Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Ellody és Mary
Ellody és Mary
Zsenik
http://kephost.com/images/2016/01/06/E1.png http://kephost.com/images/2016/01/06/E2.png
Nem Nő (Ellody és Mary)
Kor Mindketten 19 évesek
Hajszín

Fekete


Világos barna
Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 4. rész - Földközi-tengeri Honvágy Blues
Helyezés RR: 16. hely
Barátok

Csak egymás barátai, ezen kívül nincsenek mások.

Szinkronhangok

Emilie-Claire Barlow


Katie Griffin

Összefoglaló:

Ellody és Mary a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Zsenik" elnevezésű csapatot. Valószínűleg ez a két zseni géniusz a legokosabbak a Totál Dráma: Versengés a Föld körülben, már a kinézetük is jelzi, hogy ők igazi stréberek. Viszont az asztrofizikai kutatás drága, és mivel nincs pénz rá, ezért jelentkeztek ebbe a műsorba, hogy hátha sikerrel járnak és ők nyerik meg az 1 millió dollárt, mert nagy szükségük lenne rá. Több csapathoz hasonlóan, ők is teljesen biztosak a sikerükben, a sok érdeklődés és a tanulás, az élvezetes a tudományok iránt, az sok előnyt hozhat számukra, ők pedig ezt macimálisan kiakarják használni, szerintük ezt a versenyt teljesen logkusan megtudják csinálni, nem épp a legsportosabbak, de szerintük az ész sokkal többet ér, amiben teljesen bíznak. Nekik mérföldekkel több IQ-juk van, mint a többi versenyzőnek és a támadási tervük egyszerű: okosabbak a versenyben. Miután minden idejüket mélyen a tanulmányokban töltötték, ahelyett, hogy energiát pazaroljanak olyan "haszontalan" elfoglaltság iránt, mint a barátok vagy a népszerűség, ezért eléggé különcök, de őket ez jelen esetben egyáltalán nem zavarja, mert mindent elfognak követni a pénz megnyerését illetően. Vajon az okosságuk elég lesz a verseny megnyerésére, és maximálisan elégedettek lesznek magukkal?

RREM


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az, hogy tényleg hihetetlenül okosak, a szemüvegük, a kinézetük, a viselkedésük mind-mind arra utal, hogy nekik mennyi IQ-juk van, és mennyivel okosabbak a körülöttük lévőkhöz képest. És ezzel tökéletesen tisztában vannak, mindenük a tudomány, talán a legfőbb jellemzőjük, hogy hihetetlenül okosak és emiatt a magabiztosságuk is az egekben van. Egyáltalán nincs bennük egy szemernyi gonoszság sem, de az okosságukat ki akarják használni a versenyben, hihetlenül bíznak magukban, nem képesek beletörődni abban, ha valami nem sikerül, mindent szépen, logikusan felvezetnek, megoldanak. Talán ez egyben a legnagyobb hátrányuk, ugyan hisznek magukbak, és ez sokat segíthet nekik a próbákon, hisz így próbálják ellensúlyozni azt, hogy nem túl sportosak, és nem túl ügyesek fizikai feladatokban, de mindig is túlságosan belemerültek a részletekbe. Mindig ők akarnak lenni a legjobbak, ezért legyen az bármi, mondjuk egy feladat, azt a lehető legtökéletesebben, leghibátlanabbul akarják megcsinálni, hisz nem akarják meghazudtolni magukat, nem csak úgy gondolják, hogy ők zsenik, hanem tesznek is azért, hogy mindenki ugyanígy gondolja, szeretnek bizonyítani, de ez súlyos hátráltatás lehet. Ettől függetlenül mindketten nagyon kedvesek, kissé talán naivak is, és még Mary a csendesebb, aki minden problémát megold, Ellody sokkal inkább beszédesebb, az ő elhatározottsága a verseny iránt még erősebb viszont. Sajnos mindig is eléggé anti-szociálisak voltak, főleg azelőtt, mielőtt találkoztak volna egymással, mert sokkal inkább a jövőjükkel és a tudománnyal foglalkoznak, így az iskolában sosem akartak és nem is lettek népszerűek, barátokat pedig egyáltalán nem szereztek, azzal indokolva, hogy ez felesleges és inkább nem foglalkoznak vele, pedig elég barátságosak és kedvesek másokkal. Valamint az is kiderült, hogy nem sajnálkozóak, a határozottságuk mellett igazán bátrak és képesek voltak elfogadni a kiesésüket, még nevettek is azon, hogy mennyire ironikus volt, hogy az okosságuk miatt estek ki, mégha nem is tudták megnyerni a pénzt.

http://kephost.com/images/2016/01/07/ME_7.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy milyen hamar távoztak a versenyből, nem volt idejük arra, hogy barátokat vagy ellenségeket gyűjtsenek, de ellentétben a furcsa szerepjátékosokkal vagy a gúnyolódó tenisz riválisokkal, ők szinte egyáltalán nem kommunikáltak a többi csapattal, egy-két szóváltás ugyan volt, de egyik sem volt fontos, ezért ez a rész náluk most kimarad, inkább csak egymással beszéltek.


Múltjuk, családjuk:

A múltjukról nem igazán tudni sokat, mivel abban a pár részben nem igazán beszéltek ezekről, a családi hátterükről pedig egyáltalán nem tudni semmit. Annyit tudunk róluk, hogy mindig is különcök voltak és a barátság, a népszerűség helyett a tudománnyal foglalkoztak, főleg az asztrofizikai kutatás érdekelte/érdekli őket. Viszont a többi csapathoz hasonlóan róluk is kiderült, hogy már évekkel ezelőtt találkoztak és azóta nagyon jó barátnők, ezt akkor tudtuk meg, mikor a versenyzők a 2. részben éppen a pörköltet itták, Ellody pedig egy barátságos beszélgetést kezdeményezett Geoff-el, miközben a csapattársaikat bíztatták. Itt kiderült, hogy egy tudományos pikiken találkoztak, ahol ugyanolyan tortát hoztak és rögtön egymásra találtak.

http://kephost.com/images/2016/01/08/UjBitkep.png


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: A középmezőnyben végeztek, úgyhogy viszonylag jó helyezést értek el. Már az elején elég stabil volt a helyzetük, kicsit ugyan várni kellett a liftre, de kifizetődött a várakozás, és pár csapattal együtt hamar feltudtak jutni a CN torony tetejére. Itt kidolgoztak egy tökéletes tervet, hogy a szélsebesség ellenére sima legyen az útjuk, de ez sok időt elvett, ráadásul balszerencséjükre jóval le is maradtak a többiekről, de ennek ellenére így is sikerült még a középmezőnyben végezniük, még úgy is, hogy elvesztegették az időt.

* Megjegyzés: Csak Ellody beszélt, míg Mary nem szólalt meg.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: 7. helyezettek lettek. A második géppel érkeztek meg Marokkóba, ezért mondhatni nem kellett annyira megerőltetniük magukat, az akadályokat ezúttal könnyedén vették. Ellody tökéletesen felismerte a fűszereket, amivel még jót is nevetett Laurie-val, utána pedig a második próbánál Mary itta meg a pörköltet, miközben Ellody drukkolt neki és egészen jóba lett Geoff-el. Így végül elég hamar végeztek és a hetedik helyet szerezték meg.

* Megjegyzés: Ebben a részben sem szólalt meg Mary.

http://kephost.com/images/2015/12/30/UjBitkep.png

1x03 - A francia az Eiffel-nyelv

Helyezés: A 9. helyezettek lettek ezúttal. Mivel az előző részben is jól teljesítettek, ezért hamar értek Párizsba, ahol láthatóan Ellody könnyen boldogult Mary lerajzolásával és a többi feladat is sikerült nekik.

* Megjegyzés: Ebben az epizódban már egyikük sem beszélt.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H48.png

1x04 - Földközi-tengeri Honvágy Blues

Helyezés: Ők lettek a 16. helyezettek, tehát ezúttal ők távoztak a játékból. Az epizód elején ketten együtt eléggé magabiztosak voltak, és eddig ugyan jól teljesítettek és most is az elsők között értek az aktuális helyszínre, de úgy látszik, hogy maga a zsenialitásuk fogott ki rajtuk. Eleinte minden jól ment, Mary ment a cápákhoz az utazási tippért, amit hamar sikerült is megszereznie, mert egy mágnessel elijesztette a körülötte lévő cápákat, ezért a feladattal elég hamar végeztek Ellody-val. Viszont ezután a szenvedélyükké vált, hogy tökéletes homokvárat építsenek és ők legyenek a legjobbak, ezért egy terven dologztak, ami nagyon sok időt vett el, a többiek pedig egymás után végeztek a próbákkal. Miután végre kész volt a tökéletes haditerv, a tenger elmosott mindent, ezért hipp-hopp kezdtek hozzá a homokvárépítésnek, viszont hiába voltak nagyon lemaradva, nem fogadták el azt a lehetőséget, hogy ne legyen tökéletes a homokváruk. Ez végül már túl sok időt vett el, még a célba sem értek be, mikor Don oda repült hozzájuk a helikopterrel, mikor még mindig a homokvárat építették, majd közölter velük, hogy kiestek, bár a két lány annyira nem bánta, inkább jót nevettek ezen is.

http://kephost.com/images/2015/11/28/E8.png

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak.

* Megjegyzés: Ezúttal egyikük sem szólalt meg.


Érdekességek, tények:

Ellody és Mary

- Ellody és Mary egyike annak a három csapatnak, akik nem érték el a szőnyeget, mielőtt kiestek volna a versenyből.

Ellody

- Egyike azoknak, akik szemüveget viselnek, a többiek: Beth, Harold, Cameron, Mary, Miles, Sam, Scarlett és Tom.

- Egyike annak a három versenyzőnek, akik annak ellenére, hogy szemüveget viselnek, nem pont szemük van. A másik két ilyen Scarlett és Cameron.

- Ellody egyike azoknak, akikről megerősítették, hogy indiai származásúak, a másik Noah.

Mary

- Egyike azoknak, akik szemüveget viselnek, a többiek: Beth, Harold, Cameron, Ellody, Miles, Sam, Scarlett és Tom.

- Egyike azoknak, akiknek pontozott szemük van, a többiek: Beth, Harold, Miles, Sam, Tom, Chris, DJ, Pete és Rodney.

- Don egyike annak a tizenkilenc karakternek, akiknek van egy vonal az állán. A többiek: Brody, Séf, Chris, Dakota, Dwayne, Geoff, Heather, Jacques, Josh, Leonard, Max, Pete, Rodney, Ryan, Tégla, Topher és Trent.

- Mary-nek ugyanaz a neve, mint Jo eredeti karakterképének.

- Mary és Tammy az egyetlen játékosok, akik csak abban az epizódban szólalnak meg, amelyikben kiesnek.


Galéria:

Karakterképek - Ellody

http://kephost.com/images/2016/01/06/E1.png Ellody alapruházatban. 

http://kephost.com/images/2016/01/08/T5.png Ellody egy bottal a kezében. (4. rész)

http://kephost.com/images/2016/01/08/T3.png Ellody és Mary csapatfotója.

Ellody és Mary képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/08/T4.png

Ellody minden szemszögből.

Karakterképek - Mary

http://kephost.com/images/2016/01/06/E2.pngMary alap ruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/08/T7.png Mary gondolkodik. (4. rész)

http://kephost.com/images/2016/01/08/T3.png Ellody és Mary csapatfotója.

Ellody és Mary képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/08/T6.png

Mary minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

http://kephost.com/images/2015/12/27/B9.png

Ellody és Mary sétálnak a vasútállomásra.

http://kephost.com/images/2016/01/07/Are_you_kidding_me-.png

A lányok reakciói Tom problémájára.

Click to view full size image

Ellody és Mary...

http://kephost.com/images/2016/01/08/a9.png

... összehányt szemüveggel.

http://kephost.com/images/2016/01/08/a1.jpg

Ellody és Mary élvezik az utazást...

http://kephost.com/images/2016/01/08/a2.jpg

... és a próbán is magabiztosnak tűnnek.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L24.png

A második gépen utazók is megérkeztek Marokkóba.

http://kephost.com/images/2016/01/08/a3.png

Laurie és Ellody egyformán jól ismerik a fűszereket.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L44.png

Ellody és Geoff beszélgetnek, miközben Mary és Brody a feladatot teljesíti.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H11.png

A zsenik olvasnak.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H16.png

A géniuszoknál Ellody rajzol.

http://kephost.com/images/2016/01/08/a4.png

Ellody...

http://kephost.com/images/2016/01/08/a7.png

... és Mary még határozottabbak.

http://kephost.com/images/2015/11/28/E7.png

Mary mágnese megijeszti a cápákat...

http://kephost.com/images/2016/01/08/a6.png

... így megszerzi az utazási tippet.

http://kephost.com/images/2016/01/08/a5.png

Mary szerint dolgozniuk kell még a homokváron, Ellody pedig beleegyezik.

http://kephost.com/images/2016/01/08/a8.png

Mary és Ellody rájön arra, hogy túl időt vesztegetett a homokvárral...

http://kephost.com/images/2015/11/28/E38.png

... ezért ők lettek a harmadik kiesők.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!