Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Támogatás!

Pammy  2018.12.02. 19:17

Sziasztok! Szeretnélek megkérni, ha van rá pár perced, hogy az alábbi linken szavazz Diana-ra! Köszönöm, ha megtetted! c:

https://www.poll-maker.com/poll2171915x00d546fb-62

UI: Hamarosan valami naggyal fogunk előrukkolni, szóval kövessétek az oldalt továbbra is, ha nem akartok lemaradni róla! ♥

Total DramaRama Epizódok

Cody  2018.11.30. 18:47

A Youtube Total DramaRama epizódok folyamatosan törlődnek/törlődtek, viszont úgy tűnik, hogy a Megán fent maradnak, úgyhogy aki szeretné látni az eddigi 18 részt az 52-ből, az egy gyűjtő mappában megnézheti őket egy-egy letöltést követően. Itt elvileg folyamatosan érkeznek a részek minden hétvégén egy rész premierje után, úgyhogy elég visszanézni, ha látni akartok új tartalmat, de ha mégis megállna a feltöltés, akkor más link is megosztásra kerül ebben a cikkben.

Nincs jövője a Totál Drámának

Cody  2018.09.26. 14:40

A Fresh TV alapvetően már hónapok óta eltűnt, vagyis szinte egyáltalán nem lehet velük kapcsolatba lépni az interneten, Christine, aki eddig hozta mindig az új híreket és kommunikált a rajongókkal, ő is már máson dolgozik, ezért is volt a Total DramaRama körül olyan nagy csend. Tom McGillisnek, a Totál Dráma egyik megalkotójának viszont lett redditje, ahol válaszol kérdésekre, ezért annyi idő után végre a Totál Drámáról is van lehetőségünk valamit hallani. És ez meg is történt:

A képen a következők lehetnek: szöveg

Valaki megkérdezte, hogy lesz-e több évada a Totál Drámának, amire röviden az volt Tom válasza, hogy dehogy és sajnálja, hogy csalódást okoz, de jelenleg nincs piaca ennek, tehát jelenleg nincs ez iránt érdeklődés. Láthatóan ő ezt már elfogadta és örül annak, hogy valami különlegeset és mást alkothat az új generációnak, ami alatt biztosan a Total DramaRama értendő, ami bár kapcsolódik valamilyen szinten az eredeti Totál Drámához, mégis már más korosztályt céloz meg vele.

Egy másik kérdésben arra is válaszolt továbbá, hogy nincs esély egy Totál Dráma: Versengés a Föld körül folytatásnak sem, bár a Totál Dráma Sziget után ez a második kedvenc műsora, amit megalkotott.

Őszintén szólva, ez egyáltalán nem meglepő, nem véletlenül nincs évek óta hír erről. Még mindig van esély, hogy esetleg a Netflix berendel egy új évadot és ott folytatódhat 2014 óta újra a Totál Dráma, de egyelőre ezen kívül szinte semmi remény nincs, ezt most (annyi felesleges várakozás után) Tom is kijelentette, hiába mondta régebben, hogy szeretne legalább 10 évadot. Ha a Cartoon Network maga kérte, hogy ne az eredeti koncepcióhoz hasonló évadot készítsenek és nem egy rendes folytatást rendeltek be, akkor mennyi esély van arra, hogy megváltoztassák a véleményüket? Tomnak továbbá abban is igaza van, hogy most nincs igény egy valóságshow paródiára, elég ha csak megnézzük, hogy milyen rajzfilmek futnak manapság, van olyan egyáltalán például, aminek egy résznyi időtartama nem 10 perc? És ez most egyáltalán nem a TDR ellen szól, de valóban az ilyen gyerekesebb műsorok készülnek tömegszámban, ami sokat elárul, hogy mi jön be a fiatalabbaknak és nyilván ők a célközönség, akiknek az igényeihez igazodni kell, nem mi, akik már a Totál Dráma Sziget óta felnőttek.

Engem például egyáltalán nem érdekel, de akinek tetszik a Total DramaRama (én nagyjából 5 rész után végleg feladtam), az azért ne búsuljon, sok esély van arra, hogy legyen belőle egy 2. évad. A nézettség is egész jó, 700-800.000 közötti az átlagnézettség jelenleg, volt már 800.000 fölötti nézettség is, ami sok évvel ezelőtt nagyon gyenge lett volna, de ma már ez egyáltalán nem számít rossznak.

Nagyon sajnálom, hogy úgy néz ki, ez a vége, mert a kezdetektől nagyon szerettem ezt a rajzfilmet és még lehetett volna még mit kihozni belőle és a karakterekből is, akik kevés reflektorfényt kaptak vagy nem lett lezárva a történetük. De azért ez a 6 évad, plusz a TRR így is elég meghatározó, emlékezetes marad nekem és nektek is szerintem.

Aki esetleg kíváncsi, hogy ki például Tom kedvenc karaktere, vagy maga szeretne kérdést feltenni neki, annak ITT a link. Ha esetleg valamikor mégis hallunk valamit egy új TD vagy TRR évadról, akkor valószínűleg itt, nála fogunk először, addig pedig... nos, jó Total DramaRama nézést.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/TDCast1.png

Total DramaRama 1-10. rész

Cody  2018.09.02. 01:51

A képre kattintva megnézhetitek a Total DramaRama első tíz részét. Amerikában minden szombaton két részt adnak le egyébként az 52-ből, ma kivételesen 4-et, mivel az első két epizódot korábban a Cartoon Network feltöltötte, de látva, hogy a premierek előtt már töltenek fel részeket, ezért a TRR-hez hasonlóan valószínűleg korábban lesz elérhető a többi is.

Total DramaRama - 2. rész

Cody  2018.08.13. 17:59

Szeptember 1-jén kezdődik a Total DramaRama

Cody  2018.07.31. 12:19

Voltak eddig olyan hírek, hogy a Total DramaRama októberben kezdődik, ami igaz is, viszont Kanadában, USA-ban viszont úgy tűnik, hogy a Totál Dráma: All Starshoz és a Versengés a Föld körülhöz hasonlóan előbb, szeptemberben, egyelőre még pontos dátum viszont nincs.

* Frissítve: Pár nappal később már kiderült, hogy pontosan mikor lesz a premier, szeptember 1-jén, egy szombati nap.

Továbbá, más epizódokból felkerült egy-egy rövid részlet is:

Kiszivárgott a Total DramaRama 1. része! + Teljes szereplőgárda

Cody  2018.07.30. 11:45

Nem illegálisan, mint a Totál Dráma: Versengés a Föld körül 1. epizódja több, mint 3 évvel ezelőtt, de a Cartoon Network jóvoltávól kiszivárgott a Total DramaRama első része, ahol a jól ismert Séf Hatchet, 11 4 éves első generációs szereplő és a 6teen-ből ismert Jude szerepelnek, a helyszín pedig egy óvoda. A részt megtekinthetitek itt, a teljes szereplőgárda pedig végre most már meg van: Beth, Bridgette, Cody, Courtney, Duncan, Gwen, Harold, Izzy, Jude, Leshawna, Noah és Owen.

Én már most látom, hogy ez nem az én műsorom lesz, de remélhetőleg nektek tetszeni fog.

Total DramaRama Logó

Cody  2018.06.05. 16:51

Kikerült a most már Total DramaRama című évadnak (amit érdekes módon Anne Maria mondott a bemutatkozó videójában annak idején, mikor nem jutott eszébe a Totál Dráma Világturné neve) a logója is, itt nézhetitek meg:

Total DramaRama - Októberben lesz a premier!

Cody  2018.06.04. 16:01

Igen, jól látjátok, eddig Total Drama Daycare volt a beharangozott új spin-off évad címe, viszont ismeretlen okokból úgy tűnik, hogy megváltoztatták és a Total DramaRama nevet kapta, IDE kattintva érkezett meg a hivatalos megerősítés is. Az, hogy mi lesz a magyar címe ezután, azt majd még meglátjuk...

Továbbá, ami lényegesebb, hogy a premier hónapját is kitűzték, októberben fognak elkezdődni a Totál Dráma 1. generációjából ismert, most már 4 évesek kalandjai, de egyelőre még csak a kanadai Teletoonon, arról nincs információnk, hogy a Cartoon Networkön mikorra várható. Valószínűleg pontos dátumokat (Teletoon és az amerikai CN), trailert és több információt ez alatt a néhány hónap alatt fogunk még kapni.

File:HaroldNamesMoreSymptoms.png

Új Design került fel!

Szerkesztők  2018.04.18. 20:48

Mivel már nagyon rég volt design váltás, ezért a mai napon, tisztelegve azelőtt, hogy ma van 2 éve annak, hogy a Totál Dráma: Versengés a Föld körül második felét elkezdték leadni magyarul, ezért egy TRR-el kapcsolatos, ismét tavaszias változás következett be, remélhetőleg elnyeri ez is a tetszéseteket és ezt is hamar megszokjátok! :D

Muhtesem Yüzyil/Szulejmán LEGNAGYOBB rajongói oldala

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto