Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Indián Sziget
Indián Sziget
Első szereplés Tehát, Uh, Ez az én csapatom?
Utolsó szereplés Hazugságok, Sírások és Egy Nagy Nyeremény

Rövid leírás:

Az Indián Sziget, angol nevén Pahkitew Island az a sziget, ahol a "Totál Dráma: indián Sziget" című évad lezajlott.. Ezt használják csereként, miután az előző sziget elsüllyedt. Valahol Nyugat-Kanadában található.

Jellemzők:

Ellentétben az elődjével, az Indián Sziget nem rendelkezik semmilyen lehetőséggel, csupán a gyóntatókamrával, ami túl élte a Wawanakwa tábor elsüllyedését a Totál Dráma: All Stars döntőjében. Ezért a versenyzők az 1. epizódban, kötelesek egysaját lakóhelyetet építeniük. A Pimapotew Kinosewak egy faházat épített, a Waneyihtam Maskwak pedig kezdet egy mágus tornyot kezdett el épteni, de miután egy csorda jávorszarvas miatt tönkre megy, Shawn révén rátalálnak egy barlangra és ott szállnak meg. Az élelmiszert is maguknak kell beszerezniük, a Kinosewak csapatból Jasmine és Samey, a Maskwak csapatból pedig Shawn gyűjti eleinte az éltelt, hozzá csatlakozik később Dave és Sky.

Felfedezés:

Mint a Wawanakwa tábor esetében, itt is mindenki azt hitte, hogy ez egy egyszerű sziget, de később kiderül, hogy ez egy mesterséges sziget, annak ellenére, hogy Chris azt állítja, hogy Chris egy történelmi Cree sziget. Az epizódok során többen is (Jasmine, Shawn és Scarlett) rájönnek arra, hogy valami folyik a szigeten, mivel egymás után tűnnek el vagy jönnek elő új helyszínek, a növények közül sok pedig nem is őshonos Nyugat-Kanadában, mint például a kínai bogyóbokor.

"Ezek a magok!" című részben Scarlett felfedezi, hogy valószínűleg a legtöbb állat mesterséges, miután egy krokodil megtámadja őt és Max-et, de végül kiderül, hogy az egy robot krokodil. Utána talál egy alkatrészt, aminek a segítségével létre hoz egy távirányítót és feldezi a barlang liftjét. Végül Max eldobja, abban a hitben, hogy az teljesen haszontalan.

"Hajítsátok és megkeresem!" Scarlett rájön arra, hogy az egész sziget mesterséges ésegyszuper számítógép vezérli a szigetet. Amikor megpróbálja feltörni és átvenni az irányítást, akkor Max véletlenül ráhány az áramköri lapra, aminek következtében az epizód végül minden fenekestül felfordul.

"Scarlett láz" Miután a szigeten minden átrendeződik és senki sem érti mi történik, Chris bevallja, hogy az egész sziget mesterséges és van egy önmegsemmisítési funkciója, miszerint ha 1 órán belül nem kapcsolják ki a vezérlőben, az egész sziget és mindenki más rajta megsemmisül. Végül sikerül eljutniuk a földalatti helyiségbe, ahol kiderül, hogy az összes igazi állat robotokra lettel lecserélve. Elsőnek Scarlett és Max találnak rá a vezérlőre, de Scarlett úgy dönt átveszi az irányítást és felfedi a gonosz énjét. Max-re ráuszítja Búvár Medvét, a többiekre pedig Chris robotokat, Chris-t pedig megfenyegeti, hogyha nem adja oda az 1 millió dolláros nyereményt, akkor az egész sziget megsemmisül, ő pedig elmenekül. Szerencsétlenségére a többiek túlélik a robotok támadását és betörnek a helyiségbe, majd Sky sikeresen leállítja az önmegsemmisítést az utolsó pillanatban. Az epizód végén a sziget "A szektora" megolvadt, a "B szektora" pedig megfagyott.

"A hegy megtörése" Chris leállítja a központi számítógépet, a gyakornokoknak pedig sikerül megolvasztani az "A szektort" a "B szektor" pedig részben elolvadt. Bár a számítógép leállt, Chris továbbra is használ robot állatokat a próbán.

"Hazugságok, Sírások, és Egy Nagy Nyeremény" Chris újraindítja a sziget központi számítógépét, azért, hogy Dave és Jasmine tudják szabotálni a két döntőst, Shawn-t és Sky-t, hogy ne nyerje meg közülük valaki a pénzt.

Jelentősebb helyszínek:

File:Pahkitew Island (1).png

Itt zajlanak le  a kiszavazási szertartások.

File:ConfessionalStays.png

A gyóntatókamra, az egyedüli dolog ami megmenekült az egykori Wawanakwa táborból.

A Pimapotew Kinosewak csapat faháza, itt pihenhetik ki a próba utáni fáradságot, de a csapat feloszlatás után már mindenki itt alhat.

A Waneyihtam Maswak csapat szálláshelye a 9. epizódig, egy barlang.

Eleinte a Maskwak csapat egy mágus tornyot épített, de nem aratott nagy sikert.

Egy halom szemét, ahol az 1, rész lezajlott, házépítéshez több szerszám és építőanyag is található.

A Szégyen Ágyújából lövik ki a kiszavazott versenyzőket.

Zsírral csorgatott csőcsoda.

Itt találkoznak a versenyzők párszor, mielőtt Chris elmagyarázza az akutális feladatot, valamint a "Szeretlek, szeretlek csomó" epizód is itt játszódott le.

File:ScarlettControlRoom.png

A vezérlő, aminek a segítségével Scarlett próbálja átvenni az irányítást a sziget felett.

File:Look at the cabbage.png

"Simamája" hegy, itt versenyeznek a játékosok "A hegy megtörése" című részben.

File:Reach the top.png

A versenyzőknek a zászlóért kell felmászniuk.

File:Cow Girl Sky.png

Van a szigeten egy külön rész, ahol egy színpad található, itt lép fel Shawn, Sky és Sugar a döntő előtt.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!