Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Kelly és Taylor
Kelly és Taylor
Anya és lánya
http://kephost.com/images/2016/01/12/KellyFullbody.pnghttp://kephost.com/images/2016/01/12/Taylor_HD.png
Nem Nő (Kelly és Taylor)
Kor Kelly (43 éves) Taylor (17 éves)
Hajszín

Szőke


Barna
Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 9. rész - Halló és viszlát, Dubai
Helyezés RR: 13. hely
Ellenségek

Dwayne (egyoldalú, csak Kelly részéről)

Szinkronhangok

Julie Lemieux


Bryn McAuley

Összefoglaló:

Kelly és Taylor a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Anya és lánya" elnevezésű csapatot, vagy ahogy Taylor mondja inkább gyakrabban "A lány és az anya" elnevezésű csapatot, mindig minden körülmények között magát tartja fontosabbnak és előbb említésre méltóbbnak. Ők együtt alkotják az egyik olyan csapatot, akik között családi kötelék van, viszont ez esetben ez a családi kötelék eléggé viszonzatlan, sosem tudni, hogy mi lesz velük. Egy gazdag családnak a tagjai, de Taylor sosem volt jó semmiben és ez elvette az önbizalmát, de Kelly szeretett volna jó anyuka lenni és elhitette a lányával, hogy nagyon ügyes mindenben, így akartá boldoggá tenni. De így teljesen elrontotta a saját lányát, mert Taylor egy népszerűségvadász, beképzelt és nagyképű lány lett, egy igazi "apuci lánya", míg az anyját, a jóindulatú Kelly-t csak kihasználja, elkölti a vagyonát, de semmi hálát nem mutat felé. Még azt is megtette vele, hogy hagyja ott a jógát és tartson vele a Versengés a Föld körülben, abban bízva, hogy Kelly nem fogja tönkre tenni az esélyeit az 1 millió dollár megszerzésére, pedig pont Kelly az, aki sokkal izgatottabb, sportosabb, de nem meri elmondani a lányának, hogy lehetne tisztelettudóbb, inkább csak próbál jó szülő lenni. Egy közös dolog van bennük, hogy mindketten plázacicák, divatosak és szeretnek a külsejükkel törődni, de ettől függetlenül két nagyon eltérő személyiség, Taylor egyszerűen nem tudja hol a határ, és ez a kihasználás nagyban hátráltathatja a csapatot. Vajon igazi anya-lánya duót fognak alkotni, Taylor tanul végre egy kis tiszteletet, mielőtt az anyja feladná a reményt, hogy valaha is jóban legyen szeretett lányával? Vagy inkább fellázad a basáskodó Taylor ellen és elmondja neki az igazságot, hogy nem is olyan ügyes, mint amilyennek látszik?

RRKTT


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az az, ami már a csapatnevükben is benne van, hogy őket egy vér köti össze, Taylor Kelly-nek a lánya és együtt is jelentkeztek a valóságshow-ba, még ha Kelly nem is akart igazság szerint, de annyira kétségbeesetten keresi a lánya kedvességét és szeretetét, hogy belement, remélve, hogy összekovácsolhatják magukat. Viszont Taylor nem a szórakozásért van ott, gyakorlatilag semmi kedve sincs a műsorhoz, csak parancsolgatni tud leginkább, míg Kelly izgatott, de a lányát nem akarja megsérteni, ezért soha nem fűz semmit ahhoz, ahogy bánik vele. Ők ketten két külön világ, ennél másabbak már nem is lehetnének, az alma ezúttal valóban messze esett a fájától. A 43 éves Kelly egy gazdag trófea feleség, de nem látni meg a korát annyira, a gyönyörű külseje kirívóan hat, kétségbeesetten kapaszkodik abba, hogy ne tűnjön már idősnek, nagyon oda figyel, hogy a fiatalságát hangsúlyozza ki, próbál a legjobb feleség lenni és a legjobban kinézni, bár ez nem derült ki, de valószínűleg leginkább a férje miatt teszi mindezt. Rengeteg időt fordít a külsejére, nagyon sokat sminkel és rúzsozza magát, igazi minta feleség akar lenni, és természetesen nagyszerű anya is egyben, próbál úgy viselkedni, mint a mai tinédzserek, ezért Taylor barátnői az egyetlen baráti köre, akit annyira fittnek néznek, hogy valósággal már "cool anyukának" becéznek. Bár maga a külseje tökéletes, és rettentően gazdag, egyáltalán nem beképzelt vagy nagyravágyó, valójában kétségbeesetten vágyik a szeretetre, Taylor kedvéért tesz meg mindent, miatta jött a versenybe is és hagyta ott az egyetlen szórakozását: a jógát. Igazából Kelly egy nagyon édes, kedves, ugyanakkor nagyon naiv anya, aki hiába van tele jószívvel, követett el hibákat, még ha nem is szándékosan. Taylor egy gazdag családban születetett, akit már fiatal korábban dédelgettek és mindent megadtak neki a szülei, épp ezért a sok pénztől Kelly-vel ellentétben a lánya teljesen beképzelt és pénzsóvár lett. Ennek eredményeképpen Taylor mindig megkapta, amit csak akart, hisz Kelly így akart jó szülő lenni és jóban lenni a lányával, de nem tudta, hogy így csak egyre jobban elrontja a saját lányát, mert Taylor így vált egy olyanná, akit nem érdekel semmi, csak magával foglalkozik, hogy mindene meglegyen, hogy népszerű legyen az iskolában, hogy tökéletesen nézzen ki. Ő igazából nem gonosz, de csak magával törődik, ez pedig rosszabbodott, mikor a szülei a kedvében akartak járni,  és rengeteg érmet és trófeát vettek. Majd mikor Taylor különböző versenyekben indult, de mégis rossz helyezést ért el, megkapta ezeket, és azt hitte magáról, hogy ő volt a legjobb, a legügyesebb, ezért az egója és a magabiztossága egyre inkább nőtt, de nem a jó irányba.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C36.png

Kelly csak kedves akart lenni és sosem árulta el ezt a nagy titkot, de akaratlanul is Taylor teljesen megszállottjává vált a győzelmek után, mindig felemlegette mindenki előtt, hogy mennyire jó volt egy bizonyos témában, mindig csak magát fényezte mindenhol. Így, hogy mindent megkapott és már a legjobban tekinti magát, teljesen hálátlan, elutasító, kihasználó és durva lett a saját anyjával szemben, ahol csak tudta, kihasználta őt és a persze pénzt, valamint a juttatásokat, egyáltalán nem tisztelte Kelly-t és semmibe vette őt. Ezzel szemben úgy tűnik, hogy az apjával egy sokkal mélyebb kapcsolatot ápol, jobban megértik egymást, igazi "apuci lánya" lett belőle és ezt ő is elismerte. Kelly szomorúan látta ezt, és továbbra is próbál kedves, édes és jó szülő lenni, mert Taylor-rel szemben ő továbbra is szereti a lányát, még ha ő is nem is tiszteli, ezért nagyon türelmes volt sokáig vele szemben, mindent megengedett neki és megpróbálta elhitetni magával, hogy Taylor meg fog változni és ő is szeretni fogja, épp ezért indult el vele a versenyben. De azon kívül, hogy mindketten sokat alapoznak a külsejükre, Kelly izgatott volt és folyamatosan próbált minden feladatban kivenni a részét, míg Taylor inkább csak a körmét reszelte és utasításokat adott neki, de ha valamilyen probléma felmerült, mindig csak Kelly-t hibáztatta. A verseny folyamán azonban kiderül, hogy teljes tévhitben él, Kelly többször is megmutatta, hogy a jóga és a többi sport meghozta a gyümölcsét, nagy fizikai erővel bír, a felsőtestében rengeteg erő van, ráadásul nem csak kedves és édes, hanem nagyon kitartó, és annyira szereti a lányát, hogy még a szörnyű rajzát is elkérte a 3. részben, hogy megmutassa majd a plasztikai sebésznek. Taylor ezzel szemben teljesen tehetségtelen, mindenben ő volt a hibás, ami történt, nem tud úszni, nem tud ugrani, nem tud rajzolni, semmihez sem ért, de úgy tűnik, hogy egy kis tisztelet mutat azért Kelly iránt, egyenesen lenyűgözött volt, mikor az anyja miatt harmadikak lettek a hatodik részben. De mikor újra egyre inkább basáskodott Kelly felett, aki már azon volt, hogy egy kocsit vegyen neki, hogy Taylor nehogy kiszálljon a versenyből, a tiszteletlenséggel szemben fellázadt és mindent elmondott Taylor-nak, és rájött arra, hogy hiba volt őt ennyi időn át kényeztetni és becsapni. Taylor ekkor mutatta meg az érzékeny oldalát is, mert nagyon szomorú volt emiatt, de mindketten sokat javultak, mielőtt kiestek volna: Taylor rájött arra, hogy szereti Kelly-t, és elkezdte végre tisztelni őt, valamint az igazság kiderülése után már koránt sem volt olyan beképzelt, Kelly-vel teljesen kibékültek, még egy közös vásárlásra is elmentek. Kelly pedig továbbra is szereti a lányát, a bocsánatkérés után pedig még jobban, de tanult a leckéből, most már megvonja Taylor-tól a sok juttatást és figyel arra, hogy mit vesz neki.

http://kephost.com/images/2016/01/12/Kelly_Taylor_happy.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy viszonylag bent voltak egy darabig, barátokat egyáltalán nem kaptak, viszont szereztek pár ellenséget, akikkel komolyabban nem volt konfliktusuk, de Taylor az önző és basáskodó természetével kimutatta, hogy nem szívlel pár embert, Kelly pedig szintén hasonló helyzetben volt, mert nem szereti, ha beleszólnak a családi dolgaiba, vagy hogy ha a lányáról valami rosszat mondanak.

Mickey és Jay: Taylor híres arról, hogy nem jön ki túl jóban az emberekkel és eléggé türelmetlen, ezt pedig bizonyította a 6. epizódban. Mickey indult el megszerezni a következő utazási tippet a mérgező bogarakkal teli kesztyűből, miután több csapat tisztességtelenül leelőzte, de mielőtt ezt megtehette volna, akkor jött Taylor és teljesen megijesztette őt, mert egyáltalán nem akarta, hogy várnia kelljen Mickey-re. Mickey teljesen beijedt tőle, de Kitty megvédte, ezért Taylor dühösen ugyan, de előre engedte Mickey-t, viszont úgy tűnik, hogy ez nem csak egyszeri konfliktus volt, Taylor valóban szánalmasnak gondolja Mickey-t és az ikertestvérét, Jay-t. A 9. részben a két iker nagyon félt a repüléstől és folyamatosan panaszkodtak, ami Taylor-nak is feltűnt és dühösen, türelmetlenül szólt rájuk, hogy még fel sem szálltak a levegőbe és lebébizte őket, Mickey és Jay pedig ismét megijedt. Mivel az ikrek nem igazán reagáltak a lány kirohanásaira, ezért ez nem számít konfliktusnak, de azért úgy tűnt, hogy Taylor nem kedveli az ikreket.

Kitty: Hasonló a helyzet Kitty és Taylor között, mint Taylor a balszerencsés ikrek között, vagyis a kisebb ellenségeskedés nem fejlődött konfliktussá, de látszódott, hogy nem kedvelik egymást. Taylor megfélemlítette Mickey-t, hogy előbbre juthasson az utazási tipp megszerzésénél Brazíliában, ezt pedig Kitty is meglátta. Durván felállt ellene és közölte, hogy várja ki a sorát, aminek Taylor láthatóan nagyon nem örült, de végül beleegyezett, ez a kisebb összetűzés pedig később nem került elő.

Dwayne: Itt nem Taylor mutatta ki a foga fehérjét, hanem pont az anyukája, Kelly, és itt már valóban kialakult egy konfliktus, még ha csak egyoldalú is. Kelly és Dwayne az egyetlen szülő versenyzők a szezonban, így hát hamar el is kezdenek egymással beszélgetni, először a 8. rész alkalmával. Ebből a beszélgetésből hamar kiderül, hogy Taylor valóban egy "apuci kicsi lánya" és őt szereti jobban Kelly-nél, jobban megértik egymást. Majd a 9. részben folytatódik tovább a beszélgetés, mikor Taylor elküldi maga mellől az anyját a repülőgépen, hogy üljön máshova, Kelly pedig látja, hogy az apa-fia csapat mellett van egy üres hely. Dwayne beleegyezik, hogy oda üljön mellé, Kelly pedig barátságosan elkezd beszélni, hogy nehéz a szülők élete, Dwayne pedig teljesen megérti őt, ezért hamar találnak közös témát. Szinte az egész repülőutat végig beszélik a saját gyermekeikről, viszont hallva, hogy Kelly-nek mennyi problémája van Taylor-ral és a lánya milyen tiszteletlen és elutasító vele, miközben Kelly nem tesz semmit ellene, Dwayne-nek elege lesz és közli is a véleményét Kelly-vel, hogy problémák vannak a lányával, és lehet, hogy a születésnél már keledkeztek. Kelly rögtön nagyon dühös lesz és vizet önt az arcába, majd mérgesen elvonul, de látszik, hogy a harag nem múlt el, mert teljesen ellenséges a zavarodott Dwayne-nel a próbák során és próbálja bebizonyítani, hogy ő igenis jó szülő, ami sikerül is.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H8.png


Múltjuk, családjuk:

A múltjukról pár korábbi kiesett csapattal, sőt, későbbi kiesett csapatokkal ellentétben sokkal többet tudunk, ami nem is csoda, hisz Kelly és Taylor az egyik olyan csapat, akik egy családból származnak, így az életükről és a közöttük lévő kapcsolatról nagyon sok mindent megtudtunk. Taylor Kelly lánya, aki egy trófea feleség, mindig próbál fitt és fiatalos maradni, valamint a férjével együtt dúsgazdagok, bármikor tudnak egy új kocsit venni. Taylor pedig így nőtt fel, hogy mindent megadtak neki, valamint a szülei úgy akartak jó szülők lenni, hogy elhitették vele, hogy tehetséges is és az apja rengeteg ál trófeát és érmet vett a lányának, aki ettől elhitte, hogy tehetséges. Épp ezért lett teljesen beképzelt, parancsolgató és rossz személyiség, Kelly-t teljes mértékben kihasználja és őt hibáztatja, ha valami probléma merül fel, egyáltalán nem tiszteli őt, de Kelly mindig is szeretett volna jóban lenni vele, még Taylor népszerűségéből szerzett barátnőivel is összebarátkozott, akik mind kedvelik és cool anyukának hívják. De Taylor így csak jobban megutálta őt, egyedül úgy tűnik, hogy az apjával van jóban, mert vele jobban kijön, de ettől függetlenül az anyukáját választotta a versenybe és elvonszolta őt a jógázásairól, remélve, hogy övék lesz az 1 millió dollár. Ezen kívül az is kiderült, hogy Kelly két évig rajzsuliba járt, mielőtt megszületett volna Taylor, Taylor pedig egyszer pedig 5 évesen 7 percig visszatartotta a lélegzetét, hogy az anyja vegyen neki egy babaházat.

http://kephost.com/images/2015/12/27/B2.png


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: A középmezőnyben végeztek, pedig eleinte nagyon úgy tűnt, hogy ennél rosszabb sors jut nekik. Bár a többi csapattal együtt indultak a CN torony felé, mégis ők értek oda utoljára, amiért Taylor természetesen Kelly-t hibáztatta és csak mogorvább lett amiatt, hogy rengeteg időt pazarolnak a lift várására. Ráadásul mielőtt beszállhattak volna, azelőtt megelőzték őket, így várniuk kellett, hogy a lift visszatérjen, így újra több idő ment el, Taylor pedig egyre türelmetlenebb lett, ami miatt még Owen-t sem akarta beengedni a liftbe. Végül sikerült behozniuk a lemaradást és a következő feladatnál már jobban teljesítettek, így viszonylag hamar utazhattak Marokkóba, a következő helyszínre.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: A 13. helyezettek lettek. Nem telt sok időbe, hogy Torontóból Marokkóba jussanak, mert a második repülőgéppel jutottak el odáig, ráadásul a tevegeléssel sem gyűlt meg a bajuk, bár az valóban elvett egy kis időt, hogy taxit találjanak. De valahogy így is sikerült lemaradniuk a többiek mögött, mert valószínűleg rossz fűszreket választottak, mivel Kelly itta meg és később rosszul is lett, és emiatt nehezen tudott futni, de így sikerült viszonylag jó helyezést elérniük.

http://kephost.com/images/2016/01/13/U2.png

1x03 - A francia az Eiffel-nyelv

Helyezés: A 11. helyet érdemelték ki ezúttal, vagyis nem teljesítettek kifejezetten jobban, de most a csapatmunka azért meg volt ezúttal valamennyire köztük. Mivel később értek Párizsba, mint egyes csapatok, ezért volt is mit behozniuk, de az első feladatnál hamar kiderült, hogy nem lesznek gondok. Taylor döntött úgy, hogy ő fogja lerajzolni Kelly-t, mivel elmondása alapján ő a legjobb művész az osztályában, Kelly pedig optimistán pózolt a lányának. De mikor megmutatták az utazási tipp átadónak, az elborzadt attól, hogy mennyire rondán néz ki, de ettől függetlenül még is elfogadta, Kelly-nek pedig annyira tetszett, hogy elkérte, hogy majd megmutassa a plasztikai sebésznek. A sajtok megtalálásával sem volt problémájuk, így hamar megtalálták a Louvre-t.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H49.png

1x04 - Földközi-tengeri Honvágy Blues

Helyezés: Ők lettek a 10. helyezettek. Taylor jókedve az előző rész óta hamar elpárolgott, mivel újra kifejezetten dühös arckifejezéseket vágott. Kelly próbált ügyes lenni, mert ő szerezte meg az utazási tippet, ő építette meg a homokvárat is, de Taylor-t ez sem nyűgözte le.

* Megjegyzés: Most egyikük sem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2016/01/09/d.png

1x05 - Izlandi énekesnő

Helyezés: Ők lettek a 13. helyezettek, vagyis csak egy hajszálon múlt, hogy ne ők legyenek az utolsók. Viszonylag hamar Izlandra értek, de hamar problémákba ütköztek, ami miatt nem sokon múlt a lehetséges kiesés veszélye. Miután átkeltek a gejzíreken, elrontották az izlandi mondatot, ezért vissza kellett volna menni újra a gejzíreken át, hogy meghallgassák, de Taylor inkább csak leült egy kőre és várta, hogy az anyja megérkezzen. Kelly holtfáradtan, de többször is megjárta az utat, de sikerült megjegyeznie egyedül a mondatot, ami miatt megkapta az utazási tippet, de láthatóan dühös volt, amiért Taylor így cserben hagyta. A próba második részével pedig még nagyobb problémák akadtak, mert fosszíliát akartak kiásni, de mivel Dwayne majdnem egy nagyobb sérülést szenvedett, ezért a másik feladatot vállalták, vagyis hogy hagyományos izlandi ételeket egyenek. De ez nagyon nehezére esett a gazdagoknak, folyamatosan hányingerük volt az ételtől, már ha meglátták, kimondták, akkor rögtön elkezdtek hányni, ezért elég későn végeztek velük. A 7. helyet érték volna el eredetileg így is, de Don adott nekik büntetést, amiért csak Kelly ment korábban vissza a gejzíreknék, Taylor pedig nem, amiért Kelly-t hibáztatta a lánya természetesen, de mielőtt kimondhatta volna a gondolait, Taylor dühösen elvonult. Végül épphogy megúszták, mert a vegánok és a rockerek később értek be a célba, így sikerült megszerezniük a 13. helyet.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C43.png

1x06 - Brazíliai kiesőerdő

Helyezés: Ők lettek ezúttal a 3. helyezettek, vagyis sikerült egyszer végre bejutniuk a top 3-ba. Előnyben is voltak, mivel az ő gépük, vagyis a vesztesek repülőgépe szállt fel először Dwayne hibájából, bár ettől függetlenül így is akadtak problémák, mert Taylor még mindig ideges volt az előző részben történtek miatt, ráadásul nagyon nem találta hozzá illőnek, hogy állatok között kell lennie, hiába próbálta Kelly nyugtatgatni, Taylor eldöntötte, hogy kiszáll a versenyből. Végül Kelly-nek sikerült elérnie, hogy ne így legyen, és megígérte, hogy vesz majd neki egy kocsit, majd rögtön meggondolta magát. Hamar Brazíliába értek, ahol viszont sokat kellett várniuk, mire sorra kerültek az első feladatnál, ezen pedig az sem segített, hogy Taylor beakart előzni, így pedig magára haragította Kitty-t és Mickey-t. Végül Taylor vette ki az utazási tippet, úgy, hogy egy ujjal sem ért hozzá, egyszerűen kifújta onnan a levelet, megtudtuk róla, hogy ha másban nem is, de ebben nagyon tehetséges, maga a doktor is megmondta. A következő feladatnál pedig előretört Kelly lázadó énje, és a tétovázó Taylor-t dühösen rávette arra, hogy kapaszkodjon az indába, amivel sikeresen átkeltek a szakadék felett, hála Kelly bátorságának és nagy felsőtesti erejének, Taylor most először volt lenyűgözve. Végül ez a csapatmunka a későbbiekben is meg volt, Kelly hamar megtalálta a kókuszdióknál az utazási tippet, a jelmez megcsinálásával és a sárkányrepülőnél sem volt probléma, így gond nélkül értek a szőnyegre és lettek a harmadik helyezettek.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O62.png

1x07 - Kis nyuszi, nagy nyuszi, szétdurran az agyam

Helyezés: Ők lettek az 5. helyezettek. Az első próbán nem láttuk őket, de nagy valószínűséggel Kelly cipelte Taylor-t a koporsóban, valamint a második feladatban is ő vett részt. Ott megmutathatta volna Taylor-nak, hogy egyáltalán nem ügyetlen a sportos feladatoknak, de ennek ellenére eléggé béna volt és le is esett először a gerendáról, de később azért összekapta magát és sikerült befejezni a próbát és jó helyezést elérniük.

* Megjegyzés: Most egyikük sem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2016/01/13/UjBitkep.png

1x08 - Hawaii mérgeshetek

Helyezés: Ők lettek most a 12. helyezettek, vagyis ismét nagyon közel voltak ahhoz, hogy kiessenek a műsorból, akik idáig egész jól teljesítettek, de most már Kelly-nek kezd elege lenni a lányából, aki mindig csak fényezi magától, pedig már úgy tűnt, hogy kezdenek végre összekovácsolódni. De mégsem sikerült, ráadásul Taylor egyre inkább bebizonyítani kezdte, hogy nem ért semmihez, mikor ő vállalkozott arra, hogy beúszik a tengerbe és megkeresi az egyik gyűrűt. Kelly támogatta ugyan, de Taylor rosszul ugrott és megsérült, majd annak ellenére, hogy hamar megtalálta Kelly örömére a gyűrűt, csak nagyon lassan tudott kiúszni a partra, mert kiderült, hogy úszni sem nagyon tud. Kelly próbálta menteni a helyzetet, de Taylor panaszkodásából már kezdett elege lenni egy idő után, főleg akkor, mikor Kelly megmentette őt attól, hogy valami baja essen, mikor kigyulladt a szoknyája a második feladatnál és próbálta őt megmenteni. Egyáltalán nem köszönte meg, csak felháborodott, hogy ez is az ő hibája és miatta értek el megint ilyen rossz helyezést, ezért Kelly-nek már elege volt és kiállt magáért. Mindent elmondott, hogy valójában Taylor semmiben sem jó, az összes trófea és érme csalás, egyiket sem érdemelte ki, csak a szülők vették meg neki. Taylor teljesen lesokkolt az anyja fellázadásáról és az igazságtól.

http://kephost.com/images/2015/12/06/A43.png

1x09 - Halló és viszlát, Dubai

Helyezés: Ők lettek most a 13. helyezettek, akik már az előző epizódban sem szerepeltek túl jól, mivel Taylor még inkább basáskodott az anyja felett, akinek elege lett és fellázadt ellene, mindent elmondott, hogy sosem nyert semmit és nem jó semmiben, csak elhitették vele az apjával. Kelly emiatt már a repülőgépen szörnyen érezte magát, de hiába az anyja szeretete és bocsánatkérése, Taylor teljesen megutálta őt, ami miatt Kelly Dwayne-től kért tanácsokat, aki olyan megjegyzéseket tett, hogy Kelly teljesen megharagudott rá és idegességében leöntötte vízzel azok után, hogy már kezdtek volna jóban lenni, de azért elhatározta, hogy azért is megmutatja Dwayne-nek, hogy Kelly egy nagyon jó anya akar lenni. Ez sikerült is, mert ő csinált meg mindent, de Taylor ezt sem értékelte, ő inkább egyébként is a másik feladatot akarta volna választani. Miután Kelly-vel befejezték volna a feladatot, Taylor észrevette, hogy madárkakis lett a cipője, ezért semmi bűntudat nélkül beletörölte Kelly- be, ami miatt büntetésből az anyja, akinél most már végképp betelt a pohár, az hagyta a levegőben lebegni, majd elmondta, hogy mehettek volna vásárolni, ha bocsánatot kér. Taylor végül részben ennek hála, de félszívvel bocsánatot kért Kelly-től és kibékültek egy közös vásárlás keretében, de így ők lettek a kiesők, de Taylor nem bánta, ráadásul elkezdte tisztelni végre Kelly-t, aki habár szereti a lányát, tanult a hibáiból: Megvonja a juttatásait és figyel arra, hogy most már nem fogja annyira elkényeztetni őt.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H50.png

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak. Sok kiesett duóval ellentétben ők megszólaltak a fináléban, az interjújuk alapján kiderült, hogy Kelly és Taylor már teljesen kibékültek és jóban vannak egymással, de amíg Kelly nagyon izgatott volt, hogy vajon melyik csapat nyer, addig Taylor teljesen mogorva és lehangolt volt, de annak azért örült, hogy a kiesésük utáni több próbán nem kellett részt venniük, mint például a szaunásban Finnországban.


ÉRDEKESSÉGEK, TÉNYEK:

Kelly és Taylor

- Kelly és Taylor kapcsolata egymással valószínűleg Regina George és az anyja kapcsolatáról lett mintázva, mivel Regina George is ugyanolyan gazdag volt és tiszteletlen az anyjával szemben, és egyik anya sem állt ki magáért.

Kelly

- Kelly és Carrie az egyetlen szőke hajú női versenyzők a szezonban.

- Kelly a legidősebb női versenyző a sorozatban, összesen 43 éves.

- Kelly az egyetlen anya, aki a sorozatban versenyzőként is szerepelt.

- Kiderült, hogy jógázik, ezért jó fizikai képességei vannak.

Taylor

- Taylor sok hasonlóságot mutat Amy-vel a Totál Dráma: Indián-sziget egyik versenyzőjével.

 * Mindkettőjük szinkronhangja Bryn McAuley.

 * Mindketten egyformán elkényeztetettek és önzőek.

 * Mindketten rendkívül sértő módon bánnak az egyik családtagjukkal. (Kelly és Samey)


GALÉRIA:

Karakterképek - Kelly

http://kephost.com/images/2016/01/12/KellyFullbody.png Kelly alapruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a4.png Kelly ideges.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a2.png Kelly és Taylor csapatfotója.

Kelly és Taylor képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a3.png

Kelly minden szemszögből.

Karakterképek - Taylor

http://kephost.com/images/2016/01/12/Taylor_HD.pngTaylor alapruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a1.png Taylor ideges.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a2.png Kelly és Taylor csapatfotója.

Kelly és Taylor képe az openingben.

http://kephost.com/images/2016/01/13/a.png

Taylor minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

http://kephost.com/images/2015/12/27/B2.png

Kelly és Taylor bemutatkozása.

http://totaldrama.sosugary.org/albums/userpics/10001/normal_S8.png

Kelly elárulja, hogy Taylor barátai szerint olyanok a lányával együtt, mint a testvérek.

Click to view full size image

Taylor ideges, amiért nem tudtak időben beszállni a liftbe Kelly-vel.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H29.png

Taylor kérkedik azzal, hogy ő a legjobb művész az osztályában...

http://kephost.com/images/2015/11/28/H30.png

... de a rajza az anyukájáról nem éppen ezt igazolja.

http://kephost.com/images/2015/11/28/E31.png

Kelly építi a homokvárat...

http://kephost.com/images/2015/11/30/C19.png

... és megszerzi az utazási tippet is.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C36.pngTaylor veszekszik Kelly-re.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O10.png

Taylor belerúg egy kecskébe.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O18.png

Taylor megijeszti Mickey-t...

http://kephost.com/images/2015/11/30/O19.png

... ami bosszantja Kitty-t.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O21.png

Taylor könnyen megszerzi a levelet.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O33.png

Taylor és Kelly a következők...

http://kephost.com/images/2015/11/30/O35.png

... akik most elég könnyen boldogulnak.

http://kephost.com/images/2015/12/06/A5.png

A mostohatestvérek és az anya-lánya csapat a szekéren.

http://kephost.com/images/2015/12/06/A17.png

Taylor ugrási...

http://kephost.com/images/2015/12/06/A31.png

... és úszási képességei.

http://kephost.com/images/2015/12/06/A43.png

Kelly mindent bevall a lányának, hogy végig meg volt tévesztve.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H41.png

Kelly és Taylor is elvégzik a feladatot...

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H42.png

... de Taylor még továbbra is úgy bánik Kelly-vel, mint a szeméttel...

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H43.png

... ezért Kelly bosszút áll.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H49.png

Taylor és Carrie befejezik végül a próbát...

http://kephost.com/images/2016/01/13/Taylor_and_Kellys_departure.png

... de Taylor és Kelly vásárlása miatt ők esnek ki.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!