Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Gerry és Pete
Gerry és Pete
Tenisz Riválisok
http://www.kephost.com/images/2015/12/19/ff.png http://www.kephost.com/images/2015/12/19/fff.png
Nem Férfi (Gerry és Pete)
Kor Mindketten a hatvanas éveikben járnak.
Hajszín

Fehér


Fekete
Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 3. rész - A francia az Eiffel-nyelv
Helyezés RR: 17. hely
Barátok

Csak egymás barátai, ezen kívül nincsenek mások.

Ellenségek Don
Szinkronhangok

David Huband


Adrian Truss

Összefoglaló:

Gerry és Pete a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Tenisz riválisok" elnevezésű csapatot. Ők ketten a legidősebbek a sorozat történetében, már nyugdíjasok és mindig emlékeztetik őket arra, hogy már öreg rókák, de ez nem tartja őket vissza attól, hogy az évadban próbára tegyék a képességeiket és megnyerjék az 1 millió dollárt. Már a hatvanas éveik közepén járnak, de nem tartják magukat idősnek a versenyhez, hiszik, hogy még mindig meg van ehhez a műsorhoz a kellő fizikai és mentális képességeik, hihetetlenül elszántak. Régóta teniszeznek, ezért kapták ezt a csapatelnevezést is, viszont van egy nagy hátrányuk, mivel sosem tudnak dűlőre jutni, hogy melyikuk a jobb, egyszerűen mindig jobbak akarnak lenni a másiknál, leginkább a teniszben, ahol már évek óta nagy riválisok, ami nem csak a barátságuk sorsát teszi kockára, de abban is az útjukat állja, hogy megnyerjék a műsort és hiába gondolják, a sok fiatal tizenéves versenyző ellen lehet, hogy nem lesz túl sok esélyük, ennek ellenére a csapatszellemük töretlen, még ha mégis úgy viselkednek az életben is, valamint az RR-ben is, mintha tényleg egy hatalmas teniszmeccs lenne köztük, akárhol is vannak éppen. Vajon bebizonyítják ennek az ellenkezőjét, és nem csak jóbarátokká válnak, hanem tényleg jól tudnak majd szerepelni a műsor során? Tényleg elég erősek és fittek lesznek ahhoz, hogy ne álljon az útjukba semmi és senki?

RRGP


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az, ami már a ruhájuk alapján is feltűnik, hogy vérbeli sportolók, egyszerűen megszállottak ez iránt, a teniszben érzik otthon magukat és mindketten úgy gondolják, hogy még mindig ugyanolyan jók benne, mint évtizedekkel ezelőtt. Régebben mindketten remek sportolók voltak, és a tenisz miatt találkoztak először, ami a közöttük lévő kapcsolatra is nagy hatást gyakorolt. Elég barátságosak egymással, de a teniszben tényleg riválisak, büszkék és magabiztosak, tudják, hogy az egyik jobb a másiknál, de ez a mosolyuk mögé rejtik, próbálnak jól kijönni a másikkal. Ezért gondolták úgy, hogy a versenyben tökéletes helyük lenne, és úgy hiszik, hogy majd barátságosan csinálják végig ezt az egész műsort, de ez nem csak az életben, hanem a versenyben is nagy hátrány, mert időként szeretnek kiszúrni a másikkal, belökni az egyik a vízbe vagy kiröhögni a másikat, csak hogy szégyent keltsenek a másikban, ezzel is biztosítva, hogy ők a jobbak. Ez iránt is teljesen elszántak, sosem hagyják abba egymás szurkálódását, de a verseny miatt próbálnak összedolgozni, és erősíteni a barátságukat, mert igazából nem gyűlölik egymást, csak a tenisz hajtja őket. Nagyon szeretnek röhögni mindenen, egyszerűen tudják, hogy már idősebbek, de nem zavarja őket a többi fiatal, mert úgy érzik, hogy nagy tapasztalattal, tudással és a tenisz miatt rengeteg erővel rendelkeznek, elég egoisták és szeretik maguk dicsérni. Közben szoktak poénokat is belemondani a mondataikba, a sok poén arról, hogy ők már idősek, az mindig össze hozza Gerry-t és Pete-t és habár a többieket ez kicsit idegesítő, ők sosem tudják megállni, hogy röhögjenek valamin, legtöbbször saját magukat, de másokat is élvezettel aláznak meg és gúnyolódnak valakin. Egyáltalán nem gonoszak, egyszerűen csak jó szórakozásnak vélik ezeket a rossz szokásokat, csak ők ezt nem látják be, de a komolytalanságuk mellett hihetetlenül nyerni akarnak és próbálnak mindent megtenni. Pete többször inkább a nyugodt jellem, viszont Gerry esetenként rényleg hasonlít egy rókára, mert képes bármikor belelökni valakit a vízbe, vagy veszekedni mással, csak hogy neki legyen igaza, de Pete is sokszor csatlakozik hozzá. Ez elég nagy hátrány, mert legtöbbször inkább ezzel törődnek, miközben elég balszerencsések, sokszor elaludnak és fáradtak, ráadásul tényleg nincsenek már a legjobb formájukban, ami a sorsukat is megpecsételi a műsorban.

http://kephost.com/images/2015/12/20/Tennis_Rivals.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy nem szerepeltek túl sokáig a játékban, ezért nem kerültek sok kapcsolatba más csapatokkal, legtöbbször inkább a tenisz riválisok köröhögtek másokat, és csak egymással viccelődtek magukon vagy másokon, ami miatt azért szereztek ellenséget.

Brody-Geoff, MacArthur-Sanders: A fináléban Gerry és Pete azon viccelődtek, hogy mennyire unalmas a döntő és kinevették a finalistákat, valamint Pete úgy tett, mintha elaludna, vagyis nem igazán értékelték, hogy ez a két csapat ilyen jól teljesített a szezonban.

Laurie és Miles: Gerry és Pete tudták magukról, hogy már nem olyan erősek, ezért úgy gondolták, hogy keresnek egy gyenge csapatot és taktikázni fognak, hogy bent maradjanak. A próbán folyton a nyomukban jártak, hogy az utolsó percben leelőzzék őket, és ne ők, hanem a vegánok essenek ki, mivel mind a két csapat nagyon le volt maradva. Laurie és Miles nem mutatták ki, hogy zavarta volna a két tenisz rivális jelenléte, miközben Gerry és Pete folyton kinevették őket, de mikor úgy döntöttek, hogy befejezik a tervet, akkor Laurie és Miles határozottan elszánták magukat és nem hagyták, hogy kiejtsék őket. Végül a vegánok előbb értek be, Gerry és Pete pedig kiesett, és nem vált be a terv, bár ellenségek nem lettek, mert Laurie és Miles nem mutattak dühöt irántuk.

Don: Don-nal nem akadtak eleinte nagyon problémák a csapattal, de a 3. epizódban igen. Gerry és Pete, valamint a büntetésben lévő Noah és Owen azért harcoltak, hogy ki lesz az utolsó előtti helyezett. Az utolsó másodpercben egyszerre léptek rá a szőnyegre, de Don elmagyarázta, hogy Gerry lába nem a szőnyegen van, ezért Gerry és Don elkezdtek egymással veszekedni, hogy Gerry kiesett-e Pete-el, vagy sem, ami megsértette Don-t.

http://kephost.com/images/2015/10/30/D9.png


Múltjuk, családjuk:

A múltjukról nem igazán tudni sokat, a családjukról egyáltalán nem meséltek. A tenisz riválisok háttéréről pedig annyit tudni, hogy már rég óta teniszeznek és már nagyon régóta barátságos tenisz riválisok, szenvedélyüket pedig a sportban lelik, főleg a teniszben. Ezen kívül rengeteg szponzoruk volt, a legtöbbet mind elveszítették.


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: Az utolsó hat csapat közé kerülnek. Az epizód elején nagyon jól teljesítenek, mert hamar oda érnek a Don Dobozhoz, és a lifttel hamar felérnek a CN torony tetejére. Leelőzik Carrie-t és Devin-t, akik legelől haladnak, és kárörvendve ünnepelnek, de a szél visszafújja őket, ezért lemaradnak. Végül betudják később pótolni ezt a hátrányt, mindent próbálnak beleadni, de a baj utol éri őket, mert Pete háta megrándul, majd az utazási tipp megszerzésnél összekapnak, és újra elkezdtek rivalizálni egymással. Először Gerry kapja fel a vizet és löki bele Pete-tet a vízbe, majd rögtön utána véletlenül ő is leesik a mélybe az utazási tippel együtt és mire kitudnak úszni onnan, addigra már több csapat a repülőtérre érkezett, ezért az utolsók között repülnek Marokkóba a sok hátrány miatt.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: 4. helyezettek lettek. Annak ellenére, hogy az utolsók között érkeznek meg Marokkóba, az előző epizódban történtek miatt, itt viszonylag már elég gyorsak és hamar túljutnak minden akadályon, mert a tevéjük hirtelen felgyorsul, ami miatt hamar előre törnek és az elsők között érnek célba.

* Megjegyzés: Itt egyikük sem szólalt meg, csak a sikolyukat lehetett hallani.

http://kephost.com/images/2015/12/30/UjBitkep.png

1x03 - A francia az Eiffel-nyelv

Helyezés: 17. hely, vagyis ők estek ki a játékból. Az előző részben nagyon jól teljesítettek, még ha nem is akarattal, de emiatt az elsők között utazhattak Párizsba. Viszont ennek ellenére mégis teljesen lemaradtak, mert a taxiban, amiben az Eiffel toronyhoz mentek volna, abban elaludtak a sok mozgás miatt és emiatt az utolsók között értek az első feladat helyszínére. Ott Gerry viszonylag hamar kész lett Pete rajzával, de így is az utolsók között indultak a második feladatra a vegánokkal együtt, mivel a lemaradást nem tudták behozni. Ezért kitalálták azt, hogy Laurie-t és Miles-t fogják felhasználni arra, hogy ők maradjanak bent és a két lány essen ki, ha végeznek a következő feladattal is, miközben folyamatosan kigúnyolták őket. Végül ez el is terelte a figyelmüket, Laurie és Miles ráadásul jobb csapatnak bizonyult náluk és leelőzték őket, ezért Gerry és Pete cipelték fel utolsónak az óriás sajtot a Louvre-hoz. Végül lett volna esélyük, mivel Noah és Owen büntetésben voltak, de mivel a két férfi túlságosan lassú volt, ezért ugyanakkor léptek a szőnyegre, mint a másik csapat, de mégsem lett döntetlen, mert mint kiderült, Gerry lába a szőnyegen kívülre esett, ezért hiába nem hitték el, nekik kellett távozniuk a játékból.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H53.png

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak. Viszont sokakkal ellentétben ők beszéltek a gyónóban, amiben kiderült, hogy nem túl izgatottak az iránt, hogy a szörfösök vagy a rendőr kadétok nyernek-e, és ezen elszórakoztatták magukat.


Érdekességek, tények:

Gerry és Pete

- Gerry és Pete máig a legidősebb versenyzők a Totál Dráma történelmében, hivatalosan megerősítették, hogy mindketten a 60-as éveikben járnak.

Gerry

- Egyike annak a tizenhét karakternek, akiknek van arcszőrzetük, a többiek:  Alejandro, B, Beardo, Séf, Chet, Chris, Devin, DJ, Duncan, Ezekiel, Gerry, Harold, Lorenzo, Sam, Shawn, és Spud.

- Gerry egyike azoknak a versenyzőknek, akik hordanak fejpántot, a másik két ilyen Tyler és Pete.

- Gerry az egyetlen karakter a sorozatban, akinek már ősz haja van.

Pete

- Pete egyike azoknak, akik pontozott szemük van, a többiek: Beth, DJ, Chris, Harold, Mary, Miles, Rodney, Sam, és Tom.

- Egyike annak a tizenhét karakternek, akiknek van arcszőrzetük, a többiek:  Alejandro, B, Beardo, Séf, Chet, Chris, Devin, DJ, Duncan, Ezekiel, Gerry, Harold, Lorenzo, Sam, Shawn, és Spud.

- Pete egyike annak a tizennyolc karakternek, akiknek van egy vonal az állukon, a többiek: Tégla, Brody, Séf, Chris, Dakota, Dwayne, Geoff, Heather, Jacques, Josh, Leonard, Mary, Max, Rodney, Ryan, Topher, és Trent.

- Pete egyike annak a három versenyzőnek, akik hordanak fejpántot, a többiek: Tyler és Gerry.

- Pete meglepően hasonlít a Totál Dráma műsorvezetőjére, Chris McLean-re.


Galéria:

Karakterképek - Gerry

http://www.kephost.com/images/2015/12/19/ff.png Gerry alapruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/04/a1.png Gerry és Pete csapatfotója.

Gerry és Pete képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/04/a2.png

Gerry minden szemszögből.

Karakterképek - Pete

http://www.kephost.com/images/2015/12/19/fff.pngPete alap ruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/04/a1.png Gerry és Pete csapatfotója.

Gerry és Pete képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/04/a3.png

Pete minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

Click to view full size image

Gerry és Pete érkezik meg utoljára a vasútállomásra.

http://kephost.com/images/2016/01/05/x1.png

Gerry kibabrál a csapattársával.

Click to view full size image

Az utolsó hat csapat között utaznak Marokkóba...

http://kephost.com/images/2015/11/28/L26.png

... az utolsók között érkeznek meg a következő helyszínre.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L33.png

Gerry és Pete tevéje hirtelen felgyorsult, majd ledobja őket magáról.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H11.png

Gerry és Pete alszanak.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H33.png

A vegánok és a tenisz riválisok sétálnak.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H37.png

Pete és Gerry a saját vicceiken nevetnek.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H50.png

Gerry és Pete kigúnyolják a vegánokat.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H52.png

Gerry próbálja magát megerőltetni a próbán...

http://kephost.com/images/2015/11/28/Snail_advances.png

... de még egy csiga is gyorsabb náluk...

http://kephost.com/images/2015/11/28/H53.png

... aminek következtében egyszerre érnek a célja Owenékkel.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H54.png

De ez sem volt elég, ezért Gerry és Pete esnek ki, amit Gerry nem képes elviselni...

http://kephost.com/images/2016/01/05/x2.png

... Pete pedig teljesen le van sokkolva...

http://kephost.com/images/2015/11/28/H55.png

... de a dolgokon ez nem változtat, a tenisz riválisok a második kiesők.

http://kephost.com/images/2016/01/05/x3.png

A tenisz riválisok még a fináléban is nevetgélnek.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!