Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már lassan 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Friss Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Mégsem megerősített Chris visszatérése

Cody  2017.05.26. 17:35

Azt hittük, hogy tudunk már egy-két dolgot a nem rég berendelt Totál Dráma 6. évadról, de az egyikről kiderült, hogy (egyelőre) nem igaz. A videó alapján, amit Christian és Christine készített, az alapján egyértelműnek tűnt, hogy Chris is visszatér, sőt, ez igazából egy alap dolognak számít, mert elképzelhetetlennek tűnik, hogy ennyi évad után lecserélnék és nem ő lenne az új műsorvezető... azonban most Christine erre rácáfolt. Az egyik rajongó megkérdezte tőle twitteren, hogy Chris olyan lesz-e a versenyzőkkel, mint a sorozat elején, vagyis viszonylag normális, vagy olyan mint az utóbbi évadokban, ahol mindenki testi épsége hidegen hagyja, de erre azt válaszolta, hogy Chris visszatérése még nem megerősített, csak annyi, hogy Christian, Chris angol szinkronhangja visszatért.

Ez amúgy abszolút nevetséges, még azon is gondolkoztam, hogy érdemes-e ezt kiírni, csak jobb tisztázni, hogy mik a hivatalos információk és mik nem. Ez nem jelenti azt egyébként, hogy Chris ne térne vissza, senki ne essen kétségbe, ezen kár is vitatkozni, hogy Chris lesz-e újra a műsorvezető vagy sem, Christian sem lenne ennyire izgatott, ha tudná, hogy nem tér vissza Chris. Ráadásul nyilván tudják, hogy mi lesz a sorsa, hisz legutóbb azt nyilatkozták, hogy a szereplőgárda nagy része meg van, azóta meg már eltelt egy kis idő, szóval valószínűleg már eldöntötték a végleges verziót. Ez csak az én véleményem, de gondolom csak azért nem akarják még ezt megerősíteni, hogy legyen megint egy új hír, amit mondhatnak ebben a várakozási időben... pedig ez felesleges.

Maximum annyit tudnék elképzelni, hogy Séf venné át a műsorvezetői stafétát, aki évadról évadra egyre kevesebb szerephez jutott, de Chris ezt úgy sem hagyná, a börtön sem tartotta vissza... :D Úgyhogy reméljük, hogy hamar megerősítik ezt az amúgy is túl egyértelmű dolgot. 

Teória: Vajon 13 vagy 26 részes lesz az új évad?

Cody  2017.05.24. 16:29

Már három hete lesz, hogy annyi várakozás után végre megkaptuk azt a hírt, amiben már szinte senki sem bízott, de mégis remélt: Folytatódik tovább a Totál Dráma, ugyanis a CN mégis berendelte a 6. évadot! Egyelőre mivel csak most rendelték be az új szezont, ezért nincs sok információnk: Néhány kedvenc karakterünk biztosan visszatér az 1. évadból, az intro 20 másodperces lesz, Chris marad a műsorvezető és várhatóan 2018 végén, 2019 elején fog debütálni a 6. évad, ami reális időpontnak is tűnik. Ja, meg talán még idevehetünk még egy lehetséges információt, mert Christian Potenza nagy rajongója még mindig Kókuszdió úrnak, úgyhogy ha rajta múlik, akkor ismét vissza fog térni, akár egy röpke jelenet erejéig. :D Már volt teória cikk mindenről, de ennek ellenére most még pár dolgot olvashattok a legfontosabb témákról, hogy vajon hány részes lesz az évad, mi lesz a helyszíne és a témája, továbbá hogy kik lesznek a versenyzők, kiket takarhat vajon a „néhány kedvenc”.

Nézzük az első dolgot, ami remélhetőleg a bevezetőhöz hasonlóan nem lesz rövidebb a vártnál: 13 vagy 26 részes évadot fogunk majd látni? Szerintem mind egyet értünk abban, hogy egy 26 részes évad mindenképp jobb lenne és pozitív is vagyok, hogy ez fog bekövetkezni, de lássuk összehasonlításként, miért nem érdemes egy 13 részes évadot kreálniuk (ismét…).

Hogy miért pont a 26-ot választották annak idején ideálisnak az első évad epizódjainak számához, azt nem tudjuk, valószínűleg úgy gondolták, hogy ennyi lesz elég egy animációs valóságshowhoz, ami jó gondolat is lett, mert mindenre jutott idő. Meg voltak a megfelelő kölcsönhatások a versenyzők között, nem lett elkapkodva semmi, de mégsem érezhettük úgy, hogy lassú lett volna az évad menete, mert megvolt a kellő dráma és taktikázás is, továbbá talán ez volt a legreálisabb rajzfilm, ami futott a csatornán, a karakterekkel is lehetett azonosulni. A 2. és 3. évadban is megmaradt ez a séma, de a 4. évad abból a szempontból rengeteg kritikát kapott a Totál Dráma, hogy csak egy 13 részes évadot gyártottak, mert egyszerűen nem volt idő semmire, a karaktereket sem ismerhettük meg igazán, tömörítették azt, amit egy 26 részes évadban láthattunk. Érdekes módon ez nem a Cartoon Network hibája volt, a Fresh TV-nél döntöttek úgy, hogy végül lerövidítik az évadot, majd ezt megtették még két évaddal, ami eredetileg egy 26 részes évad lett volna, csak a Fresh TV szétszedte két 13 részes szezonra, ahol a problémák ismét megmaradtak és egyik sem kapott olyan pozitív elismeréseket, mint a korábbi évadok. Bár ők egyszerűen így könnyebbnek gondolták elkészíteni az 5. évadot, hogy két részre szedik, sokak sajnos emiatt el is vesztették a Totál Dráma iránti rajongást.

Épp ezért biztos vagyok abban, hogy a 6. évad viszont 26 részes lesz. Ők is pontosan tudják, hogy nem volt jó megoldás, hogy az utóbbi évadokat lerövidítették, ez is bizonyítja azt, hogy a spin-off, a Versengés a Föld körül már 26 részes lett, ami egy igazi visszatérés volt, az első három évadhoz hasonlóan nagy kedvenc lett, bár ilyen formátumot 13x20 percben megoldani lehetetlen is lett volna, még ha kevesebb csapat is szerepel. Nézve egy 26 részes évad nagy pozitív visszajelzését és a 13 részes évadokra való panaszokat, a 6. évad szinte biztosan nem lesz rövid. Nem térnének vissza ennyi év kimaradás után egy „fél évaddal”, ahol alig jut idő valamire, hiába várják most már a rajongók annyira az új évadot, nem követik el újra ezt a hibát, jó munkához egyébként is idő kell, ha ismét vissza akarják őket csábítani. Úgyhogy ez már csak az alkotókon múlik, a CN ebbe egyáltalán nem szól bele és reméljük, hogy ismét egy izgalmas, hosszú évaddal térnek vissza, hisz kétlem, hogy bárki akarna újra egy rövidebbet látni. Ráadásul én eléggé azt érzem, hogy a Totál Dráma: All-Starshoz hasonlóan most mindhárom generációból hoznak vissza játékosokat, amire egy olyan évad kevés is lenne, a TDAS ezt például tökéletesen be is bizonyította.

Egyedül abban kételkedem, hogy újra látunk majd utórengéseket. Ez egy afféle különleges szerepet nyújtott a TDA-ban és a TDWT-ben, de ennyi évad után kétlem, hogy ez a formátum visszatérne… furcsa lenne, főleg Bridgette és Geoff műsorvezetésével, mert Geoff-ből már újra versenyző lett, ráadásul a visszatérő TDI személyisége miatt nem tudnám erre a szerepre elképzelni, míg Bridgette is inkább versenyzőként térhetne vissza, ha már Geoff-nek is adtak lehetőséget. Nekem hiányoznak az utórengések, de majd meglátjuk, egyelőre annyi akkor is nagyon esélyes, hogy 26 részes évadot fogunk látni! :D

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - Millió dolláros bébik

Cody  2017.05.20. 23:34

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát, ezúttal az utolsó epizód következik a 2. évadból, mert már csak ekkor voltak csapatok. Az előző epizódban biztosan Leshawna esett volna ki, ha végül a Kamera Manok nyertek volna, viszont most nézzük, hogy mi történt volna, ha végül ők veszítettek volna a most következő részben, ahol eredetileg győzedelmeskedtek.

Alapvetően a csapatmunka jó volt, sőt… mikor a másik csapat tagjaival kellett meg kellett küzdeniük, akkor Beth és Courtney nyertek az ellenfeleik, Heather és Duncan ellen, továbbá habár Lindsay és Justin nem kaptak pontot, ők is remekül teljesítettek, csak végül egy csavar miatt mégis veszítettek. Majd összefogtak és a Chris-t dicsőítő szurkolásnak hála nyertek. Így nehéz lenne kitalálni, hogy kit szavaztak volna ki, viszont egy valami mégis van, ami miatt könnyen kitalálható.

Beth: Egyértelműen Courtney-ra szavazott volna és ezzel el is árultam, hogy ki esett volna ki. Mindannyian jól szerepeltek a próbákon, viszont a Courtney elleni gyűlölete a csapattagoknak bőven elég indok lett volna a lány kiesésére, hisz parancsolgatással irányította őket, szidta őket, ha valamit rosszul csináltak, ráadásul miatta esett ki Owen korábban és igazságtalannak tartották, hogy játékban maradt az ügyvédei miatt. Beth-nek ezen felül lett volna még egy oka, mert habár nem kedvelte Courtney-t, míg Justin-t és Lindsay-t egyértelműen igen, véletlenül kilopta álmában, majd később szándékosan elvette Courtney-tól a notebookját, ami miatt megharagudott rá, Beth pedig félhetett egy kicsit a bosszújától.

Courtney: Az övé az egyedüli eset, ami kicsit nehezebb ebben az esetben, ugyanis a kölcsönhatásokat nézve senkivel sem volt túl jóban. Nézve pedig azt, hogy ő a Totál Dráma Szigetes Heather, aki nem tűri a gyengéket a csapatban, akik hátráltatják a többieket, ezért logikusan Lindsay és Justin közül kellett volna választania, mert ők végül elbukták a saját körüket, viszont szerintem mégis Beth-re szavazott volna. Valóban ő teljesített a legjobban a három jelölt közül, de ő volt az, aki kétszer is (és még később többször) elvette Courtney legféltettebb tulajdonát, a notebookját, ami a legbiztosabb pontja abban, hogy megnyerje a játékot, ő pedig egyértelműen kimutatta, hogy dühös volt Beth-re, még akkor is, mikor elmondta, hogy a második alkalommal kiderített valamit Leshawnáról.

Justin: Habár Courtney és ő jól megvoltak egymással ebben az epizódban, sokszor támogatták egymást, biztosan ő is rászavazott volna. Nyilván nem szavazta volna ki Beth-t és Lindsay-t, akiket többé-kevésbé még tudott manipulálni és jóba is volt velük, ellenben Courtney-val nem jöttek ki egyébként túl jól, egészen ugye a 19. részig.

Lindsay: Már akkor megkezdődött a konfliktusa vele, amikor debütált két résszel korábban, egyértelműen Courtney-ra szavazott volna.

Így összesen szerintem 3-1 arányban Courtney esett volna ki, bár ismerve az ügyvédeit, nem tudjuk, hogy tényleg kiesett volna-e vagy sem vagy pedig valahogy újra visszatért volna-e. Akárhogy is, a TDA-ból ez volt az utolsó rész, majd hamarosan jön a folytatás a Totál Dráma Világturnéval is, előtte viszont lesz pár teória cikk a 6. évaddal kapcsolatban! 

Ki esett volna ki, ha a másik csapat veszít?: TDA - Óceán nyolc vagy kilenc

Cody  2017.05.17. 23:48

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát. Pontosabban az utolsó előtti részhez érkeztünk el, hisz még egy rész van, utána pedig már felbomlottak a csapatok és ezzel a TDA-s része a cikksorozatnak véget ér! A mostani cikk most kicsit rövidebb lesz, majd az eredményt szerintem mindenki könnyen kitalálhatja.

Az előző cikkben azt a verziót vizsgáltuk meg, hogy mi történt volna, ha a 11. részben végül a Fókusz Pullerek veszítettek volna és elég nyilvánvaló volt, hogy Leshawna lett volna a kiszavazott, hisz egy kamusírást követően ő ment el a csapatból a fürdőszalonba az unokatestvérével, Leshaniquával. Bár valóban ő érdemelte meg legjobban ezt a nyereményt, hisz ő oldotta meg a „betegségek” okait, a csapat egyértelműen haragudott rá és kiszavazta volna, főleg miután még a próbán is véletlenül ő lett az új Owen… még Harold is rávoksolt volna valószínűleg. Most újra egy olyan részhez értünk el, amiben eredetileg ők nyertek, viszont a bent maradt csapattagok ugyanazt szavazták volna ki, mint az előző epizódban: Leshawnát.

Először is a csapatmunka: Mondhatjuk, hogy kiváló volt, habár az első feladat során lemaradtak Heather és Harold állandó vitái miatt és amiért nem tudták kiszabadítani Leshawnát a széfből, mégis sikerült behozniuk magukat és megnyerniük egy hajszállal a próbát, leginkább Duncan erőfeszítéseinek köszönhetően. Leshawnát viszont nem csak ott hagyták, hanem végig el is felejtették, egyáltalán nem tudott segíteni a próbákon, szóval ha eddig még nem lett volna oka a kiszavazására, ez már elég lett volna… Ha végül kiszavazásra kerültek volna, akkor a Duncan, Harold és Heather trió biztosan megszabadult volna tőle és nem csak a fürdő balhé miatt és mert nem tudott a próbán sem segíteni, teljesen kiközösítették őt, még Harold is végig sértette őt a reggeli közben.

Úgyhogy az előző rész eredménye alapján ismét 3-1 arányban Leshawna esett volna ki, azaz 1 pedig Heather-re érkezett volna ugye Leshawnától. Hamarosan jön a folytatás, a héten már biztos véget ér a TDA része a cikksorozatnak, utána meg jön az utolsó pár teória cikk a 6. évaddal kapcsolatban, amiknél még nincsenek információink vagy legalábbis nagyon kevés. :D 

Marad a 20 másodperces intro...

Cody  2017.05.13. 16:44

Eredetileg egy másik cikkben lett volna ez röviden említve, de jelen helyzetben igazából mindenki minden kisebb hírmorzsának, információnak örül, úgyhogy muszáj megemlíteni: Egy újabb dolog derült ki azon kívül, hogy a nem rég berendelt 6. évadban majd néhány kedvencünk visszatér az 1. évadból és Chris újra műsorvezető lesz és pokollá teszi a játékosok életét...

Igen, a címből egyértelműen kiderül, a Totál Dráma: All-Stars-hoz, az Indián-szigethez és a Versengés a Föld körülhöz hasonlóan újra csak 20 másodperc hosszúságú intro lesz látható a 6. évadban, nem pedig az első négy évad alapján megszokott fél perces opening. Ezt maga Christine erősítette meg még két napja, úgyhogy ez biztos, a Cartoon Network nem akarta meghosszabítani az openinget, tehát nem a Fresh TV döntött így. Az oka könnyen kitalálható, még ha nincs is megerősítve, ugyanis a többi sorozatuknál sincs ennél hosszabb bevezető, ezt valószínűleg jobban tolerálják valamiért.

Ez persze nem jelenti azt, hogy máris ezen dolgoznak, hanem valószínűleg az évad berendelése közben/után lett kijelentve ez is, ami sajnos elég szomorú hír, mert a 13 részes évadokhoz hasonlóan ezek is inkább összecsapottak szoktak lenni a rövidségük miatt, míg az első négy évadban mindenki egymás után be lett mutatva, ami sokkal látványosabb volt. De majd meglátjuk, talán ez nem így lesz és reméljük, hogy az openinghez hasonlóan az évad viszont nem lesz rövidebb, hanem a spin-offhoz hasonlóan 26 részes lesz.

Kiesések elemzése: TDA - Lindsay közlegény megmentése

Cody  2017.05.11. 19:36

Folytatódik ismét a cikksorozata annak, hogy a Totál Dráma Akcióban ki esett volna ki, hogyha a másik csapat veszti el a próbát. Újabb olyan epizódhoz érkeztünk el, ahol eredetileg a Kamera Manok veszítettek, úgyhogy nézzük, hogy mi történt volna, ha a megmaradt 4 tagból álló Fókusz Pullerek nem győzedelmeskedtek volna, ami egyébként tényleg egy hajszálon múlt. Elég sok minden történt velük DJ kiesése óta, leginkább Leshawna jóvoltából, amiért a csapat kezdett eléggé szétesőben lenni…

Duncan: Egyértelműen Leshawnára szavazott volna. Soha nem voltak jóban ezelőtt és ezután sem lesznek, nem kért a szövetségéből, ráadásul miután megtudta azt, hogy Leshawna kamuból sírt azért, hogy eljuthasson a fürdőszalonba, talán ő akadt ki leginkább, még Heather-nél is jobban. Továbbá a próbán is hátráltatta őket, miután… egy Owen-hez hasonló „balesete lett”, míg Heather-re nem lett volna oka most szavazni, ahogy Harold-ra sem, mert úgy ahogy ideiglenesen fegyverszünetet kötöttek.

Harold: Talán meglepő lehet, de szerintem ő is Leshawnára szavazott volna, annak ellenére, hogy szerelmes volt belé. Ahogy Duncan és Heather, ő is haragudott Leshawnára, még ha nem is olyan mértékben, mint a többiek, ennek pedig hangot is adott neki, hogy már nem megbízható többé. Ráadásul ugyan Courtney manipulálása is közre játszott, de a 17. részben is kiszavazta őt, annak ellenére, hogy a problémáik már megoldódtak, úgyhogy most is simán megtehette. Duncan-re most nem volt már oka szavazni, ahogy továbbá Heather-re sem.

Heather: Nem is kell szerintem részletezni, Leshawnára szavazott volna, a konfliktusuk, Leshawna hazugsága és az, hogy rosszul lett a „bűzbombáitól”, az éppen elég volt.

Leshawna: Azt hiszem, hogy Heather-re szavazott volna, mert az ellenségeskedésük mellett nyilván esélyesnek tartotta magát a kiesésre, de mivel Heather nem népszerű, így gondolhatta, hogy talán bent marad. Harold-ra nem szavazott volna ugye és habár Duncan-t is ki nem állhatta, talán az gondolta volna, hogy a korábban feltett szövetség miatti javaslata után nem voksol rá, így rá sem szavazott volna.

Így összesen szerintem 3 szavazat érkezett volna Leshawnára és 1 Heather-re és innentől Leshawnának eléggé mázlija volt. Hamarosan jön a folytatás és habár már az elmúlt majdnem két évben minden jövőbeli évaddal/évadokkal kapcsolatos teóriák ki lettek tárgyalva, a 6. évad okán még 2-3 teória cikk is fog érkezni! :D

Újabb TDPI-s karakterképek 4.

Cody  2017.05.10. 16:49

Christine posztolta az utolsó adagot a Totál Dráma: Indián-szigetes versenyzők karakterképeiből, még pedig az eleinte normális, majd őrültté vált Dave-nek, a csak sikerre hajtó szépségkirálynőnek, Sugar-nak, továbbá... ismét a fantázia világban élő, szerepjátékos Leonard-nak.

Most a Totál Dráma: All-Stars versenyzői következnek legközelebb, ami azt jelenti, hogy visszafelé talán minden évadból kapunk ilyeneket! :D

Hírösszefoglaló, kisebb új információk a 6. évadról

Cody  2017.05.06. 15:56

Néhány kisebb hír, bejelentés összegyűlt, úgyhogy nézzük sorban:

Emlékezetes időpontok: Tudjuk, hogy a május 4 miről lesz annyira emlékezetes, de ezen kívül más is van, ami megjelent volna egy cikkben aznap, viszont végül emiatt tolódott. Ahogy olvashattátok majdnem egy hónappal ezelőtt, végre a magyar Cartoon Network csatornára visszatették a Totál Drámát, pontosabban az 5.2 évadát, az Indián-szigetet május 4-én, vagyis mostantól minden csütörtökön 10:40-től 11:30-ig láthattok két epizódot belőle. Nagyon komoly esélyek vannak rá, hogy ezután pedig a Versengés a Föld körül következik, úgyhogy így ez is visszanézhető lesz, ráadásul pont nyáron fogják leadni az évad nagy részét, úgyhogy ez az időpont sokaknak biztos alkalmas lesz. Az, hogy sikerült egyébként véletlenül pont ekkora időzíteniük, amikor hivatalossá vált, hogy a Totál Dráma nem kerül törlésre, az valószínűleg sosem derül ki.

Továbbá csütörtökön volt kereken egy éve, hogy befejezték Magyarországon a Totál Dráma: Versengés a Föld körült, ekkor adták le a finálét, ami már csak azért is emlékezetes, mert alig látta valaki a 26. epizódot, hisz véletlenül nem este, 19:45-kor, hanem 12:20-kor, a 25. rész ismétlése helyett adták le. Ráadásul A sziget fellázad után ez volt az első alkalom, mikor mi dönthettük el, hogy a két bent maradt csapat közül, a Szörfspanok és a Rendőr Kadétok közül ki nyerjen, majd végül 55%-45% arányban MacArthur és Sanders vitték a mi verziónkban az 1 millió dollárt. Boldog 1 éves fordulót a döntőnek!

Összegzés, hírek a 6. évadról: Bár bevallom, én már rég feladtam a reményt és még az előző cikknél belinkelt videó megnézésének kezdeténél is szkeptikus voltam, mikor elkezdték, hogy spanyol és portugál nyelven feltöltik a TDI-t, de végül megtörtént az két napja, amire mindannyian vártunk: Bejelentették, hogy folytatódik tovább a Totál Dráma, a 6. évaddal! :D Szerencsére így nem kellett a tervezett 1 éves fordulónál járó TRR finálé után írni, hogy talán az lesz az utolsó rész... Nem rendelkezünk pontos információkkal, mert egyértelműen kiderült a feltételezés után, hogy már egy ideje sejtették, de hivatalossá csak május 4-én (vagy május 3-án az időeltolódás miatt) vált az, hogy lesz folytatás. Már az előző cikkben olvashattátok azt a kevés, ehhez kapcsolódó híreket, de nézzük meg ismét mik azok, mert van olyan, amihez utólag még kiderült valami:

  • Többen a Netflixben bíztak, de a Cartoon Network adott zöld utat a Totál Dráma 6. szezonjának, tehát a műsorszolgáltató nem változik és továbbra is ott fogják majd vetíteni a sorozatot, ahogy biztosan majd nálunk is. Már egy ideje állítólag akarták a folytatást, csak a sok hivatalossá váló történések lassították a folyamatot, de nem tudjuk, hogy miért ennyi idő után adtak választ, hogy igen, akarnak új TD évadot. (Lehet ennek ahhoz van köze, hogy a legfontosabb sorozataik egymás után tűnnek el, így kellenek mások a helyükre.)
  • Chris McLean, a sorozat műsorvezetője biztosan visszatér, így vele együtt Christian Potenza is a stábhoz, ő és Christine Thompson fognak pedig majd a jövőben tájékoztatni információkról.
  • Még csak most, pontosan a bejelentés napjától kezdenek hozzá mindenhez, tehát most még hosszú ideig csak a tervezgetések következnek, de ahogy a videóban is említették, már meg van az elképzelés, hogy az eredeti szereplőgárdából néhány kedvencünk visszatér. Pontosabban kiemelték, hogy az első évadból, ami komoly jelentőséggel bírhat, ráadásul elég sokat emlegetik (csak) az 1. évadot, talán egy ehhez hasonló szezont terveznek. Viszont ez nem jelenti azt, hogy mások közül ne térhetne vissza valaki, úgyhogy Alejandro, Blaineley, Sierra, a 2. és 3. generációsok is esélyesek, akár még pár TRR-es vagy új versenyző is csatlakozhat az új évadba.
  • Szinte teljesen biztos, hogy 2018 végén, vagy 2019 elején kezdik el majd leadni az új évadot és ezúttal nem lesz illegális kiszivárgás, mint amikor két évvel ezelőtt a premier előtt pár hónappal feltöltötték a TRR 1. részét, erre különösen figyelni fognak.
  • És ahogy Christian Potenza mondta, nem tudnák azt, nem tervezik úgy, hogy ez lesz az utolsó évad, ugyanis tartják magukat ahhoz, amit még Tom McGillis mondott évekkel ezelőtt, 2013. június 15-én, legalább 10 évadot szeretnének, bár ehhez persze a CN hozzájárulása is kell. Aki pedig esetleg inkább TRR-ből akart 2. évadot, az se szomorkodjon, mert nem egyszer hangsúlyozták, hogy abból sem csak egy évadot terveznek/terveztek, szóval a jövőben még bármi megtörténhet!

Egyelőre ennyi, a továbbiak majd lassan egymás után fognak napvilágot látni. Az biztos, hogy az eddigi évadokhoz hasonlóan pár hónappal a premier előtt kezdenek el minket bombázni újabb és újabb hírekkel, de biztosan azelőtt is lesznek információink, hisz a cím, az évad témája és az epizódok száma mindig hamar kiderül, talán épp július 8-án, a TD(I) 10. évfordulóján. Mi pedig ahogy eddig, továbbra is itt leszünk és tájékoztatunk benneteket a kiszivárgó hírekről, ti pedig ne legyetek türelmetlenek, ha már eddig kibírtuk, akkor bízzunk abban, hogy megéri még várni és egy újabb nagyszerű évadot látunk! :D

VISSZATÉR A TOTÁL DRÁMA - JÖN A 6. ÉVAD!!!

Cody  2017.05.04. 06:17

Akik éjjeli baglyok, azok már a társalgóban is olvashatták Pammynak köszönhetően, hogy annyi hónap után... na jó, évek óta nem volt bejelentés, hogy lesz-e folytatása a Totál Drámának és ha nem számítjuk ide a Versengés a Föld körül spin-off évadot, akkor ez még hosszabb várakozási idő volt. De végre ennek vége, ugyanis annyi kérdezgetés után kiderült, hogy JÖN A TOTÁL DRÁMA 6. ÉVADA!!!!

A cikk végén láthatjátok azt a videót, amiben Christine és Chris McLean angol szinkronhangja, Christian Potenza 100%-ig megerősítik a hírt, hogy LESZ ÚJ TD ÉVAD és úgy látszik, hogy egy ideje már tudják, ugyanis információk is vannak róla, még ha kevés is: A kedvenceink térnek vissza az 1. ÉVADBÓL, a Totál Dráma Szigetből! Az nincs egyértelműen kijelentve, hogy csak közülük térnek-e vissza vagy közülük is egyáltalán hányan, de akik annyira várták már vissza az 1. generációsokat, azok most örülhetnek! :D Bár elvileg hivatalosan csak most újult meg a TD, az azért elgondolkodtató, hogy mennyi ideje tudják már, hogy lesz új szezon, mert gyanús volt, hogy a Fresh TV hivatalos oldalán is Totál Dráma Szigetként tüntették fel az egész több évaddal rendelkező sorozatot, de a lényeg, hogy már folynak a tárgyalások és habár még változhat, egyelőre úgy tűnik, hogy fognak majd az 1. évadból visszatérni versenyzők!

Hogy vajon miért épp a Totál Dráma Szigetből? Valószínűleg ehhez annak van köze, hogy jön a TD(I) 10. évfordulója és szeretnének ennek alkalmából megemlékezni a legelső évadra, ami miatt annyian megszerették a sorozatot vagy talán egyszerűen úgy gondolták, hogy a rajongók őket hiányolják a legjobban, ami végülis igaz. A kedvencek szó alapján szerintem akár most is megerősíthető, hogy Owen, Heather, Duncan, Courtney, Gwen és még a sokszor mellettük emlegetett Lindsay visszatérnek, tényleg ők az 1. generációból a legemlékezetesebbek és máig sokak kedvencei. Nagyon remélem, hogy mellettük olyanok is visszatérnek, mint Eva, Katie és Sadie, akik talán nem a legnépszerűbbek, de ők is pontosan tudják, hogy csak a Totál Dráma Szigetben adtak nekik esélyt és rengetegen várják őket vissza, megérdemelnék! Annyi biztos, hogy Chris visszatér és vele együtt biztosan a Séf is. :D

Az, hogy valószínűleg a 22 eredeti versenyzőből hoznak vissza játékosokat, az nagyon nosztalgikus lenne, talán akkor egy újabb TDI-hez hasonló, szigeten játszódó, túlélő évadot terveznek, ami a TRR-hez hasonlóan újra visszacsábítja a rajongókat, leginkább az idősebbeket, akik még gyerekként nézték annak idején az 1. évadot. Bár az, hogy az 1. generációsokból térnek vissza... az egy kétélű kard. Lehet, hogy tudnak egy fantasztikus, nosztalgikus évadot készíteni, de újra velük? Vajon mit tudnak az olyanokból még kihozni, mint Gwen, Duncan vagy akár Owen? Reméljük, hogy jól fog elsülni, a TD: Versengés a Föld körüllel bebizonyították a 13 részes évadok után, hogy még mindig képesek hozni az első három évad színvonalát, akár még túl is léphetik! :D Nem tudjuk, hogy ez lesz-e az utolsó évad, úgyhogy reméljük, hogy minden elvarratlan szálat lezárnak, mert elég sok van, elég csak arra gondolni, hogy Christine szerint Lindsay és Tyler szakítottak, ami csak nem következik be.

Nem tudjuk, hogy mennyien fognak szerepelni, hány részes lesz, mikor fog érkezni az új évad (én 2018 végére, 2019 elejére tippelek, ha most fognak neki kezdeni, de ez persze függ a részek számától is, Christine is körülbelül erre az időpontra tippel), de a lényeg, hogy VÉGRE KIJELENTHETJÜK, HOGY LESZ ÚJ ÉVAD és reméljük, hogy a híreket is lassan egymás után kapni fogjuk! :-)

Újabb TDPI-s karakterképek 3.

Cody  2017.05.03. 16:05

Újabb karakterképeket kaptunk a Totál Dráma: Indián-szigetes versenyzőkről, még pedig a szájdobos Beardo-ról, az éneklő hercegnő Elláról és a valamiért zombiktól félő Shawn-ról. Így már csak hárman maradtak: Dave, Sugar és ismét Leonard, akinek talán már a legtöbb ilyen karakterképe kezd lenni a sorozatban. :D

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 2/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama island gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 2226

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


**A legújabb magyarországi mémes oldal. Ismerd meg most!Oszd, lájkold!** Nevess, szórakozz, kattints ide! Ne unatkozz!*    *****    Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok