Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Waneyihtam Maskwak
Waneyihtam Maskwak
Tagok Száma 8
Legmagasabb rangú tag Shawn -  1/2. helyezett
Legalacsonyabb rangú tag Beardo - 14. helyezett
Kiválasztás Nekik nem jutott ernyőejtő

Leírás:

A Waneyihtam Maskwak (lefordítva Zakkant Macik, vagy legtöbbször Maskwak csapatnak hívják) egyike a két csapatnak, amely a Totál Dráma: Indián Szigetben versenyez. A tagjai Beardo, Dave, Ella, Leonard, Shawn, Sky és Sugar. Azonban az "Ezek a magok!" című részben csapatcsere történik Max és Sky között, annak érdekében, hogy Chris szét válassza a kapcsolatokat. (Max és Scarlett, Dave és Sky)

1. rész - Tehát, Uh, Ez Az Én Csapatom? A csapattagok úgy választódnak ki, hogy nekik nem jutott ernyőejtő. Nem csoda, hogy ez a csapat kapta a "Zakkant" jelzőt, mivel tele van furábbnál furább versenyzőkkel, pontosabban egy szájdobossal, egy tisztaságmániás pesszimistával, egy éneklő hercegnővel, egy "varázslóval", egy feltörekvő olimpikonnal, egy elkényesztetett szépségkirálynővel, egy zombimániással. (és később csatlakozik hozzájuk egy őrült pancser tudós.) Épp ezért, Sky előre látja, hogy ez a gyengébb csapat, ezért mikor már megalakulnak a csapatok, rögtön elkezdi irányítani a többieket és próbálja őket bíztatni a feladatok megoldására. Bár az első próbán mindenki próbál hasznos lenni, kivéve Beardo, aki semmiben sem segít, inkább csak hátráltatja a többieket a zavaró hanghatásaival. Végül Leonard mindent elszúr azzal, hogy ráveszi a többieket arra, hogy építsenek egy mágus tornyot, amibe Dave kivételével mindenki bele egyezik. A torony elkészül, de egy szarvascsorda miatt az egész megsemmisül és ők kerülnek a kiszavazási szertartásra. Sky, Shawn, Dave, Ella és Sugar egymás után kapják meg a mályvacukrukat, végül Leonard is marad és Beardonak kell távoznia, Dave legnagyobb örömére.

File:MaskwakLose.png

2. rész - Szeretlek, disznózsír! Az első vereség után, Sky próbálja kordában tartani a csapatot, de ez nehezen megy, mert Shawn folyton eltűnik, Dave mindent kétségbevon, amint Leonard mond, Leonard pedig varászlótörténeteket mesél a csapatának, amiket egyedül Ella és Sugar hisznek el. Úgy tűnik Sugar egyre jobban bele habarodik Leonardba és mindenkitől próbálja megvédeni, még Ella-tól is, aki egyre jobban irritálja Sugar-t. Közben Shawn gyűjt bogyókat a csapatának, Sky pedig örül, hogy a csapat végre kezd együtt működni. A próba elején végül minden úgy rendeződik, hogy Sugar rábeszélése után, Leonard csinálja az utolsó és legnehezebb feladatot, de később kiderül, hogy ez hiba volt... Dave a próba során elkezd vonzódni Sky-hoz, egyrészt, mert ő az egyedüli normális és ő nyugtatta le a kiborulását is, Sugar pedig a disznó miatt végleg meggyűlöli Ella-t, mikor az inkább Ella-t választja helyette. Végül ismét ez a csapat veszít és Leonard távozik, mivel miatta veszítettek, Sugar pedig könnyes búcsút int tőle.

3. rész – Testvérkapcsolat nem minden Úgy tűnik a csapat a második vereség után még nem tört le, mert mindenki egyaránt örül Shawn-nak és a reggeli bogyóknak, amit hozott. Ella örül a legjobban, de már annyira bosszantja Sugar-t az állandó dalolásával, hogy betömi a száját egy körtével és miután újra neki, kezd, a csapat inkább elküldi a másik csapathoz énekelni. Közben Sky lelkesen felajánlja Shawn-nak, hogy legközelebb ő is segít a bogyók begyűjtésénél, annak ellenére, hogy Shawn nincs oda, hogy barátkozzon a csapattársaival. Úgy tűnik Dave vonzalma Sky felé egyre jobban nő, mivel ő is felajánlja, hogy segít Sky-nak és Shawn-nak, a próba során pedig a gyóntatóban bevallja, hogy oda van a lányért, és úgy tűnik Sky-nak sem közömbös Dave. A csapat a próbán szétszóródik a titokzatos lufijukkal együtt, de végül Sky-t elsőnek lelövi Max és Scarlett, majd figyelmezteti Dave-t, hogy szóljon arról a többieknek, hogy a saját lufijukkal támadják meg őket. Ella közben egyre nagyobb népszerűtlenségre tesz szert Sugar szemében, még egy bokorba is belelöki, csak hogy ne kelljen tovább vele lennie. Bár Sugar elkerüli Rodney lufiját, Shawn még egy jó taktikát is eszelt ki, mivel úgy gondolta, hogy ha fakéreggel álcázza magát, akkor nem látja meg senki és így könnyen ki tudta iktatni Max-et és Scarlett-et, Dave pedig Rodney-t és Topher-t is eltalálja. Viszont nem sokkal ezután fordul a kocka, Ella és Sugar túl hangos beszélgetésének hála Jasmine megtalálja és eltalálja őket, majd Dave-t pedig Samey végzi ki. Így egyedül Shawn marad, de mivel véletlenül Jasmine, Amy és Samey magukat lövik ki, Shawn és a Waneyihtam Maskwak nyeri meg a próbát, először.

File:The water brought joy.png

4. rész – Szeretlek, szeretlek csomó A rész elején, úgy tűnik, Shawn még is megengedte Dave-nek, hogy vele tartson, valamint megmutatja neki, hogy kell bogyóra vadászni, de mikor Jasmine és Samey megjelenik, Shawn ijedten elmenekül, Dave pedig rájön arra, hogy Jasmine és Shawn között van valami. Később mindenki összegyűlik a próbán, Ella pedig kedvesen felajánl egy helyet Sugar-nak maga mellett, de az ideges arcát látva, Ella hozzá teszi a gyónóban, hogy a barátságuk döcögősen halad, viszont alakul még jobban is. Sugar idegesen ellöki Ellát a helyéről, Ella pedig bánatosan próbálja megmagyarázni, hogy ő nem akart tenni vagy mondani semmi rosszat, de végül Chris félbe szakítja. Rodney később azt a feladatot kapja, hogy mondja el, szerinte ki a legszebb lány a szigeten, mire azt mondja Sugar az, de kiderül, hogy hazugság, Ella pedig próbálja felvidítani, hogy akkor biztos szerinte a második legszebbnek gondolja, Sugar pedig dühösen visszavág, hogy ő soha nem lesz második. Sky azt a feladatot kapja, hogy fél percen belül igyon meg egy kancsó ásványvizet, de mivel nehezen megy, ezért Shawn segít neki és kapnak egy pontot. Őt követi Dave, akinek az a feladata, hogy meg kell csókolnia a mellette ülő személyt, majd ijedten rá néz Shawn-ra, aki inkább menekülő fogja. Így a másik mellette ülőhöz fordul, Sky-hoz, aki mielőtt megcsókolná, büfög egy nagyot, így az első csók elmaradt és a pont sem jár, de úgy tűnik mindketten egyre többet éreznek a másik iránt. Shawn-nak az orrába kell túrnia, majd a mellette ülő személyre kell kennie, ezért automatikusan Dave a kiválasztott, aki hiába próbál kihátrálni, ő és véletlenül a többiek is részesülnek belőle, de mivel csak Dave-t kellett volna, ezért ismét nem kapnak pontot. Ella feladata az, hogy mondja el, hogyha valami más lehetne benne, mi lenne az, mire rávágja, hogy eltűntetné az akadályt, ami meggátolja, hogy barátnők legyenek Sugar-ral. Mindenki meghatódik, kivéve Sugar, akinél végképp betelik a pohár és megpróbálja fizikailag is bántalmazni Ella-t, de Dave és Shawn időben lefogják a lányt, de Chris nem ad pontot a csapatnak, mivel Clucky megijedt és azt hiszi Ella hazudott. Chris azt tanácsolja a csapatoknak, hogy húzzanak bele és szerinte, ha a Maskwak csapat veszít Ella fog kiesni. Szerencsére Sky szerez egy újabb pontot, mikor egy fogszabályozót tesz egy hódra, majd Sugar is, aki megeszik egy pókot. Végül az állás döntetlen lesz és Ella-nak kell teljesíteni az utolsó próbát, ami az, hogy sokkolni kell a másik csapatot, bár nem akarja teljesíteni a feladatot, Clucky, Rodney elleni ellenszenv miatt, megteszi helyette, így ismét a Maskwak csapat nyer, Ella örömére, de Sugar úgy tűnik jobban örült volna, ha a kiszavazáson megszabadult volna a riválisától.

File:Horse.png

5. rész – Robbanás a múltból Mivel Shawn egy „zombi támadás” miatt váratlanul eltűnik, Dave és Sky indulnak bogyóvadászatra, közben pedig Sky a családi hátteréről és magáról beszél Dave-nek, viszont Dave-t leköti az, hogy szerelmet valljon-e Sky-nak. Végül elszánja magát és bevallja a lánynak, hogy tetszik neki, és hiába tetszik Sky-nak is, a gyónóban elmondja, hogy semmi értelme összejönni vele, hisz továbbra is a riválisa lesz. Sky erre csak azt válaszolja: „De…”, (aminek később még nagy szerepe lesz) viszont nem tudja befejezni a mondanivalóját, mivel először Dave, utána Chris zavarja meg őt a próba miatt. A strandra menet Ella próbál kibékülni Sugar-ral, azzal hogy írt neki egy barátság verset, de nem tudja befejezni, mivel Sugar közbe vág és figyelmezteti, hogy hagyja végre békén. Végül Sky próbálja megvigasztalni Ella-t, ami sikerül is, de később mikor a csapat átúszik a mólóra, egy újabb sikertelen kísérletet tesz Sugar barátságának megszerzéséhez, de ez végül oda vezet, hogy Sugar lenyomja Ella-t a víz alá. Ezúttal három X-et kell kirakni a csapatoknak a próbán, először Dave indul meg és meg is szerzi az első párbajbotot , közben Shawn keresi a zombit, de végül a Séf találja meg Shawn-t. Sugar is megszerzi a párbajbotot, de Ella-nak már nincs ilyen szerencséje, mivel Max és Scarlett egy angolna segítségével megrázzák a lányt és beleesik a vízbe, Sugar pedig kiröhögi őt. Dave végül kihalássza a lányt, Ella pedig varázslatos módon bele szeret „David hercegbe”. Sky bosszút akar állni Ella miatt, de ő is a vízben köt ki. Dave Jasmine ellen szerez egy újabb párbajbotot, Ella pedig Dave hőstette miatt ő is megindul és ő is szerez egy párbajbotot, közben pedig Shawn is feltűnik, akit Dave győz meg arról, hogy mindenki zombi, így szerez egy párbajbotot, de elveszti Jasmine-t, mikor belelöki a vízbe. Bár Sky is szerez egy párbajbotot, de kezd feltűnni neki, hogy Ella elkezdett flörtölni Dave-vel. Az utolsó párbajra Sugar és Samey megy és hála Amy hirtelen felbukkanásának, Sugar és a Waneyihtam Maskwak ismét nyer, de a Kinosewak csapat kiszavazásán, Chris figyelmezteti Ella-t, hogyha még egyszer énekel, akkor repül a szigetről.

File:First score.png

6. rész – Mo’ Majom Mo’ Problémák Dave szervez egy romantikus pikniket, azért, hogy meghódítsa Sky szívét, Shawn pedig ezt kérdőre vonja, mivel Dave azt mondta neki, hogy Sky tétovázik a kapcsolatot illetően és szerinte Sky-t inkább az 1 millió dollárt, izgatja. Dave szerint az a „De…” bármi lehet és elárulja, hogy őt nem érdekli a pénz, már csak a szerelme. Shawn ettől elsírja magát és elszalad, hogy bocsánatot kérjen Jasmine-től, de ő nem sokkal később ismét elutasítja a fiút, a múltkori epizódban történt árulásért. Mindeközben Sky kétségbeesetten megkérdezi Sugar-t, hogy szerinte Ella és Dave együtt vannak-e, de Sugar rá vágja, hogy nem, de Dave megbízhatatlan, mivel minden lánnyal kikezdett, még vele is. Sky nem akarja elhinni, de Sugar még jobban beleülteti a bogarat Sky fülébe, a gyónóban pedig elmondja, hogy mivel lassan itt a csapatfeloszlatás ideje, elkezdett kavarni. Ella találkozik az erdőben Shawn-nal és megkérdezi, hogy találkozott-e Dave-vel, majd Ella megtudja, hogy rendezett egy romantikus pikniket, ezért elmegy Dave-hez és elkezd flörtölni vele. Mikor Dave felvilágosítja, hogy Sky-nak rendezte ezt, Ella sírva elfut, közben Shawn el akarja mondani Sky-nak Dave tervét, de Chris ismét félbeszakítja őket. Mikor Ella szomorúan megérkezik a többiekhez, Sky megkérdezi, hogy minden rendben van-e, Ella elárulja, hogy Dave Sky-nak rendezte a romantikus pikniket és nem neki. Sky, bár sajnálja Ella-t, azért örül, hogy Dave rá várt, Sugar pedig kiröhögi a szomorú Ella-t, mire mindenki csúnyán néz rá. A feladat ezúttal az, hogy majmoktól kell elcsórni egy érmét, de a Waneyihtam Maskwak váratlan akadályba ütközik, mivel a majom megeszi az érmét, a majmot pedig egy medve. A csapat az epizód nagy részében próbálja visszaszerezni az érmét, de semmi sem jár sikerrel és mikor a medve „túszul ejti” Dave-t, a többiek ráveszik Ella-t, hogy daloljon, annak érdekében, hogy Dave szabad legyen. Ella vonakodva, de beleegyezik, és a csapat elviszi Chris-hez a medvét, Sugar pedig kiszedi a majmot a medvéből és az érmét a majomból. Végül ismét a Maskwak csapat nyer, de Sugar elárulja Chris-nek, hogy Ella énekelt, ezért Ella-t azon nyomban kizárják, aki még utoljára elbúcsúzik mindenkitől, még Sugar-tól is, aki örül, hogy végre kiesett a „vetélytársa”.

7. rész – Ezek a magok! Sky már álmában is Dave-t látja, sőt még együtt is reggeliznek, de a románcuknak van egy váratlan akadálya: Sugar, aki úgy látszik fenyegetésnek látja, ezt a lehetséges párkapcsolatot, ezért megpróbál szövetkezni Shawn-nal ellenük, de ő azonnal visszautasítja. Így Sugar egyedül próbálja szét szakítani őket, például, hogy megeszi az összes bogyót, amivel elveszi Sky étvágyát, vagy mikor kiszabadulnak a Turbó Gömbből, akkor a lehetséges első csók előtt ráhány Dave-re. Miután Sugar miatt véletlenül beomlik a barlang, a csapat egy barlangba menekül be, ahol Sky és Dave első csókja ismét nem következik be, mivel Dave Sky helyett véletlenül egy denevérrel smárol. Sugar közben megmutatja az undorítóság egy újabb fokát, mikor megeszik egy állatot, amitől elkezd világítani a hasa. Utána egy másik barlangba érnek, ahol Shawn ellop egy gyémántot, így magukra küldik a Búvár Medvét, aki egészen egy patakig kergeti őket. Véletlenül a WC-n át jutnak ki, amitől mindenki kiakad, főleg Dave. Végül egyik csapat sem nyer, de egy csapatcsere történik Sky és Max között, annak érdekében, hogy Chris szétszakítsa Dave-t és Sky-t, Scarlett-et és Max-et.

File:Flashlight.png

8. rész – Három zóna és egy baba A barlangban Sugar folyamatosan röhög az új csapattárson Max-en, akinek fáj a dereka, amiért ott kellett aludnia. Dave közben szomorkodik Sky távolléte miatt, ezért Sugar próbálja felvidítani, de csak ront a helyzeten, majd Shawn próbálja vigasztalni, aki biztosítja arról, hogy Sky és Jasmine barátnők lettek és nem sokára náluk landolnak majd. A csapatok Tophernek hála kapnak egy-egy babát, aminek egyedül Max örül, mivel kiderült, hogy oda van a kisbabákért, Sugar pedig ismét neki áll kinevetni Max-et. Az első zónán először Shawn jut át, aki Jasmine szívét egyelőre még mindig nem nyerte vissza, majd Max és Dave, végül Sugar aki véletlenül ott hagyja a csecsemőt, de aztán kiszabadítja őt. Dave-t közben megharapja egy kígyó, amitől mindene elzsibbad, ezért miután Sky inkább a csapatát választja Dave helyett, Shawn-nak kell cipelnie a harmadik zónáig. A próba végén Dave hátán lejut a csapat a hegyről és ismét ők nyerik a próbát, Max pedig nehéz szívvel, de vissza adja a babát az asszisztensnek.

File:Jingle bells.png

9. rész – Hajítsátok és megkeresem! A csapat éppen a barlangban alszik, mikor Chris felébreszti őket és közlik velük, hogy a csapatok feloszlanak.


Tagok:

Eredeti tagok

Beardo, Dave, Ella, Leonard, Shawn, Sky és Sugar.

További tagok

Max

Az "Ezek a magok!" című részben lett a csapat tagja, mivel Chris szerette volna távol kerül Scarlett-től.ű


Érdekességek:

- Ez a harmadik piros színű csapat egymás után, amely a legtöbbször nyer a próbákat.

- Ez az első olyan csapat, amely több próbát nyer, de az első próbát még sem ők nyerik.

- Ez a csapat és a Mutáns Férgek holtversenyt értek el, miszerint a két csapat veszítette el a legkevesebb próbát, csak kettőt. (Ha nem számoljuk az "Ezek a magok!" című részt, amiben technikailag mind két csapat vesztett.)

- A Maskwak csapat egyike annak a két csapatnak, amely Cree nyelven lett elnevezve.

- A Hősies Hörcsögök és a Pimapotew Kinosewak után ez a harmadik csapat, amely eredetileg nem így lett volna elnevezve.

* Eredetileg Chris a Vad Tigrisek nevet szánta a csapatnak, de végül Sky korrigálta a hibás lefordítást.

- Ha Sky is beleszámít, akkor ez a csapat a második, amiből kikerült a végső három.

* Egyben ez a harmadik csapat, ahonnan kikerült a két döntős.


Galéria:

File:WaneyihtamMaskwak.png

"A Zakkant Macik?" - Sky

File:Maskwak formed.png

A megalakult Waneyihtam Maskwak csapat.

File:OnlyHurtALittle.png

A csapat az első próba előtt.

File:BeardoAnnoyingNoise.png

Beardo a hanghatásaival zavarja Dave-t.

File:Wizerd.jpg

Leonard javasolja a mágus tornyot, hogy azt építsék meg.

File:TeamMaskwakComplete.png

A mágus torony és a Maskwak csapat.

File:MaskwakLose.png

A Maskwak csapat szomorú, amiért elvesztették az első próbát.

File:MaskwakElim.png

Az első kiszavazási szertartás a maskwak csapatnak.

File:CannonOfShame.png

A Szégyen Ágyúja és a Maskwak csapat, aminek az első áldozata...

File:Beardo Out.png

... Beardo.

File:Beardocantalk.png

Mindenki megdöbben azon, hogy Beardo tud beszélni.

File:Shawn Berries.png

Shawn gyűjtött bogyókat a csapattársainak

File:Maskwak2.PNG

Shawn próbálja vezetni a csapatot.

File:Ella shawn leonard.PNG

Ella hisz Leonardban, hogy segíthet a próbán.

File:SugarXGreasePig.png

Sugar és Ella konfliktusa elkezdődi akkor, mikor Ella "elcsábítja" a malacot, amit Sugar csak magán akar.

File:Maskwak1.PNG

Shawn szerez a csapatnak egy barlangot, amiben tudnak aludni, viszont ő nem akar velük egy helyiségben maradni.

File:Leonard bye.jpg

Leonard a csapat második kiszavazottja.

File:The water brought joy.png

Ella rendszeresen bosszantja a csapatát az éneklésével.

File:Warn the others.png

Sky ráveszi Dave-t arra, hogy figyelmeztesse a csapatot.

File:Save you a sit.png

Sugar és Ella konfliktusa egyre jobban nő, ami már a csapatra is kezd kihatni.

File:Shocking.jpg

A csapat sokkolódik a "Szeretlek, szeretlek csomó" című epizódban.

File:How cute!.png

Sky és Dave első csókja nem következik be.

File:Horse.png

A csapat, Sugar kivételével rosszul lesz a jutalom ételtől.

File:Show them Z.png

Shawn zombi megszállottsága miatt, távol marad a próbától.

File:Topher plan.png

A versenyzők vizesek lesznek, Dave pedig önként vállalkozik az első résztvevőnek a próbán.

File:First score.png

Dave szerez egy pontot a csapatának.

File:Quiet ella.png

Sky megakadályozza Ella-t, hogy énekeljen, mert ha megtenné, Chris nyomban kizárná.

File:Prince David.png

Ella beleszeretett Dave-be, nem is sejtve, hogy ő már Sky-ért van oda.

File:MaskwakEWW.png

A többiek undorodnak Sugar-tól...

File:MaskwakCheer.png

... de ettől függetlenül szurkolnak neki.

File:The bear express.png

Ella elbűvöli a hangjával a medvét, hogy megmentse Dave-t...

File:Hug-nonymous.png

... de Sugar ezt elárulja Chrisnek...

File:Ella eliminated TDPI.png

... aminek következében Ella-t kizárja a játékból.

File:Berries or marriage.png

Dave és Sky egyre közelebb kerül egymáshoz...

File:Not a couple.png

... ezért Sugar próbál lépéseket tenni ellenük.

File:First.png

Megpróbálja szét szakítani őket...

File:Secon II.png

... újra...

File:Third.png

... és újra.

File:Beardo CDS.png

Sky talál egy Beardo szájdobos CD-t.

File:Flashlight.png

A Maskwak csapat a föld alatt.

File:SugShaDavSkyep7.jpg

A csapatra rátalál a Búvár Medve, mikor Shawn ellop egy gyémántot.

File:Tv bathroom.png

A csapat kijut a barlangból, a WC segítségével.

File:MaxAndSky.png

Max és Sky csapatot cserélnek.

File:Max is funny.png

Sugar mókásnak találja az új csapattársukat, Max-et.

File:Max with max jr..png

Kiderül, hogy Max szereti a gyerekeket.

File:Despeicable sugar.png

Shawn kezd félni Sugar-tól.

File:Hate you.png

Max elkezdi utálni Sugar-t.

File:Who is the man.png

Shawn próbálja bíztatni Dave-t, hogy álljon fel.

File:Jingle bells.png

A csapat ismét megnyeri a próbát.

File:Max jr.png

Max nem akarja visszaadni a kisbabát.

File:Last time Maskwak.png

A csapat (Shawn nélkül) eltölti az utolsó éjszakájukat együtt, a csapatfeloszlatás előtt.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!