Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUM 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Versenyzők

Versenyzők

 

Anne Maria

Anne Maria mindig készen áll a harcra, és bármi történjen, mindig van nála 40 kiló hajlakk, valójában jó szívű. A Jersey Shore-ból másolt Nicole "Snooki" Polizzi-ról lány imádja a hajspray-t 1 részt sem láthattuk őt a hajspray-e nélkül. Bevallotta a meghallgatásán, hogy az előző évadokat nem nézte, csak a 3. évadot.

B

B egy nagy, testes, ragyogó fickó, aki soha nem beszél, Justin-hoz hasonlóan anno. Igazi neve: Beverly. Komoly, és mégis barátságos, vannak trükkjei a problémák megoldására, ezzel segít csapatán. A meghallgatásán lehetett látni, hogy van egy robotja.

Cameron

Cameron szuper édes, és szuper okos, Cameron egész életét szuper biztonságban töltötte, ezért is a neve lett: A buborék fiú. Az édesanyja folyton pátyolgatta. Nem erős fizikailag, de az elméje ereje felülmúlhatatlan, ezen belül a matekot nagyon érti. A félelme a pókok voltak, míg Izzy a 4. részben legyőzte félelmét. Szereti a művészetet, matekot, természetet, főzést, és  a rakétatechnikát is, egyébként ezekkel foglalkozni is szokott. Ő a 4. évad nyertese, és 1 millió dollár tulajdonosa.

Dawn

 

Dawn egy rejtélyes és magányos lány, a saját aurájában él. Egyedülálló a gondolkodásmódja, és képes olvasni az emberek aurájában, ami még jól jöhet. Egyben békés is. Szeret meditálni. Állítólag a Harry Potter-ből, Luna Lovegood-ról másolták Dawn-t. Régebbi tervezett neve Molly volt, de egy karakter cserélés során Dawn lett a végleges neve.

Dakota

Dakota egy gazdag, elkényeztetett kölyök, azért csatlakozott a show-hoz, hogy híres legyen.(vagy hírhedt) Mindig azt teszi, ami segít neki abban, hogy felfigyeljenek rá. A 2. részben a csapata kiszavazza 3. résztől asszisztensként láthatjuk a 7. részig. 8. résztől kopaszon visszatér a játékba (Anne Maria kilépése miatt), később a lány mutánssá kezd alakulni és elkezd nőni, zöld haja lesz stb. Dakota és Sam első csókja a 8. epizódban történt.

Jo

Jo egy sportos, szívós, és kemény versenyző, érzi, ha valaki gyenge, és ki is használja azt. A lány egy igazi csapatkapitány. Ő akar nyerni, és szerinte a második hely az úgynevezett "első vesztes". Imád versenyezni ebben a legnagyobb riválisa Tégla. Ők mindig sportot űznek valamiből. Régi tervezett neve Mary volt, csak lecserélték később Jo-ra.

Mike

Mike egy tipikus tinédzser, legalábbis addig, amíg a többi személyisége meg nem jelenik. Soha nem tudhatod, hogy mikor változik az öregember Chester-ré, az olasz pasivá Vito-vá,az ausztrál akcentusú kalandor Manitoba Smith-re, vagy akár az orosz gimnazista Svetlana-vá. A kezdetektől szerelmes Zoey-val csak a hasadt személyiségei elrontják az alkalmat, de végül  a 9. rész minden helyre áll és összejön a vörös hajú lánnyal.

Sam

Sam barátságos, és önálló játékos. Van tehetsége a feszült helyzeteket humorral oldani. Reméli, hogy a játékos tudása segíthet neki nyerni. A szigetre a Nintendo DS-ét hozta magával. A 2. epizódtól elkezdve Dakota-nak udvarol, de a lány kiesése miatt vége lett. A 3. résztől, mint asszisztensként a lány visszatér Sam-nek újból volt esélye Dakota-nál. Miután Sam is kiesett, a 8. részben szerepet kapott, Gwen-nel együtt, és mikor kiesett Dakota, abban a részben hasonló volt a csókolózásuk, mint Geoff-nek és Bridgette-nek, csak smároltak, míg a katapult likvidálta őket.

Scott

Scott fondorlatos, sunyi és manipulatív, a végső cselszövő. Ő nem játszott valami sportszerűen, szabotálta a saját csapatát, ha ez kedvez neki hosszú távon. Miután a 6. részben átment a Mutáns Férgekhez, azt kezdte szabotálni. Párszor ő találja meg a McLean fejet, ami védettséget nyújt neki. Ő miatt esett ki Staci, B, Dawn, Sam, Dakota (kétszer is), és Mike is. Fogassal, az egyik négylábú mutáns cápával szokott macska-egér játékot játszani, folyton kergeti a cápa, a fiút, de végül Scott kimászik a csapdából, lehetséges, hogy egyszer nem lesz ilyen szerencsés...

Staci

 

Staci soha nem fogja be a száját, és mindig őrült történetekkel untatja a többieket. Lehetséges, hogy egyik csodás története igaz, vagy ő csak egy beteges hazudozó?Az állítja a családjában találták fel a kunyhókat, a lépcsőt, a villát, az első hazugságot, a katapultot, az igaz kék színt, az első levélt, a napozást, az úszást, a totemeket, és hogy a családjában rendezték az első New Yorki maratont, és Bill nagybátyja ebből megnyert 4-et. A csapata már az első epizódban kiszavazza, és megfogja a toxikus vereség mályvacukrát amitől kopasz lesz.

 

Tégla

Tégla McArthur a teljes neve, Tégla egy büszke, szorgalmas kadét, Tégla erős, sportos és mindig betartja a szabályokat. De néha a lelkesedésével is idegesíteni tudja az embert. Jo a legnagyobb riválisa, mert mind a ketten szoktak edzeni. Az introban is Tégla elkezd futni, és Jo is elkezd. A kadétoknál zsinórban 3-szor kapott, beágyazós, zászlóshajtogatós, és anyunak levélírós érmeket, az utóbbit mindig ő kapja. Angol neve: Brick, magyar jelentése a "tégla".

 

Villám

Villám a középiskolában minden sportban csapatkapitány volt, és erre talán túlságosan is büszke. Nem tudja elfogadni a vereséget, mert még soha nem vesztett azelőtt. A maximalista és egós srác, mindig E/3-ban (Ő) beszél, idézve: "Ha Chris leakarja járatni Villámot szedje össze magát!". Villám a szigeten még eszetlenül humoros is, például belefut a jeges tóba, és megfagy, Cameront lánynak nevezte, húst evett a 7. részben mikor bezárták, Heather leütötte az egymillió dollárt tartalmazó aktatáskával. Angol neve: Lightning, ami magyarul azt jelenti, hogy "villám". Angol szinkronban mindig azt mondja, hogy "Sha-bam, vagy Sha-valami" de ezt a magyar szinkronban nem mondja, hanem valami mást helyette. Ő lett a 2. helyezet a 4. szezonban.

Zoey

Zoey szuper vicces és könnyű kijönni vele, de a szülővárosában úgy érezte, hogy egyedül van, magányos volt, mert igazából ő egyke gyerek. Úgy érezte ő volt az egyetlen nem durva a városában. A megérkezéskor kicsit félénk volt. Van egy hörcsögje aminek a neve: Miss Pufiarc. Fél, hogy hamar kiesik a Totál Drámából, és fél az óriás növénytől, Chris kis kedvencétől, Larrytől. Szeret varrni. Az első epizódban kezd vonzódni Mike-hoz, de a hasadt személyisége miatt, kicsit belekavart a kapcsolatukba, ahogy Anne Maria is. A 9. részben Mike kigyógyul a hasadt személyiségéből, és össze is jönnek, majdnem csókolóznak is csak Chris félbe szakítja őket. Ő a 4. évad first ladyje, ez alatt azt lehet érteni, ő az évad legsikeresebb női játékosa, és ő is esett ki utoljára a lányoknál (3. helyezet).

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
      
      
      
      
      
Szabad helyek: 1/15
Jelentkezni a társalgóban lehet!

Képtalálat a következőre: „total drama lindsay gif”

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
http://www.kephost.com/images4/2014/4/27/a1_2014_4_27_xiiecee39y.jpg

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

CSS Codes


A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!