/30/H1.png

Ebben az epizódban egy nemtörődöm, kanadai zászlóval ellátott fiatalember adja át az Utazási Tippeket a csapatoknak, egy miniatűr CN torony van egyébként a sapkája tetején, ami pont az első helyszínt, Kanadát és pontosabban Torontót szimbolizálja. Ő látja el a versenyzőket, akiknek a CN torony tetején sisakokat ad át azoknak, akik a „Pánik” feladatot választották. Ugyanakkor azoknak is, akik a másikat, azoknak is, hisz egy kötélpályán kellett a célba érni, valamint ő adta oda a duóknak az utazási tippeket is. Nem tűnt az epizódban túl barátságosnak, inkább teljesen unottnak és láthatóan főleg Tom és Jen mentek az idegeire, bár ennek nem adott hangot.

2. rész - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

http://kephost.com/images/2015/10/30/H2.png

Ebben a részben egy Youseff nevű marokkói fűszerek tulajdonosa adja át a csapatoknak a következő utazási tippet, miután a csapatok kiválasztanak öt fűszert. Csak úgy, mint a többi utazási tipp átadó, ő sem szólalt meg, de ő is elég unottnak tűnt az epizódban, a rendőr kadétok viszont láthatóan egy kicsit bosszantották őt, mikor próbáltak beszélni vele.

3. rész – A francia az Eiffel-nyelv

http://kephost.com/images/2015/10/30/H3.png

Itt egy francia karikatúra művész adja oda az utazási tippeket a csapatoknak, valamint egy bíró is, aki egy Botch or Watch kihíváson az egyik csapattag tökéletes rajzáért cserébe adja át az utazási tippet, és csak akkor teheti meg, ha jóváhagyta a rajzokat, vagyis tetszett neki. Elég engedékeny bíró volt, mert az olyanoknak a rajzát is elfogadta, mint Taylor Szörnyellás Kelly rajzát.

4. rész – Földközi-tengeri Honvágy Blues

http://kephost.com/images/2015/10/30/H4.png

Egy fiatal, Sandy McCastles nevű fiú ítéli ebben a részben a csapatok által készített homokvárakat egy homokvárépítő versenyen, ahol a Versailles-i kastélyt kellett lemásolni. Don azt mondta, hogy őt tartják a „világhírű homokvárépítőnek”, aki láthatóan elég komor hangulatú volt az egész részben és konfliktusba keveredett az idősebb Dwayne-nel is.

5. rész – Izlandi énekesnő

http://kephost.com/images/2015/10/30/H5.png

Itt egy izlandi nő, aki hattyú ruhát visel, az adja a csapatoknak oda a tippeket, miután ők elmondják a helyes izlandi mondatot, jó kiejtéssel, ahogy Don mondta el. Ha ez nem helyes, ő rázza a fejét és visszaküldi a csapatokat a dobozhoz, hogy újra végighallgassák a mondatot. Ő elég mosolygós volt a korábbi utazási tipp átadókkal ellentétben, bár ő sem volt túl jóban pár versenyzővel, a mostohatestvérek kifejezetten bosszantották, de ez semmi ahhoz, hogy Dwayne mindig valahogy megsértette őt, de azért megmutatta az érzékeny oldalát is, mikor Jen megdicsérte annyi leszólás után a ruhája miatt.

6. rész – Brazíliai kiesőerdő

http://kephost.com/images/2015/10/30/H6.png

Egy brazil értékeli a karneváli jelmezeket, és csak akkor adja át a tippeket, ha tetszik neki és a jelmez, és nagyon hasonlít az övéhez. Ő is elég sokat mosolygott, bár MacArthur vele sem jött ki túl jól.

7. rész – Kis nyuszi, nagy nyuszi, szétdurran az agyam

http://kephost.com/images/2015/10/30/H7.png

Ebben az epizódban egy hátborzongató, görnyedt hátú öregember, más néven ironikusan „Sírásó” adja át a tippeket egy kardra szúrva, nyújtotta át a csapatoknak és csak akkor, ha a csapat egyik tagja végigcipelte a másikat egy koporsóban és belökték őket a sírba. Nem mutatott érzelmeket, de Kitty azért szimpatikus volt, mindenki más viszont halálra ijedt tőlük, legalábbis a gótokat kivéve.

10. rész – Kínai kínok

http://kephost.com/images/2015/10/30/H9.png

Itt egy idős árus nő adta át a csapatoknak az utazási tippeket, ha a duók egyik tagja megette nyárson az élelmiszereket. Látszólag pimasz, mert örült annak, mikor Dwayne nem hallgatott rá és megmarták a skorpiók.

14. rész – Kiütéssel főzött

http://kephost.com/images/2015/10/30/H8.png

Egy ausztrál farmer adja át a csapatoknak az utazási tippeket, ha csapatonként 10 nyúl összegyűlik, vagy ha a duó megszerzi a különleges albínó nyuszit, ő adta át a gótoknak Lokit is.

15. rész – Többé-kevésbé Maori

http://kephost.com/images/2015/10/30/H15.png

Két férfi a hagyományos új-zélandi táncot járják el, ez a Vagy/Vagy kihívás egyik próbája, itt az apa-fia páros, a legjobb barátok és a jégtáncosok vettek részt, ahol a jégtáncosok tökéletesen teljesítettek, az apa-fia párost pedig meg is könnyezte a két férfi, míg Devin erőszakkal vívta ki, hogy tovább mehessen Carrie-vel.

17. rész – A gyűrű dobás ura

http://kephost.com/images/2015/10/30/H16.jpg

Ebben a részben két feladat van, az egyiken egy karikát kellett doni egy narvál agyarára, itt egy férfi eszkimó nézte végig a csapatokat, és csak akkor engedte tovább őket, ha minden csapat egyik tagja tökéletesen teljesített. A második feladatnál egy női eszkimónál iglukat kellett építeni, akit fellöktek a jégtáncosok, de később összejött a másik eszkimóval.

18. rész – Mérges vagy?

http://kephost.com/images/2015/10/30/H18.png

Ebben a részben egy-egy üvegcsébe kellett gyűjtenie a duóknak a sárkánygyíkoktól egy kevés nyálat, itt egy fiatal fiúnak kellett átadni őket és csak akkor engedte őket tovább, ha ő ezeket elfogadta.

19. rész – Havermenet

http://kephost.com/images/2015/10/30/H17.png

Egy újabb Vagy/Vagy feladatnál volt egy olyan választási lehetőség, hogy bűvészetet kellett bemutatni a csapatoknak, amit egy mágus bírált, hogy megállja a helyét vagy sem, végig elég komornak tűnt a részben, egyedül a gótok váltottak ki belőle félelmet.

21. rész – Nem nudli

http://kephost.com/images/2015/10/30/H10.png

Ebben a részben a szupercsapatoknak hat-hat harcsát kell gyűjteni, egy félkezű vietnami férfi pedig eldönti, hogy tovább mehetnek-e a csapatok vagy sem.

23. rész – Indiai tea után

http://kephost.com/images/2015/10/30/H11.png

Egy indiai nő adja itt oda az utazási tippeket a csapatoknak, ha azok kétkosárnyi tealevelet begyűjtöttek és átadtak.

24. rész – Az utolsó tangó Buenos Airesben:

http://kephost.com/images/2015/10/30/H12.png

Egy hivatásos tangó táncos tanár ebben a részben bemutatja profi módon, hogy kell tangót táncolni, amit a csapatoknak hibátlanul meg kell ismételniük. Csak akkor adja át az utazási tippeket, ha minden duó rendesen végigcsinálta a próbát, ami nem ment könnyen, mivel a jégtáncosokat kivéve egyik csapat sem teljesített könnyedén, a táncos tanár reakciói erre elég sokatmondók.


Érdekességek:

- Az a személy, aki várja a versenyzőket a CN torony tetején az 1. epizódban, az nagyon hasonlít Willy-re, a Totál Dráma Világturné 6. részéből. Érdemes megjegyezni, hogy ez a Willy pedig Harold egyik rokonára hasonlít, akinek a fényképét láttuk a Totál Dráma Akció 8. részében.

http://kephost.com/images/2015/10/30/H13.png

- A művészeti versenyen a 3. részből a bíró, nagyon hasonlít a híres hollandi festőre, Vincent van Gogh-ra.

- Az izlandi nő az 5. részből nagyon hasonlít egy híres nőre az ikonikus hattyú ruhájában, ide kattintva tudjátok megtekinteni a képet.

- A „Sírásó” a 7. részben, aki Erdélyben átadta karddal az utazási tippeket a csapatoknak, az egy Igor nevű karakterre hasonlít, a Sírásó kardja pedig Jason Voorhees-ére hasonlít, a Péntek 13 horrorfilmekből, ide és ide kattintva tudjátok összehasonlítani a kettőt.

- A kínai nőt a 10. részből újraláthatjuk a döntőben, New York-ban, mikor egy szökőkutat bámul és Josee belelöki őt a vízbe, csak annyi különbséggel, hogy más fajta ruhát visel.

* Ez a nő részben hasonlít a Totál Dráma Világturné 20. részében feltűnt kínai nőhöz, akinek a házába beleesett Sierra és később Courtney is.

http://kephost.com/images/2015/10/30/H14.png

- A 14. részben megjelent utazási tippet átadó feltűnően sok hasonlósággal osztozik ’Krokodil Dundee’-val, akit Paul Hogan alakított egy 1986-os filmben.

- Érdekes, hogy az utazási tippek átadói közül egyik sem beszélt egy szót sem.

- Összesen 12 utazási tipp átadó volt, abból a Párizsi művész volt a legöregebb és Sandy McCastles volt a legfiatalabb és egyben a legalacsonyabb is.

- Az első utazási tipp átadó már az 1. részben, az utolsó pedig a 24. részben bukkan fel.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!