Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Leonard
Leonard és Tammy
Szerepjátékosok
http://kephost.com/images/2015/12/13/LeonardFullOfficial.png http://www.kephost.com/images/2015/12/19/Tammy_Standing_Pose.png
Nem Férfi (Leonard) Nő (Tammy)
Kor Mindketten 16 évesek
Hajszín

Fekete


Szőke (festett)
Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 2. rész - Tizennyolcból egy sem - 2. rész
Helyezés RR: 18. hely
Kapcsolat

Sugar (egyoldalú vonzalom az ő oldalán)


-
Barátok

Csak egymás barátai, ezen kívül nincsenek mások.

Szinkronhangok

Clé Bennett


Nicki Burke

Összefoglaló:

Leonard és Tammy a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Szerepjátékosok" elnevezésű csapatot. Ők testesítik meg ebben az évadban a kockaságot, igazi szenvedély lángol bennük a szerepjátékok iránt, olyannyira, hogy teljesen beleélik magukat a szerepbe és nem képesek a valóságban élni, mindenre varázslatos használnak és el is hiszik, hogy amit tenni akarnak, az meg is történik. Leonard már ismeretes játékos a Totál Dráma: Indián-sziget című évadból, ahol már a 2. részben távozott, mivel a Waneyihtam Maskwak csapat, ahova került, az nem igazán értékelte a lelkesedését és a játék iránti felfogását, inkább csak hátráltatásnak vélték őt, ráadásul kétszer is miatta vesztettek, ezért jobbnak látták, ha kiteszik a szűrét. Egyedül két játékossal lett ott jóban, Ellával és az iránta vonzódó Sugar-ral, de ezúttal egy olyan lánnyal tért vissza, aki ugyanolyan, mint ő: Tammy. A kilencedik osztályban találkoztak először és rögtön barátokká váltak a fura ízlésük, fura öltözködésük és viselkedésük miatt, melleg mind a ketten imádják a szerepjátékokat, ezért úgy döntöttek, hogy egymást erősítve beneveznek ebbe a versenybe, hogy bebizonyítsák, a mágia igenis létezik és ezzel megnyerik a műsort. Vajon sikerül elérniük ezt a célt, vagy a mágia kifog rajtuk és újra ez lesz az a meghatározó tényező, amiért kifognak esni?

RRTL


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az az, hogy igazi megszállottak. Sosem érdekli őket semmi és senki, csak is a varázslat, amiben rendíthetetlenül hisznek, ha valami rossz történik, akkor visszaforgatják az időt vagy valamilyen varázslattal hátráltatnak másokat, hogy nekik jobb legyen. De ezek a varázslatok sosem válnak be, mert annyira beleélik magukat a szerepükbe, hogy nem látják be az igazságot és nem képesek elfogadni, hogy egyikük sem tud varázsolni, hiába próbálják mások elmondani nekik az igazat, nem hallgatnak senkire. Ők ketten általában elég kedvesek és jószívűek, sosem akarnak igazából senkinek sem ártani vagy rosszat kívánni, a varázslatukkal sokszor inkább segíteni szeretnének valakinek, de mindig rosszkor csinálják ezeket a dolgokat, ami miatt megkérdőjelezik a jó szándékukat és körülöttük lévők agresszívak és idegesek lesznek, és mindenki kigúnyolja őket. Leginkább ez hozta őket össze, mert nem csak furcsán viselkednek, hanem az öltözködésük is egyedi: Leonard egy varázslónak öltözött be, mindig hord magával egy könyvet, amiből varázsigéket olvas fel, valamint a pálcája is mindig vele tart. Tammy közben egy valkűrnek hiszi magát, a megjelenése főleg egy viking nőre emlékeztet minket, még a haját is befestette, valamint egy okarinát hord magával, amit mindig akkor vet be, ha álomba akar ringatni valakit és mindig konfettit szór mindenkire. Ezekből a fegyverekből is látszódik az, hogy mennyire nem képesek belátni az élet dolgait, a szerepjáték iránt pedig szenvedélyt éreznek. A barátságuk ettől függetlenül teljesen őszinte, mindig segíteni akarnak a másiknak és összetartóak, ezért is szerette volna, ha Leonard mellé Tammy is csatlakozik, mert elmondása alapján már tanult a hibáiból a Totál Dráma: Indián-sziget után, Tammy-vel pedig még erősebb lehet, de láthatóan ez nem így van, ennek is köszönhetik azt, hogy ismét hamar kiestek. Mindig csak a maguk világában fognak élni, és habár legtöbbször kedvesek, azokkal akik nem hisznek a varázslatukban, azokkal egyáltalán nem és lenézik őket, vagyis érdekli őket mások véleménye és szeretnék, ha tisztelnék őket, de ez sosem fog beválni a túlzott lelkesedésük miatt a szerepjáték iránt, ráadásul folyton hazudoznak, hogy miket értek el, ami miatt még inkább nem kedvelik őket a körülöttük lévők.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L6.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy a mágia iránti szenvedélyük miatt az elsőnek távoztak a játékból, nem is beszélgettek nagyon más csapatokkal, akikkel pedig igen, azok furcsán reagáltak rájuk, mert nem értették, hogy miért viselkednek így, valamint idegesítőnek találták őket, ezért nem is foglalkoztak nagyon velük. De összességében így sem szereztek sem ellenségeket, sem barátokat, inkább csak semleges viszonyban lettek pár csapattal abban a két epizódban.

Don: Don-nal is volt némi konfliktus, ő volt az, aki hangot is adott annak, hogy a varázslat nem létezik és ennek nincs helye egy valóságshow-ban, láthatóan örült annak, mikor kiestek, mert őt nagyon bosszantotta a viselkedésük.

Jay és Mickey, Ennui és Crimson: A szerepjátékosok úgy gondolták, hogy nem lenne rossz ötlet, ha szereznének néhány szövetségest, ezért a 2. rész elején a repülőtéren próbáltak velük szövetkezni. Először az ikrekkel próbáltak, akik közül Jay allergiás volt a konfettire, ezért ijedten elmenekültek, majd a gótoknál próbálkoztak, akikre Tammy szintén konfettit szórt, ezért unottan, szótlanul elmentek onnan.

Laurie és Miles, Dwayne és Junior: Mind a két csapattal akkor beszéltek egy keveset, mikor tevegeltek. Laurie és Miles kifejezetten bosszantónak találta, hogy ők is a tevéket használják közlekedési eszköznek, Dwayne-nek pedig segíteni akartak egy varázslattal, miután a tevéjük megállt, de mikor nem sikerült, akkor Dwayne idegesen rájuk kiabált. Majd később hármuk között egy harc kezdődött el, hogy kik fognak kiesni, ahol Leonard és Tammy maradtak alul.

Owen: Tammy nem beszélt vele, viszont Leonard igen az első epizódban, mivel Owen-nek tetszett Leonard furcsa öltözködése. Leonard pedig megakarta mutatni, hogy láthatatlanná tud válni, ezért elmondott egy olyan varázsigét, ami természetesen nem vált be, ezért Owen furcsán inkább meghátrált tőle.

http://kephost.com/images/2015/12/13/LeoTheFreak.png


Múltjuk, családjuk:

A múltjukról nem igazán tudni sokat, mivel abban a pár részben Leonard és Tammy nem emlegették a családi hátterüket, csak a megismerkedésük rövid története derült ki, hogy az iskolában lettek jóban a közös ízlésük miatt. A családjukról sem tudtunk meg semmit, azon kívül, hogy Leonard-nak van egy Timmy nevű barátja, akivel telefonon beszélt a Totál Dráma: Indián-sziget bemutatkozó videójában telefonon, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, mint Leonard és Tammy, valamint neki is köpenye. Ezen kívül az is kiderült, hogy Leonard szobájában rengeteg olyan szer és tárgy van, ami a szerepjátékra utal, ez is bizonyítja, hogy minden természetfelettiben hisz. Épp ezért jelentkezett a Totál Dráma: Indián-szigetbe is, ahol pont olyanok közé került, akik hasonlóan furcsák, mint ők, de mindig ő akart lenni a középpontban, az első és a második próbát miatta veszítették el, ezért már a 2. részben kiszavazták, de előtte még Sugar szerelmet vallott neki, Dave-vel pedig ellenségek lettek, amiért nem hitt a varázslatban. Kifejezetten népszerűtlen volt, mert a döntőben senki sem akarta magának segítőnek és többször is feltűnt a neve a gúnyolódás tárgyaként, egyedül Sugar és Ella tisztelte és kedvelte, akik mindent elhittek neki. Bővebben itt: Waneyihtam Maskwak

http://kephost.com/images/2015/12/13/Leonardaudition.png


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: Az utolsó hat csapat közé kerülnek. Már a rész elején eléggé lemaradnak, mivel kétszer is lekésik a liftet, ezért sokat kellett feleslegesen várakozniuk, ráadásul még Owen füstmérgezésébe is majdnem "belehaltak". A próba többi részén nem nagyon láttuk őket, de mivel ezt a helyezést érték el, nyilvánvalóan a nagy késlekedés után sem siettek annyira.

* Megjegyzés: Tammy ebben a részben nem szólalt meg, csak Leonard.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: 18. hely, vagyis ők estek ki a játékból. Mivel az utolsó repülőgéppel repültek Marokkóba, ezért a lemaradásuk teljesen érthető, ezután pedig újabb problémába ütköztek, mivel a taxis sofőrnek nem tudtak fizetni, ezért hamis aranyat akart nekik adni, a veszekedés miatt pedig az utolsónak értek a fűszerkeverőhöz. Szerencséjükre az apa-fia csapat és a vegánok szintén ugyanannyira lemaradtak, ezért belehúztak és a lelkesedésük végre valahára meghozta a jutalmát és mind a két csapatot leelőzték, mert Leonard hamar megtudta inni a pörköltet. De úgy döntöttek, hogy nem sietnek a célba, inkább lelassítják a többi csapatot, ezért megálltak "varázsolni", ami persze ismét nem vált be, ezért a két csapat sikeresen leelőzte a szerepjátékosokat, és ők estek ki emiatt.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L57.jpg

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak.

* Megjegyzés: Ezúttal egyikük sem szólalt meg.


Érdekességek, tények:

Leonard és Tammy

- Leonard és Tammy szerepeltek jelenleg a legkevesebbet a Totál Dráma: Versengés a Föld körülben, összesen csak két epizódot.

- Kiderült, hogy eredetileg nem lettek volna benne az évadban, őket választották meg utoljára, hogy ott legyenek a szezonban.

- Ők az egyetlenek, akik jelmezt viselnek a szereplők közül.

Leonard

- Sok varázslata Leonard-nak a Harry Potterből származik.

 * Ő a második, aki referencia a Harry Potterre, az első Dawn, akit Luna Lovegood-ról mintáztak.

- Tammy egyike annak a hat ismert versenyzőnek, akik szeretik a szerepjátékokat. A többiek: Harold, Leonard, Noah, Sam és Sierra.

 * Közülük Leonard az egyetlen harmadik generációs versenyző.

- Leonard egyike annak a nyolc versenyzőnek, akiknek van egy rés a foguk között. A többiek: Cody, Heather (ideiglenesen), Mickey, Mike, Rodney, Séf és Sugar.

- Leonard egyike annak a tizenhét karakternek, akiknek van egy vonal az állukon. A többiek: Tégla, Brody, Séf, Chris, Dakota, Dwayne, Geoff, Heather, Jacques, Josh, Mary, Pete, Rodney, Ryan, Topher, és Trent.

- Leonard, Justin, Séf, Villám, Cameron, B, Ennui és Ryan az egyetlen férfi karakterek, akiknek az ajkuk vastagabb.

- Úgy, mint Ezekiel, ő is mind a két alkalommal, amikor szerepelt egy szezonban, akkor másodiknak esett ki a showban. Így egyike annak a négy versenyzőnek, akik ugyanabban a részben esnek ki, mint az előző évadban.

 * Ő és Ezekiel is a kétrészes premier második részében estek ki.

 * Mindketten a tizennyolcadik helyet kapták meg, mikor egy világkörüli évadban szerepeltek.

- Holtversenyben Blaineley-vel, mint a ketten két részt szerepeltek a Totál Drámában (nem a spin-off évadban) így ők versenyeztek a legkevesebbet Beardo és Staci után. (Akik csak egy részt szerepeltek)

- Geoff, Noah, Owen és Leonard az egyetlen Totál Drámás versenyzők, akik ebben a sorozatban is szerepeltek.

- Leonard az első harmadik generációs játékos, aki találkozott az első generációs játékosok közül valakivel.

- Leonard a második karakter, aki csak egy darab ruhát visel (egy köpenyt), a másik ilyen Blaineley.

- Bár a lábát mindig eltakarja a köpeny, azért néhány alkalommal látható volt, hogy visel egy sötétkék Converse cipőt.

- Ő az egyetlen versenyző, akinek sosem láttuk a haját, de megerősítették, hogy fekete.

Tammy

- Tammy egyike annak a hat ismert versenyzőnek, akik szeretik a szerepjátékokat. A többiek: Harold, Leonard, Noah, Sam és Sierra.

 * Közülük Tammy az egyetlen, aki a Totál Dráma: Versengés a Föld körül című évadban debütált.

- Megerősítették, hogy Tammy festett szőke és az igazi haja barna színű. Ez teszi őt azok közé a játékosok közé, akiknek barna az eredeti haja, a többiek: Blaineley, Lindsay és Zoey.

 * Valamint egyike annak a nyolc versenyzőnek, akik legalább részben festik a hajukat, a többiek: Blaineley, Lindsay, Zoey, Max, Sierra, Gwen és Duncan.

- Tammy a legkevesebbet szereplő női játékos a Totál Dráma: Versengés a Föld körülben.

 * Valamint ő a legteltebb női játékos ebben a szezonban.

- Mary és Tammy az egyetlen játékosok, akik csak abban az epizódban szólalnak meg, amelyikben kiesnek.

- Megtudtuk, hogy ő és Leonard kerültek be utoljára az évadba, és mivel Leonard karaktere már régebben is kész volt, ezért Tammy lehetett az utolsó játékos, akit megalkottak a szereplőgárdából.

 * Tammy az egyetlen játékos, akinek nem láthattuk a hajának a teljes részét, mivel sosem mutatták hátulról, ezért csak a karakterképeken szembesültünk ezzel.

- Tammy az egyetlen játékos, aki hord sisakot a fején.

- Tammy neve véletlenül hasonlít Leonard egyik barátjának a nevére, Timmy-re, talán innen találták ki a nevét.

 * Valamint Rodney említette a bemutatkozó videójában a sok lány neve között, akik tetszenek neki, egy Tammy nevű lányt.


Galéria:

Karakterképek - Leonard

http://kephost.com/images/2015/12/13/LeonardFullOfficial.png Leonard alapruházatban.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L1.jpg Leonard eredeti kinézete.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L2.png Leonard ikonképe a Totál Dráma: Indián-szigetben.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L3.png Leonard és Tammy csapatfotója.

http://kephost.com/images/2015/12/14/LeonardTammy_RR.png Leonard és Tammy képe az openingben.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L4.png

Leonard minden szemszögből. (Első verzió)

http://kephost.com/images/2015/12/14/L5.png

Leonard minden szemszögből. (Második verzió)

Karakterképek - Tammy

http://www.kephost.com/images/2015/12/19/Tammy_Standing_Pose.pngTammy alap ruházatban.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L3.png Leonard és Tammy csapatfotója.

http://kephost.com/images/2015/12/14/LeonardTammy_RR.png Leonard és Tammy képe az openingben.

http://kephost.com/images/2015/12/14/L6.png

Tammy minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

Click to view full size image

A szerepjátékosok kiszállnak a taxiból...

http://kephost.com/images/2015/12/14/LARPers..png

... majd Leonard elmeséli a barátságukat Tammy-vel.

http://kephost.com/images/2015/12/14/a.png

Leonard meditál.

Click to view full size image

Owen és Leonard első találkozása meglepően furcsa...

http://kephost.com/images/2015/12/14/a2.png

... Leonard viszont elképesztően elszántan hisz abban, hogy láthatatlan lett.

Click to view full size image

Az utolsó géppel utazók.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L6.png

Az ikreknek nem tetszenek Tammy konfettijei.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L7.png

Tammy a gótokra is konfettit szór...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L8.png

... akik inkább ott hagyják őket.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L30.png

Tammy és Leonard lehagyják az apa-fia csapatot...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L31.png

... de azért varázslattal próbálnak nekik segíteni.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L36.png

Később arannyal próbálnak fizetni.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L5.png

Leonard és Tammy próbál mágiát alkalmazni a többiek lelassítása érdekében...

http://kephost.com/images/2015/12/14/aaa.jpg

... amikor ez nem válik be, akkor elkezdenek futni a célba.

http://kephost.com/images/2015/12/14/a3.jpg

Tammy fut.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L57.jpg

A szerepjátékosok lettek sajnos az utolsó helyezettek...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L58.png

... ezért ők az első kiesők az évadban.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!