Totál Dráma Sziget&Akció&Világturné&A Sziget Fellázad&All Stars&Indián-sziget&Versengés a Föld körül
Totál Dráma - Statisztika
Indulás: 2011-09-29
 
Üdvözlünk!

Sok szeretettel üdvözlünk az immáron megújult totaldrama.gportal.hu oldalon! Az oldal a Cartoon Network, és a Teletoon egyik leghíresebb sorozatával foglalkozik, a Totál Drámával, azon belül az összes évadával: Totál Dráma Sziget, Totál Dráma Akció, Totál Dráma Világturné, Totál Dráma: A sziget fellázad, Totál Dráma: All-Stars, Totál Dráma: Indián-sziget és a Totál Dráma: Versengés a Föld körül. Az oldal már több mint 6 éve üzemel és a mai napig olvashattok rengeteg érdekes cikket, modult, játszhattok is, olvashattok saját évadokat, valamint benézhettek a Xat Chatre is, ahol beszélgethetsz más rajongókkal! Reméljük jól fogod érezni magad!

Elérhetőségeink: Facebook & Xat Chat

 
Társalgó
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kövess minket--->

Totál Dráma: FÓRUMKéptalálat a következÅ‘re: „total drama gif”
 
 
 
 
Főmenü
 
Totál Dráma Sziget
 
Totál Dráma Akció
 
Totál Dráma Világturné
 
Totál Dráma: A Sziget Fellázad
 
Totál Dráma: All-Stars
 
Totál Dráma: Indián Sziget
 
Totál Dráma: Versengés a Föld körül
 
Jay és Mickey
Jay és Mickey
Balsorsú ikertestvérek
http://kephost.com/images/2016/01/14/Jay2wt.pnghttp://kephost.com/images/2016/01/14/Mikey_Static.png
Nem Férfi (Jay és Mickey)
Kor Mindketten 16 évesek
Hajszín

Barna

Szemszín

Fekete

Kiesés RR: 11. rész - Imádok versenyezni
Helyezés RR: 12. hely
Barátok

Kitty, Mickey


Jay, Kitty

Szinkronhangok

Lyon Smith

Összefoglaló:

Jay és Mickey a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, a Totál Dráma spin-off sorozatának a versenyzői, ők ketten alkotják együtt a "Balsorsú ikertestvérek" elnevezésű csapatot. Sok más csapathoz hasonlóan köztük is családi kötelék van, de nem is akármilyen, mivel ők az egyetlen egypetéjű ikerpáros az évadban, külsőre szinte majdnem megkülönböztethetetlenek. A külsejük egy korábbi játékos alapján lett mintázva, a Totál Dráma: A sziget fellázadban szereplő Cameron prototípusát kapták meg, de ettől függetlenül a három karakter nem hasonlít egymásra igazából. Jay és Mickey habár ikrek, de van egy megkülönböztető tulajdonság köztük, mégpedig az, hogy Mickey-nek hallási sérülése van, ezért van egy sisakja, amit soha semmi pénzért nem venne le, ez segíti őt a hallásban. A balsros jelzőt pedig onnan kapták, hogy minden nap az életükben a születésük óta azzal foglalkoznak, hogy mennyire betegesek, vagyis mennyi allergiájuk, fóbiájuk, balesetek, betegségük és fogyatékosságuk van, de ez csak az egyik problémájuk. A szorongás miatt azon a mottón lovagolnak, hogy soha ne adják fel, ami átsegíti őket a napi kudarcokon és egyéb tragédiákon, épp ezért jelentkeztek a műsorba is, hogy megmutassák, ők nem gyengék, át tudnak lépni a szorongásukon és a korlátaikon, és végre győznek valamiben. Vajon ezzel a mottóval és hozzáállással sikerül is győzelmet aratniuk? Vagy a betegségek és félelmek elnyomják őket és végül ez lesz az ok, amiért kiesnek örökre a versenyből és vallanak ismét kudarcot?

RRMJ


Személyiségük és jellegzetességek:

A legfőbb jellegzetességük az az, ami már a csapatnevükben is benne van, hogy nem csak, hogy ikertestvérek, de nagyon jellemző rájuk az elengedhetetlen "balsors" jelző, és igen, valóban abból áll szinte az életük, hogy küzdenek a folyamatosan balszerencséik ellen. 16 évvel ezelőtt látták meg együtt a napvilágot, mivel ahogy a külsejük is mutatja, egypetéjű ikrek, csupán Jay idősebb pár perccel Mickey-hez képest. Ez mindig arra ösztönzi Jay-t, hogy támogatta erkölcsileg a tesvérét, de egy dologban nem különböznek az ikrek: Sosem voltak szerencsések, egész életükben a fogyatékosságaik ellen harcoltak. Sajnos mindig üldözte őket a balszerencse, soha az életben nem volt olyan pillanat, amikor valami jó történt volna velük, mindig kaptak egy csapást az élettőt, rengeteg problémájuk van a születésük óta: Rengeteg mindenre allergiásak, például a fűszerekre, a konfettire, a baktériumokra, még hőmérsékleti diszlexiájuk is van. Folyton betegeskednek, hamar eltudnak fáradni, amitől hallucinálni kezdenek, nem jók a sportban, nem tudnak úszni, nem tudnak felemelni egy ceruzát vagy egy vödröt, nem bírják a nyikorgó hangokat, a túl nagy tömeget, a vérfarkasokat és a vámpírokat, és hamar el is tudnak ájulni, ezeket a verseny folyamán mind kitapasztalhattuk. Gyakorlatilag a betegség, allergia, és egyéb tünetek miatt teljesen hasznavehetetlenek mindenben, a fizikai erejük nagyon gyenge, és nem is kimondottan okosak, mert annyira rettegnek attól, hogy egyszer valami komoly bajuk esik, hogy a betegségeiken kívül semmi másra nem tudnak gondolni. Jay talán abból a szempontból szerencsésebb, hogy Mickey-nek van még egy problémája, mivel súlyosan hallássérült, ezért kell a sisak a fején, hogy kevesebb problémája legyen, de ez nem jelenti azt, hogy nem félnének az élet veszélyeitől. Hiába próbálnak tenni ellene, mindig történik velük valami, már sajnos megszokták, hogy ennyire betegesek, vagy hogy az iskolájukban, ahová együtt járnak tornaórára, ott mindig kinevetik őket az emberek, az anyukájukon kívül senki sem áll melletük. Épp ezért rendkívül félénkek és bizalmatlanok másokkal szemben, nem engednek magukhoz közel senkit, mert azt hiszik, hogy más is csak kiakarja őket nevetni vagy kihasználni, nem tervezték, hogy a műsorban szövetséget fognak kötni és ez az első pár részben valóban így is volt.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F21.png

De nem csak hogy a körülöttük lévőknek nem bíznak, és ők sem kedvelik a balsorsú ikreket, Jay és Mickey attól is félnek, hogy a balszerencséjüket másokra is átragasztják, ami egyszer meg is történt a showban, Emma és Kitty majdnem nagyobb sérüléseket szenvedtek miattuk, gyakorlatilag a 13-as balszerencse szám meg is pecsételte ezt a csapatot. Bár nem értenek semmihez, mindentől és mindenkitől félnek és rettegnek, azért jelentkeztek ebbe a valóságshow-ba, hogy végre megmutassák, hogy ugyanolyan erősek, leleményesek és ügyesek, mint akár mások, ennek ellenére senki sem hiszi, hogy sokáig eljutnának. De Jay és Mickey már megbékéltek a balszerencséjükkel, és most már szembe szállnak a betegségeikkel, a megszállotjuk lettek annak, hogy mindig küzdjenek és soha ne adják fel a harcot, azt remélik, hogy sikerül is a gyengeségeiket leküzdeniük a versenyben. Leginkább amiben erősek, az a testvéri szeretük, ugyan ikertestvérek lévén a személyiségük nem annyira különbözik, de egyformán szeretik egymást. Mindent megtennének a másikért, és folyton bátorítják egymást, és egymásból merítenek erőt, leginkább Jay az, aki mindig támogatja a testvérét, mert Mickey talán még nála is félénkebb és visszahúzódóbb. Ennek ellenére mégis Mickey az, aki nyitottabb és egyben naivabb a külvilággal kapcsolatban, de ennek következtében tudott összebarátkozni hamar Kitty-vel is, sokkal inkább barátságosabb, mint Jay. A verseny alatt viszonylag elég jó helyezéseket értek el, és habár mindig megijedtek valamitől, egy idő után még a betegségeik előnyt is jelentettek, mert kifejezetten szeretik a vizet, a hőséget is nagyon jól bírták a szaunában, Finnországban. Végül a naivitásuk lett a vesztük, mivel Emma becsapta Mickey-t, hogy megvédje Noah-t és elhitette vele, hogy sok baktérium van a közelben, ezért elvesztették a próbát. Ettől függetlenül a testvéri szeretetük megmaradt, és a versenyből is tanultak valamit, hisz sosem gondolták volna, hogy egyáltalán eljutnak addig, ameddig, kevesebb dologtól félnek, szereztek barátot, és sikerült a tizenkettedik helyet megszerezniük, ami azt jelenti, hogy vége az örökös balszerencse sorozatnak.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R54.png


Totál Dráma: Versengés a Föld körül - Kapcsolatok másokkal

Tekintve azt, hogy majdnem az évad feléig bent maradtak, ezért volt több jelenetük is a többiekkel. Bár már megszokták, hogy kigúnyolják őket, mégis szinte a többség inkább szánalmasnak gondolta őket, és gyakran sajnálták őket, vagy többször már inkább támogatták őket és segítettek, drukkoltak nekik, ha valamilyen próba sikerült, még ha az ikrek elég távolságtartóak is voltak. Azért szereztek barátot is, és habár ellenségekre nem akadtak, voltak olyanok, akik annyira nem rajongtak értük, vagy éppen az ikrek féltek tőlük.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H33.png

Leonard és Tammy, Ennui és Crimson: A szerepjátékosok úgy gondolták, hogy nem lenne rossz ötlet, ha szereznének néhány szövetségest, ezért a 2. rész elején a repülőtéren próbáltak velük szövetkezni. Először az ikrekkel próbáltak, akik közül Jay allergiás volt a konfettire, ezért ijedten elmenekültek, majd a gótoknál próbálkoztak, de náluk sem jártak. Habár a szerepjátékosokkal nem volt több kölcsönhatásuk az ikreknek, a gótokkal igen, mert Jay és Mickey rengetegszer megijedtek tőlük, valószínűleg tőlük féltek a leginkább, például a 3. és a 11. részben ijedtek tőlük halálra.

Taylor: Taylor híres arról, hogy nem jön ki túl jóban az emberekkel és eléggé türelmetlen, ezt pedig bizonyította a 6. epizódban. Mickey indult el megszerezni a következő utazási tippet a mérgező bogarakkal teli kesztyűből, miután több csapat tisztességtelenül leelőzte, de mielőtt ezt megtehette volna, akkor jött Taylor és teljesen megijesztette őt, mert egyáltalán nem akarta, hogy várnia kelljen Mickey-re. Mickey teljesen beijedt tőle, de Kitty megvédte, ezért Taylor dühösen ugyan, de előre engedte Mickey-t, viszont úgy tűnik, hogy ez nem csak egyszeri konfliktus volt, Taylor valóban szánalmasnak gondolja Mickey-t és az ikertestvérét, Jay-t. A 9. részben a két iker nagyon félt a repüléstől és folyamatosan panaszkodtak, ami Taylor-nak is feltűnt és dühösen, türelmetlenül szólt rájuk, hogy még fel sem szálltak a levegőbe és lebébizte őket, Mickey és Jay pedig ismét megijedt. Mivel az ikrek nem igazán reagáltak a lány kirohanásaira, ezért ez nem számít konfliktusnak, de azért úgy tűnt, hogy Taylor nem kedveli az ikreket.

Jacques és Josee: Hasonló a helyzet köztük, mint Taylor és az ikrek között. A jégtáncosok híresek voltak arról, hogy nem jöttek ki túl jól a legtöbb csapattal, ez pedig az ikrekre is igaz volt, látszott az, hogy lenézték őket, és habár nem volt több a két csapat között, mint pusztán egy rövid konfliktus, úgy tűnt, hogy annyira nincsenek jóban. Először a 6. részben volt problémájuk, mikor a jégtáncosok direkt fellökték az ikreket a kókuszdióknál, bár ők ezt nem vették észre, majd a "karma visszaütött", mert a 9. részben a jégtáncosok arra gyúrtak, hogy ott legyenek a top 3 között, de Jay és Mickey miatt nem sikerült elérniük a célt. Ők lettek végül a harmadik helyezettek, Josee és Jacques pedig csak a negyedikek, Josee pedig szörnyen dühös lett, amiért az ikrek megelőzték őket, valósággal őrjöngött, tört és zúzótt, Jay és Mickey viszont nem ijedtek meg tőlük, hanem őrültnek nevezték ezért. A 11. részben bizonyosodott meg, hogy a jégtáncosok semmibe veszik az ikreket, mikor a két csapat egy szaunába került, és a jégtáncosok folyamatosan izzadtak a nagy hőség miatt és szenvedtek, majd azon kezdtek el viccelődni, hogy az ikrek még kevésbé bírják ki akkor. Jay és Mickey mindent hallott, és meg is mondták nekik, valamint azt is hozzá tették, hogy nekik semmi bajuk sincs a hőséggel, amitől Josee és Jacques ledöbbent, majd mikor kiszabadult, Jay és Mickey azért kissé viccelődve elbúcsúztak.

Emma és Kitty: Az egyetlen csapat, akikben megbíztak az ikrek és barátkoztak, azok Kitty és Emma voltak. A 6. epizódban Mickey-re került a sor, hogy kivegye az utazási tippet a hangyákkal teli kesztyűből, de mindenki félrelökte őt, Taylor egyenesen halálra rémisztette őt, Kitty pedig ezt látva kisegítette őt, és elküldte onnan a lányt, hogy várjon a sorára. Mickey nagyon hálás volt ezért és meg is köszönte Kitty-nek, aki örömmel segített neki, Mickey pedig hálája jeléül a nővérek utazási tippjét is kiszedte a kesztyűből. Kitty nagyon hálás volt ezért, és sikerült kettejüknek összebarátkozniuk, még csináltak is egy közös szelfit, még a kölcsönös vonzalom rövid jelei is láthatóak voltak. Kitty-nek később az a remek ötlete támadt, hogy kellenének szövetségesek a műsorban, és mivel jóban lett Mickey-vel és Jay-el is, ezért őket gondolta ki, Emma viszont egyáltalán nem örült neki, mert ő is lenézte a balsorsú ikreket. Kitty végül addig-addig győzködte a nővérét, hogy az nagy nehezen, de beleegyezett, de látszott, hogy nincs ínyére a dolog és nem kedveli a két srácot, akik viszont szívesen elfogadták az ajánlatot. Sokáig együtt dolgoztak a részben, de végül a sárkányrepülőknél egymásba repültek, ezért lezuhantak a mélybe, Emma pedig bosszúsan véget vetett ezért a szövetségnek, amibe szomorúan, de Kitty is beleegyezett. A vonzalomról már nem is esett szó tovább Mickey és Kitty között, a barátság sem került már elő Kitty és az ikrek között a későbbi részekben, de a 11. részben történt egy fordulat. Már csak Noah és Owen, valamint Jay és Mickey maradtak hátra a léggitáros feladatnál, Emma pedig tenni akart valamit, hogy Noah bent maradjon. Épp ezért oda ment az elszánt Mickey-hez és barátságosan elhitette vele, hogy sok a baktérium a közelben, Mickey teljesen kiborult, Jay is nem sokkal később rosszul lett, így Emma terve sikerült, mert Noah bent maradt, de az egykori szövetségesei kiestek. Kitty-n látszódott, hogy sajnálja a dolgot, és habár nem tűnt úgy, hogy Emma és az ikrek ellenségek lettek, de mindenesetre ő okozta a kiesésüket.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O41.png


Múltjuk, családjuk:

Mivel ők is egy családból vannak, ezért több mindent is megtudtunk róluk, az Összefoglalóban és a Személyiségek, jellegzetességek között olvasható. Ők egypetéjű ikrek, akik születésüktől fogva teljesen szerencsétlenek, mindenben a jót próbálják látni, és harcolni a betegségekkel, allergiákkal, a félelemmel, ezért is jelentkeztek a műsorba, de ettől függetlenül semmiben sem jók és mindentől rosszul lesznek vagy kiütést kapnak. A legrosszabb pillanataik azok voltak, mikor Jay fülébe berepült egy bagolyfióka és az óta azon az oldalon csak a bagoly huhogást hallja, Mickey pedig retteg a ceruzáktól, miután egy csomót elejtett és közéjük esett, az iskolai előadásban pedig egyszer egy fát játszott, de megbotlott a gyökerekben és elesett, amiért fél most már a színpadon lenni. Sosem voltak barátaik, a legtöbben mindig kiröhögték őket, leginkább az iskolai tornaórákon, a tornatanár kiröhögte őket, mikor jelentkeztek a műsorba, az orvosaik pedig nem adtak sok időt nekik, hogy vajon meddig bírják majd ki a showban. Az anyukájukkal viszont nagyon jó kapcsolatot ápolnak valószínűleg, ha már az álmuk beteljesedése miatt elengedte őket a show-ba, Mickey pedig azt mondta Jay-nek a 9. részben, hogyha meghal, akkor mondja meg az anyukájuknak, hogy nagyon szereti őt.


Szereplések és helyezések:

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

1x01 - Tizennyolcból egy sem - 1. rész

Helyezés: Az utolsó hat csapat közé kerülnek. Mickey és Jay végig szerencsétlenek voltak az epizód során, már a bemutatkozásuknál is egy csomó bőrönd esett rájuk. Ennek ellenére hamar a CN toronyba tudtak érni, ahol választhattak, hogy a lifttel vagy a lépcsőn mennek a torony tetejébe, és ők az utóbbi választási lehetőséget választották, bár Mickey közben véletlenül megvágta a kezét az utazási tippel. Eleinte tudták tartani a tempót, de később egyre több csapatnak sikerült leelőzniük őket, mert egy idő után annyi elfáradtak mind a ketten, hogy csak sétálni tudtak, Mickey pedig egyre fáradtabb lett. Végül az utolsók között értek fel a toronyba, Jay-nek viszont húznia kellett magával az elájult és hallucinációt kapott Mickey-t, a sok lemaradás után pedig a kötélpályán is utoljára értek a repülőtérre. Végül sikerült teljesíteniük a próbát, de nem jó eredménnyel zártak, ráadásul egyenesen rettegni kezdtek, hogy mi lesz velük a repülőgépen, ha már ezek a feladatok sem mentek igazán.

Click to view full size image

1x02 - Tizennyolcból egy sem - 2. rész

Helyezés: A 12. helyezettek lettek. Különösen nem értek el jobb helyezést, de ezért senki sem okolhatja őket, mivel az utolsó repülőgéppel érkeztek meg Marokkóba, ráadásul a szerepjátékosok próbáltak velük szövetséget kötni, aminek az lett a vége, hogy a konfetti allergia miatt halálra ijedtek, amit Tammy szórt rájuk. Már a rögtön az első feladatnál ismét utol érte őket a balsorsuk, mivel allergiásak a fűszerekre, ezért mikor megszagolták őket, rögtön elkezdtek folyamatosan tüsszögni, ami sok időt elvett. A tevegelés után Jay vállalta a pörkölt megivását, amivel szintén lassan haladt és csak kesztyűvel tudta megérinteni a tálat, de sikerült befejezniük a próbát és már a 12. helynek is igazán örültek.

http://kephost.com/images/2016/01/17/UjBitkep.png

1x03 - A francia az Eiffel-nyelv

Helyezés: A 12. helyezettek lettek. Habár viszonylag később érkeztek meg ismét az új helyszínre, az igazi probléma az első próbánál akadt, ahol az egyik csapattársnak le kellett rajzolnia a másiknak. Mickey-nek nagy erőfeszítésbe került, hogy egyáltalán hozzá érjen a ceruzához, mert ettől is fél, ezért Jay elvállalta, és ő rajzolta le Mickey-t, de a többi feladat sem ment simán. A katambombáknál csak lassan tudtak haladni, mert rettegtek a sötéttől, főleg akkor, mikor találkoztak a gótokkal, viszont az utolsó feladatnál már jól teljesítettek és hamar megtalálták a Louvre-t.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H49.png

1x04 - Földközi-tengeri Honvágy Blues

Helyezés: Ők lettek ismét a 12. helyezettek. Elég későn értek Dél-Franciaországba, ahol a cápákkal is meggyűlt a bajuk, ráadásul Mickey nehezen tudta egyáltalán felemelni a homokvárhoz szükséges homokot és vödröt, de végül sikerült befejezniük a feladatokat.

* Megjegyzés: Most egyikük sem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2016/01/09/d.png

1x05 - Izlandi énekesnő

Helyezés: Ők lettek már negyedik alkalommal is a 12. helyezettek. Számukra Izland is nagy kihívás volt, mert a rész elején megijedtek egy hatalmas póktól, amit végül Laurie véletlenül agyon taposott. A gejzíreknél viszont meglepően jól boldogultak, a víz egyáltalán nem zavarta őket egyes csapatokkal ellentétben. Az izlandi mondatot könnyedén megjegyezték, és habár a fosszília kiásása időbe talt, együttes erővel az sem törte meg őket.

http://kephost.com/images/2016/01/17/UjBitkepbb378.png

1x06 - Brazíliai kiesőerdő

Helyezés: Ők lettek ezúttal a hetedik és nyolcadik helyezettek a nővérekkel együtt, mivel egyszerre értek be a célba. Nekik ez a rész sem kezdődött el jól, mert Brazíliába érve hamar rosszul lettek és sokáig azzal voltak elfoglalva, hogy a WC-n foglalatoskodjanak. Később az első feladatnál Mickey-re került a sor, hogy kivegye az utazási tippet a hangyákkal teli kesztyűből, de mindenki félrelökte őt, Taylor egyenesen halálra rémisztette őt, Kitty pedig ezt látva kisegítette őt, és elküldte onnan a lányt, hogy várjon a sorára. Mickey nagyon hálás volt ezért és meg is köszönte Kitty-nek, aki örömmel segített neki, Mickey pedig hálája jeléül a nővérek utazási tippjét is kiszedte a kesztyűből. Kitty nagyon hálás volt ezért, és sikerült kettejüknek összebarátkozniuk, még csináltak is egy közös szelfit, még a kölcsönös vonzalom rövid jelei is láthatóak voltak. Kitty-nek később az a remek ötlete támadt, hogy kellenének szövetségesek a műsorban, és mivel jóban lett Mickey-vel és Jay-el is, ezért őket gondolta ki, Emma viszont egyáltalán nem örült neki, mert ő is lenézte a balsorsú ikreket. Kitty végül addig-addig győzködte a nővérét, hogy az nagy nehezen, de beleegyezett, de látszott, hogy nincs ínyére a dolog és nem kedveli a két srácot, akik viszont szívesen elfogadták az ajánlatot. Sokáig együtt dolgoztak a részben, de végül a sárkányrepülőknél egymásba repültek, miután ismét összeakartak fogni ezért lezuhantak a mélybe, Emma pedig bosszúsan véget vetett ezért a szövetségnek, amibe szomorúan, de Kitty is beleegyezett, az ikrek pedig szintén sajnálva, de elfogadták ezt a döntésüket.

http://kephost.com/images/2016/01/16/S1.png

1x07 - Kis nyuszi, nagy nyuszi, szétdurran az agyam

Helyezés: Ők lettek a 11. helyezettek. Erdélybe érve még az eddigieknél is jobban meg voltak ijedve, mert tudják, hogy erről a helyről származnak a vérfarkasok, és nem csak hogy hisznek bennük, de az a legnagyobb félelmük is gyakorlatilag. Ezért az egész próbákat depressziós hangulatban töltötték, az első feladatnál ugyan Jay vállalta, hogy bemegy a koporsóba, de Mickey alig bírta őt el, mikor pedig a szörfösök farkas üvöltéseket adtak ki, azt hitték, hogy egy vérfarkas van a közelben, ezért teljesen összezavarodtak és le is maradtak az ijedségben. Ugyan befejezték az első feladatot, de a következőnél sem volt szerencséjük, mert Jay nem jó az atlétikai feladatokban, ezért többször elszúrta a próbát, mielőtt teljesíteni tudta volna. Végül ezt az akadályt is sikeresen leküzdötték, és sikerült bent maradniuk a versenyben, nem tudva, hogy egy igazi vérfarkas tényleg ott volt a háttérben.

http://kephost.com/images/2016/01/17/UjBitkep26135.png

1x08 - Hawaii mérgeshetek

Helyezés: Ők lettek a 9. helyezettek. Az allergiák szokásokhoz híven ismét letámadták őket, már akkor, mikor Hawaii-ra érkeztek, mivel az egyik nő adni akart Jay-nek egy virágos füzért, de mivel arra (is) allergiás, ezért elkezdett tőle nagyon tüsszögni. Mickey-nek kellett így a vízbe mennie, de nem találta meg a gyűrűt, helyette majdnem megfulladt és megrázta egy angolna, ezért Noah kisegítette őt és átadta az egyik gyűrűt, mivel kettőt talált. Mickey cipelte a beteg Jay-t is a parázson és sikerült túlélniük ezt a napot is.

http://kephost.com/images/2016/01/17/UjBitkep2.png

1x09 - Halló és viszlát, Dubai

Helyezés: Ők lettek a 3. helyezettek, ami a legjobb helyezésük a szezonban, kik számára elég könnyen indult volna a próba, mert Mickey-ről kiderült, hogy a teniszben jó, ha másban nem is. De Mickey egy arra repülő labától lesérült, ezért Jay-nak kellett helyt állnia, ami nagyon nehezen sikerült, mert mindent elrontott, amit csak lehetett, és mindent túl izgult, még Taylor is kigúnyolta őket, mikor a repülőgépen a felszállás miatt izgultak. Brody, Geoff, Spud és Rock folyamatosan támogatta az ikreket, Jay viszont rosszul lett, mert meghallotta azt a hangot, ami miatt nem a másik feladatot választották: a nyikorgást, mikor Owen letörölte az ablakokat, ezért Jay elájult, de az utolsó pillanatban véletlenül ugyan, de teljesítette a próbát. Ők is nagyon meglepődtek, de ők lettek így a harmadik helyezettek, mert nagyon hamar végeztek, a jégtáncosok viszont a negyedikek lettek miattuk, ami miatt Josee őrjöngeni kezdett.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H48.png

1x10 - Kínai kínok

Helyezés: Ők lettek a 9. helyezettek, akik viszonylag jól boldogultak eleinte, de a próbán Mickey-t megtámadták a selyemhernyók és szerzett tőlük egy rövid, de fájdalmas élettapasztalatot, utána viszont minden jobban alakult számukra.

* Megjegyzés: Most egyikük sem szólalt meg.

http://kephost.com/images/2016/01/17/UjBitkepbfed8.png

1x11 - Imádok versenyezni

Helyezés: Ők lettek újra a 12. helyezettek, vagyis ezúttal ők távoztak a műsorból. Pedig az epizód elején minden jól alakult, az elsők között értek a szaunákhoz, ahol a jégtáncosokkal kerültek egy kunyhóba, akik folyamatosan izzadtak a nagy hőség miatt és szenvedtek, majd azon kezdtek el viccelődni, hogy az ikrek még kevésbé bírják ki akkor. Jay és Mickey mindent hallott, és meg is mondták nekik, valamint azt is hozzá tették, hogy nekik semmi bajuk sincs a hőséggel, amitől Josee és Jacques ledöbbent, majd mikor kiszabadult, Jay és Mickey azért kissé viccelődve elbúcsúztak. Nem csak a hőséget, de a hideg folyóval is remekül boldogultak, de utána jött a második próba, a léggitározás, ahol Mickey-nek kellett indulnia, mivel Jay nagyon lámpalázas egy közönség előtt. Mickey viszont rengetegszer kudarcot vallott, sosem sikerült neki a feladat, hiába kezdte újra és újra a léggitározást. Később már csak Noah és Owen, valamint Jay és Mickey maradtak hátra a léggitáros feladatnál, Emma pedig tenni akart valamit, hogy Noah bent maradjon. Épp ezért oda ment az elszánt Mickey-hez, akinek megjött végre a bátorsága és az ereje, de Emma barátságosan elhitette vele, hogy sok a baktérium a közelben, Mickey teljesen kiborult, Jay is nem sokkal később rosszul lett, mikor segíteni akart az öccsén, de a közönség miatt lesokkolt és rosszul lett, így Emma terve sikerült, mert Noah bent maradt. Mickey és Jay nem tudták befejezni a feladatot, így nekik kellett távozniuk a műsorból, de nem bánták, mert végre szerencsések voltak és a tizenkettedik helyet érték el, nem pedig a tizenharmadikat.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/Twins_cruel_joke.png

1x26 - Millió módszer egymillió dollár elvesztésére

Itt már nem voltak versenyben, csak a közönség soraiban láthattuk őket, mivel mindegyik kieső csapat visszatért szurkolni a még két bent maradt duónak.

* Megjegyzés: Ezúttal egyikük sem szólalt meg.


ÉRDEKESSÉGEK, TÉNYEK:

Jay és Mickey

- Jay és Mickey a második egypetéjű ikertestvér pár a Totál Dráma sorozatban, az első Amy és Samey volt.

 * Véletlenül mind a két ikertestvérpárnak egy olyan volt a szinkronszínésze, aki a Fresh TV másik műsorában is dolgoztak, a Grojband-ban.

- Jay és Mickey egyike azoknak a karaktereknek, akik valamilyen zenét birtokolnak és a hátérben többször hallatszódik, ha látjuk őket. A többiek: Duncan, Izzy, Lindsay, Justin, Owen, Mike személyiségei, Max, Sugar, Josee, Jacques, Crimson, Ennui, Rock, Spud és Dwayne. Az ő esetükben egy melankolikus hegedű dallam játszódik a háttérben, amivel a szerencsétlenségüket fejezik ki.

- Az ikrek egyike annak a három csapatnak, akik úgy esnek ki, hogy nem érik ez a szőnyeget.

- Jay és Mikcey összesen négy alkalommal lettek egymás után tizenkettedik helyezettek, és végül a végső helyezésük is ez lett.

 * Már az első epizód alapján számítani lehetett erre a végeredményre, mert azt mondták, hogy bármi jobb, minthogy balszerencsések legyenek. Vagyis így megszűnt a balszerencse, mert a tizenkettedikek lettek, nem pedig a tizenharmadikok, ami a balszerencse egyik jelképe.

- Az ikrek karakterképe Cameron prototípusa alapján lettek elkészítve a Totál Dráma: A sziget fellázad előttről, annyi különbséggel, hogy most a kapucnijuk piros helyett kék, és rövidnadrág helyett sima, hosszú nadrágot viselnek.

Jay

- Kiderült, hogy Jay és Mickey ugyan egypetéjű ikrek, de Jay született előbb.

Mickey

- Mickey egyike azoknak a karaktereknek, akiknek van egy rés a foguk között, a többiek: Mike, Cody, Séf, Heather (egy rövid ideig), Leonard, Rodney és Sugar.


GALÉRIA:

Karakterképek - Jay

http://kephost.com/images/2016/01/14/Jay2wt.pngJay alapruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/15/a.png Jay és Mickey csapatfotója.

Jay és Mickey képe az openingben.

http://www.freshtvinc.com/wp-content/uploads/2015/09/JAY.png

Jay minden szemszögből.

Karakterképek - Mickey

http://kephost.com/images/2016/01/14/Mikey_Static.png Mickey alapruházatban.

http://kephost.com/images/2016/01/15/a.png Jay és Mickey csapatfotója.

Jay és Mickey képe az openingben.

http://www.freshtvinc.com/wp-content/uploads/2015/09/MICKEY.png

Mickey minden szemszögből.

Totál Dráma: Versengés a Föld körül

Click to view full size image

Mickey-re és Jay-re ráesnek a bőröndök.

Click to view full size image

Mickey és Jay véletlenül Chet-re és Lorenzo-ra zuhan.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L6.png

Jay allergiás a konfettire.

http://kephost.com/images/2015/11/28/L34.png

Jay és Mickey a fűszerekre is allergiásak.

http://kephost.com/images/2015/11/28/H36.png

Az ikrek megijednek a gótoktól.

http://kephost.com/images/2015/11/28/E26.png

Mickey elkezdi építeni a homokvárat.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C9.png

Mickey és Jay sem túl idegesek a próba miatt, nem zavarja őket, ha vizesek.

http://kephost.com/images/2015/11/30/C18.png

Mickey és Jay is teljesítik az első próbát.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O11.png

Mickey és Jay beszélgetnek...

http://kephost.com/images/2015/11/30/O12.png

... majd egy fájdalmas élménnyel gazdagodnak.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O18.png

Taylor megijeszti Mickey-t...

http://kephost.com/images/2015/11/30/O20.png

... majd Mickey megköszöni a hálás segítségét.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O3.jpg

Kitty átöleli Mickey-t.

http://kephost.com/images/2015/11/30/O29.png

Mickey és Jay leestek a szakadékba...

http://kephost.com/images/2015/11/30/O32.png

... de a kókuszoknál már szerencsésebbek.

http://kephost.com/images/2016/01/16/S.pngJay és Mickey a sárkányrepülőn...

http://kephost.com/images/2016/01/16/S1.png

... ugyanolyan balszerencsések.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F22.png

Mickey riadtan próbálja felemelni Jay-t.

http://kephost.com/images/2015/12/05/F47.png

Jay próbálkozik.

http://kephost.com/images/2016/01/16/S2.png

Az igazi vérfarkas megjelenik a háttérben.

http://kephost.com/images/2016/01/16/S4.png

Noah átadja az egyik gyűrűt Mickey-nek.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H7.png

Taylor kigúnyolja az ikreket.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H20.png

Mickey és Jay egyre jobban félnek.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H32.png

Jay rosszul lesz, de a labdát véletlenül azért visszaüti.

http://www.kephost.com/images/2015/12/09/H48.png

Az ikrek a harmadikak, a jégtáncosok a negyedikek lettek.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R7.png

Az ikrek és a jégtáncosok a szaunában.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R16.png

Jay listája, hogy mikre allergiás.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R45.png

Mickey elszánta magát, hogy teljesíti a próbát.

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R47.png

Emma tele beszéli Mickey fejét...

http://www.kephost.com/images/2015/12/10/R48.png

... amitől azt hisz

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Totál Dráma

A Totál Dráma (Total Drama) sorozat egy kanadai animációs valóságshow, melyet a Teletoon, a Fresh TV Inc. és a Neptoon Studios gyárt. Kanadában először 2007. július 8-án mutatták be a Teletoonon, az amerikai premier 2008. június 5-én volt, a magyar premier pedig 2008. szeptember 4-én. Már összesen öt évad lement, de lesz még több is, valamint készült egy spin-off évad is, a Totál Dráma: Versengés a Föld körül, amivel persze szintén foglalkozik az oldal, hisz mindegyik évad máig nagy népszerűségnek örvendezik és szeretnénk, ha még többen ismernék meg ezt a fantasztikus rajzfilmsorozatot, ami már azért az idősebb korosztálynak készült elsősorban. Többre vagy kíváncsi? Katt a képre!

 
Mikor megy a Cartoon Networkön?

Jelenleg a Cartoon Network csatornán megfogyatkoztak a Totál Dráma epizódok, a Totál Dráma Sziget, Akció és Világturné eltűnése után a többi évadot (a Totál Dráma: A sziget fellázadot, All-Stars-t, Indián-szigetet és Versengés a Föld körült) ugyan még sugározza a csatorna, de sokáig azok is szüneten voltak, utoljára október 30-án adták le a sorozat egyik epizódját, azóta viszont teljesen kivették a csatornáról. Nem rég viszont visszatért a Totál Dráma, pontosabban az Indián-sziget, mégpedig május 4-től csütörtökönként 10:40-től 11:30-ig láthatunk két epizódot minden héten, augusztus 3-tól pedig a Versengés a Föld körül tért vissza. Egyelőre a többi évad visszatérése kérdéses.

 
TD Family

LindsayInteractive CodyInteractive 

File:GeoffInteractive.png 

 
Elite
  TheFashionBloggers  TheSisters
TheSurfers  ThePoliceCadets  TheGoths
TheFatherSon  TheMotherDaughter  TheVegans
TheIceDancersb  TheRealityPros  TheRockers
TheAdversityTwins  TheStepBros  TheTennisRivals
TheLARPers  TheDaters  TheGeniuses
Szabad helyek: 4/18
Jelentkezni a társalgóban lehet!

 
Navigáció

Totál Drámás xatchat: Itt
Nyitás: 2011.09.29
Oldal témája: Totál Dráma
Alapító:
Lamboh
Szerkesztők:

Dakota, Cody, Pammy és Luigi
Képtalálat a következÅ‘re: „total drama cody”Képtalálat a következÅ‘re: „total drama shawn”

Rekordlátogatottság: 40597

 
Saját Évadok
 
Totál Dráma Exkluzív

Ajánlott játék:

Donculous Race App Icon

 

 

CSS Codes


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!