Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Jen és Tom
Jen és Tom
Divatbloggerek
http://kephost.com/images/2016/01/10/Jen2wt.png http://kephost.com/images/2016/01/10/Tom_Standing_Pose.png
Nem Nő (Jen) Férfi (Tom)
Kor Jen (22 éves) Tom (24 éves)
Hajszín

Sötét barna


Világos barna
Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 7. rész - Kis nyuszi, nagy nyuszi, szétdurran az agyam
Helyezés RR: 14. hely
Barátok

Csak egymás barátai, ezen kívül nincsenek mások.

Szinkronhangok

Ashley Botting


Jeff Geddis

Összefoglaló:

Jen és Tom a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Divatbloggerek" elnevezésű csapatot. Nekik közös múltjuk van, mert mindketten egy divat magazinnál kezdtek el dolgozni, és amikor találkoztak, rögtön összebarátkoztak a közös ízlésük, érdeklődési körük miatt, nagy szenvedélyük a divat. Viszont úgy gondolták, hogy mindenkivel meg kell osztaniuk a mások ruháiról alkotott pozitív vagy negatív véleményeket, megosszák, hogy mit gondolnak a jelenlegi nagy trendről, ezért közösen létrehoztak egy blogot, aminek a neve: "Divatozz Tom-mal és Jen-nel" és együtt vezetik erről a csak divatról szóló blogot. Közös a munkájuk, szóval a harmónia meg van köztük. Mind a ketten szókimondóan őszinték. Ha egyből meglátnak valakit, akkor rögtön megítélik az illetőről, hogy van-e ízlése a divathoz vagy éppen nem. Kritikai tehetségük megvan a hobbijuk, szakmájukhoz. Mivel ők divatblogerek, ezért ők sem öltözködhetnek úgy, mint egy divatot nem követő személyiség. Mivel ők ketten értenek a divathoz, ezért tudják jól, hogy (szinte kötelező módon) össze kell öltözniük. A közös színpalettájuk alapja a kék szín. Tom egy fejjel magasabb Jennél, de még így is passzolnak egymáshoz. A Versengés a Föld körülben is megteremtik a divatbloggerek hangulatát, hisz úgy versenyeznek, hogy közben a munkájukat végzik. "Összekötik a kellemest a hasznossal" - rendkívülien jól követik ezt az elvet. Párosuk eléggé összetett, akár nyerhetnek is. Rengeteg előnyük van, csak egy hátrányuk van, az pedig a divat iránti szeretetük, mert ha meglátnak egy bevásárlóközpontot, akkor rögtön elkezdenek vágyakozni a ruhák iránt és a versenyt hátrahagyva szaladnak oda. A mások, főleg a divatról szóló vélemények miatt akár ellenségekre is hamar szert tehetnek, mert mindent és mindenkit kritizálnak és ki mondják a nem tetszésüket, ami valószínűleg a többi versenyzőnek nem fog tetszeni, valamint a barátságuk elég stabilnak tűnik, de vajon ez így fog maradni? Akár a blog is lehet a hátrányuk, mert egy dolog van, amiben nem egyezik meg a véleményük minden mással szemben: Ki alkotta meg a népszerű divat blogot, kinek volt az ötlete.

RRJT


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az az, hogy igazi megszállottak, de nem a szerepjáték, a tenisz, a tudomány vagy az állatok foglalják le minden idejüket, egyáltalán nem, ők a divatért élnek-halnak, egyszerűen nem tudják elviselni, ha nem jól és összepasszolva öltözködnek, egyenesen szégyenkeznek, ha nem tűnnek divatosnak, aminek meg is van az oka, hisz divatbloggerek, mindig nekik kell példát mutatniuk. Eltekintve, hogy a bloggal mennyire népszerűek letteksenki se gondolja, hogy annyira beképzeltek lennének. Összességében mind a ketten kedvesek és csak jót akarnak, ezért szokták mindenki ruháját leszólni vagy éppen díjazni, mert így akarnak mindenkit divatossá varázsolni, épp ezért jelentkeztek a versenybe is, mert tanítani szeretnék a többi versenyzőt és persze a nézőközönséget is az aktuális trendre, amit mindenképpen követni kell. Persze az is igaz, hogy rendkívül büszkék magukra, tudják, hogy mennyire jól öltözöttek, ezért ugyan nem beképzeltek vagy nagyképűek, de sokszor a fejükbe száll a dicsőség, és túlzásba viszik a kritikákat, egy rossz ruhától néha teljesen kiborulnak, ami sokaknak nem szimpatikus, pedig Tom és Jen csak segíteni akar, viszont már-már túlságosan fényezik néha magukat, hogy ők jobban néznek ki. Azért nagyon sok jó véleményt is hallhatunk tőlük, igazi szakértők lettek a véleményezések terén, mert tisztelettel bánnak azokkal, akiket igazán divatosnak találnak, és természetesen megdicsérik őket, mint az izlandi utazási tipp átadót az 5. epizódban, ami nekik is tetszik, azt egyhangúan díjazzák. Épp ezért természetesen oda vannak a ruhákért, ez a legnagyobb szenvedélyük és mindig elmennek bevásárolni, függetlenül attól, ha van éppen idő hozzá, leginkább Jen szokott a bevásárlóutcák varázsának áldozata lenni, viszont ez például a 3. részben nagyon kockáztatta a kiesésüket, de annyira szeretik a ruhákat, hogy nem figyelnek oda, képesek csak erre koncentrálni. Összességében kedvesek, de mégis szókimondó divatbloggerek, akik bármikor és bárhol képesek vásárolni, de büszkék is lehetnek magukra, mert tényleg jól képviselik a divatos embereket, és nem csak népszerűek, hanem rendkívül sportosak is, leginkább Jen, a műsorban rendkívül jól szerepeltek.

http://kephost.com/images/2016/01/11/aa.png

Ugyan egyikük sem akarja, hogy ne legyen hajspray a közelben, vagy hogy vizes legyen a hajuk, egyszerűen gyűlölik bepiszkolni a kezüket vagy a ruhájukat, de ha a cél azt kívánja, akkor képesek áldozatot is hozni, nem csak rendkívül magabiztosak, hanem igazi törtetők is egyben, akik soha nem adják fel.  Ami a divat iránti szenvedélyüknél is nagyobb, az a köztük lévő hatalmas barátság, tökéletes példát mutatnak arra, hogy létezik egy fiú-lány barátság, akik között semmiféle szerelem nem alakul ki, ellentétben Devin-nel és Carrie-vel. A munkájuk és a hobbijuk közös, és ez hozta ugyan őket össze, de a barátságuk ennél sokkal mélyebb és összetartóbb, nagyon jól kijönnek egymással, ugyanazok a dolgok érdeklik őket, és olyan jóban vannak, hogy vitázni sem szoktak, de kettejük közt azért van némi különbség. Jen egy világhírű divatblogger, aki mindig frissíti a blogot és mindig kiírja, hogy éppen milyen idő van, hogy az emberek felkészülhessenek, hogy milyen ruhát vegyenek fel, édes, mégis higgadt és jó vezetője tud lenni a csapatnak, kivéve akkor, mikor meglát egy bevásárlóközpontot, mert akkor teljesen elfeledkezik mindenről, még Tom-nál is nagyobb fashionista. Tom teljesen megbízik benne, és mindig keményen próbálkozik, de közel sem olyan higgadt, mint Jen, sokszor jót akar cselekedni, de mégis érthetetlen módon teszi mindezt. Soha nem hagyja ki az alkalmat, hogy megmutassa a divatirányzatot, mindig keresi az új sítlusokat, de képes gyakran komikusan túlreagálni a dolgokat egy-két helyzetben, de ettől függetlenül egy hűséges barát. Mindenben megegyezik a véleményük, de a barátságuk nem bizonyult nagyon tartósnak, mert azon azért képesek voltak összeveszni, hogy kinek az ötlete volt a blog és megmutatták egymás felé a haragtartó oldalukat, mikor mindketten maguknak akarták a dicsőséget. Viszont képesek voltak kompromisszumot kötni és Tom rájött arra, hogy a sportban Jen-nel ellentétben mégsem olyan jó, mint ahogy Erdélyben próbálta bizonyítani, valamint Jen rájött arra, hogy Tom ötletei tényleg praktikusak és egyediek, valamint megegyeztek abban, hogy ugyanolyan népszerűek és jó blogírók. Tehát hiába nagy divat őrültek, a barátságukat mindennél jobban értékelik, és megmutták a másiknak, hogy mindketten ugyanolyan jók és ugyanolyan értékesek.

http://kephost.com/images/2016/01/11/a.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy viszonylag hamar távoztak a játékból, nem is beszéltek olyan sok emberrel, ellentétben pár korábban kiesett csapattal, pedig lett volna elég idő a barátságok vagy ellenségek megszerzésére. Viszont Tom-ot és Jen-t leginkább az foglalkoztatta, hogy hol tudnának vásárolni és leginkább mások véleményezésével törődtek, és habár eléggé őszinték és kritizálók, senki sem adott hangot annak, hogy idegesítenék őket, sőt, egyesek kifejezetten érdekesnek találták a nagy szenvedélyüket, de fontosabb kölcsönhatások nem voltak, bár úgy tűnt, hogy Carrie és Don szimpatizálnak velük, mert Don többször megdicsérte őket és divatosnak találta őket, Carrie pedig érdeklődő volt az elfoglaltságuk iránt, bár a beszélgetés közepette Jen és Tom elkezdtek azon vitatkozni, hogy kinek az ötlete volt a népszerű blog megteremtése.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F13.png


Múltjuk, családjuk:

A múltjukról nem igazán tudni sokat, mivel abban a pár részben nem igazán beszéltek ezekről, a családi hátterükről pedig egyáltalán nem tudni semmit. De a megismerkedésükre már annál inkább többet tudunk, mert mint az összefoglalóban is olvasható volt, ugyanaz az érdeklődési körük, ezért egy véletlenül egy divat magazinnál kezdtek el dolgozni. Ott hamar összebarátkoztak, majd úgy gondolták, hogy a divat iránti szenvedélyüket, gondolataikat, érzéseiket másokkal is meg kell osztaniuk, ezért egy divat blogot indítottak el, aminek a neve: "Mostani trend Tom-mal és Jen-nel", ami mára már egy világhírű, nagyon híres és népszerű blog. A teljes nevük pedig Thomas és Jennifer.


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: A középmezőnyben végeztek, bár sokkal jobb helyezést is elérhettek volna. Már az elsők között voltak, akik oda értek Torontóhoz, és elolvasták a legelső utazási tippet, majd a liftet választották a lift helyett. Ők értek oda először, így a lifftel egyedül ők értek fel legelsőnek a CN torony tetejére, aminek nagyon örültek, hisz óriási előnyt kaptak. Viszont elvesztegették az időt, mert először a takarító kinézetét szólták le, majd utána több, mint egy óriáig azon vitatkoztak az utazási tipp átadóval, hogy nem akarják felvenni a ronda sisakokat, amivel sok idő ment el és több csapat is oda ért, mire rászánták magukat és végre eldöntötték, hogy teljesítik a próbákat. Így lemaradtak és az erős szél miatt csak lassan tudták befejezni a próbákat, de végül sikerült és a második repülőgéppel indultak Marokkóba.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: A 10. helyezettek lettek. A második repülőgéppel érkeztek meg a következő helyszínre, Marokkóba, ahol azon kívül, hogy Jen-t kikészítette Tom a horkolásával, nem volt semmi probléma. Jól tudták venni az akadályokat, a tevegeléssel is könnyedén boldogultak, viszont a pörkölt ivásánál már eléggé lelassult a csapat, mert Tom folyton attól félt, hogy lesz valami a pólójával, Jen pedig mindig ijedten figyelmeztette, hogy vigyázzon. Így lassan, de biztosan sikerült befejezni a próbát és a tizedikek lettek.

http://kephost.com/images/2016/01/11/TDEnding.png

1x03 - A francia az Eiffel-nyelv

Helyezés: A 7. helyet érdemelték ki ezúttal. Ők voltak talán a legizgatottabbak Párizs hallattán, olyannyira, hogy egy szőnyeggel majdnem megölték az apa-fia csapatot véletlenül a repülőtér felé menet. A későbbiekben leginkább az foglalkoztatta őket, hogy vásárolhassanak, és mikor a taxi lerobbant, akkor kihasználták ezt az alkalmat és rengeteg ruhát vettek, pedig tudták, hogy inkább a próbára kellene igyekezniük, de inkább izgatottan a boltok felé vették az irányt, pedig viszonylag hamar oda értek Párizsba. Jól be is vásároltak és rengeteg mindent vettek, amiket a katakombáknál majdnem elveszítettek ugyan, de a próba végén minden ruhát sikerült megtartaniuk, egyedül Jen haja lett vizes, aki feláldozta magát azért, hogy beugrik a vízbe, hogy meglegyen minden ruha. Végül a terv sikerült, és a sok bevásárlószatyorral sikeresen a célba értek, de a sok lemaradás után így is sikerült a hetedik helyet elérniük, ami eléggé azt bizonyítja, hogy ők egy erős csapat, még ha közbe is jön néha egy-két dolog.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H48.png

1x04 - Földközi-tengeri Honvágy Blues

Helyezés: Ők lettek az 5. helyezettek. A Párizsi kalandokat láthatóan még mindig nem pihenték ki, mert úgy döntöttek, hogy hajóval fognak utazni a következő helyszínre, nem pedig vonattal, mint ahogy a többiek és ahogy Don is megmondta. Épp ezért elég későb értek oda a próbához, ráadásul mindketten nagyon megijedtek a cápáktól, ezért a kezdeti lelkesedés eltűnt, és időbe tellett, mire megszerezték az utazási tippet, de meglepő módon mindennel hihetetlenül jól haladtak. Eredetileg még ennél is jobb helyezést értek volna el, de Don adott nekik egy büntetést, amiért nem a megfelelő közlekedési eszközzel utaztak, de így sem vágott be eléjük olyan sok csapat.

http://kephost.com/images/2016/01/11/UjBitkep2.png

1x05 - Izlandi énekesnő

Helyezés: Ők lettek a 2. helyezettek, ami az eddigi legjobb helyezésük. Ezúttal tanultak a leckéből és nem utaztak más utazási eszközzel, bár a próba még így is számukra volt talán a legnehezebb. Próbáltak minél gyorsabban átkelni a gejzíreken, mert Jen attól félt, hogy vizes lesz a haja, még a kamera is betört miattuk, dde így legalább hamar oda értek az utazási tipp átadóhoz. Ott viszont semmit sem kellett csinálniuk, mert Jen megdicsérte a nő ruháját, aki emiatt tovább is engedte őket, a fosszíliák kiásásával pedig hamar végeztek, annak ellenére, hogy nehezen boldogultak a jégen.

* Megjegyzés: Ebben a részben Tom nem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2015/10/30/D15.png

1x06 - Brazíliai kiesőerdő

Helyezés: Ők lettek ezúttal a 9. helyezettek, de ettől függetlenül ismét jól teljesítettek. Hamar megtalálták az utazási tippet, és habár időbe telt, de Jen is elkészítette Tom-nak a karneváli jelmezt, ami mindkettőjüknek egyformán tetszett.

* Megjegyzés: Ebben a részben egyikük sem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2016/01/11/UjBitkep29f388.png

1x07 - Kis nyuszi, nagy nyuszi, szétdurran az agyam

Helyezés: Ők lettek a 14. vagyis az utolsó helyezettek, ezért annyi jó helyezés után ezúttal ők távoztak a játékból, akik talán még nagyobb lelki megpróbáltatásokon mentek keresztül. Carrie megjegyzése miatt elkezdtek azon veszekedni, hogy ki kezdte el előbb a blogot, ami miatt hatalmas szakadék támadt a barátságuk között, ez pedig fokozódott, mikor Tom egy olyan kalapot vett fel, ami Jen-nek nem tetszett. Az egész próbán folyamatosan kigúnyolták a másikat, különböző sértéseket vágtak egymás fejéhez, és teljesen egymás ellen hangolódtak, a próbákkal pedig már nem is igazán foglalkoztak. A koporsóknál Tom vállalkozott arra, hogy viszi a bezárt Jen-t, de a sok veszekedés után úgy döntött, hogy nem fog vele kesztyűs kézzel bánni és ahol csak tudott, vagy meglökte a koporsót vagy direkt tett valamit, hogy Jen-nek fájjon. Ezért nagyon lemaradtak a többiektől, mert kizárólag egymással voltak elfoglalva, a tornás feladatoknál pedig ismét Tom-nak kellett mennie, tudván, hogy neki mennyire nem mennek az ilyen feladatok, míg Jen igazi profi. Végül Tom sok balszerencséje után a tornás feladatnál, Jen teljesen megsajnálta, és egy rövidebb beszélgetés után úgy döntöttek, hogy nem harcolnak tovább egymással, mindketten ugyanolyan jó bloggerek és ismét barátok lettek. Tom újra erőre kapott és sikerült befejeznie a próbát, aminek Jen-nel együtt nagyon örült, közben pedig Stephanie és Ryan végig a  nyomukban voltak, hogy leelőzzék őket, de a divatbloggerek próbálták nem feladni. Sajnos ez nem volt elég a győzelemhez, mivel a sok veszekedés ára a kiesésük volt, de legalább úgy mentek el, hogy kibékülten, Jen elfogadta Tom kalapját, ami még Don-nak is nagyon tetszett, a barátságuk pedig erősebb lett, mint eddig valaha is.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F56.png

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak.

* Megjegyzés: Ebben a részben egyikük sem szólalt meg.


ÉRDEKESSÉGEK, TÉNYEK:

Jen és Tom

- Jen-t és Tom-ot a Totál Dráma sorozat két alkotójáról nevezték el, Jennifer Pertsch-ről és Tom McGillis-ről.

  * Így ők ketten, valamint a vegánok, Laurie és Miles az egyetlenek, akiknek a nevét a Totál Dráma stábtagjairól nevezték el.

 * Véletlenül mind a két pár egymás után esett ki.

- Tom és Jen valószínűleg az amerikai valóságshowból lettek mintázva, a "Mit ne vegyél fel" című másorból, Tom különösen hasonlít a paródia műsorvezetőjére, Clinton Kelly-re.

- Eredetileg Tom és Jen termelő asszisztensek lettek volna, később jött az ötlet, hogy divatbloggerek legyenek.

 * Ez kiderült a 3. epizódból is, "A francia az Eiffel nyelv című részből, ahol kiderült a bloguk neve: "Divatozz Tom-mal és Jen-nel".

Jen

- Ha csak nem számítjuk bele Dakotát, aki csak az első két részben viselte a napszemüvegét, akkor Jen az egyetlen, akinek volt egy napszemüvege. (És rendszeren is hordta)

- Emma és Jen a legalacsonyabb női versenyzők a szezonban.

Tom

- Egyike azoknak, akik szemüveget viselnek, a többiek: Beth, Harold, Cameron, Ellody, Mary, Sam, Scarlett és Miles.

- Tom egyike azoknak, akik pontozott szemük van, a többiek: Beth, DJ, Chris, Harold, Mary, Pete, Rodney, Sam, és Miles.

- Tom-nak ugyanaz a neve, mint annak az operatőrnek, aki felvette Courtney bemutatkozási videóját a Totál Dráma Sziget előtt.


GALÉRIA:

Karakterképek - Jen

 http://kephost.com/images/2016/01/10/Jen2wt.pngJen alapruházatban.

 Jen és Tom csapatfotója.

 Jen és Tom képe az openingben.

Jen minden szemszögből.

Karakterképek - Tom

http://kephost.com/images/2016/01/10/Tom_Standing_Pose.png Tom alapruházatban.

 Jen és Tom csapatfotója.

 Jen és Tom képe az openingben.

Tom minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

http://kephost.com/images/2015/12/27/B7.png

Jen és Tom bemutatkozása.

http://kephost.com/images/2016/01/12/d11.jpg

Elsőnek érnek fel a CN toronyba...

http://kephost.com/images/2016/01/12/d1.jpg

... de hamar rájönnek, hogy még hiba volt örülni.

http://kephost.com/images/2015/10/30/H1.png

Egyikük sem akarja a sisakokat felvenni.

Click to view full size image

Jen és Tom egymást ölelve próbálják túl élni a próbát.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L17.png

Tom hangosan horkol...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L18.png

... ami Jen-nek is feltűnik...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L19.png

... és tesz róla, hogy ne legyen több ilyen.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L43.png

Tom aggódik a pólója miatt.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H4.png

Jen és Tom nagyon izgatottak, hogy Párizsba utazhatnak.http://kephost.com/images/2015/11/28/H8.png

Jen és Tom majdnem megölték a két Dwayne-t...

http://kephost.com/images/2016/01/12/d2.png

... egy szőnyeggel.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H26.png

Jen és Tom nem tudják megállni, hogy ne vásároljanak...

http://kephost.com/images/2015/11/28/H28.png

... de a próbát azért sikeresen teljesítik.

http://kephost.com/images/2016/01/12/d3.png

Jen játszik a csontokkal.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H46.png

Jen próbálja rávenni magát, hogy vizes legyen a haja...

http://kephost.com/images/2016/01/12/d4.png

... és végül elszánja magát.

http://kephost.com/images/2016/01/12/d5.png

A divatbloggerek sminkelnek.

http://kephost.com/images/2015/11/28/E21.png

Tom halálra ijed a cápáktól.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C8.png

Jen és Tom sikítva futnak.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C11.png

Jen megdicséri az izlandi nőt, amiért megkapják Tom-mal az utazási tippet...

http://kephost.com/images/2016/01/12/d6.png

... de a jégen már nincs ilyen könnyű dolguk.

http://kephost.com/images/2016/01/12/d7.png

Jen éppen Tom jelmezét készíti...

http://kephost.com/images/2016/01/12/d8.png

... ami az utazási tipp átadónak is tetszik.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F4.png

Jen-nek nem tetszik annyira Tom kalapja.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F52.png

Később Tom és Jen elkezd vitatkozni egymással...

http://kephost.com/images/2015/12/05/F51.png

Tom-ot megrázza az áram...

http://kephost.com/images/2015/12/05/F54.png

... ami Jen-t nagyon felkavarja.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F56.png

Jen és Tom az ötödik kiesők...

http://kephost.com/images/2015/12/05/F57.png

... de Don megjegyzésétől jobb kedvre derülnek.

http://kephost.com/images/2016/01/12/d10.png

Jen-t és Tom-ot egy denevérraj kezdi el üldözni.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!