Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Totál Dráma

Mi a Totál Dráma?

Totál Dráma LOGO.jpg

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8.-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5.-án volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4.-én. Minden versenyző külön személyiséggel rendelkezik, hogy szolgáljon fő cselekmény pontot. A sorozat stílusa több valóságshowra hasonlít: Survivor, Fear Factor, és a The Amazing Race.

Bár a munkálatok, már 2006-ban elkezdődtek, eleinte a Tábor TV-t tervezték 13 versenyzővel, de végül eldöntötték, hogy helyette a Totál Dráma Szigetet készítik el. Eddig összesen 5 évadot csináltak, a Totál Dráma Sziget volt az első évad, ezt követte a második évad, a Totál Dráma Akció, a harmadik évad, a Totál Dráma Világturné, a negyedik évad, a Totál Dráma: A sziget fellázad, és végül az ötödik évad a Totál Dráma: All Stars és a Totál Dráma: Indián-sziget. A legutolsó évad premierje 2014. július 7.-én volt az Egyesült Államokban, 2014. szeptember 4.-én Kanadában, és 2014. november 10.-én Magyarországon. 

2014. júniusban bejelentették, hogy az öt Totál Dráma évadot követően egy spin-off sorozat lesz: The Ridonculous Race, vagy magyarul: Totál Dráma: Versengés a Föld körül, aminek az elkészítése már nem sokkal az ötödik évad sugárzása után elkezdődött, és Amerikában 2015. szeptember 7-én mutatták be, míg Kanadában 2016. január 4-én, Magyarországon január 18-án volt a premier. Bár jelenleg ezt a spin-off sorozatot készítették, az egyik alkotó, Tom McGillis kijelentette, hogy az ő személyes célja az, hogy a Totál Drámának legyen legalább tíz évada. Alex Ganetakos az egyik szerkesztő, és vezető írója a sorozatnak elárulta, hogy a többi szerkesztővel együtt terveznek több szezont még a jövőben.

A Totál Drámát olyan híres csatornák sugározzák, mint a Teletoon (Kanadában), valamint a Cartoon Network ami, nem csak Amerikában, de hazánkban is vetíti a sorozatot. Angliában a Jetixen és a Disney XD-n volt látható a sorozat 2009-től 2011-ig, Ausztráliában pedig az ABC1, az ABC3 és a Cartoon Network azok az adók, amelyen a mai napig fut a sorozat, Olaszországban pedig a K2-n.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/TDCast1.png

Formáció

A Totál Dráma után, minden szezonban áll egy, vagy több szó arra az évadra utalva, amiről szól. Ez a változó szó vagy kifejezés tehát megnevezi az évad témáját. A sorozatban a versenyzők a mesés pénzdíjért szállnak harcba, habár az első évadban még csak 100 000 dollárért küzdenek egymással, az összes többi évadban már 1 millió dollárért folyik a harc. A sorozat különféle elemi, több közismert sorozattól származnak, mint ahogy már feljebb is lett említve: Survivor, Fear Factor, és a The Amazing Race. Csak úgy, mint más sorozatban, ebben is vannak cenzúrázások, leginkább a káromkodások, meztelenségek, és néhány szuggesztív párbeszéd az, amit cenzúráznak, valamint előfordul hazánkban egy-egy erősebb jelenet kivágása, de ez csak nálunk jellemző. Ellentétben sok más animációs műsorral, ebben a sorozatban, minden évadban más-más logó látható, így nincs hivatalos logója ennek a sorozatnak.

File:Heroes vs Villains (4).png

Helyszín

Ebben a sorozatban a versenyzők, minden évadban különféle helyszínen/helyszíneken versenyeznek. Az első évad, a Totál Dráma Sziget, egy kitalált szigeten, a Wawanakwa táborban játszódik, egy meghatározhatatlan helyen Muskokában, Ontarióban. A Totál Dráma Akció egy elhagyatott filmgyárban játszódik, Torontóban. A harmadik évadban, a Totál Dráma Világturnéban a versenyzők minden epizódban egy újabb helyszínen versenyeznek, a világ bármely pontján, ahova egy repülőgéppel utaznak, ami szerkezetileg instabil. Olyan közismert országokban jártak, mint Kanada, Franciaország, Németország, Japán, Anglia, vagy az Egyesült Államok. A negyedik évad, a Totál Dráma: A sziget fellázad ismét a Wawanakwa táborban játszódik, annyi különbséggel, hogy ezúttal a sziget már radioaktív. Az ötödik évad első 13 része ismét a jól ismert szigeten játszódik, míg a másik 13 rész, a Totál Dráma: Indián-sziget egy vadonatúj szigeten, az Indián-szigeten játszódik.

File:Wawanakwa.png

Háttér információk

A Totál Dráma sorozatot egy kanadai cég, a Fresh TV készíti a szórakoztatás céljául, valamint a Fresh TV-nek az egyik leginkább figyelemre méltó műsora a Totál Dráma, az egyetlen olyan műsoruk, ami már több mint száz epizóddal rendelkezik, és még mindig készítik. A sorozat elsődleges célpontjai a 12-18 évesek. Az alkotók, Tom McGillis, és Jennifer Pertsch. Ennek az animált valóságshow első évadának, a teljes költségvetése összesen 8 000 000 dollár volt. Minden Totál Dráma stáb tagnak alá kellett írniuk egy titoktartási szerződést, miszerint nem hozhatják nyilvánosság elé az évad győztesét.

Epizódok

Jelenleg öt évad készült el a sorozatból, aminek az első évadában összesen 26 epizód készült el, valamint az első évadhoz két különleges epizód készült, míg a második évadhoz egy, ez a Celebvadászat. Az első három évaddal ellentétben, a negyedik évad, és az ötödik évad mind a két része 13 epizódot tartalmaz.

A Teletonoon minden rész elején a műsorvezető, Chris McLean elmondja, hogy ezeket, az extrém kihívásokat, amik a műsorban szerepelnek, ne próbáljuk ki otthon, de a Cartoon Networkön ilyen nincs.

Kanadában az utolsó leadott epizód, 2014. november 20.-án volt, nálunk pedig 2014. november 26.-án. Ezen a napon bezárólag összesen 120 epizódot készült, a három különleges epizóddal együtt. A 100. epizódot Kanadában 2014. február 27.-én mutatták be, míg Magyarországon 2014. május 1.-én.

Évad Részek száma Eredeti sugárzás Magyar sugárzás
Évadbemutató Évadzáró Évadbemutató Évadzáró
  1. 28 2007. július 8. 2008. november 29. 2008. szeptember 4. 2009. szeptember 3.
  2. 27 2009. január 11. 2010. június 10. 2009. szeptember 10. 2010. augusztus 29.
  3. 26 2010. június 10. 2011. április 24. 2010. szeptember 9. 2011. március 3.
  4. 13 2012. január 5. 2012. április 12. 2012. március 5. 2012. május 28.
  5. 1/2 13 2013. szeptember 10. 2013. december 3. 2014. április 21. 2014. május 7.
  5. 2/2 13 2014. július 7. 2014. július 29. 2014. november 10. 2014. november 26.

Alternatív döntők

Minden évadban, a show producerei úgy készítették a döntőt, hogy a végén két variáció legyen, így az egyik országban az egyik döntős, míg egy másikban egy másik döntős nyerheti meg az évadot. Az utóbbi időben azonban voltak olyan országok, ahol egy-egy évadnál mind a két döntőt leadták. Ilyen például Magyarország (ott eleinte a Totál Dráma Sziget idején leadták az Owen és Gwen variációt is, végül azonban már csak az Owen döntőt adták le), Afrika, Szlovénia, és még sok más. A hivatalos döntősök Owen, Duncan, Alejandro, Cameron, Mike, és Sky de sok olyan ország van, ahol leadták a Gwen, Beth, Heather, Villám (a Villám győzelmével végződő döntőt csak Amerikában adták le), Zoey, és Shawn döntőt is. Ezek közül Magyarországon Beth nyerte meg a Totál Dráma Akciót, és nem Duncan, valamint nálunk Shawn nyerte meg a Totál Dráma: Indián-szigetet, nem pedig Sky. Ilyenkor, a szezon végén a győztes megkapja a kiérdemelt pénzzel teli táskát, kivéve a Totál Dráma Szigetben, ahol a végén egy krokodil felfalja a pénzt, a Totál Dráma Világturnéban pedig elég a vulkánban.

File:Owen Wins.jpg

Évadok + Spin-off sorozat (Kattintsatok a címre, és megjelenik! – Tervezés alatt)

1. Totál Dráma Sziget

2. Totál Dráma Akció

3. Totál Dráma Világturné

4. Totál Dráma: A sziget fellázad

5. 1/2. Totál Dráma: All Stars

5. 2/2. Totál Dráma Indián-sziget

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

Karakterek

A Totál Drámában eddig összesen 52 karakter versenyzett, az öt évad alatt. Az első három évadban az első generáció versenyzett, összesen 25 karakter. (Az első évadban még csak 22-en, majd a Totál Dráma Világturnéban csatlakozott hozzájuk 3 új karakter) Míg a negyedik évadban jött a második generáció, 13 új versenyzővel. Az ötödik évadban az első és második generáció közül száll szembe egymással 7-7 versenyző, míg az ötödik évad második részében a harmadik generáció, 14 új versenyző csatlakozik a sorozat szereplőgárdájához.

A versenyzők neveik, akik versenyeztek az öt évad alatt: Alejandro, Amy, Anne Maria, B, Beardo, Beth, Blaineley, Bridgette, Cameron, Cody, Courtney, Dakota, Dave, Dawn, DJ, Duncan , Ella, Eva, Ezekiel, Geoff, Gwen, Harold, Heather, Izzy, Jasmine, Jo, Justin, Katie, Leonard, Leshawna, Lindsay, Max, Mike, Noah, Owen, Rodney, Sadie, Sam, Samey, Scarlett Scott, Sierra, Staci, Shawn, Sky, Sugar, Tégla, Topher, Trent, Tyler, Villám, és Zoey.

A legtöbb karakter megjelent kettő vagy akár több szezonban is, de eddig összesen csak 13-an jutottak el az utolsó részbe, vagyis a döntőbe, és csak 6 nyertes volt. Az első évadban 22-en, a második évadban 15-en, a harmadik évadban 18-an, a negyedik évadban 13-an, míg az ötödik évad első és második részében is 14-14 karakter versenyzett, vagyis összesen 28-an.

Szinkronszínészek

Számos szinkronszínész kapott szerepet a sorozatban, mivel rengeteg karakter szerepelt az évadokban. Christian Potenza és Clé Bennett adja a két fő karakternek a hangot, ők szinte minden epizódban szerepet kapnak. Christian Potenza a műsor házigazdájának, az önző, és erkölcstelen Chris McLean hangját adja, Clé Bennett pedig a versenyzők ételéért felelős szakács Séf Hatchet szinkronhangja. Más említésre méltó szinkronszínész még Brian Froud, aki adja a hangját Haroldnak, és Samnek is, így ő az egyetlen szinkronszínész, aki minden évadban jelen van. Emilie-Claire Barlow adja Courtneynak a hangját a Totál Dráma Sziget óta, és kijelentette ő a kedvenc karaktere, akinek a szinkronszínésze volt. Peter Oldring és Clé Bennett az egyetlenek, akik több mint két karakternek is voltak a szinkronszínészei, Oldring háromnak, Bennett négynek. (ha DJ anyja is beleszámít, akkor öt) Brian Froud, és Clé Bennett az egyetlenek, akik nem csak egy generációban kaptak szerepet. Kiderült, hogy nem Emilie-Claire Barlow volt Courtneynak a szinkronhangja a Totál Dráma Sziget első két epizódjában, hanem egy ismeretlen nő, ő csak a 3. epizódtól volt jelen. Alejandro az egyetlen karakter, akinek három szinkronszínésze is volt, a Totál Dráma Világturnéban Marco Grazzini, Keith Oliver volt, akkor mikor robot volt, és Alex House adta a hangját a Totál Dráma: All Starsban.

Első generációsok angol szinkronszínészei:

Stephanie Mills (Lindsay, Katie hangja)
Emilie-Claire Barlow (Courtney hangja)
Clé Bennett (DJ, Séf Hatchet hangja)
Julia Chantrey (Eva hangja)
Katie Crown (Izzy hangja)
Novie Edwards (LeShawna hangja)
Megan Fahlenbock (Gwen hangja)
Kristin Fairlie (Bridgette hangja)
Brian Froud (Harold hangja)
Sarah Gadon (Beth hangja)
Carter Hayden (Noah hangja)
Lauren Lipson (Sadie hangja)
Scott McCord (Owen, Trent hangja)
Drew Nelson (Duncan hangja)
Peter Oldring (Cody, Ezekiel, Tyler hangja)
Dan Petronijevic (Geoff hangja)
Christian Potenza (Chris hangja)
Adam Reid (Justin hangja)
Rachel Wilson (Heather hangja)

Marco Grazzini, Alex House (Alejandro hangjai)

Annick Obonsawin (Sierra hangja)

Carla Collins (Blaineley hangja)

Második generáció:

Carleigh Beverly (Dakota hangja),

Jon Cor (Tégla hangja)

Cory Doran (Mike hangja)

Kevin Duhaney (Cameron hangja)

Laurie Elliot (Jo hangja)

Brian Froud (Sam hangja)

Athena Karkanis (Anne Maria hangja)

Barbara Mamabolo (Zoey hangja)

Caitlynne Medrek (Dawn hangja)

Ashley Peters (Staci hangja)

Tyrone Savage (Villám hangja)

James Wallis (Scott hangja)

Harmadik generáció:

Clé Bennett (Beardo és Leonard hangja)

Zachary Bennett (Shawn hangja)

Katie Bergin (Jasmine hangja)

Daniel DeSanto (Dave hangja)

Bruce Dow (Max hangja)

Kristi Friday (Scarlett hangja)

Christopher Jacot (Topher hangja)

Bryn McAuley (Amy és Samey hangja)

Sunday Muse (Ella hangja)

Sarah Podemski (Sky hangja)

Ian Ronningen (Rodney hangja)

Rochelle Wilson (Sugar hangja)

Szerep a sorozaton kívül

A Totál Dráma karakterek láthatóak a Skatoonyban, ahol a korábbi versenyzők részt vehetnek egy kvízben, más kanadai sorozat karaktereivel. Ha többre vagy kíváncsi, akkor kattins a képre!

File:BriSkaOutHD.PNG

Értékelések

2011-től az első szezont, már bemutatták több mint 188 országban, a többi évadot már ennyien sajnos nem, de így is elismerő, hogy több, mint 100 országban bemutatták a sorozatot. A sorozat egy hihetetlen értékelést kapott (főleg 14 éves kor alattiak körében) nagyon népszerű sorozat lett, sőt saját évadokat gyártottak többen, a fanok saját képeket, videókat készítettek, annyira inspirálta őket ez az animációs valóságshow, míg az alkotók azt mondták, hogy „Egy tinédzser számára a Totál Dráma több mint egy valóságshow paródia. Ez az ő valóságshowja.”

Kritikák, reakciók

Az első évad, a Totál Dráma Sziget sok elismerést kapott a kritikusoktól, és a rajongóktól. A TV.com 8,6-ra, míg az IMBD 7,5-re értékelte összesen a 10 pontból, a Common Sense Media pedig négy pontot adott az ötből. A második évad, a Totál Dráma Akció azonban nem kapott ilyen szintű elismeréseket, mivel sok kritikus és rajongó azt állítja, hogy nem élvezték annyira, mint a Totál Dráma Szigetet. A harmadik évad, a Totál Dráma Világturnéval azonban visszatértek a képbe, szintén sok kritikai elismerést kapott, sőt több díjat is nyertek vele, mint a „Legjobb animációs sorozat” és a „Legjobb női szereplő hangja”, és még több más díjra is, bár voltak negatív vélemények a Courtney, Duncan, és Gwen szerelmi háromszögről. A Totál Dráma: A sziget fellázad elég vegyes fogadtatásban részesült, bár érkezett még sok pozitív kritika, akár a Totál Dráma: All Stars, sőt azt az évadot érte a legtöbb negatív kritika, a rajongók szemében a leggyűlöltebb évad. Például, hogy az egész évad Mikeról és Zoeyról szól, a versenyzők között gyatra beszélgetések folytak, sok versenyző személyiségét megváltoztatták negatív irányba (kivéve Scottnak), sok elvesztegetett lehetőség volt, és Courtney és Gwen az egész évadját azzal töltötték, hogy újra barátok legyenek, de a végén újra tönkremegy köztük minden. Szerencsére a Totál Dráma: Indián Szigettel újra elindultak a helyes irányba, ez az évad is sok pozitív kritikát kapott, csak úgy, mint az első három évad, annak ellenére, hogy ez a szezon csak 13 epizóddal rendelkezik. A Versengés a Föld körül viszont az egyik legnépszerűbb évad lett a rajongók körében, mert hosszú idő után végre ez is 26 epizódos szezon volt.

File:Glare.PNG

Díjak

- A Totál Dráma Szigetet jelölték a Gemini Awarsdra, 2008-ban.

- 2010-ben elnyerte a műsor a legjobb sorozat díját, és részt vettek a New Yorki díjátadón.

- A Totál Dráma Akciót jelölték a Gemini Awarsdra, 2010-ben.

- A Totál Dráma Világturné megnyerte a „Legjobb külföldi sorozat” és a „Legjobb énekes sorozat” díját a ToonZone Awarsdon.

- Az „Oh Izzy” dalt a Totál Dráma Világturnéból jelölték a „Legjobb dal” díjra a ToonZone Awarsdon.

- Noah szinkronszínészét Carter Haydent jelölték a „Legjobb színész hangja” díjra, míg Sierra szinkronszínészét Annick Obonsawin elnyerte „A legjobb női szinkronszínész” díjat a ToonZone Awarsdon.

- A Totál Dráma Világturné megnyerte a „Legjobb animációs sorozat” díjat is.

File:AwardsCeremony.png

DVD megjelenések

A Totál Dráma Sziget DVD formátumban, Amerikában 2009. augusztus 18.-án jelent meg, később pedig Ausztáliában, de ott két részben. 2010. május 5.-én megjelent az első fele, 2010. szeptember 29.-én pedig a másik fele. A Totál Dráma Akciót ezúttal Amerikában adták ki két részben 2011. november 2.-án, és Ausztrália az egyetlen ország, ahol az összes rész megtalálható egy DVD-n. A Totál Dráma Világturné első fele 2013. április 3.-án jelent meg, a második fele 2013. augusztus 7.-én. 2014. október 8.-án a Totál Dráma: A sziget fellázad is megjelent egy DVD-n, mivel csak 13 részes, az ötödik évad első része, a Totál Dráma: All Stars pedig 2015. március 4.-én jelent meg. Az ötödik évad második része, a Totál Dráma: Indián Sziget pedig 2015. 05. 05.-én.

Trivia

- Három évad eredeti címe megváltozott röviddel a premier előtt:

* Tábor TV a Totál Dráma Szigetre változott.

* Totál Dráma Musical változott Totál Dráma Világturnére.

* Totál Dráma Vígjáték változott Totál Dráma: A sziget fellázadra.

- Az első három évadban legalább két versenyző csatlakozott a játékhoz újra, vagy akár először körülbelül a játék felénél.

 * A Totál Dráma Szigetben visszatért Eva, és Izzy a csapatfeloszlatás után.

 * A Totál Dráma Akcióban visszatért Izzy, és Owen, később pedig Courtney is debütált.

  * Így Izzy az egyetlen olyan versenyző, aki kétszer is visszatért a sorozatban, a kiesése után.

  * Továbbá, az a két versenyző, aki valaha debütált a sorozatban, eredetileg nem került volna be. (Courtney, és Blaineley)

  * Véletlenül ők kiestek egy dupla kiszavazáson, a Totál Dráma Világturnéban.

- Azonban a Totál Dráma: A sziget fellázadban csak egy versenyző tért vissza.

- A Totál Dráma: All Starsban, és a Totál Dráma: Indián Szigetben azonban senki sem tért vissza.

- Eddig ötvenkét versenyző jelent meg a sorozatban.

 * Ebből négy versenyző jelenet meg négy évadban is: Heather, Gwen, Lindsay, és Duncan.

  * Valamint Courtney is, de ő a Totál Dráma Akcióba eredetileg nem térhetett volna vissza.

 * Hat versenyző jelenet meg eddig három évadban: Owen, DJ, Harold, Bridgette, Leshawna, és Izzy.

* Jelenleg tizenhat versenyző versenyzett két szezonban: Geoff, Trent, Beth, Cody, Tyler, Ezekiel, Justin, Noah, Cameron, Villám, Zoey, Scott, Jo, Mike, Sierra, és Sam.

 * Valamint Alejandro is, de ő eredetileg nem versenyzett volna a Totál Dráma: All Starsban.

 * Jelenleg huszonhárom versenyző van, akik csak egy évadban versenyeztek: Katie, Sadie, Eva, Anne Maria, B, Tégla, Dakota, Dawn, és Staci, valamint a tizennégy versenyző, akik debütáltak a Totál Dráma: Indián Szigetben.

 * Valamint Blaineley, de ő eredetileg nem szerepelt volna a Totál Dráma Világturnéban, csak azért került be, mert megnyerte a második esély játékot.

- Ezekiel, Katie, Sadie, Noah, és Tyler az egyetlen versenyzők az első generációból, akik soha nem jutottak el a csapatok feloszlatásáig.

 * Érdekes, hogy egyikük sem szerepelt a Totál Dráma Akcióban.

- Anne Maria, B, Tégla, Dakota, Dawn, Sam, és Staci az egyetlenek a második generációból, akik soha nem érték el a csapatfeloszlatást a sorozatban.

 * A hét versenyző közül, egyedül csak Sam tért vissza a Totál Dráma: All Starsban.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


LETTERSTOME -> ÚJ OLDAL - LEVELEK MAGAMNAK - ÚJ OLDAL <- LETTERSTOME    *****    Képszerkesztõ verseny. 1.helyezés 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit. Gyere és NYERJ! :)    *****    Néha a legrosszabb befejezések egyáltalán nem is befejezések. - Silhouette FRPG    *****    STAR STABLE - Kattints ha érdekel vagy te is játszol! { Játékkal kapcsolatos Extra tartalmak várhatóak a héten! }    *****    Március 11-15 között minden nap újabb játék vár rád! Vegyél részt minden nap vagy ahogy az idõd engedi és NYERJ! :)    *****    Elvihetõ kinézetek, PNG képek, fejlécek, háttérképek, patternek, textúrák és segédletek. creative-forest.gportal.hu    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Tavaszi képszerkesztõ verseny - A fõnyeremény 60 kredit, 2.helyezés 30 kredit, 3.helyezés 20 kredit - Jelentkezz te is!    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    Ha bármilyen kérdésed van, akár egészségügyi, akár párkapcsolati; keress meg és segítek!    *****    Költöztetés-Bútorszállítás-Tatabánya !    *****    Érdekel az Euróvíziós Dalfesztivál? Ha igen, gyere és nézz be hozzám. Ismerd meg a fellépõket és a múltat sem feledjük.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Órarendek, Borítóképek SSO témában.- F e n t az 1. Videóm is c: KATT    *****    A horoszkóp elemzés,nagyon sok problémától megvéd,rámutat olyan betegségekre,melyek megelõzhetõk, ne mulaszd el,keress!    *****    Születési,gyermek,hold,párkapcsolati,fogamzási horoszkópok,elõrejelzések,biotérkép,ingyenes konzultációval.Ne hagyd ki!!    *****    Érdekel az Euróvíziós dalfesztivál? Kíváncsi vagy más országok indulóira? Akkor nézz be oldalamra, ahol láthatod õket.    *****    FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG // Lanawin &#8212; FANTASY FRPG //    *****    Egy horoszkóp olyan üzenetekhez juttat,melyek az egész életedre sok pozitív és fontos információt tartalmaz.Ne hagyd ki!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, mindent megbeszélhetsz velem! Várlak!!!    *****    Valentínnap szavazz te is Vivi és Makai Tomi fotójára likeokkal LOVE & NAAF #usacar Köszönjük!